ДК Закарпаття спільно з Народною самообороною затримали вщент п'яного водія, який "підрізав" авто (ВІДЕО)

Дорожній контроль Закарпаття спільно з представниками Автомайдану та берегівської Народної самооборони затримали і передали міліціонерам водія, який вночі, коли активісти здійснювали рейд дорогами області, "підрізав" авто і притискав його до узбіччя. На момент затримання виявилось, що кермувальник "Москвича" був ущент п'яним.

ДК Закарпаття спільно з Народною самообороною затримали вщент п

Сьогодні, близько 2-ої години ночі, активісти ДК Закарпаття, берегівської Народної самооборони та Автомайдану під час патрулювання на дорогах області затримали п'яного водія із подальшою передачею його міліції.

Як розповіли Закарпаття онлайн в ГО Дорожній контроль Закарпаття, активісти вночі здійснювали звичний рейд дорогами області з метою виявлення та фіксації безвідповідальними водіями порушень правил дорожнього руху. На виїзді з Мукачева у напрямку Берегова мікроавтобус, в якому пребували активісти, зіштовхнувся з дивною провокуючою поведінкою з боку невідомого кермувальника синього "Москвича".

Так, водій автівки робив дивні речі: намагався притискати мікроавтобус до узбіччя, різно гальмував перед транспортним засобом, підрізав авто. Нахабність водія в "Москвичі" була примголовшливою - активісти ДК Закарпаття навіть не встигли, розгубившись, вчасно увімкнути відеокамру, аби зафільмувати усе, що відбувалось.

Зате увімкнули відеозйомку, коли синій "Москвич" з якоїсь причини різко загальмував перед авто з активістами, які одразу ж вийшли з машини, щоб з'ясувати, що відбувається. І виявили за кермом авто вщент п'яного водія, поруч з яким на пасажирському сидінні сидів не менш нетверезий пасажир. 

Під час спілкування з водієм виявилось, що у того при собі немає жодних документів, які вповноважують його на кермування транспортним засобом. На запитання, навіщо він здійснював маневри, які з великою вірогідністю могли спричинити ДТП, той відповів, що він "вчився кермувати". Більше того: коли активісти пояснили водію, що надалі йому доведеться пояснювати свою поведінку та її мотиви правоохоронцям, той почав пропонувати їм гроші, певно, хабарем намагаючись відкупитись від покарання.

Одразу ж на місці активісти викликали ДАІ. Міліціонери, встановивши особу водія - той при собі мав лише паспорт - відвезли його на освідчення на алкоголь. Авто ж наразі поміщено на штрафмайданчик, розповіли в Доржньому контролі Закарпаття. 

15 березня 2014р.

Теги: ДК, водій, відкупитись, гроші

Коментарі

лоці 2014-03-16 / 20:18:18
Наскільки мені відомо обидва хлопці, які затримували правопорушників - колишні прикордонники. В звязку з цим пропоную звернути увагу на той безлад, який твориться у них під носом, а саме на ділянках державного кордону в межах Берегівського району. Контрабанда сигарет стала візитівкою Берегівщини, а доходи від неї порядками перевищують бюджет району. А сама велика біда і трагедія полягає в тому, що головними контрабандистами і є самі охоронці державного рубежу. Але ж ви хлопці все це знаєте. Ось результати службової діяльності підрозділів кордону тільки протягом цього тижня:http://www.szon.hu/csempeszett-cigaretta-tivadaron/2504743,
http://www.szon.hu/cigarettafogas-hokameraval-2/2503369

вася смузиков 2014-03-16 / 19:58:47
Снимающий очень лояльно общался с этим пьяным уродом,но наше общество еще не дошло до того уровня что бы так ласково с ним говорить....мне кажется что в наших реалиях его надо было забить на месте палками ,чтобы он почувствовал себя немного на майдане,и в преть больше не врал что он майдановский "ветеран"....

З Берегова 2014-03-16 / 18:28:36
Дякувати треба хлопцям з дорожнього контролю, а не критикувати, бо критика - це найпростіше. Хлопці з ДК в нічний час, лишають вдома сім"ї, рідних і їдуть наводити порядок, а іванам та миколам лиш писок ходить. ДАІ повинно брати приклад з ДК, а водії повинні дякувати їм, а хто вважає що це беспредєл, той нехай за руль не сідає.

ДК- Закарпатье 2014-03-16 / 12:27:13
Микола - не самооборону нужно боятся, тем более в городах идут совместные наряды с милицией а вот таких пьяных на дороге.

Микола 2014-03-16 / 12:09:20
Беспредєл! Ввечері страшно вийти на вулицю, іздити на автомобілі, бо "народні месники в масках" патрулюють місто та вулиці.

Копча 2014-03-16 / 10:45:56
Українська самооборона може бути на будь-якій мові, а деякі пілростаючі україномовні тролі ідуть лісом )))

))) 2014-03-16 / 07:56:32
Українська самооборона на російській мові)))

ДК- Закарпатье 2014-03-15 / 22:55:45
До Івана. Перегляньте уважно вступ (текст на початку відео) там ясно сказано хто і кого зупиняв. ДК-Закарпаття повністю з вами згоден з тим, що в останні часи стало небезпечно не тільки на шляхах але й в містах. З самообороною під час сумісних дій ДК завжди в штатському і має при собі посвідчення, і одразу ми ідентифіціруємо себе людям, з якими спілкуємося. В даний момент даже форма співробітника МВС не надає впевненості та безпеки людям. Ми чекали наряд міліції протягом 15 хвилин - це про щось говорить. В звязку з цим, ми будемо продовжувати їздити і в разі необхідності допомагати, як це робили і раніше до революційних подій.

Іван 2014-03-15 / 22:32:57
До ДК- Закарпатье : Поставте себе на місце пересічного громадянина ( бізнесмена середнього достатку) який повертається додому піссля важкого і довгого дня біля 11 чи 12 ночі і тут з підворотні бус з людьми в масках без міліції... Що повинен думати і як діяти цей громадянин??? Звідки він повинен знати хто ці "ніндзя"??? Зрозумійте мене правильно, я підтримую вашу діяльність за чесність і праволпорядок, вірю в успіх вашої справи, але не терплю перегинів.

ДК- Закарпатье 2014-03-15 / 22:24:14
До Ивана. 1.Маска тут нужна не потому что бы пугать а для того что бы потом ребят по одному не калечили.Не думаю что если бы тебя остановили, то ты был бы таким героем и начал пальбу. Сейчас этим не удивить и люди которые сейчас вышли на промысел как в 90 с резинкой не ездят. Тут все храбрые но вот помочь ночью ни кто не остановится. По этому перед тем как давать такие комментарии нужно думать какие даёшь советы. Иногда просто движение может привести к трагедии. А стрельба не задумываясь говорит о том что человек просто не несёт никакой ответственности за свои действия и это может принести и ему проблем.

Іван 2014-03-15 / 22:13:17
Хочу уточнити пару речей : з текста "особливо, коли побачили людей в масках", хто ще ходить вночі в масках ??? Не було команди зняти маски ?? Оце точно "нагадали нам 90-ті роки". В силу останніх подій на всяк випадок вожу під сидінням спецзасіб(зареєстрований пістолет для відстрілу гумових патронів) якщо серед ночі мене б зупинив мікроавтобус і з нього вискочили люди в масках.... вибачайте, я би стріляв нерозумуючи і не обовясково по ногах. Реально стає небезпечно, досить накалювати обстановку, вроді сказали зняти маски і ходити тільки з представниками міліції. Чи це самовольщина і безпредел ????

Саша 2014-03-15 / 21:02:50
А чим може прозвітуватися ужгородська самооборона?

НОВИНИ: Кримінал

10:28
У Грушові на Тячівщині чоловік увірвався в будинок односельчанки та пограбував її
10:13
Мукачівець, після спільного відпочинку, побив свою колишню дружину до реанімації
18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
/ 2
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 1
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
» Всі новини