Суддя каже, що розгляд справи по вбивству мукачівською лікаркою прочан в колоні Хресної ходи затягують міліціонери

Мукачівська лікарка, що п’яною кермувала автомобілем, ніяк не дочекається свого вироку. Дії Наталії Балаж кваліфікують за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть 2 і більше осіб). Тим часом, свідки у справі, зокрема, інспектори ДАІ, кілька разів поспіль не з'являлися на процес.

Суддя каже, що розгляд справи по вбивству мукачівською лікаркою прочан в колоні Хресної ходи затягують міліціонери

Як відомо, трагедія зі смертельними наслідками трапилася біля села Глибоке Ужгородського району у листопаді минулого року. Тоді, з вини лікарки Наталії Балаж, яка п'яною кермувала в авто, загинули 2 прочан. 

Так, дорогою з Ужгорода до Свято-Успенського жіночого монастиря, що в с.Домбоки Мукачівського району, ішла Хресна хода, участь в якій взяло близько 300 прочан. Колону з обох сторін супроводжували працівники ДАІ на автомашинах із проблисковими маячками. У судовому засіданні це підтвердив і свідок Юрій Шанта. Лікарка за кермом своєї "Toyota Corolla" на великій швидкості наздогнала колону вірників. Першим під колеса іномарки потрапив 49-річний чоловік, житель Ужгорода, який трохи відстав від загальної групи. Це стало для нього фатальним, чоловік загинув на місці пригоди. Підімнувши нещасного, машина полетіла далі, просто на людей, попутньо врізавшись у службове авто ДАІ, яке спроводжувало процесію. Врізавшись у нього, злощасна «Тойота» проїхала ще кілька метрів, травмувавши декілька чоловік. Травми отримали й двоє співробітників ДАІ, що перебували в автомобілі. 

Прикро, але на кілька судових засідань, що вже відбулися, ніяк не можуть з’явитися очевидці і свідки трагедії. Головуючий на процесі суддя Ужгородського міськрайонного суду Олег Придачук зауважив, що самі міліціонери умисне затягують процес. Також правоохоронці не застосовують примусовий привід для своїх колег. Приміром, на кілька судових засідань ніяк не може з’явитися і одіозний речник начальника УМВС України у Закарпатській області Олег Подебрій, також не з'являються й інспектори Носов, Голубка, Присташ та інші.

Наступне засідання перенесено на 30 квітня цього року. Суддя має надію, що прокуратура зреагує належним чином і таки змусить свідків прийти на засідання, повідомляють в ГО "Спеціальний контроль".

15 квітня 2015р.

Теги: вбивство, мукачівська лікарка, справа

Коментарі

Мальчик красавчик 2015-04-19 / 18:00:48
В Закарпатской области сложилась традиция когда целые семьи этнических цыган сотрудничали с КГБ,получая взамен полную безнаказанность и блага(фальшивые дипломы вузов,незаконные ордера на жилье).Семьи Балаж и Токарь как раз такими и являются,а еще Анталы,Адамчуки,Ратушняки и прочая сволочь.Что поделаешь,это приграничная облась,рядом-5 государств.Подобное было в бывшей Югославии,где цыган использовали сербские спецслужбы против партизан Косово и Боснии.Чем это закончилось-известно.Причем кого не достали бойцы сопротивления,зачистили свои же.Здесь только начинается этот процесс,как говорит Путин-потерпите,будет интересно,Вам понравится.

Маня 2015-04-16 / 19:58:18
Кожного суддю, що розглядав справи Балаж Надії, можна зразу звільняти, бо майже всі вони на користь останньої. А судилася Балаж з половиною мешканців Мукачева.Звичайно, що рішення судді виносили не по закону, а по сумам хабарів, що давала Балажка. Лише одне не врахували судді, що все має початок і все має кінець. Прийде кінець і вашому суддівському беспределу, бо винесені вами неправомірні рішення по Балаж Надії є, у людей на руках і ви продажні тварі ще своє отримаєте. Думаєте, що будете спокійно воняти на пенсії з пристойним матеріальним забезпеченням? Как бы не так!

феміда 2015-04-16 / 19:55:28
Може судді дати кукер, штоб увідів, шо перед ним вбивця, а то буде тягнути з цією справою, як мукачівський суддя Пак М.М.,що розглядав кримінальну справу старої Балажки. До речі, стара Балажка подала апеляцію на рішення судді Пака по фальшивому диплому! Ото наглість, а може Балажка хоче себе остаточно прославити - "дабы дурь была видна всем". Розгляд кримінальної справи в апеляційному суді Закарпатської області по старій Балажці призначено на 29 квітня 2015 р.А 30 квітня буде розглядатися кримінальна справа по малій Балажці в міському суді Ужгорода. Вот кримінальний тандем мамка+доця.

Іван 2015-04-15 / 19:46:40
То вся сімя Балаж така, мама дере гроші в технікумі і має підроблену вищу освіту! Дочка пяна вбиває людей на хресній ході під Глибоким минулого року і цьому нема виправдання, поставте себе на місце родичів! Людина живе без Бога , вїхати в молитовну ходу! Пяною! Люди загинули! Цим все сказано! Ця справа індикатор для міліції і прокуратури!!! Співчуття родичам загиблих! Точиме вила!!! Сімейка адамсів-злодіїв! А ще Балаж Надія є свахою колишнього чиновника із мукачівської РДА Токаря Іллі.

мукачівці 2015-04-15 / 19:44:18
Питання до влади- чому ці дві аморальні особи мати і дочка Балажки до цих пір займають посади, на які не заслуговують і що зроблено владою, щоб ці наглі пики зникли з лікарні де вбивця лікує людей, блюзнірство! і відповідно з коледжа? Обидві, як мати і дочка балажки не були відсторонені від займаних посад на період ведення слідства по кримінальних справах. Мукачівці чекають відповідь, а відповідь від мукачівців отримаєте на виборах, що будуть незабаром. Перевертні!

Шурик 2015-04-15 / 15:23:52
Купили гаишников,вот и не приходят они на судебные заседания!

НОВИНИ: Кримінал

23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 4
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
/ 1
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
» Всі новини