Журналісти поспілкувалися із "Красунею Закарпаття-2007"

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція переможниці конкурсу «Красуня Закарпаття – 2007» та організаторів регіонального конкурсу краси.

Журналісти поспілкувалися із "Красунею Закарпаття-2007"

З володаркою титулу «Красуня Закарпаття-2007» Ярославою Чорною та трьома віце-міс журналістів познайомила Наталія Ворона, голова оргкомітету конкурсу, президент громадської організації «Красуні Закарпаття», власниця ліцензії на проведення закарпатського регіонального конкурсу краси.

Мешканка Чопа Ярослава Чорна зізналася, що не ставила перед собою виключної мети завоювати головний титул, проте, звичайно, рада перемозі. Ярослава вчиться на другому курсі за спеціальністю «Фінанси» і наразі віддає перевагу професійній кар’єрі перед модельною. Поділилася з журналістами, що у вільний час полюбляє кататися на мопеді чи автомобілі, а також любить домашніх тварин, доглядає за котом Кициком. Із конкурсних вражень красуні найбільше запам’яталася чарівність гірської природи і професійність режисерів-постановників під керівництвом Олега Єфремова.

Дівчина ще не знає усіх вимог до учасниць «Міс Україна», проте її майбутня наставниця Наталія Ворона вже запланувала хід підготовки закарпатської красуні до всеукраїнського конкурсу. Для цього у першу чергу слід удосконалити дефіле й набути більшої впевненості у собі. «Ми з Анжелікою (Анжеліка Пащенко-Висіч, директор конкурсу), — зазначила Наталія Ворона, — можемо поділитися з дівчатами особистим професійним і життєвим досвідом». Сама Наталія Ворона вже підготувала двох закарпаток, які здобули титул «Міс Україна», зокрема, й нинішню — Ліку Роман. «Виступати на подіумі — це важка праця, – зазначила Наталія Ворона, – насамперед це робота для глядачів, а показати свої здібності та справити добре враження зовсім не просте завдання».

Наталія Ворона розповіла, що члени журі конкурсу мали змогу спостерігати за дівчатами — які вони пластичні, ввічливі, манерні. Тому вже на початок фіналу, звичайно, були фаворитки. Але переможницю визначили виключно за балами під час самих конкурсних виходів. Висновок журі був майже одноголосним.

Директор конкурсу Анжеліка Пащенко-Висіч розповіла, що багато людей зайняли вичікувальну позицію. Мало хто вірив, що за 2 місяці вдасться підготувати конкурс на такому високому рівні. І хоч гірська прохолода під час конкурсу не всім була до вподоби, це не змогло зіпсувати загального позитивного враження. А дівчата зізналися, що від хвилювання взагалі не відчували холоду. До речі, було зорганізовано і вихід у шубках.

Наталія Ворона наголосила, що оргкомітет прагнув продемонструвати усій Україні (на конкурс приїхали гості з різних регіонів), що вміють закарпатці. Тому свято відкривали трембітарі (багато хто зізнався, що вперше бачив і чув трембіту), були залучені закарпатські митці, візажисти, фотографи (дизайн-студія Flesh), дівчати виступали в одязі місцевих дизайнерів (Ірини Комар, Міли Опаленик, Ірини Візичканич, Ольги Краснової, Михайла Гавея). Показали далеко не все, проте і робота ще не закінчилася. ГО «Красуні Закарпаття» планує цілу низку заходів. Діяльність організації зосереджена окрім власне організації конкурсу «Красуня Закарпаття» ще на 3 основних напрямах: сприяння розвиткові талановитої молоді Закарпаття, благодійна діяльність, участь у соціальних програмах.

27 вересня 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
» Всі новини