Мешканці "конфліктної" ділянки по Годинки-Достоєвського відстояли прибудинкову територію: сесія скасувала дозвіл на забудову (ВІДЕО)

На початку засідання сесії Ужгородської міської ради у залі зареєструвались усі 60 депутатів - за питання про відміну рішення на дозвіл забудови прибудинкової території по Годинки-Достоєвського, яке розглядалось на сесії першим, депутати голосували у повному складі.

Мешканці "конфліктної" ділянки по Годинки-Достоєвського відстояли прибудинкову територію: сесія скасувала дозвіл на забудову (ВІДЕО)

Після обговорення можливих варіантів виходу із ситуації, що склалась, депутати попунктово голосували про скасування рішення від 30.09.2004 року №394, на підставі якого проводився аукціон з продажу земельної ділянки у межах вулиць Годинки-Достоєвського.

Затим - про скасування рішення про надання дозволу на проведення земляних робіт, про скасування дозволу на відведення земельної ділянки.

Крім того, позитивно проголосували про звернення депутатів, майже з усіх фракцій міської ради, щодо можливості віднайдення ділянки у межах міста, яка б стала для забудовника рівноцінною заміною "конфліктної" ділянки. 

Усі рішення, що стосувались припинення робіт із забудови території, депутати голосували у кількості 58-59 голосів "за". Кожне з них присутні на сесії мешканці будинків по Годинки-Достоєвського зустрічали оплесками.

І, хоч виступаючи, представник забудовника, адвокат Ігор Фартушок зазначив, що прийняті міськрадою рішення по скасування попередніх рішень по забудові ділянки незаконні, і "будь-який суд такі рішення скасує", депутати таки підтримали мешканців у їх намаганнях зберегти незабудованою прибудинкову територію. 

Тетяна Кашуба, Закарпаття онлайн

20 вересня 2013р.

Теги: ділянка, Достоєвського, сесія, забудовник

Коментарі

Володимир Михайлович Галинський 2013-09-30 / 07:24:46
Для «сусід 2013-09-30 / 01:19:22».
Ти «БИДЛО-сусід», таки користуєшся системою – «ОДНА БАБАЦЯ СКАЗАЛВА (ОБС)» - це твій рівень!!!!
З платівками в ЖРЕР, якщо в черговий раз не брешеш – це тобі в суд по КАСу.
Документи:
1. Документи з підготовки до аукціону.
2. Аукціон з усіма оголошеннями та виконаними нормами.
3. Протокол аукціону.
4. Квитанції про сплату згідно аукціону.
5. Договір купівлі-продажу.
6. Державний акт на право власності.
7. Експертні висновки ліцензованих та сертифікованих спеціалістів різних рівнів, в тому числі і про «сонце» - називається ІНСОЛЯЦІЯ.
8. Технічні умови з усіх інстанцій міста без виключення.
9. Архітектурно – проектне завдання та Дозвіл на проектування та будівництво 9-ти поверхового житлового будинку.
10. Дозвіл на будівництво 5-ти поверхового житлового будинку.
11. Технічні умови з усіх інстанцій міста без виключення.
12. Декларація про початок будівництва.
13. Дозвіл на проведення земляних робіт, обмежений в часі, хоч такий і не передбачений при будівництві на приватній земельній ділянці.
14. Договір з генпідрядною будівельною організацією.
Так називає мий «СКВЕР» - ПУСТИР - Незабудоване, запущене місце (Академічний тлумачний словник (1970—1980)).
На відміну від тебе «БИДЛО-сусід» ми з Марією пишемо від свого імені, а ти від імені людини, яка тішиться з чужої біди та підливає масла в огонь.
«Йде перевірка ВСІХ матеріалів щодо «конфліктної» ділянки у прокуратурі. По цьому факту відкрито судове впровадження в Ужгородському міськрайонному суді.» та це все штучно вигадане, побудоване на суцільних амбіціях та емоціях, спровоковане декількома напівграмотними ніби захисниками. Цікаво де вони будуть – коли все стане на свої місця і цим лжезахисникам прийдеться відповідати за Законом.
Дай Бог і тобі і твоїй родині, «БИДЛО-сусід», на все твоє нікчемне життя жити в терпінні та тремтінні за порушенні ваші законні права та бути постійно оббреханими твоїми ж доброзичливцями, знайомими та родичами. Тішитися цьому життю та вчити «власних дітей, племінників, похресників і батьків», що навіщо захищати ЗАКОННУ правду, досить в НЕТІ під «НІКОМ» хоч що брехати та тішитися з чужої біди.
Не переживай – і твоє горе не за горами. Наберися терпіння та хоч тепер вже назвися - «БИДЛО-сусід» !!!!!
Твої роки – твоє багатство, як і в Премудрого піскаря з казки Салтикова-Щедріна М.Є. «Премудрий піскар». Премудрий піскар – це ти в збільшеному вигляді.
І тому, ти як людина відповідної породи бережеш свою анонімність за відвертою брехнею та наклепами. Ти справжнє «БИДЛО - Премудрий піскар».
Якщо ти, «БИДЛО - Премудрий піскар», насправді поважаєш себе та аудиторію ЗО – назвися !!!! і відповідай за свої слова.
З зневагою до тебе, ГВМ.

сусід 2013-09-30 / 01:19:22
до Галинської Марії 2013-09-29 / 23:20:47

Пані Марія, маючи вже багато років власну велику родину, з повагою відношуся до Ваших особистих почуттів до свого чоловіка на протязі багатьох років.
Саме тому, я пробачаю Вам емоційні та образливі випади у мою сторону. І виключно з поваги до Вас, як жінки, відповім Вам особисто.

В жодному коментарі (крім поскриптума в одному з них), я не дозволяв собі навіть «тикати» незнайомій мені людині, не кажучи вже про перехід на особистості. Так мене колись навчили батьки, чому і я вчу власних дітей, племінників та похресників.

Тому, вибачте, але я вважаю Вашого чоловіка відвертим хамом, більше не вартим до себе моєї уваги. Проте.

Ви просите викласти хоч якісь документи в і-неті, які б заперечували законні права Вашого чоловіка на «конфліктну ділянку» (до речі, не викладаючи власні!), але саме цим зараз займається прокуратура, саме з цього приводу відкрите судове провадження.

Саме від перевірки у прокуратурі (можливо, за дорученням, у міліції), буде залежати, у якому процесі надалі буде розглядатися це питання: кримінальному, адміністративному чи господарському.

Наберіться терпіння, якого Вашій родині вистачало 8 років, і це питання для всіх зацікавлених сторін з’ясується.

По-родинному, Ви згадуєте, про законні інтереси власної сім’ї, і це нормально.
Але існують інтереси і у сотні інших достойних сімей, яких 8 років тому не повідомили РОЗКЛЕЇНИМИ ОГОЛОШЕННЯМИ по їх під’їздам, що цей сквер продається, тим більше продано (хоча «платіжки» з ЖРЕР-у приходили регулярно!).

А тепер вже Ви, як жінка, як вважаєте, чи мають ці люди разом із дітьми та онуками ПРАВО на сонце, свіже повітря та спокій під вікнами власної оселі? Чому вони мають за рахунок власних законних інтересів піднімати Ваш сімейний приватний добробут?

З Ваших слів, Ваш чоловік в Ужгороді нікому, нічого не боргує – чудово. Ви знаєте – я теж, і не лише в Ужгороді, але й всюди, де мене знають.
Але хіба лише цим вимірюється елементарна порядність чоловіка, не кажучи вже про повагу хоча би серед сусідів?

І ще. Пані Галинська, якщо Ви дійсно пишете під власним ім’ям (вибачте за безтактність, але ж це все ж таки і-нет), бажаю Вам особисто прожити у сімейній злагоді та любові ще багато років.

Але, як і мені, Вам вже достатньо років, щоб зрозуміти, що щастя, тим більше жіноче, не лише у грошах, чи заробітках. Здоров’я, нерви вже треба десь і поберегти. Саме звідси і моя анонімність. У мене дійсно є власна велика родина, якою я теж пишаюся, але й бережу їх спокій.

Галинська Марія 2013-09-29 / 23:22:05
Галинська Марія 2013-09-29 / 23:20:47
до сусід 2013-09-28 / 13:01:07

Галинська Марія 2013-09-29 / 23:20:47
Ви дійсно провокатор і інтригант! Напевно у Вас мало своїх проблем, що Ви "живете" чужими проблемами. Я з своїм чоловіком прожила разом 28 років і ніхто його не знає краще ніж я. То хочу Вам щиро сказати,що ми пережили за ці роки багато хорошого і багато проблем але за всі ці роки мій чоловік ніколи не вчиняв негідних поступків. Ділянка куплена на законних підставах, якщо у Вас є докази протилежного - докажіть це. Знайдіть хоч одну людину в Ужгороді, яка скаже, що мій чоловік комусь щось винен чи по відношенню до когось поступив не правильно. Чому мій чоловік повинен відповідати морально чи матеріально за чиїсь помилки чи недоробки? Володимир захищає свої законні інтереси цивілізовано, а не так як Ви! Хтось має право за це його осуджувати? Ви свою особисту думку залиште при собі і не висловлюйте від імені всіх. Займіться своїми проблемами або проблемами своєї сім’ї! Я думаю,що Ви один з тих "громадських діячів чи захисників" який не має роботи чи чим зайнятись і тому шукає скандальні ситуації в Ужгороді та "влізає" в них лише з одною метою - привернути до себе увагу (бо по-іншому або не вмієте, або по іншому не вдається це зробити). Напевно готуєтесь до виборів!. Перестаньте як баба базарна різними брехнями дратувати мого чоловіка! "Викиньте" в Інтернет всі фактичні докази (документи) які б були доказом того,що мій чоловік поступив не правильно (протизаконно) і не приписуйте йому чужі помилки чи недоробки. Я написала Вам тільки тому, що Ваші брехні уже надоїли але на відміну від свого чоловіка я більше не хочу попусту спілкуватися з Вами, люди які брешуть - не варті моєї уваги. Я поважаю чужу думку але Ваша думка не варта моєї уваги бо все,що Ви пишете - або брехня, або просто Ваші догадки чи припущення. Я не приховую свого імені бо поважаю себе і не боюся відповідальності за свої слова. "Анонімщиків" я ніколи не поважала!
А своєму чоловікові раджу не звертати увагу на писанину кожного придурка! Ми, твої рідні та друзі, знаємо тебе краще ніж зграя отих "саранчі", що готові тебе з’Їсти. Як би вони не подавилися!!! Не забувай, що ми тебе поважаємо і любимо не зважаючи на ні на що!

сусід 2013-09-28 / 13:01:07
до «ображеного» «Володимира Михайловича Галинського 2013-09-28 / 07:24:26»

Пане Галинський, я не ніколи не опущуся до Вашого рівня спілкування. Я поважаю себе та аудиторію ЗО.
Якщо Ви неадекватна людина і Вам не вистачає здорового глузду та розуміння, що Ви спілкуєтесь В ІНТЕРНЕТІ - то я Вам не доктор.

У Вас відбирають житло, звільняють з роботи і Вам не буде, за що кормити сім’ю? – Ні!
Але у своїй жадобі до НАЖИВИ, Ви ладні перегризти горло всім, хто з цим не згідний, хто посмів заперечити цьому, відстоюючи своє ПРАВО на сонце, свіже повітря та спокій під вікнами власної оселі. Ви над цим хоч раз замислювались, не шановний мною?

Якщо Вам І.Фартушок розповів, що таке претензія, то мав би і розповісти, ким та якому процесі вона застосовується.

Йде перевірка ВСІХ матеріалів щодо «конфліктної» ділянки у прокуратурі. По цьому факту відкрито судове впровадження в Ужгородському міськрайонному суді.

Тому не блудіть, пане Галинський, у «трьох соснах» - до оскарження підсумків аукціону 2005 року час ще не скоро дійде.

Читаючи Вашу дурість, стає зрозумілим, що «у світі» Ви розумієтесь не набагато більше базарної баби, яка у бажанні ЗАРОБИТИ ладна на любий «перфоменс».

Тому на цьому я припиняю з Вами спілкування на ЗО. Багато честі постійно «викати» хаму, навіть з поваги до відвідувачів цього сайту.

Але, звісно, що по цій темі писати буду і надалі. І не тільки.

Володимир Михайлович Галинський 2013-09-28 / 07:24:26
Для «сусід 2013-09-27 / 12:02:45».
Ти «БИДЛО-сусід» користуєшся системою – «ОДНА БАБАЦЯ СКАЗАЛВА (ОБС)» - це твій рівень?
Назвися «Бидло-порадник» і побачимо хто що втратить і хто чого вартий.
Напиши мені офіційну претензію згідно аукціону та моїх дій до 2012 року, та й за цей останній період.
Тоді ти отримаєш можливість «НАЖИТИСЬ по тупому та в наглу, плюючи на інтереси всіх і вся довкола себе».
Ти «БИДЛО-сусід» - ПРОВОКАТОР, БОЯГУЗ та НЕГІДНИК !!!
Ти напевно і є учасником колективного – безвідповідального рішення в стінах мерії 20.09.13р. з тих хто давив на кнопки. Назвися –ГНИДО і напиши претензію від себе особисто, якщо знаєш, що таке претензія, а не ховайся за рішеннями банди.
З зневагою до тебе, «сусід 2013-09-27 / 12:02:45», В.М. Галинський.

сусід 2013-09-27 / 12:02:45
до Володимира Михайловича Галинського 2013-09-27 / 09:37:18

Пане Галинський, Ваша бурхлива реакція на мої «домисли» лише підтверджують, що я, якщо не повністю правий, то десь поряд з істиною.
Те, що я озвучив - це лише те, що я ОСОБИСТО неофіційно почув від простих працівників мерії.

Навіть не сумнівайтесь – ця «версія подій» є робочою, як для депутатів всіх рівнів, для суду, для правоохоронців, так і для свідомих ужгородців, які цікавляться цим питанням.

Тому побережіть нерви, здоров’я та сили на «пробивання» нової ділянки у В.Погорєлова. З такою «позицією», як зараз, Ви ризикуєте у теперішній міськ. раді взагалі нічого не отримати. І мер Вам не допоможе.

Вам не одноразово радили: йдіть до людей, до депутатів. Але не з позиції сили. Правові підстави на хоч якесь компромісне, але законне, вирішення цього питання у Вас є.

А що Ви робите? Хаміте та лякаєте у і-неті незнайомих Вам людей? Це позиція? Це Вам радить Ваш товариш І.Фартушок?

P.S. А тепер по-простому, «прямим текстом».

Чоловіче добрий, схаменися, бо втратиш все! Твою ж дур читають і жінки, і діти! Не ганьба? Так ти збираєшся поводити себе і в суді? На горло?

Так хто з нас після цього БИДЛО для простих ужгородців? Я, що намагається хоч якось допомогти відстояти сквер для ЛЮДЕЙ, чи ти, який хоче НАЖИТИСЬ по тупому та в наглу, плюючи на інтереси всіх і вся довкола себе???

Володимир Михайлович Галинський 2013-09-27 / 09:37:18
Для "сусід 2013-09-26 / 12:39:29".
Слухай ти - "БИДЛО-сусід" - назви своє ім'я і ти відповіш за "і «для поважних людей»" і за всю свою брехню.
Твої всі домисли - це повна нісенітниця та провокація.
Назвися і підтвердь свої слова письмово або на відео, тоді продовжимо дискусію.

сусід 2013-09-26 / 12:39:29
до Володимира Михайловича Галинського 2013-09-26 / 04:35:12

Пане Галинський, я не радію Вашій особистій біді, що Вам 8 років тому назад команда Погорєлова «впарила» (на їх сленгу) сумнівної якості товар, за який Ви, без жодного сумніву, розрахувались по повній, і в касу, і «для поважних людей».

Чому 8 років не було ніяких рухів по цій ділянці? – Відповідь проста: мером був С.Ратушняк, а не В.Погорєлов. Саме тому, ні Ви, ні інший інвестор, не ризикували навіть оголосити про свої наміри.
С.Ратушняк у той час вас всіх разом (з вашою «правовою позицією» та іншим «папірям») «порвав» би, як «мавпа газету», якби Ви з ним особисто не «договорювались по новій». Вашим «бюджетом» цього не було передбачено.

Тому Ви терпляче дочекались нової каденції «мерства» В.Погорєлова, який мав виконати всі ваші 8-річної давнини «домовленості» (за все ж заплачено!).

Смію припустити, що заради цього Ви та вся Ваша сім’я голосувала за нього, і радила це зробити всім Вашим знайомим.
І ці «домовленості» з В.Погорєловим б були виконані, але відчайдушно, а головне грамотно, встали на захист скверу спочатку все ж таки не депутати, а МЕШКАНЦІ багатоповерхівок! З залученням ЗМІ, парламентських партій та їх нардепів.

І В.Погорєлов «дав задню» в Ваших з ним «домовленостях». За своє «мерство» він «кинув» набагато впливовіших за вас людей (один розрив з ЄЦ-ом та вступ до ПР чого вартий!), тому разом більше, разом менше – йому вже не звикати.

Однозначно визначальною в цьому питанні стала позиція Б.Андріїва, міського депутата від ПР, який провів її через заяву прес-служби ОБЛАСНОЇ парт. організації ПР.

Саме звідси і одностайність у голосуванні повним складом міськ. ради. Проігнорувати це В.Погорєлов ніяк не міг, чудово розуміючи, що в ПР на наступні місцеві вибори є багато інших кандидатів на мера.
Тому йому вже треба «солому стелити» для падіння, щоб на старі дні не піти втретє «по етапу».

Ось Вам, пане Галинський, і «гола правда» про «конфліктну ділянку», де Ваші особисті приватні інтереси ніколи, ніде і ніким не враховувались.

Судячи з того, що Ви, а не нові власники, ходите по судах, можна зробити висновок, що угода з продажу «конфліктної ділянки» так і не відбулася, що і не є дивним з огляду вище викладеного.

І саме тому, з огляду вищевикладеного, Вам, пане Галинський, треба дійсно берегти «відносини» з В.Погорєловим, звинувачуючи «всіх і вся», крім нього, у своїх бідах:
Вам треба торгуватись з МЕРОМ за НОВУ ДІЛЯНКУ.

Судячи з Вашого коментаря, Ви це вже, разом з Ігорем Івановичем, чудово зрозуміли.
Саме в цьому я хочу щиро Вас підтримати. Якщо Погорєлов не остання скотина (в чому я особисто сумніваюся), він мав би Вам у цьому допомогти.
Якщо ж ні, то як не крутіть, пане Галинський, тоді шлях у Вас один – в прокуратуру, і через неї «вибивати» хоча би витрачені гроші з В.Погорєлова.

Володимир Михайлович Галинський 2013-09-26 / 05:54:02
Про коментар від мого імені "2013-09-25 / 10:58:41".
В цей час я був на судовому засіданні в суді.
Ну але, якщо в мене є підтримка від невідомого, який вирішив від мого імені писати, то ,будь ласка, хоч попереджуй, бо моя думка трохи інша, а краще пиши від себе. Мені чужа слава не потрібна.
Мер В.В.Погорєлов, в нашому випадку, задекларував від свого імені правомірність наших дій та вчинків.
Те що сталося на сесії міської ради 20.09.13р - це повне ЗНЕВАГА до Конституції України та Законів України.
Якщо скаржитися і на В.В.Погорєлова, то він повинен бути останній в цьому списку, судячи з того, що він не встояв проти НЕЗАКОННОГО тиску на нас і на нього, і підписав ці незаконні рішення. Слід і на нього писати скаргу, хоч спеціалісти відділів та департаментів надали йому інформацію про те, що це рішення протизаконне.
На мою думку він не повинен був підписувати це рішення до спеціального розширеного обговорення в присутності спеціалістів які проводили і проводять перевірки з цього приводу, які мають вже готові висновки та протоколи а не стадне бажання деяких депутатів, щоб підлизатися до своїх потенційних виборців, спровокованих і підтриманих на несанкціонований, незаконний, протиправний мітинг ними ж.
Бажання депутатів прийняти за 5 хвилин незаконні рішення, які відмінили законні рішення, що готувалися, діяли, піддавалися контролю всіх гілок влади, обговорювалися і земельними комісіями, експертами різних рівнів та кваліфікації, приймалися на сесіях міської ради на протязі десяти років свідчить про їх правовий нігілізм та злочинні наміри. Депутати безпідставно відмінили і вже свої ж законні рішення під тиском фальсифікованих аргументів та мнимих доказів.
Між іншим двоє громадянок, активісток, з бунтівного збіговиська що зібралося на несанкціонований мітинг на Годинки8 та Достоєвського2, під час проведення аукціону та інших дій в міській раді, зв’язаних з цією земельною ділянкою –Достоєвського2А, працювали в міській раді та мали прямий доступ до цих документів та й працювали з цими документами безпосередньо.
Депутати різних рівнів організували брехливо-скандальну компанії в мій адрес з безпідставними звинуваченнями викладеними в письмовій, усній формах та прокоментовані на радіо та телебаченню про корупцію під час аукціону, статус земельної ділянки та інше, при цьому ні хто не довів цього.
А може це просто всіх заполонила наша люба «ЖАБА», що хтось щось купив, а вони не встигли вкрасти.
Депутати в свою приватну вигоду відмінили чесний аукціон, не маючи на це жодної задокументованої підстави, а зараз будуть створювати тиск на правоохоронні органи, щоб ті щось для блага наших депутатів нарили.
Це все створюється тому, що ніхто до цих депутатів не ходив на поклін і не просив про якісь протиправні дії допомагати. Підготовка всіх документів проводилася згідно чинного законодавства України цілком відкрито, на очах міської і обласної влади. Всі необхідні дії виконували ліцензовані, сертифіковані, офіційні спеціалісти згідно договорів про роботу та відповідні сплати за виконану роботу.

Володимир Михайлович Галинський 2013-09-26 / 04:35:12
Для «сусід 2013-09-25 / 13:35:52».
Ваші догадки пахнуть гниллю.
Ваша радість за те, що законопослушні громадяни, власники земельної ділянки, несуть збитки через протизаконні дії безвідповідальних політиків (читай брехливих та підлих), обманутих потоком інформаційної брехні від некомпетентних (читай професійних, проплачених провокаторів) журналістів з приватних радіо та теле каналів місцевих князьків, обернеться, надіюся в стократ більшими збитками за це кощунство всім їм і Вам також персонально. Ні Вами (невідомо ким?) ні іншими, які себе назвали ніяких протиправних дій не доведено, а навпроти всі хто з них ознайомився з документами підтвердили – що документи в повному порядку.
Інше не доведене.
За наклепи та образи в нашій державі передбачено покарання.
За неправомірні (незаконні ) акти – передбачено покарання, і якщо найближчим часом так називаємо - представники народу, під прикриттям колективної безвідповідальності та безкарності не запропонують власникам дійсного обміну цієї ділянки на іншу, кожен з них буде притягнутий до відповідальності за перевищення свої повноважень та за зловживання владою. А провокатори та брехуни на несанкціонованому мітингу за період з 09 до 20 вересня до відповідальності згідно вчиненого.
Нова ділянка повинна бути не меншою за площею, при наявності комунікацій, комерційно привабливою, а також повинні бути повернуті збитки, яких зазнали власники та генпідрядник за цей час.
Є ще таке поняття як упущена вигода, про яке чомусь всі забули просто навіть думати, а комусь таки прийдеться персонально відповідати за упущену вигоду. Цікаво кого власники виберуть за відповідача – брехливих депутатів різних рангів, які провокували, підтримували, розпалювали та довели до судових дій чинний бізнесовий проект, чи знов будуть віддуватися прості громадяни організовані на незаконні дії купкою провокаторів які себе величають громадськими захисниками? Чи може ці громадські лже-захисники заявлять, що за все, що сталося з 09 вересня до сьогоднішнього дня вони беруть на свою відповідальність??? Вони цього не заявлять бо вони боягузи. Та ні, тупо розрахується міська казна за цей правовий НІГІЛІЗМ. Адже казна нічия!!!!!!!
На рахунок І.І.Ффартушка. Ви, «сусід 2013-09-25 / 13:35:52», ханжа. Ви черговий раз тішитися з чужої біди. А І.І.Ффартушок мав і має дуже багато роботи і без нас. Авторитет свій, він на відміну від вас «ханжа-сусід», сам здобув своїми знаннями та вмінням. І я особисто дуже радий, що мій товариш Ігор Іванович буде допомагати новим власникам виграти цю важку справу в судах.
В лиці І.І. Фартушка - опонентам є кого боятися. І вони це знають.

сусід 2013-09-25 / 13:35:52

Пане Галинський, з іншого коментаря за Вашим підписом до посту на ЗО «Мер Ужгорода підписав рішення по бунтівному скверу, а мешканці припинили чергування» дізнався про Ваше бажання сьогодні звернутися із скаргою на В.Погорєлова до спікера ВР України В.Рибака.

Повністю підтримую, як думаю і більшість ужгородців, Ваше прагнення позбутися цього мера, який, крім всього іншого негатива довкола себе, ще й слово не вміє тримати («за базар не відповідає»), «казліна позорний» (на сленгу, яким користувався В.Погорєлов дві «ходки»).

Правда, крім піару, ця «челобітна» звісно ніяких юридичних наслідків за собою не несе, але, можливо, саме вона виходить за рамки домовленостей з новими власниками про те, що ваша угода не передбачає будь-яких звернень у прокуратуру з приводу «простроченого товару».
А так, можливо, руками спікера Вам вдасться хоч якось наказати мера за «кідок».

Але, якби там не було, якщо Вам це вдасться, то думаю, з часом, якийсь сквер чи провулок НА ОКРАЇНІ міста вдячні ужгородці назвуть на Вашу честь та встановлять пам’ятну дошку НА НОВОБУДОВІ ще за Ваше життя.

сусід 2013-09-25 / 12:58:21

до Володимира Михайловича Галинського 2013-09-25 / 01:16:10

Пане Галинський, оскільки про результати цієї позапланової перевірки в ДБАК чтачи ЗО можуть судити виключно з Ваших слів, то виникають, вибачте, певні сумніви. І серйозні підстави, Ви розумієте, для цього є
Розвіяти їх можливо виключно у судовому засіданні.

Якщо ж Ви вважаєте, що цей Ваш коментар заспокоїть нових власників «простроченого товару» і вони поспішать виконати всі пункти домовленостей між вами, то, чисто по-людськи, особисто радий, що Ви поступово позбуваєтесь цього «клопоту» на старі дні.
Але, вірите, мешканців багатоповерхівок це менше всього обходить.

Зараз, крім всього іншого, новим власникам прийдеться оскаржувати ще й рішення останньої сесії міськ.ради з цього питання.

Ваш товариш В.Погорєлов його підписав, що навряд входило у плани нових власників. Тому І.Фартушку добавиться багаторічної роботи в судах ще й з цього питання, про що він, звісна річ, шкодувати не буде.
Думаю, що ще за Ваш рахунок.

Володимир Михайлович Галинський 2013-09-25 / 01:16:10
На сьогоднішній день завершилася позапланова перевірка в ДБАК. Ніяких порушень при отриманні дозволу на початок будівництва не виявлено. Дозвільні документи про початок будівництва є чинними і забудовник має право і буде продовжувати будівництво запроектованого багатоквартирного житлового будинку.

Іван 2013-09-24 / 19:20:32
"Данило" та "Володимир Михайлович Галинський" -одна особа.
Подивіться уважно. В попередніх коментарях під цими псевдонімами є однакові орфографічні помилки.

сусід 2013-09-23 / 22:21:40
для «З офіційних джерел 2013-09-23 / 21:29:42»

«На цьому тижні БУДЕ ВИНЕСЕНА судова постанова… Постанова оскарженню НЕ ПІДЛЯГАТИМЕ.»

За такі «офіційні джерела», думаю, коментатор «Данило» зараз Вам прочитає чергову теоретичну лекцію про «рейтинг України за кордоном».

Це повний правовий нігілізм, який розрахований на розігрів «перехожих повз сквер», яким «чомусь муляють» чужі лавиці «на протязі 30 років».

сусід 2013-09-23 / 22:19:29
до «ДАНИЛО 2013-09-23 / 06:01:48»

Повністю підтримую Вашу позицію, що оцінку цій конфліктній ситуації мають дати насамперед правоохоронні органи.

Також подобаються Ваші теоретичні обґрунтування та дослідження юридичної складової по суті судового спору.

Як я вже і казав, всі ці позиції будуть розглянуті у ході судових засідань.
Чого і бажають насамперед мешканці багатоповерхівок.

Ваш обвинувачувальний запал в суді, щодо діяльності органів місцевого самоврядування, стане їм у нагоді

сусід 2013-09-23 / 22:18:07
до «соня 2013-09-23 / 04:56:03»

Чесна гра – це коли б 8 років тому перед погорєловським «аукціоном» весь двір цих багатоповерхівок був заклеєний об’явами про продаж цієї ділянки.

Чесна гра – це коли б Ви пояснили, що Вас «спонукає» в 4.00 ранку «вболівати» за чужу приватну власність.

З офіційних джерел 2013-09-23 / 21:29:42
Всім сусідам, мешканкам та іншим: згідно чинного законодавства та законодавства 2005 року жодних порушень по цій справі не виявлено. На цьому тижні буде винесена судова постанова про заборону втручання в забудову будь яких осіб, крім визначених власником. Постанова оскарженню не підлягатиме.
Питання закрите. Власну думку можете мати, але не більше.

ДАНИЛО 2013-09-23 / 07:38:37
В. Грегор. Ви краще подайте в суд про неправомірність рішення з подачі Анатолія Ковальского про внесення змін до Регламенту ради, яким утаємничили результати голосувань від громади і депутатів. Виграйте суд та відмініть це рішення, тоді від Вашої «мильно-порохової» діяльності з подачі безвідповідального В.Гнатківа буде якась користь ужгородцям. Чому цей Ваш наставник сам персонально не подасть на нових власників, на старого власника земельної ділянки на Достоєвського 2А та на міську раду позов в суд, а підставляє позивачами звичайних громадян – мешканців сусідніх будинків. Що кишка тонка взяти на себе відповідальність за нанесені власникам та забудовникам ЗБИТКИ приблизно на 200.000 $, а може і більше, якщо вони виставлять відшкодування за моральну шкоду.
В.Гнатків такий самий як і лідер його партії – чужими руками все робить. А коли прийшлося їй відповідати по суті – то все стало на свої місця.
В.Гнатків – перестань загрібати гаряче вугілля чужими руками – напиши від себе позивну заяву в суд, тоді всі побачать який ти борець за справедливість. Ти справжній провокатор та ТРУС !!!!!!!
Між іншим як і остальні депутати, які навмисно порушили закон прийнявши незаконне рішенння про забудову на приватній земельній ділянці по Достоєвського 2А.
Виступіть кожен від себе персонально а не ховайтеся за колективну безвідповідальність.
Депутати - подайте на винуватих в цьому випадку в суд, і тоді всім стане зрозуміло хто ви є.
Але ж Вам нічого пред'явити власникам цієї ділянки, і тому ви свідомо порушуєте Закони України, ховаючись за коллективною безвідповідальністтю та, на вашу думку, бенаказаністтю.
Законна розплата за це вам і вам подібним обов'язково прийде.

НОВИНИ: Соціо

18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
» Всі новини