Закарпаття з робочим візитом відвідав Олег Тягнибок (ФОТО)

19 та 20 травня 2012 року на Закарпатті в містах Тячів та Рахів відповідно відбулися зустрічі голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока з мешканцями та гостями районних центрів.

Закарпаття з робочим візитом відвідав Олег Тягнибок (ФОТО)

Спілкуючись з громадами Тячева та Рахова, голова "Свободи" розповів про загальнополітичну ситуацію в країні, участь ВО "Свобода" в Комітеті опору диктатурі та діяльність свободівців в трьох західних областях України, де націоналісти отримали своїх голів обласних рад та сформували потужні фракції.

"Зараз владу в Україні узурпувала одна група людей – клан Януковича та його найближче оточення. Єдине, що на сьогодні ще не підконтрольне команді Януковича, – місцеві ради трьох західноукраїнських областей, які очолюють свободівці: Олег Панькевич (Львівська обласна рада), Олексій Кайда (Тернопільська обласна рада) та Олександр Сич (Івано-Франківська обласна рада).

Саме тут "Свобода" сформувала найбільші фракції і спільно з нашими партнерами по опозиції не дозволяє данєцкому клану втілювати ганебні антиукраїнські рішення", – зазначив Олег Тягнибок.

Очільник націоналістів також наголосив, що чинна українофобська влада будує країну для будь-кого, тільки не для українців. Вона продає стратегічні об’єкти держави в приватні руки, створюючи загрозу державній цілісності і суверенітету.   

"За два роки правління режиму Януковича Україна скотилася до прірви. Це стосується як економічної, так і соціальної політики. Сьогодні в нашій державі українців принижують як націю. Українець, який мав би бути господарем на своїй землі та пишатися своєю країною, розуміє, що ця країна є для будь-кого, тільки не для нього. Особливо це стосується центральних та східних областей України, де часом практично не можливо вільно купити українську книжку чи газету. Уособленням нищення всього українського є міністр освіти українофоб Табачнік, який не тільки переписує та вириває героїчні сторінки історії України, а й розпочав активний процес совєтизації української освіти. На догоду Кремлю ці люди руйнують душі наших дітей у школах та університетах. На превеликий жаль, сьогодні соціальна українофобія та україноненависництво стало частиною державної політики", – наголосив Олег Тягнибок.

На зустрічах лідер «Свободи» відповів на десятки запитань громадян Тячева і Рахова. Вони стосувалися внутрішньої і зовнішньої політики України, проблем соціального і правового статусу українців, у галузях освіти, медицини, зокрема, в якій експеримент оптимізації  в кількох областях призвів до знищення охорони здоров’я та іншого. Відповідаючи на одне із запитань громади, лідер націоналістів зазначив, що він приїхав не просити голосувати за "Свободу", а піднімати людей на боротьбу проти режиму Януковича.

"Я тут не для збору голосів. Я тут для того, щоб підняти людей, щоб зібрати військо, яке завтра, можливо, вийде на боротьбу проти антиукраїнського режиму", – заявив Олег Тягнибок. Він зазначив, що ВО «Свобода» входить в Альянс націоналістичних рухів Європи і сповідує принципи соціальної і національної справедливості. І тільки за таких умов можна побороти ганебний факт сьогодення – масове зубожіння народу.

Окрім цього, під час зустрічі з громадою у Рахові Олег Тягнибок вручив 18 партійних квитків місцевим свободівцям. Також після зустрічі мешканка смт. Великий Бичків, політично репресована Ніна Дмитрівна Бечук, подякувала Олегу Тягнибоку за відвідини Рахівщини та передала фінансову допомогу на підтримку Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Можливо, це зовсім символічно, але у цей день – 20 травня – в Україні відзначали пам’ять жертв політичних репресій. Не тільки сила внутрішнього українського духу посивілої Ніни Бечук на 88-му році життя привела стареньку на зустріч з лідером українських націоналістів, але й її не байдужість до долі України, до справи, за яку вона 18 років віддала політичному засланню в Тюменській області, і яку взялися довершити свободівці у вільній державі.

На цьому тлі прикрим і принизливим виявився факт, що представники Тячівської та Рахівської адміністрацій впливали на волю людей щодо зустрічі з Олегом Тягнибоком. 

Прес-служба Закарпатської обласної організації ВО «Свобода».

 

22 травня 2012р.

Теги: Тягнибок, Свобода, візит

Коментарі

1112 2012-08-28 / 15:13:56

Хамство. Коментар видалено. Адмін

Довбуш 2012-05-25 / 14:00:10
Чуєш ти, вшивий опришок, не позорь своїм гнилим запроданим єстивом добру славу опришків.
Косівський нормальний керівник організації, бо після його приходу "Свобода" у Рахові почала розвиватися, до нього про таку партію навіть ніхто і не чув...Такшо завали свій писок і продовжуй втіхаря відлизувати регіоналам і ЄЦам!
Слава Україні!

Тарас Косівський 2012-05-24 / 23:31:35
Той пан, шо опришок, краще б себе назвав рахівських хрунем, бо такими безпідставними закидами про фінансову наживу та жополизтво відкриває свою натуру!
Коли ви пане такий люстрант, то назвіться і беріть персональну відповідальність за свої слова а не ховайтеся за ніками та псевдо логінами. І ще, було б добре, коли б ви навели якісь конкретні факти, через які мого батька потрібно люструвати!

З нетерпінням чекаю на вашу відповідь і готовий до дискусії!

василь 2012-05-23 / 23:06:16
Опришоку, твої зауваження могли б бути чогось варті, якби ти запропонував когось, як альтернативу. А так, пусті звуки.

Опришок 2012-05-23 / 21:05:12
Свобода на Рахівщині під час всеукраїнських виборів набере на кілька порядків більше, ніж під час місцевих. через одіозну фігуру керівника районного осередку. Жополиз Косівський поміняв купу партій і завжди шукає лише фінансової наживи. Тягнибок часто говорить про люстрацію, тому пропоную розпочати її з рядів самої Свободи!!!

Коля 2012-05-23 / 13:06:43
Я теж був на зустрічі в Рахові, і хочу запевнити, що було відверто видно, що Тягнибок - це той лідер, який не пускає слів на вітер і готовий за кожне слово відповідати, а коментарі всяких Вась і Міклошів підтверджують лише те, що багатьом людям на нашому рідному Закарпатті потрібно пояснити в якій країні вони живуть, і хто тут господар!!! Слава Україні!!!

Павло 2012-05-22 / 21:08:57
Був я на зустрічі в Рахові - людей було більше ніж думав шо прийдут!
Про Тягнибока і його виступ скажу словами Дзідзя: "ну я би сказав шикарно"...
Особливо вразили його слова, про те, що він не просить голосувати за "Свободу", а він збирає воїнство на боротьбу проти Януковича...
Цей чоловік і його Свобода - остання надія України і її втратити не можна...Мемо кожен голос за Свободу видирати зубами!

Знаймо хто смо - ми українці-гуцули, і з Рахівщини начнутси перемоги Тягнибока на Закарпаття!

Гуцул 2012-05-22 / 20:58:03
Я би радив русинам і всім решту сепаратистам, голити яйця, бо скоро їх мемо брати в кліщі!
гуцули ідут - сепаратистам капут!)))))

!!! 2012-05-22 / 20:57:08
вася, прикинь, були лише Закарпатці з Тячівщини та Рахівщини, ото облом тобі :) Так що починай потроху переосмислювати свою тупу свідомість і починай розуміти,що Закарпаття це Україна!

Тарас 2012-05-22 / 20:49:02
По цих ображчиках видко, шо опуси, як мадярських так і русинських биків про те що "Свободу" на Закарпатті ніхто не підтримує, а Закарпаття то не Україна є проплаченим фуфлом!
Заждіт-заждіт, нам ще трохи си лишило гуцулам пояснити шо і до чого, далі возьмимоси і за сепаратистів....
Слава Україні!
Гуцульська Рахівщина за "Свободу" і Тягнибока!!!!

Рахів Свобода 2012-05-22 / 17:47:01
До Рахівщини, я шось вас не зрозумів, про яких перебіжчиків ви говорите? За вашою логікою виходить, якщо люди були в русі, куні, унп а зараз підтримують Свободу, то вони перебіжчики? Чомусь не можу зрозуміти куди ж вони перебігли? І де ви там приїжджих людей бачите? Люди або з Рахова, або з району...Коли Тягнибок був у Рахові вперше на зустріч прийшло 15 чоловік, цього ж разу було більше ніж 250 осіб. А ще якшо в рахувати, що в пятницю по району пустили чутку, що зустріч відмінили, то можна припустити, що велика кількість людей не прийшли!
От такі от пироги!

тарас 2012-05-22 / 13:57:49
я був на обидвох зустрічах. людей було багато і відчувалася щира підтримка свободи та тягнибока. в рахівському районі свобода взагалі на мою думку має шанс взяти найбільше голосів від усіх інших партій.

Рахівчанин 2012-05-22 / 13:39:21
На фото половина ексрухівців, половина ексунпістів і приїжджі, от і вся свобода з перебіжчиків...

Вася 2012-05-22 / 13:06:47
А народ на зустріч із цілого Закарпаття звезли, чи галичани теж підтяглися?

Міклош 2012-05-22 / 12:34:13
Ті які підтримують "свободу" в Закарпатті схоже не лише глухі, а й сліпі. У вас немає жодних шантів на Закарпатті, тут ви пролітаєте "як фанера", і сходки Тягнибока не допоможуть. Ви себе просто заспокоюєте, так як прекрасно розумієте "хто ви є і яка ваша доля"

василь 2012-05-22 / 10:29:51
Миклош, ти не Ковач?

свобода 2012-05-22 / 10:28:19
2Миклош(Горті)
"Свобода" - офіційно зареєстрована в Україні партія. І не має жодного відношення до "націонал-фашизму". Фашистська ідеологія в Україні заборонена офіційно.

І не кричи так голосно. Тут нема глухих.

Миклош 2012-05-22 / 10:21:01
Не допустимо на Закарпатті націонал-фашизму!!! "Свободу" геть!!


ВО «Свобода»
Публікації:
Закарпатці ініціюють всеукраїнське відзначення подвигу героїв Карпатської України
/ 1На Закарпатті "Свобода" відзначить 78-му річницю Карпатської України (ПЛАН ЗАХОДІВ)
/ 10В Ужгороді в день вбивства Шухевича свободівці встановили таблички на перейменованій рік тому вулиці
В Ужгороді відбувся благодійний вечір по збору коштів пораненому бійцю "Карпатської Січі" Юрію Черкашину
На Закарпатті добровольців зі "Свободи" викликають в прокуратуру
/ 2Супровід від ДПС для однієї вантажної російської фури Закарпаттям коштує 40 євро
/ 15На Закарпатті "Свобода" блокує російські вантажівки на Верецькому перевалі і контролює два інші
Юрій Черкашин ("Чорнота"): "У влади немає сценарію перемоги в цій війні"
Закарпатець створив осередок "Сокола" у Мадриді
Ужгородські свободівці вшанували жертв геноциду 1932-33 рр. викладеним зі свічок надписом "Голодомор"
На Закарпатті вшанували полеглих січовиків
/ 3"Свобода" вимагає перевиборів на Закарпатті
/ 3Кандидат в мери від «Свободи» не проголосував за себе в Ужгороді через допит у Києві
В Ужгороді націоналісти привітали Україну зі святом Покрови концертом
В Оріховиці на Ужгородщині реконструюють монумент загиблим карпатським січовикам
/ 3У виборчий список політпартії "Наш Край" до Міжгірської райради "випадково" потрапили 6 свободівців
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода суд залишив під арештом
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода викликають на допит
Закарпатський «Сокіл» провів щорічний вишкільний табір «Верецький перевал – 2015»
/ 1Марш націоналістів у Мукачеві проходив під гаслом "Арсеній Петрович – другий Янукович"
На Воловеччині учасники російсько-української війни навчатимуть юнаків військовій справі і табірництву
/ 4Праві сили Закарпаття підписали меморандум про співпрацю у протидії сепаратизму
В Ужгороді відбудеться форум правих сил Закарпаття та онлайн-конференція з командиром на передовій Олегом Куцином
/ 1Скандальній "головисі" Тарнівців не вдалося прикрити громадськими слуханнями земельні проблеми в селі
/ 1До Дня вишиванки в Ужгороді "припарадились" навіть пам’ятники
» Всі записи