Призначеного новим міністром головного міліціонера Закарпаття приїхали люструвати навіть з Хуста (ВІДЕО)

У МВС підтвердили призначення головним міліціонером Закарпаття Василя Турдая. Його признанчив виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Арсен Аваков.

Призначеного новим міністром головного міліціонера Закарпаття приїхали люструвати навіть з Хуста (ВІДЕО)

Перед будівлею Закарпатської ОДА знову багатолюдно. Цього разу всі охочі зібралися на зустріч з новим головним міліціонером Закарпаття Василем Турдаєм. Ще зранку заступник начальника УМВС у Закарпатській області Сергій Росоха розповів, що нового начальника УМВС області представляти не будуть. За бажанням громадськості пан Росоха зателефонував Василю Турдаю, після чого повідомив,  що останній готовий сьогодні о 14 годині зустрітись з людьми.

Перед входом до головного УМВС в області близько півтисячі активістів намагались зустрітися з Василем Турдаєм. До людей вийшов знову заступник, який повідомив: головного міліціонера не буде, він поїхав до Києва.

У телефонній розмові  Василь Турдай запевнив: за посаду він не тримається, і якщо громада не підтримує його кандидатуру, готовий писати рапорт на звільнення.

Звістка, що керівником Закарпатського УМВС став полковник міліції Василь Турдай, в минулому керівник Хустського райвідділу, обурила закарпатців насамперед тим, що з ними ніхто це питання не узгоджував. Та й сам міліціонер зажив поганої слави у резонансній справі проти Нагірного. Люди впевнені: саме за  бездіяльності міліції та прокуратури Нагірному вдалося уникнути покарання.

Побачити головного міліціонера приїхали навіть з Хуста, серед них був і Віктор Пригара, який втратив жінку та дочку  під колесами авто Нагірного.

На знак протесту проти міліціонера над головним входом до УМВС вивісили банер із зображеннями загиблих дружини і дочки Віктора Пригари, який має нагадувати кожному міліціонеру про  його обов’язок.

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
28 лютого 2014р.

Теги: Турдай, люстрація

Коментарі

Василю від Хустян 2014-03-01 / 23:24:09
Усинови Турдая!Як зник Нагірний після ДТП,чому невзяли аналізи,сутку Наша доблєсна міліція незнала де він(керує Турдай).Якщо проаналізувати сухо по закону,ситуацію від часу ДТП і до момента виявлення нагірного,міліція порушила,знехтувала всі інструкції і пункти закону в таких випадках(знову Турдай не при ділах).В другій правовій державі сидів би за гратами разом з нагірним.А тут його іще і на підвищення.Втоптування всіх норм,моральних, правових і людських,в грязь!

жителю-житель 2014-03-01 / 09:44:33
Як ти паскудо можеш когось вчити, коли брешеш? Де ти попі СЛАВЦЯ й МАНДЗЮКА з пушками відів! Ти забив за московських батюшок які агітували за януковича,за Ланя,за РиГів? І злодіям та бандитам вічного, щасливого майбутнього ніщо чекати! А люстрацію бдут проводити чисні люде, а не слизняки такі як ти. Бо аш на когось щось маєш іди на майдан і кажи в очи, а не спідтишка пиши коменти!

Русин 2014-03-01 / 09:35:42
Як чесна й порядна людина Турдай очолювала хуську міліцію при Регіонах? Що в Хусті не брали ДЇшники взяток,не закривалися справи за гроші, не їздили мажори? Всюди бив беспредел, а в Хусті працювали закони!

Драгово 2014-02-28 / 22:06:22
Василь Іванович Турдай - розумна, порядна, відповідальна і чуйна людина, яка допоможе в скрутний час. Це людина слова, якій можу довірити, навіть своє життя. Я думаю - кожна людина яка знає Василя Івановича, такої ж думки як Я.
На рахунок Нагірного - згоден з "василь".
Турдай В.І., наведе порядок в Закарпатській області - в цьому я впевнений.

я за 2014-02-28 / 21:55:30
Всі такі розумні, дайте спокій всім ОВС , нехай новий начальник УМВС спокійно займе свою посаду, вирок виносить суд, а не міліція нехай з ними протистують достав весь бардак в Україні

іван 2014-02-28 / 20:29:06
Цікаво, чи хотіли б зараз донька та дружина Пригари, щоб так маніпулювали на хній смерті...Хай земля їм буде пухом...

василь 2014-02-28 / 20:26:55


Турдай В.І. порядна людина, шкода, що люди не обізнані з вулиці дають йому таку характеристику. Працівники УМВС не висловлювали обурення щодо його призначення, всі знають Василя Івановича виключно з хорошої сторони, преса перекручує всі факти. Справа Нагірного- це питання не до нього, а до прокуратури, чому вчасно не вжили заходів до унеможливлення Нагірним переховуватись від слідства...


Хустянин 2014-02-28 / 08:35:56
Хочу бачити Олександра Сачка , лідера Правого Сектора Закарпаття на посаді начальника УМВС в Закарпатті !!!

читач 2014-02-28 / 07:47:49
Таким кадрам при владі нема чого робити, в принципі! Наші Герої полягли на майдані не задля керівників,які скомпроментували себе на попередній службі, а задля нової країни.Відновлення дуже буде важким, але українці гідні, щоб їх обранці при владі були чесні та гідні. В даному випадку, цей Турдай немає морального права займати таку високу обласну посаду УМВС, мало того за ним іде шлейф нерозкритих справ, зокрема ДТП, котре вчинив п"яний виродок Нагірний, в якій загинула мати і донька Пригари з Хуста.

Житель 2014-02-28 / 07:34:11
Як можуть проводити люстрацію люди, які себе скомпрометували в Міжгірському районі. Взяточник ХИЛА спільно з слизняком ЯРЕМОЮ. Лісовики так звані. Вирубали хащу набралися грошей і тепер морди в пушку. Люди це не забули. Попи греко-католицькі СЛАВЕЦЬ, МАНДЗЮК взяли в руки пушки і стоять разом з бандитами вичисляють антинародні елементи. Як ці попи проповідують у церкві про вічне, добре та щасливе майбутнє, коли вони (якщо взяв у руки зброю) не мають морального права на священників.

ПІДЛЕГЛІ 2014-02-28 / 07:11:28
ПОДВИЧ КОМАНДИР ДАІ ПОСТА ЛАЗЕЩИНА З ТЯЧЕВА ВЕРНИ ГОРОШІ ПІДЛЕГЛИМ ЗА НОВІ СЛУЖБОВІ АВТОМОБІЛІ, ЗА НЕ ОТРИМАНІ ОБІЦЯНІ ПОСАДИ, ЗА НЕОТРИМАНІ ЗВАННЯ, ЗА НЕОТРИМАНІ ОБІЦЯНІ НАДБАВКИ ДО ЗАРПЛАТИ, ЗА ОБІЦЯНІ ПЕРЕВОДИ В ДАІ, ВЕРНИ ГОРОШІ КОМУ БОРГУЄШ, ВЕРНИ БЕНЗИН ПІДЛЕГЛИМ, ЯКИЙ ОТРИМУЄШ ЩОМІСЯЦЯ ПО 2100 ЛІТРІВ НА СЛУЖБОВІ АВТОМОБІЛІ В УДАІ УМВС І ВИКОРИСТОВУЄШ В ВЛАСНИЙ АВТОБУС ДЛЯ ПОЇЗДОК В МОСКВУ ЯКИЙ ПЕРЕВОЗИТЬ ЛЮДЕЙ. ПОДУМАЙ І ПРИЙМИ РІШЕННЯ.

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи