Незважаючи на досить примхливу погоду, яка вдень супроводжувалася сильним вітром та хуртовиною, бажаючих посмакувати свіжениною виявилося чимало, особливо туристів з різних областей України та сусідньої Угорщини.
Знову ж таки, проблемою організаторів стало болото на території фестивалю, тож кмітливі громадяни навіть при вході пропонували купити целофанові кульки, аби не забруднити взуття.
Ціни на конкурсі різників помірні. Однак деякі продавці пропонували домашню ковбасу навіть за
Любителі м’ясних виробів мають нагоду скуштувати на свіжому повітрі різні сорти гурки (кров’яну, печінкову), зельц, холодець, шкварки, свіжокопчені сало та ковбасу. На гарнір можна замовити тушену капусту, картоплю. Запивають м’ясні страви традиційно глінтвейном, домашнім вином та паленкою. Настрій відвідувачам зі сцени піднімають українськими та угорськими піснями. Ввечері відбудеться нагородження найпрофесійніших різників та кухарів.
Istvan 2015-02-01 / 08:53:32
Говорят, вчера к вечеру приехала в село какая-то банда из Мукачева, и разгромили фестиваль. Разбивали машины и устроили уличную драку...