Василя Кубарича представлено як голову Мукачівської РДА (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 5 жовтня, в сесійній залі Мукачівської районної ради відбулося представлення нового керівника Мукачівської райдержадміністрації. Ним, згідно указу Президента України призначено Василя Кубарича. Представляли нового голову РДА голова ОДА Василь Губаль, голова облради Володимир Чубірко. На представлені також були голови Мукачівської райради Іван Михайло, Мукачівської міськради Золтан Ленд’єл, депутати обласної, районної рад, сільські голови.

Василя Кубарича представлено як голову Мукачівської РДА (ФОТО, ВІДЕО)

Василь Губаль відзначив, що район отримав молодого керівника, і це на його думку стане тим фактором, який зуміє привнести в менеджмент сфери державного управління новаторські підходи та ідеї для реалізації реформ.

«Наше мета – реформи в галузях освіти, медицини, культури. Йде формування закарпатської команди, яка в першу чергу працюватиме для простих закарпатців. Будемо робити все можливе щоби громада відчула, що влада працює на неї. Для того, щоби Мукачівщина могла злагоджено проводити реформи і призначено нового керівника», - зазначив Василь Губаль.

Також керівник краю попросив очільників органів місцевого самоврядування об’єднатися навколо інтересів громади Мукачівщини, і показати всій країні, як можна патріотично працювати для людей.

Василь Кубарич в першу подякував за довіру керівництву країни та області. «Я відчуваю високу відповідальність, адже не працював в державних установах. Сподіваюся на підтримку сільських голів, депутатів. Буду все робити, щоби люди відчули, що влада почала працювати по новому. В першу чергу ставитиму перед своєю командою завдання працювати професійно, віддано людям. В нас прийняті закони про боротьбу з корупцією, й будемо боротися з цим злом. Якщо буде підтримка , буде й успіх у нашій спільній роботі», - вважає новопризначений керівник Мукачівської РДА.

Володимир Чубірко акцентував увагу на тому, що саме на керівниках райради та РДА буде спільна відповідальність за стан справ у районі. «Це саме головне, що вони працюватимуть як одна команда. Має бути результат роботи і маємо показати, що ми зробили для Мукачівщини. Нас чекають великі зміни в державі. Ми або втілимо реформи, або втратимо країну. Іншого шляху нема», - зазначив керівник ради.

Також Володимир Чубірко подякував своєму колезі – депутату облради Іллі Токарю, який багато років працював керівником району за ті добрі справи, які він зробив для Мукачівщини.

ДОВІДКОВО: Василь Іванович Куубарич народився 7 січня 1973 року в селі Підплеша Тячівського району. У 2000 році закінчив Вищу школу права при Інституті держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, здобувши кваліфікацію юриста.

З 2006 по 2011 роки керував підприємствами, спочатку «Дімітров», пізніше – «Прем’єра Авто». До призначення на посаду голови Мукачівської РДА працював генеральним директором ТзОВ «Авто Акорд». Одружений, виховує двох синів.

Прес-служба Закарратської облради

05 листопада 2014р.

Теги: РДА, представлення, Мукачево

Коментарі

Ужгород 2014-11-05 / 20:34:23
Молодці міжгіці що фекаліями обливаєте накрадене майно щурів, можливо скоро дозрієте до того, що бдете палити майно цих уродів.

Володимир 2014-11-05 / 19:54:10
якщо це син того кубарича що працював начальником обласного управління хлібопродуктів то повинен бути добрим наслідником свого батька!

колочава 2014-11-05 / 19:14:31
То не обілляли гівном,то Гнепа як узнав щони буде головов рда обисрав усі ларьки.Нині Шекета казав што тот урод не буде нигда головов.

Міжгірці 2014-11-05 / 19:06:37
Пане голово, дивітьсяобисте не догаздувалися до того, як наш ексголова РДА Щур Василь,- слуга спершу Яценнюка, потім три роки до лютого 2014 року служив Януковичу, а тепер знову разом з Лунченком та Яценюклм будує нову Україну, а вчора мешканці смт. Міжгрія облили гівном у центрі селища Щурьові ларьки гівном. Всі таксисти та валютчики повтікали від нестепного мороду фекалій Верховинців, а жополиз куриця Іван з своїв файтов біля трьох годин відмивали від гівна ларьок щура, люди стояли на відстані від смороду та сміялися, йшли з адмінбудівель та кафе дивитися на таке чудо. Так що спрагуйтеся пане кубарич, бо і вам пак мукачівці "пролюструють" дещо гівном чи фекаліями як Щурям у Міжгірї..

НОВИНИ: Політика

17:18
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
» Всі новини