В Ужгороді проходять урочистості з нагоди Дня захисника Вітчизни (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні в Ужгороді напередодні відзначення Дня захисника Вітчизни свято це відзначають рядом заходів.

В Ужгороді проходять урочистості з нагоди Дня захисника Вітчизни (ФОТО, ВІДЕО)

Зокрема, на площі перед Закарпатським обласним музично-драматичним театром підрозділи спеціального призначення Збройних Сил України демонстрували свої вміння: «беркутівці» – із затримання небезпечних злочинців, розвідники – навички ведення рукопашного бою та прийоми «ліквідації» вартових тощо. 

Тим часом у фойє Закарпатського облмуздрамтеатру тривала виставка техніки, зразків зброї, спорядження та спецзасобів, які нині є на озброєнні ЗСУ. На виставці також можна було побачити моделі, виготовлені учнями гуртка історико-технічого стендового моделювання ужгородської школи №8.  

Після «першої» – «показової» частини урочистостей  у приміщенні обласного муздрамтеатру розпочався святковий концерт.

 

 

Тетяна Кашуба, Закарпаття онлайн

21 лютого 2013р.

Теги: озброєння, виставка, ЗСУ, урочистості, муздраметатр, Ужгород

Коментарі

світло 2013-02-24 / 18:43:41
«Праздник избиения врагов.»
«8 марта во всём мире исторически восхваляется только одна женщина – библейская иудейка Эсфирь, благодаря которой иудеи тогда УНИЧТОЖИЛИ более 75 000 персов (по ВСЕЙ территории Персидской империи) – вместе с их ЖЕНАМИ и ДЕТЬМИ. …празднуется геноцид персов (в Персидской империи), проведённый руками иудеев, который стал возможен только благодаря применению иудеями новой тактики – "института иудейских невест"! Эсфири был посвящен ежегодный и самый ВЕСЁЛЫЙ праздник еврейского народа – праздник Пурим.»
Московская «мачеха» констатирует: «Пурим – это праздник избиения врагов. А кто такие враги для иудеев? …Это все не евреи и, в первую очередь, христиане», православні українці в Україні.
Очевидно, что сегодня (08.03. = 23.02., гитлер = сталин, фашизм = коммунизм) ино-сраный оккупационный патриархат Московского улуса празднует свои вонючие помои, НЕпрощения – ПРОКЛЯТИЯ-анафемы на слов’ян, хто ПРОПОВІДУЄ Духа Святого в молитві та спілкуванні кожним щирим побожним українським словом у Богакраїні; хто, за прикладом святого рівноапостольного князя Володимира топче, палить, топить, тобто ЗКИДАЄ ино-сраного идола-убийцу с реги-орально-анального ідольського капища в Руси-Україні.
«Зрікаюсь тебе, сатана (божество московское), гордині твоїй і служіння тобі».
«1857 р. у Нью-Йорку 8 березня поліція жорстоко розігнала демонстрацію швачок, протестуючих проти нестерпних умов праці та низьких зарплат». «По …версий, 08.03.1857. (в воскресный день не забастуешь) американские женщины всё-таки устраивали демонстрации. Однако за права (своих клиентов) боролись ...проститутки и солидарные женщины.»
«Історичний 1917 р. РОЗПОЧАВСЯ в Російській імперії в МЖД 23 февраля (8 марта за новым стилем). Тоді соціал-демократичний жіночій комітет (окремий від більшовиків і меншовиків) організував страйк робітниць Петрограда (с политико-экономичным чрев и попов подтекстом: «КОРМИТЕ детей защитниковъ Родины», «ПРИБАВКУ пайка семьямъ солдатъ защитникамъ свободы и Народного Міра»: „…ті, що живуть за плоттю, Богові догодити НЕ можуть”). Із цієї події (на поддержку чрев и попов) …почалася революція, яку назвали лютневою. 15 березня Микола II зрікся влади», завещая женским инициаторам убийства (Эсфирям) и мужским убийцам «весёлый праздник» «защитника (царя и) отечества» 8 марта = 23 февраля.
Росссссийская революція спалахнула в БЕРЕЗНІ (8), дійшла апогею під час більшовицького перевороту у листопаді 1917 р. і зійшла нанівець із РОЗГРОМОМ Установчих зборів у січні 1918 р. – установи, з проголошення НЕОБХІДНОСТІ якої революція починалася (!!!!!!!!). Тільки після цього (лукавої зради: обіцяли демократію – створили диктатуру реги-партии донецкой мафии) більшовики змогли розпочати комуністичне будівництво (для национально МЁРТВЫХ чрев и попов).
«Україна служила ареною протиборства (монархічних та більшовицьких) політичних сил Росссссии, які не лише боролися одна з одною, а й з ОДНАКОВОЮ енергією намагалися ЗАДУШИТИ український визвольний рух. Грушевський, Винниченко, Петлюра, Скоропадський бажали, щоб їх народ залишався самим собою (щирою побожною подобою Божою), а не зникав під імперською АСИМІЛЯЦІЄЮ.»
«1918-20 рр. жінки в більшості країн Європи та США отримали виборче право, тож МЖД утратив свою актуальність. Його замінив день матері, який святкують у різні дні», а ще, свято жінок-мироносиць, в третю неділю після Великодня, вважається загально-християнським жіночим днем.
В ці дні прославляем НЕ статеві ознаки, а святкуємо ПОДВИГ, які звершили матері і вірні християнки.
НЕхристи-язычники первой сраны сатанизма официально продолжают ПОКЛОНЯТЬСЯ человеческим половым органам власти НАД душой, «блудят (языком) и ходят за иной плотью» в праздный бес-толковый международный день женского пола с 08 марта 1966 г., а (ино-сраным) мужским фаллосам поклоняются 23 февраля у «ОГНЯ ВЕЧНОГО, уготованого дьяволу і ангелам його», как будто в обладании (чужим) половым органом есть какая то заслуга. Только греха набираемся попойками, матерщиной, взаимно лукавим, особенно в постный день, бесовскими оргиями НАДУМАННОГО веселия, попрошайничества и лжи, т.к. после 24 часов ТИПА праздника ПРИКРЫТОГО лукавства, ОБДЕЛЁННЫЕ вниманием, уважением, пониманием, возвращаются к будням НЕприкрытого лицемерия, хамства, общепризнанной дискриминации ребра и тела.

світло 2013-02-23 / 23:45:47
беснуются 8 марта по-новому – 13 = 23 марта по-старому.
В один и тот же день, 23 марта по-старому + 13 = 8 марта по-новому, ПРАЗДНуется ПРАЗДНо, бес толково беснуется коммунистический-богоборческий гермафродитный ЖЕНСКИЙ день вооружённых сил ру-ро-ОККУПАНТА-убийцы.
ру-ро-реги-ЯЗЫЧНИКАМ мало религиозных (КАЖДЫЙ день), ИНТЕРнациональных (ино-сраных) праздников, так ещё взяли за канон «бег на месте общеПРИМИРЯЮЩИЙ» (с дьяволом) от содомских и гоморрских грехов-извращений, превращаясь в соляные столпы, похотливо ПОКЛОНЯЮТСЯ «великим и могучим» членам человеческого тела, половым признакам: фаллосам и вагинам божества ино-сраного.
Закон Божий: «…хто любить Бога (національне воскресіння), тому ДАНО знання від Нього».
Хто кого (ру-ро-идола, национальную СМЕРТЬ) полюбив, від того і знання: свята правда або праздничная брехня-лайка богохульным лукавым бесовским ру-ро-эсперанто на СЕБЕ і на Того, Хто створив Русь-Україну, наповнив українську душу-мову.
Закон Божий: «Нині він (ру-ро-ОККУПАНТ) у БОРГ дає (имперские-ЯЗЫЧЕСКИЕ праздникам: 23 февраля = 8 марта), а завтра зажадає НАЗАД (выполнить национальными САМОубийцами клятву „верности” каноническому «ИНОплемённому ИДОЛОпоклонству»): ненависна така людина Господу і людям».
Хто БЕСНУЕТСЯ 23.02. + 13 = 08.03., або 08.03. – 13 = 23.02., той ТАНЦЮЄ на могилах та безвісти пропалих кожного ЗАГИБЛОГО від финно-тюркского «руссссского сапога», починаючи з 1918 року, як тільки той перетнув слов’янський кордон та продовжував чинити ГЕНОЦИД-вбивства за ТОТАЛІТАРНИХ і реги-анальных режимів ленина, стална… януковыча.
23 лютого – День пам'яті жертв депортації інгуського та чеченського народів, може бути пам'ятним для всіх ВИГНАНИХ із своїх домівок, із своєї землі – Батьківщини.
«Пом’яни, Господи, всіх жертв голодоморів, репресій і воєн, усіх, що полягли за волю України, за ім’я Господнє, замучених і убієнних од віку і всіх, за кого нема кому помолитися. Прости їм усі гріхи їх вільні й невільні, даруй їм Царство Твоє Небесне і причастя вічних Твоїх благ і сотвори їм вічную пам’ять.» Молитва за жертв голодоморів, репресій і воєн.

народ 2013-02-23 / 12:19:40


янук0вощ піш0в ********!


Совку 2013-02-21 / 21:15:43
Так ніхто ж не забороняє вам святкувати приватно якщо ви вважаєте 32 лютого святом, але зараз не СРСР і ще живуть люди котрі пройшли війну в армії наприклад Угорщини то що їм також потрібно святкувати на державному рівні. Стосовно поняття Батьківщини то змиріться, совка більше нема так що перестаньте жувати шмарклі, ваша ностальгія за велікім і могучім, українцям не цікава. Випийте горілки, пограйте на балалайці вигуляйте вже на сам кінець ведмедя. Не забудьте одягнути вушанку (с красною звездой) на вулиці холодно.

ІВАНУ, виборцю і подібним 2013-02-21 / 18:41:47
У вашому розумінні Вітчизна зводиться до меж вашого села? Чи хамство - норма вашого життя? Чи наведення десь почутих і перекручених "знань" має свідчити про високий політ вашої думки?
Десятки тисяч чоловіків тільки нашого рідного Закрпаття пройшли через військову сужбу, тисячі - через горнило війни, сотні - не повернулися до воїх домівок, матерів, коханих! І тепер "свідомі" молодики, які в житті нічого толкового не зробили (окрім горлопанства на майданах) вважають, що мають право когось засуджувати і повчати на свій розсуд? Майте елементарну повагу до старших поколінь! Вони народилися, визовувался і прожили добру астину життя у іншій, зараз не існуючій країні і на той час та країна була їх Батьківщиною, великою і могутньою, від Карпат до Сахаліна, від Паміра до Північного полюса. І всі любили свою "малу" Батьківщину - хто Закарпаття, хто - Волинь, хто Донбас, а хто і Урал. Питання в іншому. Хто дав вам право судити інших? Маєте свою позицію - майте, а іншим (особливо - старшим) навязувати її не треба. Увіковічити своє бачення у вас буде можливість на своїх дітях!

Лана 2013-02-21 / 15:38:46
Мій батько служив у Радянській армії. Дід - також. Тому для них це свято, вони що, не мають на нього права? Син вже, судячи з усього, не служитиме срочку взагалі, країна, здається, переходить на контрактну армію. Так можна розуміти, що скасують і день тієї самої вже української армії? чи він стане днем української контрактної армії?

виборець 2013-02-21 / 15:31:43
День української армії, наскільки я пам’ятаю, відзначається 6 грудня.
За часів СРСР, 23 лютого завжди відзначали день Радянської армії.
Так кого ми дуримо? Своїх дітей та онуків, які цього не пам’ятають?
Яка ще країна у світі відзначає день утворення іноземної армії? День захисника Вітчизни від кого?
Тим більше на Закарпатті?
Крім того, Янукович вже узаконив для України якійсь нікому не зрозумілий у світі «позаблоковий статус» держави!

де беркут і від кого 2013-02-21 / 15:05:09
захищае Батьківщину?навики рукопашного бою потрібні для розгону голодних чернобильців афганців і пенсіонерів,зброя осталася з війни.Ганьба

ІВАН 2013-02-21 / 14:56:38
Поясніть, се якої вітчизни сято - Німеччини, солдати якої 23 лютого 1918 р. у бою розігнали більшовицькі банди (черврногвардійців) під Нарвою так, що ті тікали аж до Петрограда, чи - більшовицької Росії та її Красной армії (перепуджені червоні більшовицькі бандюки доповіли Троцькому (той тоді у них був "паханом", себто головнокомандувачем), що вони перемогли німців, а тікали "просто так", тож цей день вважається "Дньом рождєнія Красной армії".
Втім, хто "святкує" - того і "паздравляєм": - передусім - беркутівців - гідного спадкоємця більшовицьких бандюків (красногвардейців). Жєлаїм вам, от іменьї мужчін, а такжє любіміх женьщін дорогіє нашьї соколи (беркути)здоровля, як у Жіріновського та щастія у вашій лічной жізньї!

Копча 2013-02-21 / 14:40:15
Що найперше кинулося в очі, багато міліції, показові виступи "Беркуту", рятувальники колишнього МНС, вгодовані генерал та полковники, "модельки" на фоні дещо задрипаних на вигляд військовослужбовців ЗС України демонструючих обладнання та зброю придатну для міжплемінного протистояння де не будь в Сомалі. Висновки невтішні, Збройні сили не користуються довірою керівництва держави тому армія отримує фінансування по остаточному принципу, військове керівництво взагалі краще віддати потенційним ворогам нехай розвалюють їхні збройні сили, справжніх захисників практично нема їхні атрибути перебрали більш спритні чинуші з МВС та колишнього МНС.
P.S. Єдиним на мій погляд позитивом сучасних збройних сил є те, що молоді хлопці вчаться користуватися зброєю. У сучасній нестабільній ситуації може виявитися найнеобхіднішим навиком. :)

НОВИНИ: Соціо

04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 2
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 8
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 1
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
» Всі новини