Самогубцю біля Закарпатської ОДА міліціонер "гасив" бронежилетом (ФОТО)

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн,сьогодні на газоні перед будівлею Закарпатської облдержадміністрації чоловік середніх років зробив спробу самоспалення.

Самогубцю біля Закарпатської ОДА міліціонер "гасив" бронежилетом (ФОТО)

На вулиці біля будівлі Закарпатської обласної державної адміністрації на пл.Народній, близько 10.25 ранку, з′явився невідомий громадянин, тримаючи в руках пляшку з якоюсь рідиною. Міліціонер Державної служби охорони, який прибув на виклик до адмінбудівлі ОДА, молодший сержант міліції М.Черленяк, підійшов до незнайомця поцікавитись, що він тут робить і які в нього наміри, однак чоловік став віддалятися від нього, задкуючи, а далі несподівано облив себе рідиною з пляшки й підніс запальничку.

Побачивши палаючу людину, сержант Черленяк не розгубився, а зняв із себе бронежилет і накинув його на самогубцю. Що й врятувало тому життя. З важкими опіками тіла й внутрішніх органів потерпілого доставили в міську лікарню, де за його життя борються лікарі.

Як повідомив в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник, особу самогубці вже встановлено—це 49-річний житель Ужгорода, який є інвалідом, має вади серця. Сім′ї в нього немає. Як повідомила мати потерпілого, у них був конфлікт із сусідом через межу земельної ділянки. Не виключено, що саме це й підштовхнуло ужгородця до спроби самогубства. З самим потерпілим правоохоронцям наразі поговорити не вдалося, оскільки той перебуває в реанімації.

Обставини інциденту біля Закарпатської ОДА з′ясовуються, - повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

29 липня 2013р.

Теги: самогубця,

Коментарі

ESC 2013-07-30 / 17:14:51
для "з коментарів ОРДсайту"
А зачем он приходил к Анталу в ОДА, если все делается на Жупанатской в помещении бывшего БТИ?

з коментарів ОРДсайту 2013-07-30 / 14:55:42
29.07.2013 15:23 Ужгородец
Причина самосожжения довольно банальная. У человека на руках Акт на землю старого образца и ничего нового не надо придумывать, а просто переоформить, присвоить кадастровый номер и зарегистрировать. С этим он и приходил до обласного Земельного начальника Антала (в прошлом известного рекетира). А там у него потребовали еще какоето БАБЛО. Так на Закарпатье делают повсеместно, каждый месяц в области фиксируют факты взяточниства на крупные суммы и в большинстве случаев людей заставляют брать взятки и инциатива как обычно идет от обласного земельного руководства. Буковчаник нормальный милиционер, но нодо было пострадавшего отправить в больницу, что он и сделал,- а Антала в СИЗО. Только таким образом коррупция в земельной сфере на Закарпатье приостановится. И это все знают, только загадочно улыбаются. Антал в прошлом член партии Литвина.

Небайдужий 2013-07-30 / 06:14:21
Ви самі привчаете від "малого" до "великого" персоналу, що ви маєте щось дати. Ніхто від вас не вимагає! Частіше ми самі відчувамо себе боржниками, хоча людина робить свою роботу.
А навіть, якщо зустрічається така особа, що вимагає..є правоохоронні органи та відділи по боротьбі з корупцією.
Але набагато цікавіше писати на сторінках онлайн газети, яке несправедливе життя :)

гуцул 2013-07-29 / 23:20:09
Та таке твориться і в медицині області, за все плати: за лікування, за вступ у медичні заклади, за гроші вже керівники совість продали.

Завхоз 2013-07-29 / 22:03:15
Дали команду переселити обласних земельників на інше крило зданія і аж на 6 поверх, щоб коктейль Молотова недолетів. Першому кому будуть люди кидати, так це Анталу. А ви знаєте хто над Анталом на третьому поверсі. Ой, аж страшно подумати, що з того може вийти. Могли собі земельники сидіти на Загорській, який дурень їх на площу Народну переселив? А так терактом попахує. На третьому поверсі над земельниками ще й Камінний Зал. Ой Боже!.Позор на всю державу.

небайдужий 2013-07-29 / 19:48:39
Шановні! А що, у нас земельні питання вирішує лише Антал? І лише Антал необ'ємне зло земельної сфери?
Ось тільки що ТСН Новини наголосили, що є підозра (зі слів матері постраждалого), що людина себе підпалила через межовий спір. Навіщо далеко ходити? Вводимо до Гугла питання: "Як вирішити межовий спір?" І ось відповідь...Статтею 158 Земельного кодексу України визначено, що межовий спір вирішується або постійною діючою комісією по спорах органів місцевого самоврядування або в разі не згоди судовим рішенням.
Особисто пана Антала не знаю, але не слід зводити наклепи, адже на посаді начальника Головного управління він нічого не має спільного із межовими спорами.
А одже чоловік проживає у м. Ужгород, слід зважити на факт...або межовий спір вирішили не на його користь Ужгородська міська рада, або ж вже є рішення суду.
Тому, рекомендую, перед тим, як щось писати або говорити мати докази, а слова до діла не приш'єшь.

спостерігач 2013-07-29 / 19:48:10
Ну і укробидло-же!
Цей спалити себе хотів, там прапорщик застрелився, там повісився хтось із-за якихось проблем, та й загалом на 7 млн. стало менше.
І де вирішення проблеми в уркаїні. Та взяли-б приклад хоча-б з арабів. У них ніхто не стріляється який з того толк. Пояс шахіда на себе і з десяток чиновників (поліцаїв, і т.п.) на той світ. Оце хоч якийсь просвіток, а наша бидлота себе гирить без толку.
Взяв-би отой прапор, та й використав Макарова чи АК по призначенню - дивись, та-й порядку-б стало більше. А так укрозлодійня чмирить укробидло на всіх фронтах, а воно ще й себе бичкує з іншого боку.
Співчуття.

ДОГРАЛИСЯ!!!! 2013-07-29 / 19:12:50
Та мразь Антал взагалі охреніла! Тільки за присвоєння кадастрового номеру зем. ділянці невеликого підприємства через своїх пацюків вимагає 30 тисяч доларів США!Я вже писав про це, а якийсь його обісраний покидьок на це хрюкало,мовляв, неправда, там все роблять за 65 грн. Ну що ненажерливі виродки догралися-довели людину до такої біди! Тремтіть падалі!!! Люди прийдуть за вами- досита нагодують землею!!!

Стрико 2013-07-29 / 18:25:31
Думаю Падлюка Антал Сашко бандюк буде засуджений із хабарникамт земельного управління ОДА за Доведення до самогубства!!! Велике спасибі Конюхові баранинськкому і Ригго Анналам

МѢСТНЫЙ 2013-07-29 / 17:03:49
самосожжение как способ решение проблемы? ну, херовый, но тоже способ. ничего, правда, не решает. но никого даже не удивляет, что отчаявшийся найти правду человек себя поджёг... в сысле, а что, кто-то в нашей стране может найти правду "законным" путём? жечь только не себя нужно...

з.ы. полицаю - респект за нетрадиционное использование спецспедств

Небайдужий 2013-07-29 / 16:32:54
Думаю, що люди самі винуваті у своїх бідах і не слід перекидувати відповідальність на ту чи іншу обставину, або ту чи іншу особу.
Ніхто ні біля кого не стоїть із рушницею у скроні та не змущує брати хабар або займатись самопідпалом.
Наше законодаство таке, що дір в ньому достатньо, щоб захистити свої права, обов'язки та інтереси, але для цього необхідно хоть трохи цікавитись законодавством, а не рвати хабарі, не випивати 100 гр. на кухні,як варіант вирішення проблеми або ж себе калічити.
Кому ця людина наразі зробила ліпше?

Старый безпекаш 2013-07-29 / 15:46:04
Смоланку підставили, всі знають хто. Затримали молоду людину на Ужгородщині за хабар, всі знають кому хабар. Зараз спроба самоспалу напроти вікон голови ОДА. Чи не забагато? Такого ще в області не було, порядні офіцери кольт в руки беруть, не те що заяву про відставку пишуть

Читач ЗО 2013-07-29 / 15:12:58
Небогу довели! Хто відповість за скалічене життя ні в чому не винної людини?
Ось таким чином українці у відчаї заявляють владі незгоду миритися з подальшим злиденним життям в безправній країні.Коли одні жирують,не маючи міри ні в чому, а інші ледь виживають за копійки і скрізь одна безвихідь та несправедливість.
Влада має задуматися -чому стаються сапопідпали, чому людей доводять до відчаю.Просто так -диму без вогню не буває.А винних в ситуації бідолаги мають покарати,однозначно!

Очевидець 2013-07-29 / 14:58:47
Причина самопідпалу дуже проста, чоловік сплатив кошти за виготовлення документації за обмін старого зразка Державного акту на землю.Віддайте людині документи і зареєструйте землю. Так ні - вимагають якесь БАБЛО. В якому управлінні він був перед спробою самогубства? Правильно, У земельному, у Антала. Але цікаво інше, як зразу всі провладні сайти роблятьть з пострадавшого неповноцінного. Хлопці, вам ненадоїло ще? Ви ж Президента підставляєте, хіба ніхто не знає хто такий Антал. З його приходом в Управління Земресурсів, корупція аж зашкалює. Це всі знають. Не займайтесь ОЧКОВТИРАТЕЛЬСТВОМ, рано чи пізно воно й так прорве.

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

14:52
/ 1
У Білках від незачиненої "буржуйки" в "ремонтному" гаражі загорівся мікроавтобус
11:32
В Ужгороді пожежні врятували від вогню будинок
13:00
У Сокирниці на Хустщині в Тисі виявили потопельника
23:23
У Мукачеві горіла закинута будівля колишньої тютюнової фабрики
11:30
У понеділок в Бобовищі на Мукачівщині вигорів гараж, а в Мукачеві – саманна "конюшня"
11:17
У Дюлі на Берегівщині горів будинок
11:49
За вихідні на Закарпатті ліквідували 7 загорань сухостою і сміття, в Нижніх Воротах врятували аптеку
10:53
У Богдані згорів будинок, у якому приймав ванну чоловік, що наглядав за власністю сусіда-заробітчанина
19:11
У Перечині вигорів цех готової продукції деревообробного підприємства
17:37
/ 1
У "наркоп'яному" зіткненні вантажівки та легковика в Заріччі одна людина загинула, ще двоє травмовані – офіційно
11:47
У Заріччі Хустського району зіткнулися легковик і вантажівка, є постраждалі
10:47
У Тересві на Тячівщині під час спалювання сміття отримали сильні опіки двоє працівників підприємства
10:39
У Липовці Хустської громади вигорів покинутий будинок біля лісу
16:53
Між Стеблівкою та Сокирницею на Хустщині Chery Amulet на швидкості врізався в дерево на узбіччі
16:41
На пожежі дачі в ужгородських Горянах отримав опіки рук 35-річний господар
16:27
/ 22
З'явилося відео з салону Audi Q5 безпосередньо перед смертельною ДТП на Слов'янській набережній в Ужгороді
14:52
У пожежі в житловому будинку в Берегові загинуло 19 котів, ще 40 врятували
11:58
У Білках горіла надвірна споруда, будинок поруч врятували
11:52
На Рахівщині відшукали заблукалого туриста, що заблукав на Говерлі. Пошуки його друга тривають
10:58
/ 4
В Ужгороді опівночі група молодиків на Audi на швидкості влетіла в дерева: двоє загинули на місці, ще троє – в реанімації
17:36
У Синевирі цілу ніч шукали 10-річного хлопчика, що втік після сварки з матір'ю
12:32
У Ясіні вогонь з надвірної споруди перекинувся на сусідську дровітню
11:43
/ 3
У Рахові жінка хотіла прийняти ванну, а загорівся будинок
22:28
У Лазах Тячівської громади через пожежу в мансарді прибудованого гаража вигорів також дах будинку
11:19
/ 2
Житель Нижніх Воріт втопився, долаючи Латорицю вбрід до свого будинку
» Всі новини