Вечірньої пори, працівники підрозділу, під час перевірки оперативної інформації, завітали до 23-річного Дмитра, який мешкає у багатоповерхівці одного з районів міста Берегово. З офіційного дозволу господаря квартири, оперативники оглянули помешкання, у ході якого виявили ще двох однодумців Дмитра це – 32-річного Олександра та 31-річного Габора.

Під час проведення огляду кухонного приміщення, на столі, було виявлено паперовий згорток, в якому знаходилася подрібнена речовина рослинного походження ззовні схожа на «марихуану» вагою близько п’ять грамів. В подальшому, також на столі знаходився пристрій для вживання наркотичної речовини, а саме водяний «бульбулятор», каструля з водою та літрова пластикова пляшка, у якої нижня частина була відрізана. За допомогою вказаного «бульбулятора» громадяни вживали наркотичну речовину.

Дану речовину правоохоронцями вилучено та направлено до наукового–дослідного експертно–криміналістичного центру при Управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області для проведення досліджень та експертизи.

На теперішній час, даний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчими Валерієм Безрученко та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.317 Кримінального кодексу України (організація або утримання місць для незаконного вживання чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою), що карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.