Адвокати Наталії Балаж, яка п'яною в'їхала у Хресну Ходу на Ужгородщині, нарікають на те, що прочани не дотримувалися правил безпеки (ВІДЕО)

Як повідомляло Закарпаття онлайн, в ніч з 21 на 22 листопада близько 4-ї години ранку в автомобіль супроводу Хреної Ходи, що рухався ззаду, на великій швидкості врізалося авто Toyota Corolla, за кермом якого перебувала лікарка мукачівської лікарні.

Адвокати Наталії Балаж, яка п

Внаслідок ДТП двоє людей померли, троє зазнали травм. У крові водійки вміст алкоголю вшестеро перевищував норму. Три місяці жінка провела в СІЗО, після чого її випустили під заставу у 250 тис грн.

Судові засідання у справі досі тривають. Не дивлячись на підтвердження наркологога стосовного того, що жінка була п'яною, адвокати нарікають на те, що прочани не дотримувалися правил безпеки дорожнього руху.

Детальніше у сюжеті телеканалу ICTV.

27 червня 2015р.

Теги: Балаж, лікарка, прочани, адвокати

Коментарі

вуйко 2015-06-29 / 22:07:31
Слухайте ті усі високі посадовці воліють уже не чути про ту ку...у Балаж Надію та її дівку вбивцю Наталію, котра лікує хворих у мукачівській ЦРЛ, а сама навесні під дією наркоти чи алкоголю убила двох людей, це ж треба так у нічному клубі нажертися, а в судах продажні судді та адвокати намагються звинуватити ДАІшників, які самі аварію вчинили чи мало не згвалтували "пяну міс світу", звинуватити тих, хто в гиртанку їй заливав на силу алкоголь і нюхати щось давав, і на сам кінець то процесія-хода нетвереза, яку супроводжувало ДАІ, винувата хода, що врізалася в "тверезу" як мотика лікарку! Ось так у нас чорні і брудні гроші правлять бал панове!

Давидково 2015-06-29 / 16:21:30
А окулари уд чого наділа от сліпоти? ци для понта? Думать ош в очках пяницю гультяйку не впознають.Така ги мати юй аферистка, маскуєся пуд інтелігенцію, а село аж пре!!!

ааа гіркій правді 2015-06-28 / 23:36:20
насправді вона сиділа в тюрмі, та недовго! а на жаль для нас, для України все що написано в коментарях правда!!!

українець 2015-06-28 / 21:26:26
Якщо і надалі такі соньки-аферистки будуть диктувати і указувати власті, то можна зробити висновок, що на Майдані даремно гинули українці за гідність!
Читаючи ці крментарі-мені соромно жити в такій країні, де тотальна корупція стала ще зухвалішою!корупція


Суддівство за принципом: «хто більше дасть, той виграє» 2015-06-28 / 20:40:08
Перший закон щодо покарання суддів за хабар можна знайти в «Судебнику 1497 року». Через півстоліття у «Судебнику 1550 року» питання хабарництва стало розглядатися більш детально. Так, для судді, що за хабар спотворив покази сторін або склав підроблений протокол, передбачалося покарання у вигляді тюремного ув'язнення. Крім того, суддя-хабарник мав виплатити штраф у розмірі суми позову. Але, незважаючи на заборони і покарання, корупція серед державних службовців не зменшувалася.

В Европу идём? 2015-06-28 / 10:21:27
Кароче говоря с слов адвоката я так понял что, люди виноватые что в жопу пьяная Балажка ехала в не одеквате! Вопрос адвокату а почему в толпу не врезался трезвый водитель? Ведь толпа прошла не малый путь! А как они компенсировали тем, кого она убила? Оградку покрасила! Что за маразм? Нарушение законо человек сел пьяный в хлам за руль, которого последствия привели к аварии в котором убито два человека и множество покаличено! Что тут решать посадить и точка! В какой стране мы живём?

народ 2015-06-28 / 10:12:33
вбила двох людей і ще скільком людям за цю п"яну шлюху, голови морочать! А може то не вона п"яна була, а вірники Хресної Ходи були п"яні разом з даївцями.Адвокатам заплачено,суд теж куплений залишається розібратися з цим гадюшником і блядюшником популярно. Отож, панове, чешіть ріпи, що вас чекає.

Ганьба Балажам 2015-06-27 / 22:06:31
Нема слів та ця марга ще розмалёвана сидить, писок такий робить що вона хтось! Кур..а скільки чоловіків мала, пів вариша пере..ло, а чого матір не покажуть де ця стара шахрайка з липовим діпломом? А синок наркоман де? Батько очі опустив мабуть соромно, за таких дітей!Донька любить погуляти та ще і людей вбила пьяна, синок любить покурити та понюхати а потім машину гоняе як довбань! А чого стару не знімуть з роботи?

Степан Крук 2015-06-27 / 21:24:36
Ці адвокати такі ж пяні, як іх підзахисна! Хрестну Ходу супроводжувала машина ДАІ. Про які заходи безпеки говорять адвокати?

Люди схаменіться! 2015-06-27 / 19:41:46
Люди не будьте Іудами, не продавайтеся за тридцять срібників, не майте з цією сім"єю скотів Балажів нічого! Ви продаєте своїх загиблих вірників, ви вселяєте в інших людей зневіру у справедливість. Не ведіться на брехливі вмовляння Балажів, що людей уже не вернеш, а їх донька-вбивця, що має дитину, сяде в тюрму. Коли Наталія Балаж пила і розважалася, а потім ще й всілася п"яною за кермо, вона за свою дитину не думала.
АДВОКАТЕ АНДРІЮ, КОЛИ СЛІДУЮЧИЙ РАЗ ВАША ПІДЗАХИСНА НАП"ЄТЬСЯ, А ПО ДОРОЗІ ТРАПИТЕСЯ ЇЙ ВИ, ТО ВОНА І ВАС УБ"Є.ВАМ,АНДРІЮ, ПЛАТЯТЬ ГРОШІ БАТЬКИ ЦІЄЇ ВБИВЦІ, І ВИ ЗА ГРОШІ ЩЕ Й НЕ ТАКЕ БУДЕТЕ ПЛЕСТИ. ВАШІ МУКАЧІВСЬКІ КОЛЕГИ,ЩО ПОВАЖАЮТЬ СВОЮ ПРОФЕСІЮ, НІ ЗА ЯКІ ГРОШІ НЕ БУДУТЬ ЗАХИЩАТИ ЦЕ СІМЕЙСТВО ПОДОНКІВ.
ДЛЯ СУДДІВ - ЯКЩО ЦЯ ВБИВЦЯ НЕ ОТРИМАЄ ПО ЗАСЛУГАМ, ТО МАЙТЕ НА УВАЗІ, ПО ЗАСЛУГАМ ОТРИМАЄТЕ ВИ - СУДДІ.

правоохоронним органам 2015-06-27 / 19:25:21
Скажіть будь-ласка звідки у цієї п"яниці-лікарки може бути машина вартістю понад мільйон гривень, звідки 250 тисяч гривень взялося на заставу, звідки гроші на трьох адвокатів, що найняті для захисту вбивці? Гроші на вищезазначене накрадені її аферисткою-матір"ю Балаж Надією з аграрного коледжа, вибиті зі студентів та викладачів. В сюжеті ICTV позаду Наталії Балаж сидить скоцюбившись рідкісна сволота, брехун,торгівець краденими машинами, людина без сорому та совісті, її батько Борис.Де правоохоронні органи, це на них лежить відповідальність за те, що такій підлоті не першкоджали чинити все вищенаведене.

гірка правда 2015-06-27 / 19:06:50
Не вдалося супер шахрайкам матері вбивці Балаж Надії і Балаж Наталії та її купленим кишеньковим адвокатам, суддям, прокурорам, слідчим спочатку звинувати у ДТП невинних, які буцімто насилу напоїли "святу" дочку пяницю,потім ДАІшників які мало не згвалтували її "ангела" во плоті, далі лікаря нарколога,свідчення і записи у суді якого раптом зникли, а тепер ці збоченки-шахрайки спробують звинувати цілу ходу прочан! Це зайвий раз доказує, що злодії і вбивці за гроші куплять усіх і невинних зроблять винними у загибелі людей,а вбивця буде скалити зуби і знущатися над усіма.
Додатково вношу ясність це стерво вбивця в СІЗО жодного дня не сиділо, мало того суд її поновив на роботі, де на наступний день Балаж Наталію звільнили за прогул.Мало того,згодом головлікаря Мукачівської ЦРЛ Васюту В.В.було звільнено. Це стерво Балаж Наталіяч працює по сьогодні на прийомі невропатологом у ЦРЛ, мало того, її навіть на час слідства не було відсторонено від роботи лікаря, яка лікує хворих!
Скажіть будь ласка судді,прокурори,СБУ в кінці кінців може у нас немає уже держави? щоб дві шльондри вершили глум не над вами, бо ви є співучасниками, а над нами,громадянами України, які це все спостерігають і не можуть оговтатися після кожного шокуючого судового сценарію. Але ці судді, які зволікають, чинять свавілля не лише покривають вбивць, шахрайок, але і вони будуть звинувачені навіть після помякшуючих вироків цими злочинками і ще будуть судді їм компенсувати моральні збитки за страждання.Так вам усім і треба! Ви це усі заслужили сповна!!!

суддям 2015-06-27 / 18:49:57
Все робиться по сценарію матері-аферистки водія-вбивці Надії Балаж. Не виключено, що в звязку із знищенням запису лікаря нарколога(тому і знищено, щоб заставити свідків дати неправдиві покази на користь вбивці), вочевидь почалося шантажування лікаря нарколога та свідків по ДТП.
Люди запамятайте одно-хто із цими падлюками Балажами має справу і їм підігрує, то дуже скоро про це пошкодує! А суддя Олег Придатчук хай рішає по закону та совісті,в противному випадку це буде його прощальна лебедина пісня, тобто ці клієнти шахрайки мати і дочка-вбивця Балажки будуть його останніми клієнтами. А він буде громадою засуджений і проклятий за співучасть у злочині!

НОВИНИ: Кримінал

11:58
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
11:01
/ 1
Справу про підрив гранат депутатом Батрином на сесії Керецьківської сільради передали до суду. Корумпованого голову Мушку досі не судять
21:42
/ 1
Детективи БЕБ вилучили в двох ужгородців 3000 контрафактних електронних сигарет на 2,5 млн грн
19:48
/ 3
Наркоторговцеві з Рахова присудили понад 7 років тюрми з конфіскацією майна
11:45
/ 6
Водій "смертельної" Audi Q5 у 2022 році був позбавлений прав через рух п'яним за кермом по зустрічній смузі руху
20:59
"Ухилянт", що прямував у Румунію, 6 днів бродив засніженими горами, зустрів рись, а по ночах чув вовків
11:22
/ 1
На Закарпатті передали до суду справу ОЗУ, що ввозило з-за кордону наркотики та торгувало ними в області
10:59
У Вонігові на Тячівщині житель Буштина під час пиятики штрикнув ножем у живіт приятеля по чарці
11:02
/ 4
В Ужгороді на площі Петефі "п'яний" Seat розтрощив 3 припарковані авто
11:02
Жителя Великої Паладі Пийтерфолвівської громади затримали біля угорського кордону з пакунками наркотика
22:44
/ 2
У Мукачеві в лікарні померла жінка, яку жорстоко, зі знущаннями, побив колишній чоловік
» Всі новини