Власником BMW, що згоріла в Княгині, є начальник відділу прикордонного контролю (ФОТО)

Як зясувало Закарпаття онлайн, BMW-520, що згоріла цієї ночі, о 2:29, в селі Княгиня Великоберезнянського району, належить 25-річному начальник відділу прикордонного контролю «Княгиня» Чопського прикордонного загону Юрію Фомову. А припаркована поруч "Славута" - його заступнику.

Власником BMW, що згоріла в Княгині, є начальник відділу прикордонного контролю (ФОТО)

Автомобілі було припарковано на території молитовного дому євангелістів.

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, пожежею повністю знищено іномарку та пошкоджено автомобіль «Таврія Славута» (покришки автомобіля, бампер, лакофарбове покриття, фару, дзеркало).

Гасили розбурхане полум’я рятувальники за допомогою піни та води. Орієнтовний збиток, заподіяний стихією, за оцінкою пожежників, становить 124 тисяіч гривень.

13 лютого 2013р.

Теги: пожежжа, прикордонник

Коментарі

ДЛЯ КОПЧІ 2013-02-17 / 21:38:52
Найми собі перекладача, бо нич не розуміву що ти "плетеш", хоча сам з березного.

Для копчі 2013-02-17 / 21:26:36


Хамство. Коментар видалено. Адмін


Копча 2013-02-17 / 18:27:37
Хлоп'ята ви тут зайди і те що місцеві пробачать вуйкові з сусіднього села вам ніхто пробачати не буде. От же швиденько побігли страхувати свої автомобілі або переводьтеся у Чернівці там люди добрі може і потерплять.

Позирач 2013-02-17 / 17:31:39
В Бублайграді є дуже добра традиція обісрати людей які щось мають. Подивіться на своїх "поважних" осіб які їздять на багато дорожчих авто, і взагалі ніде не працюють, чому ж ви їх не обісрали, адже самі знаєте яким шляхом вони, і скоріше всього разом з вами ці гроші заробили. То нехай і вам "шохам" і "лохам" такі куплять. Самі друг друга дурите, престижної роботи не маєте, бо й мозгів немає. Хтось нижче написав що треба державну мову вчити. Так краще вже правильно розмовляти на нормальній літературній мові яку знаєш, а не ту що вигадали. Ти ж комік сам державної не знаєш !!!))) Виїзджаєте дальше Бублайграда і язики в дупу бо соромно, немає свободи вільного спілкування і володіння навіть не однією мовою. Я не "наїжаву" тут на Вас, просто знаю думки ваші вперті. Обїздив усю нашу неньку Батьківщину, але таких вибачте "виродків" ніде не бачив. Я не захищаю тут і не звинувачую нікого, правда в тім, що авто власнику дісталось точно ні за ваші ні за чужі брудні хабарі, а чесно придбане у чесних порядних людей. Чому не підпалюєте авто своїм "друзям" та родичам прикордонникам? Чи в ваших недалекозорих очах погані лише офіцери прикордонники? Рівень інтелекту на грані дібілізму. Погано що дятел який виконував роботу сяде у тюрму сам, а замовник ідіот далі буде підбирати шпану, втішати грязним "дойлалом" та накручувати їм ідею з малку що краще з нами то ти вже крутий! В інших регіонах від цього вже давно відійшли і "грають" по правилам, а тут ні в кого своєї думки немає, "ни любви, ни тоски, ни жалости" - сволочи одним словом! Будьте людьми, і тоді у людей асоціація про закарпаття буде повязана не лише з лижним курортом та стадом зрадників держави! Любіть не лише самих себе, а й "гостей" цього краю, яких покликали не ви, а професія та обовязок!!!

Добрі люди 2013-02-17 / 15:42:29
....На сайті прочитали про написану всяку гидоту.Взагалі потрібно вдуматись:вказано 38 машин...вони були спалені тільки в Закарпатьській обл(за 3 роки)А скільки цих злочинів розкрито?????Хто за цим стоїть????..Знаю цього хлопця досить не погано.Він почав свою діяльність 5 років назад:чесний,спокійний,вихований.В інчих місцях де він працював,машина сояла за 30 км від нього,тому що там не було доріг.Прикордоники живуть відгорожено від того світу,яким живуть наша молодь!!!У нас на Чернівеччині добрі люди,вони не засіхнули на те що він має,а Закарпатці покайтесь,не чиніть такі злочини.Подумайте що ви чиїсь батьки,і у вас є діти.Час розплати обов"язково прийде!Не віриться що цей хлопець так комусь насолив..!А ти Юра тримайся.Ми в тебе віримо!!!

77777 2013-02-17 / 10:00:15
друг..

77777 2013-02-17 / 09:59:34
Дуг Копчі!!!Ти погано думаєш!!!еееййй ти...хах...

друг Копчі 2013-02-17 / 00:21:20
Єй ти ,77777 ! Я думаю що слідуючим будеш ти!

Копча 2013-02-16 / 14:14:34
Знахабніле бидло схоже насправді злякалося що доказує їхня активність у дописах. Вони розуміють, що наступним у черзі за "подарунком" для авто може стати будь хто з корумпованих свиней. Однак невідомий піротехнік завжди матиме перевагу адже він сам вибиратиме час місце спосіб і "щасливчика" про котрого згадають у ЗМІ.

77777 2013-02-16 / 12:50:02
Мітьо!!!!Наступний ти будеш...дибіл тупий!!!!навчись писати придурок!!!

Мітьо 2013-02-15 / 17:29:25
ПогранцІ!!!! заткайтеся! дурню ту всяку писати, ліпше гадайте хто наступний. Коктель Молотова заряжений

Копча 2013-02-15 / 13:51:43
Бачу у вас тут весело, встигли здружитися. :) Тільки у команди прикордонних дурників у особі єдиного розумово недорозвинутого одеського гопника здається на часі нервовий зрив. Певне небога накакав цегли на ще одні Потьомкінські сходи у своїй пальмірі.

ветеран 2013-02-15 / 11:20:42
к «Ветерану рожденному в теплом кабинете» 2013-02-15 / 09:51:12

Ах, вон оно что! А я уж грешным делом подумал на молодых «отцов-командиров», которые «рідної мови» не знают.

Припоминаю я одного Юру с Одессы, прапора-контролера на «Ужгороде». Не ты ли это, дружище, будешь?
Почему тебя «поперли» на «зеленку»- точно уже не помню.
По-моему, это при покойном О.Янченко было, но, опять же, точно утверждать не буду..
Но «конченным» ты не был точно нигде. Местных, правда, не любил.
«Чесал» только по-русски. Но на «принцип» шел до конца.

Если хочешь, поговорить об этом дальше - не вопрос.
«Детей» только зачем в это втягивать? Со своими «косяками» они разберутся сами.
Ты ж их под ВБ подставляешь своими комментариями!

ветеран 2013-02-15 / 10:57:03
к роману 2013-02-15 / 09:54:44

Если до Львова не дойдет - да, в штаб, но только офицеров. «Остальных» на местный ПДАК и в ЗахРУ на утверждение.

роман 2013-02-15 / 09:54:44
ветерану:По залёту не на Черновцы А на Чоп кидают.

Ветерану рожденному в теплом кабинете 2013-02-15 / 09:51:12
Хватит строчить эту чушь орел ты небоевой. Не пугай меня горами, ветеран теплокабинетный. На всех участках служил: и морских, и горных и равнина и т.д. Страшных мест для службы на Украине нет дорогой ты наш ветеран. Жаловаться не привык. Служба есть служба. По залам конечно не ходил, в силу того, что отбивал подошву на границе. По горам не бегал, но прослужил в таких местах где транспорт не ездит. А стрельбы не косил уважаемый кабинетник, потому что сам их организовывал. За отряд не выступал, но среди последних никогда не был. Физо сдавал всегда сам, могорычи не носил. Спортсменов всегда уважал и уважаю. Но их деятельность на качество охраны границы не влияет абсолютно. И это не имеет отношения к тому, что ты людей поносишь. Что касается местного населения скажу одно: на всех участках есть адекватные люди, есть контрабандисты, есть обычные работяги и алкоголики. Для знакомства с ними не обязательно выступать за динамо. Формы работы у пограничников разные. Тебе в кабинете о них было мало известно. Свое я отслужил уже давно. А не дотянул до ветерана, потому что не в этом смысл службы был. И полемика наша перешла в разряд выяснения личных взаимоотношений. Считаю что твари которые сожгли машину офицеру должны быть наказаны, а делать выводы о всех это не твоего ума дело. Есть кому заниматься этой работой без тебя. Если знаешь что-то конкретно,
выложи куда надо. А так че сквернословишь даром, только воздух сотрясаешь.

ветеран 2013-02-15 / 09:27:52
И еще, боец.

Сегодня, кстати, 20 лет вывода войск из Афгана и 67 лет Чопскому отряду.
А у христиан – большой религиозный праздник Стретіння.
Выбирай любой на вкус. Только не за счет службы!

А КПП-сты, которых якобы нет, уже с ночной смены «ящики» из Фри шопа на Чоп заслали. Подъедь, хлебни с «барского плеча». С которого, кстати, будут поить и «ветеранов» в клубе тоже.
Только я не тот «ветеран», сынок. Служи, с миром.

ветеран 2013-02-15 / 09:13:06

к «Для многоуважаемого ветерана» 2013-02-15 / 08:15:48

Ты, орел боевой, внимательно почитай мои комментарии. О заставах там речи нигде не идет. «Отделы» и «отделения» у вас давно – знаю.
КПП-истов якобы нет, хотя, как на самом деле - знаешь не хуже не меня.
Все якобы ходят на «зеленку».
Но не в твоем отделе точно, с которого ты мечтаешь «свалить», чем побыстрее.
Но, поверь, что от туда дорога, с таким норовом и знанием государственного языка, у тебя одна, максимум на Камяницу или вообще в румынские горы Богдана. А можно, по залету, вообще в Черновцах оказаться. Конечно, если ты не ВБ-шник или их «стукачок».

А вставило тебя, воин, конкретно. Задело за живое - это хорошо. Огрызаешься - значит еще не все так потеряно в «службе».
А то, что строчишь в и-нете по ночам за ее счет - это, сынок, плохо.
Или все- таки за счет сна? Что штаты уже «забиты», и нет графика «служба – сон, вхд. на 10 день»?
То, что видно не бухаешь и не нюхаешь конкретно - возможно.

Однако может ты и в «зал» ходишь, как Андрей Яремус? Сколько в тебе «живого» весу, боец? От стрельб, часом, не косишь? А, может, знаешь, кто такой М.Пантьо? За отряд на «Динамо» хоть раз выступал?
Там, глядишь, и с местными поближе познакомился бы.

Служи, хлопец, внимательно. А за «коллег» своих «модных» отвечать придется ВСЕГДА! Не в ЖЕК-е служишь!

чернов 2013-02-15 / 08:45:13
Тут мова не йде який цей Юра чесний і т.д. Тут ясно,що він скрисив,напартачив,підставив когось. Він повязаний темними справами по границі як і інші прикордонники.

босс 2013-02-15 / 08:42:35
Погранци сопливі криси!Ви тут не на зароботки приїхали а служити і охороняти! А ви їз служби мега-бізнес зробили!У кожного погранца дорога іномарка,а звідки??? Ви продажні тряпки і буде вам по заслузі.

НОВИНИ: Кримінал

18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
/ 1
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 1
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
22:49
/ 2
В Іршаві чоловіка затримали на продажі гранат
21:45
У Мукачеві рекордно п'яного "безправного" водія, що наїхав на клумбу, оштрафували на 50 тис. грн
» Всі новини