Із обіда 30 січня триватиме виготовлення та дегустація національних угорських та українських страв зі свинини (ковбаса, шинка, гурка, бограч, голубці).
У суботу, 31 січня:
7.00 – Збір команд, пригощання учасників конкурсу гарячим вином та домашньою горілкою, ловля та зарізання свиней, традиційне обпалювання свиней соломою.
Виготовлення та дегустація національних угорських та українських страв зі свинини (ковбаса, шинка, гурка, бограч, голубці).
Звучатиме жива музика у виконанні ансамблю “Божар”.
13.00 – Офіційне відкриття
14.00 – 17.00 — Культурно-розважальна програма
17.00 – Нагородження переможців конкурсів
Степан Крук 2015-01-09 / 11:30:13
Було б добре влаштувати такий фестиваль нашим хлопцям в АТО. Може хватить фестивалити, коли в окопах мерзнуть наші бійці, а "феєрверки" вони спостерігають із "Градів"!? Це все рівно, що зайти в "Бухенвальд" з гарячим шашликом.