Перший заступник прокурора Закарпаття пішов у відставку через хабар (ВІДЕО)

34-річний перший заступник прокурора Закарпатської області Віталій Мухін, син народного депутата трьох скликань Володимира Мухіна (СПУ, два скликання входив до Комітету з нацбезпеки та оборони), пішов у відставку "за сімейними обставинами" через те, що був затриманий на хабарі. Ця інформація прозвучала сьогодні в прямому ефірі каналу ТВі.

Перший заступник прокурора Закарпаття пішов у відставку через хабар (ВІДЕО)

Як повідомив колишній редактор сайту "Україна кримінальна" Олег Єльцов, "першого заступника прокурора Закарпатської області Мухіна взяли на гарячому з певною сумою. Але чомусь це не стало підставою для порушення кримінальної справи та затримання. Йому дали аркуш паперу і попросили написати рапорт. Такого рівня корупційних скандалів в українській Генпрокуратурі ще не було". Тобто, за інформацією Закарпаття онлайн, Віталій Мухін – найбільший із прокурорських чиновників, досі впійманих на хабарі.

Затриманню передувало "детальне, дуже ретельне документування" і затримали В.Мухіна "на гарячому". Як повідомляє сайт ТЕМА, де тепер працює О.Єльцов, В.Мухін "не брезговал взять 300-400 тысяч долларов и не «порешать» вопрос".

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн з посиланням на прес-службу прокуратури Закарпатської області, Генеральною прокуратурою України задоволено рапорт Віталія Мухіна про звільнення з посади першого заступника прокурора Закарпатської області за власним бажанням у зв’язку із сімейними обставинами.

Ще раніше Закарпаття онлайн першим з закарпатських ЗМІ повідомило про звільнення першого заступника прокурора Закарпатської області В.Мухіна.

Довідка

Мухін Віталій Володимирович народився 29-го червня 1977-го року в місті Харків. У 1999-му році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого.

Після роботи в Генпрокуратурі України, де він спеціалізувався на контролі над СБУ, з квітня 2010 року працював заступником прокурора Закарпатської області - начальником управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство. З 6 вересня 2012 року обіймав  посаду першого заступника прокурора області.

 

 

 

13 листопада 2012р.

Теги: Мухін, прокурор, хабар

Коментарі

Вуйко 2012-12-03 / 00:14:45


Жирное, тошнотворноє ***ло, завадити за яйця давно пора.


"""" 2012-12-01 / 20:09:50
Це,одна мразь з багатьох,всіх їх треба,садити,так як вони садять,безневинних людей.

теж ужгородець 2012-12-01 / 14:08:35
ми теж поздоровляємо :) Почали з Біловара :) А Мухіна уже СБУ за нас поздоровило:)

ужгородець 2012-12-01 / 11:58:40
Поздоровляю усіх працівників прокуратури із професійним святом. Давіть хлопці бандюків та контрбандюків і не звертайте увагу на ідіотів - барзописців, що пишуть бред сивої кобили.

історик 2012-11-29 / 12:59:54


Видалено два коментарі одного автора,оскільки вони містили виключно з'ясування сімейних стосунків. Адмін


ваня 2012-11-29 / 07:55:32
бачите, вона тепер вас просить видалити коментар історика.

адміну 2012-11-29 / 07:53:15
Вав. Ви починаєте бути обєктивним. Но чогось ви однобоко якось видаляєте. Коли коменти стосуються працівників прокуратури то не видаляєте, а коли Конар І.І. то поспішаєте їх видалити. Зможете пояснити чому?

Адміну 2012-11-29 / 07:30:58
Пане Адмін, тільки 3-и видалили -один коментар залишили (внизу).

Адмін 2012-11-29 / 01:17:14
Видалено 4 коментарі, автори яких, захопившись з'ясуванням особистих стосунків, зафлудили тему.

ідіотам 2 2012-11-28 / 18:41:57
З таким успіхом можна звинуватити прокурорів у приватизації Капітолію, Колізею чи Ейфелевої вежі. Особливо коли про це пишуть Кошута або Волошин, і особливо коли приватизовано на родичів чи інших "довірених" осіб.

ідіотам? 2012-11-28 / 16:49:59
1)Якщо прес-центр утворений давно, то де він був у 2010-2011р? Тай навіть у 2012 крім слабкого, іноді похабного коментування і примітивних хвалебних реляцій про прокуратуру не відхзначився. Хоча ж як їм відзначитись (вони не мають простору для прояву своїх журналістських талантів) - пишуть, те що їм кажуть. А правду напишуть - звільнять. Та й чи можуть вони написати, адже для цього треба знати тему з середини (іншими словами, побувати самому в горячих точках). От якийсь колишній прокурор, або СБУ-шник, або мент, або адвокат тощо - ті можуть, якщо захочуть.

2) Якщо Кошута і Волошин, на вашу думку ідіоти, то не виключено, що і ви для них ідіот. Інакше б розуміли, що Ужгород маленьке містечко і сфотографувати помешкання (які не відповідають по вартості офіційним доходам їх власників) хабарників прокурорів не є проблемою.

3)До того ж Петруня і йому подібні у свій час не приховуючи вказував міській владі на об*єкти, які треба щоб місто дало для офіса його жони, земельні участки для "прокурських працівників". Цікаво, чи хтось з підлеглих отримав хоч один участок, чи все переоформлялось на родичів та інших "довірених" осіб Петруні та Бенци?

4) Щодо Мухіна, то його брали із-за Жулинського і "Скілура". Він не є громадянином України- пофіг йому хабарник-прокурор. І взятку дав і злив. Правильно зробив. Ще б пару таких прецендентів, то ні Зарева (якому бомбу за "щось" в хижу підкидували), ні Петруня, ні Бенца, ні Кайло, ні Конар не рипались і сиділи б піджавши хвости та робили свою роботу, а не влаштовували травлю людей, щоб отримати черговий хабар.

Леоніду 2012-11-28 / 15:44:17
Не внесе :) Бо Бенца перевів усю прокуратуру на зарплатні картки до Гісема в банк в комінвест і за це отримав хороший откат. Бачте но Бенца і Гісем - друзяки.

Леонід - засновник Ужгородського коньячного заводу. 2012-11-28 / 15:37:33
Пане ПетруняА.Л.,а чому обласна прокуратура не внесла подання про порушення прав на працю інвалідів та працівників Ужгородського коньячного заводу, які є засновниками даного підприємства.Чому громадянин Гісем В.В. безкарно звільняє тих, хто його обирав на цю посаду.Чому пане Петруня А.Л. родина Гісемів має право на працю, а засновники Ужгородського коньячного заводу - ні? Прошу Вас внести прокурорське подання, бо право на працю гарантоване Конституцією не тільки для пенсіонера Гісем В.В., а і для інших засновників підприємства.

Знаючий :) 2012-11-28 / 15:14:03
Мухіна злив СБУ відомий афер Волошин, який систематично проводить відео і аудіо запис в Унгварському і поза ним. Волошин записує все : хто приходить в його ресторан, з ким зустрічаються, на яку тему бесідують люди і все зливає в СБУ . Через те, що Мухін відмовився відстоювати його інтереси по Короні , той накопичивши чималенькедосьє, віддав його в СБУ. Так що , всі хто відвідує Унгварський майте на увазі, досьє на Вас формується. .......

стороння особа 2012-11-28 / 15:03:09
Розум майте люди добрі.
Кошута опублікував, Волошин опублікував, підгорівший Торговий центр у Виноградові. Петруня створив прес-центр.
Ви дорогі мої або пишіть внятні речі, перед цим розібравшись, або не смішіть людей.
Кошута і Волошин не є прокурорами, а двома ненавидячими один одного ідіотами. Прес-центри прокуратур утворено давно, і рішенням багато вище обласного рівня.
Но не пишіть дурного люди, бога ся побійте, не рахуйте нас за дураків, адже простий люд тоже має голову, ну не докус марга.

історик 2012-11-28 / 15:01:06
До «прикольно»

Пані І.Конар, Ваша позиція щодо прокуратури відома. Можна погодитись з багатьма Вашими висловлюваннями щодо неї. Але… Навіщо свою «сімейну білизну» виносити на загал? Про Катю, про власного сина? Схаменіться, у Вас вже нова сім’я. Ви - доросла жінка, з вже визначеним сімейним статусом. Ви не маєте дівочого прізвища? А чим не подобається прізвище Павла?

Відповідь проста, програвши всі суди щодо пенсії чоловіка-прокурора, Ви вирішили по життєво гратися з темою прокуратури, під прізвищем чоловіка-прокурора, не розуміючи, що це вже смішно і принизливо виглядає зі сторони.

Не ганьбіть себе, нового чоловіка та власну дитину. Прокурорська тема не Ваша, оберіть іншу.

до ще раз агов 2012-11-28 / 11:56:24
То не образи:) То технологія роботи в інтернеті - тролінг-забивання коментарів. Такий троль починає йорнічати, писати усяку тупість для того, щоб забити (заглушити) коментарі, у яких є якийсь компромат. Не дарма ж Петруня після гучного скандалу з березнянським прокурором терміново створив прес -службу. Люди намагаються відробити свою 1000грн.

Кошута у 2010р друкував фото будинку Малинича, Волошин у відмістку друкував фото будинку одного з очільників прокуратури міської (ніби-то ворога Малинича). Фото підгорівшого Торгового центру (у Виноградові по вул.Миру) березнянського прокурора теж друкував Кошута, а хатину прокурор сам на усіх сайтах надрукував :http://dom.ria.ua/ru/realty-6359580.html

Сторонній 2012-11-27 / 21:31:53
Ну да. У Петруны нехылий будиночок у Минаї.

ще раз агов 2012-11-27 / 20:22:55
Ну що за образи ? Одна голова добре, а дві набагато краще.
Хочу порадити коли будуть фотографувати маєтки, то обовязково поставити на передньому плані прокурора із свідоцтвом на право власності. Ну в плані щоб твердо доказати.
А ще є в мене версія, як казав один кіношний персонаж ; "терзают меня смутные сомнения", що весь Минай, Розівка, компотний район, райони Дружби та Ізумруду належать прокурорам, і все треба сфотографувати.

Адмін 2012-11-27 / 18:33:21
2 агов

А можна ми самі розберемося, що нам робити? :))

НОВИНИ: Кримінал

23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 5
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 4
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 13
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
/ 1
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
» Всі новини