Закарпатський адвокат письмово розкаявся перед адвокатською спільнотою

Закарпатський адвокат Сергій Чайбин письмово вибачився перед адвокатською спільнотою Закарпаття за власні дії, що призводили до розколу в середовищі адвокатів Закарпатської області. Текст відповідної заяви, що висвітлює непрості процеси в середовищі закарпатських адвокатів отримала редакція.

Закарпатський адвокат письмово розкаявся перед адвокатською спільнотою

Заяві Сергія Чайбина передувала оприлюднена 16 квітня Заява органів адвокатського самоврядування Закарпаття та вчорашня інформація про рішення про позбавлення Ольги Машкаринець права займатися адвокатською практикою, прийняте на засіданні Дисциплінарної палати КДКА Закарпатської області.

 

 


Звернення адвоката Сергія Чайбина до адвокатів Закарпатської області

Шановні колеги!

В ряді моїх публікацій, зокрема інтерв'ю, даному газеті «Новинка», я поширив інформацію, що дискредитує голову КДКА Закарпатської області Петра Немеша, голову Ради адвокатів Закарпаття Олексія Фазекоша та ставить під сумнів формування новообраної вертикалі адвокатського самоврядування в Україні та легітимність її керівництва. Зокрема, я писав, що Петро Немеш незаконно привласнив кошти, що залишив на рахунку КДКА колишній її керівник Василь Ігнатко, що Олексій Фазекош не має відповідного стажу та освіти, а тому незаконно обіймає посаду голови Ради адвокатів Закарпатської області, також незаконною є установча конференція Закарпатської області, проведена під головуванням Олексія Фазекоша.

Розповсюджуючи в засобах масової інформації такі свої судження, я як молодий адвокат повірив словам деяких старших колег, які стверджували, що і регіональна установча конференція і установчий з'їзд адвокатів України проведені в незаконний спосіб, нові керівники адвокатури як на Закарпатті, так і на загальнонаціональному рівні обрані незаконно та іншій інформації.

Розібравшись в ситуації, я щиро хочу вибачитись і перед Петром Федоровичем Немешом, і перед Олексієм Андрійовичем Фазекошом, і перед керівництвом всієї адвокатури України.

Вся наведена мною інформація, я кажу щиро і відверто, не відповідає дійсності.

Вся вертикаль адвокатського самоврядування сформована в законний спосіб - як на Закарпатті, так і на Україні в цілому. Петро Немеш на посаді голови КДКА ніяких порушень фінансового характеру не робив, Олексій Фазекош має всі відповідні стажі і освіти, що підтверджено судовими рішеннями та Національною асоціацією України і є легітимним головою Ради адвокатів Закарпатської області.

Також хочу щиро сказати всім своїм колегам адвокатам. Зараз відбуваються заклики проводити безкінечно якісь нові збори. Це неправильно. Потрібно дати пропрацювати в передбачений законом термін всій новообраній вертикалі адвокатського самоврядування та її керівникам. Всі ми адвокати, наше покликання служити людям, а не погрузти в безкінечних чварах, тому треба об'єднатися і працювати на благо Держави і людей!

17.04.2013 року

З повагою

щиро вибачаючись
за свої помилки                                                      адвокат Сергій Чайбин

18 квітня 2013р.

Теги: адвокат, Чайбин

Коментарі

терпіла 2013-04-20 / 15:25:36
цього Викормиша Каяльщика альфонса Чайбина породив депутат облради мент бувший Зелінський,чого типирка нич не каже пан Зелінський про мутки Чайбена в КДКА ???? шо Немеш і Льоша зажали Серьоженьку і сплели йому лапті шо він ся ПОСИКАВ із Страху херню туй писати

Світлана 2013-04-19 / 21:52:14
Підтримую Прагматика, а від себе додам! Судді, ви стали натуральними проститутками з таким адвокатом-сутинером, як Фазикош!!!

клієнт 2013-04-19 / 16:50:29
фуй, які огидні сякі адвокати

бувший хустянин 2013-04-19 / 13:44:16

Послухати б, що з цього приводу думає А.Зелінський, який створив цього «каяльника» перед П.Немешем, «решалою» вбивці П.Нагірного та СДПУ(о) - шним «неадекватом» без першої вищої освіти О.Фазекошем?

А своє «рішення суду» по своїй освіті Фазекош нехай засуне туди ж, де місце «довідці» Немеша про хворобу Нагірного!
Всьому свій час…

Сокурсники по вузу О.Фазекоша, агов, відгукніться, назвіться хоч один, щоб ви дали не письмове пояснення з цього приводу суддям, а особисте інтерв’ю, хоча б сайту ЗО!

захисник 2013-04-19 / 13:16:55
Сергію!Ти не правий.Хто тепер до такого крутого прийде по захист своїх прав,як ти такий невпевнений,слабкий та непослідовний?Не ганьби ремесло адвоката.Тобі тільки натякнули на позбавлення статусу і ти вже на колінах та ще перед ким -мукачівським клоуном та слабким пінгвіном.Перед святами треба каятися Богу, а не .....!

Прагматик 2013-04-19 / 10:17:55
Не адвокатура, а нескінченний серіал "Санта Барбара". Інститу адвокатури настільки втратив повагу та авторитет в суспільстві, що повинні відбутись неймовірні фантастичні події, для його відновлення.
Колись адвокат це - освічена, інтелігентна, високоморальна людина. Зараз навпаки слово адвокат у людей викликає асоціації - шахрай, нещира, хитра людина, яка в першу чергу дивиться на те, як та під яким соусом виманити кошти, особа, яка передає хабарі, "рєшальщік", добрий адвока, це той який має кінці в усіх інстанціях, знання не головне, головне коло знайомств.
Адвокатська спільнота може доводити, що це не так, що це виключення з правил, але шановні адвокати, замовте соцопитування і переконаєтесь, що ваш рейтинг за довірою громадян, поряд з правоохоронними органами.
Як людина може довірити вам свою справу, коли ви в своїх справах лад навести неспроможні?

... 2013-04-19 / 07:43:36
Ти, читачу, комсомолець?

читач 2013-04-19 / 07:34:08
За те публічно вибачився,навіть якщо і були помилки! Сміливий і рішучий крок, визнав свої провини.Хто із нас в житті не робить помилок? Молодий,зробить висновки, переусвідомить усе і буде працювати далі,з достойно піднятою головою.Саме основне це, що молода людина покаялася.Хороший приклад іншим,хто оступився.

фазикош 2013-04-19 / 00:01:27


Флуд і тролінг. Коментар видалено. Адмін


клієнт 2013-04-18 / 23:32:29

«Ну, и че щас с тобой делать? – Понять и простить…» (Наша Раша)

фазикош 2013-04-18 / 22:04:39
Не трогайте Чайбина то моя людина, да може і наклав у штани, але подумав і почав виправляти помилки...А вообще ти Серьога класний, мені понравилось, ще десь так організуємо....

Віт 2013-04-18 / 21:56:00
Раз наговорив, а потім в штани наклав, так щиро вибачається...

Микола 2013-04-18 / 21:54:58
Короче, сикун ти Чайбин, залякали тебе Немеш і Фазикош, наклав у штани! Складай свої адвокатські повноваження і іди коровам хвости крутити!

НОВИНИ: Соціо

22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 2
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 3
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 1
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
» Всі новини