На Виноградівщині "регіонали" "запресували" підприємця

Якщо ви не з нами – то проти нас за таким принципом свою діяльність проводить сільський голова виноградівського села Великі Ком’яти, принаймні так стверджує підприємець, котрий на власній шкірі відчув як тиснуть на людей, політичні погляди котрих відрізняються від провладних. Герой нашого сюжету – пан Юрій, пересічний житель Виноградівського району, який в рідному селі Великі Ком’яти організував підприємницьку діяльність.

На Виноградівщині "регіонали" "запресували" підприємця

 

Все би нічого, якби його політичні погляди не розбігалися із провладними. Вся історія розпочалася з того, що сільський голова разом з комісією, до якої ввійшли вуличні депутати вирішила провести перевірку господарської діяльності його підприємства, розповідає п. Юрій. Внутрішня камера спостережень в магазині зафіксувала, як «комісія» проводить огляд у магазині.

Власник підприємства висловив своє незадоволення з того приводу, що перевірка була незаконною. Каже: у складі комісії не було жодного представника контролюючих органів. Про таке невдоволення підприємця довідалася сільський голова Наталія Костебела-Веремчук. На цьому історія не завершилася. 4-ро чоловіків приїхали до нього додому, аби роз’яснити, що перечити сільському голові не варто. На очах у дружини та дітей, пана Юрія вдарили по голові.

Ці події зафіксувала зовнішня камера спостереження. На відео чітко видно, що підприємцю грубими методами намагаються щось пояснити. Відразу ж 12 серпня Юрій Пензеник звернувся із заявою до правоохоронних органів, зокрема до Виногрдівського районного відділу міліції, лише 15 серпня правоохоронці прийшли офіційно вилучити відео. Кім того, пан Юрій звернувся до районного прокурора. Втім жодної реакції досі немає. Не на камеру чоловік зізнається, з його особистих джерел стало відомо, що справу гальмує один із заступників голови Облдержадміністрації, а тому велика ймовірність того, що її замнуть.

Вислухавши історію п. Юрія, ми вирушили за поясненнями до сільського голови, аби почути її версію подій, втім на той час у сільській раді голови не було, тож поспілкуватися з нею та почути пояснення нам не вдалося. Втім вже зараз можна зробити висновок, тут місцева влада діє за принципом: хто не з нами – той проти нас, а тих, хто не розділяє політичних поглядів із сільським головою - придушують грубими методами.

Детальніше про це у сюжеті випуску новин М-студіо за 16 серпня 2012 року. 

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
20 серпня 2012р.

Теги: підприємець, влада, тиск

Коментарі

комар 2012-08-24 / 16:53:51
Якби було чутно хоча б одне слово з їхньої бесіди, то можна було б робити якісь висновки. А так..... Не виключається можливість, що йому за межу на городі прийшли сусіди стусанів давати, або за не свіжі харчі куплені в нього. Чомусь завжди і всі шукають політичне підгрунття. Ось він так сказав, отже він правий. Це все маячня. Щоб робити якісь ОБГРУНТОВАНІ висновки і роздувати тему, ті хто висловлюються по цьюму питанню мають досконально володіти інформацією.

Це я 2012-08-20 / 14:21:33
А при чому Балога до базару Довжанина????
Про те шо Балога забрав якийсь базар то груба брехня і провокація яку розпускає місцева РДА і ригоАНАЛи, бобояться його як чорт ладану.

Ветеринар 2012-08-20 / 13:52:18
Чогось у родини Бушків коти іздихати начали.

Роботяга - Мікі 2012-08-20 / 13:50:00
Я не прихильник Балоги, але добре знаю Довжанина. Так цей чоловічок почав красти із колхозу, коли Балога ще під стіл ходив. Він що, на скердовку їздив, чи на ламаня, інші сезонні роботи? Або може вагони із вуглям у Виноградові розгружав і заробив гроші на створення базару? Казки годами розказовав у райраді, бо пахала то адміністрація а він собі приписував. Не шкодуй го, поганося не має.

мікі 2012-08-20 / 13:11:57

Звіздєц ПР, а те що Балоги забрали під себе оптовий ринок у Виноградові від родини Довжанин так це нічого? Або, можливо, це навмисно спровокований скандал, щоб замести власні сліди корупційних скандалів. І як після цього не згадати Мукачево, коли половина бізнесів була відібрана від людей, а половини поділилась великою частиною з братками Балог. Отже, Виноградів повторює події з Мукачевим, мало Балогам одного міста, так вони вже перекинулися на Виноградів.

Звіздєц ПР 2012-08-20 / 12:21:39
Бушко у Виноградові вже всіх задавив - і тих, хто не хоче лягати під його виборчу кампанію, і тих, хто взагалі проти або з іншими партіями.

мікі 2012-08-20 / 12:15:52
Матеріал складається з самих з догадів. Добре, проходила комісія, щось інспектувала, знайшли чи не знайшли порушення. Але до чого тут влада. Підприємець з власних джерел стало відомо, що справу нібито гальмує чиновник з обладміністрації. Навіщо ж чиновнику простий підприємець, і де хоч якісь докази або імена. Виходить це повний абсурд, просто дехто хоче на цьому зробити новину.

вау 2012-08-20 / 11:54:20
а прошла влада так само робила з опонентами

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи