Колективу Ужгородської РДА представили нового "тимчасового" керівника (ФОТО)

В Ужгородській РДА колективу представили нового керівника району – згідно з Указом Президента тимчасово виконуючим райдержадміністрації призначений Анатолій Тимченко.

Колективу Ужгородської РДА представили нового "тимчасового" керівника (ФОТО)

Вітаючи керівника на посаді, голова Закарпатської ОДА Василь Губаль передовсім зазначив, що для нього дуже важливі знайомство і співпраця з колективами райдержадміністрацій, адже це саме ті посадовці, які від імені влади спілкуються з людьми, і знають проблеми і потреби громади

"Я дуже хочу, щоби минули часи непорозумінь і нарешті в області районні ради і адміністрації працювали злагоджено і спільно. Нам немає чого ділити, ми повинні діяти разом. А в перспективі – і об'єднатися, адже прямуємо до реформи, до децентралізації влади" – сказав Василь Губаль. "Я – відвертий і відкритий для всіх жителів району. Цього ж прошу і від вас. Ми живемо в час реформ і дуже великі надії зараз - на місцеве самоврядування" – акцентує керівник області.

Відтак голова ОДА подякував за роботу колишньому керівник району – Марії Коваль-Мазюті, яка, до речі, залишається в апараті РДА й буде заступником нового голови. Після ж зачитування Указу Президента про його призначення слово мав Анатолій Тимченко. Він подякував команді, яка рекомендувала його на посаду та сказав, що розраховує на підтримку апарату РДА. "Я чекаю на допомогу колективу, адже результати можливі лише при командній роботі" – зазначив Анатолій Тимченко.

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко наголосив, що також чекає, аби районні адміністрація і рада працювали спільно. "Зараз в державі непростий час: фактично триває війна, рівень життя людей падає, і якщо ми ще й владу ділитимемо – добра не буде. Тож очікую на вашу взаємну підтримку. Будьте командою" – сказав Володимир Чубірко.

Його думку продовжив голова Ужгородської районної ради Михайло Фединець, пообіцявши, що готовий діяти спільно з керівництвом адміністрації в інтересах району та продовжити ті напрацювання, які вже мають з РДА, передовсім у соціальній сфері – медицині і освіті.Коментуючи загалом справи із кадровими рішеннями в області, й із зміною керівників РДА зокрема, голова ОДА наголосив: усім головам РДА, які ідуть з посади, пропонуються і робота, і співпраця. "Кожному, хто хоче працювати на свій район – праця знайдеться" – акцентує Василь Губаль. Він наголосив: "Так, кадрові рішення – в РДА і в ОДА, у структурних підрозділах – даються нелегко. Але коли ми маємо факти, що в тих чи інших управліннях вчинялися дії з політичних, а не професійних міркувань – з цим миритися не будемо, ці люди повинні піти. І ключове: ми прийшли робити реформи – у галузях, у підходах до бізнесу, в інвестиційній політиці тощо. І повинні для цього мати підтримку команди – без цього не отримаємо потрібного результату. Але мова не про зміну табличок на кабінетах. А – про роботу на результат: на села, міста, на райони і на область. З цих міркувань і змінюємо людей – щоби ефективно працювати на Закарпаття" – сказав Василь Губаль.

ДОВІДКОВО. Тимченко Анатолій Іванович народився 16 квітня 1962 року в м. Рахів Закарпатської області. У 1985 році закінчив УжДУ, здобувши фах лікаря. Працював лікарем швидкої допомоги, лікарем-невропатологом Ужгородської центральної міської клінічної лікарні, головним лікарем Ужгородської районної лікарні, начальником відділу з питань охорони здоров'я та медичного забезпечення Ужгородської РДА.

До призначення трудився на посаді головного лікаря - медичного директора ТзОВ "Медичний центр-Покров", в т.ч. і як практикуючий лікар-невропатолог.

Прес-служба Закарпатської ОДА

03 листопада 2014р.

Теги: РДА, призначення,

Коментарі

міжгірець 2014-11-04 / 18:23:10
Ліпше Гнепа як злодій регіонал тітушка Щур, який спит і видит себе опять на престолі в Міжгірському районі. Щура і банду ВОН

неприємна несподіванка 2014-11-03 / 22:03:20
Лікаря ставити керувати Ужгородщиною?!! Тут промислові парки треба започатковувати, розвивати транспортну інфраструктуру, інфраструтуру пунктів пропуску і т.д. іт.п. Не знаю цього пана, але що розуміється лікар до актуальних проблем району?..

Степан Крук 2014-11-03 / 21:46:13
Абсолютний нуль! Zirro

верховина 2014-11-03 / 19:14:53
Самий пустий,безграмотний,грубіян,злодій буде призначений на Міжгірщині.Шановний Віктор Іванович,невже у вашій команді немає більш підходящої кандидатури крім Гнепи якого ніхто в районі на сприймає.

НОВИНИ: Соціо

23:51
30 родин із прифронтової Харківщини оздоровилися та відпочили на Закарпатті за час дії програми "Турбота"
23:19
/ 1
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 7
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 5
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 21
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 30
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
» Всі новини