Післяматчеві коментарі тренерів "Говерли-Закарпаття" та "Сталі"

По завершенні матчу 27 туру Першої ліги України з футболу, у якому лідер чемпіонату «Говерла-Закарпаття» поступилась на виїзді «Сталі» з Алчевська, головні тренери команд традиційно прокоментували для журналістів хід зустрічі.

Післяматчеві коментарі тренерів "Говерли-Закарпаття" та "Сталі"

Олександр Севідов: "Не склалося"

- Який може бути коментар? Вітаю суперника з перемогою. Багато людей сьогодні, напевно, здивувалися - як наша команда може бути на першому місці. Так потворно грати в обороні не можна: цілковитий провал, дитячі помилки, безвілля. Хоча першими створили момент - забий Косирін, все могло бути по-іншому. У «Сталі» три удари в ствір воріт - три голи. Уже потім, коли Алчевськ вів у рахунку, ми почали розкриватися і могли ще пропустити . Хоча, погодьтеся, могли і виграти. Але не склалося.

- У вашій команді дуже багато травмованих. Це з чимось пов'язано або просто збіг обставин?

- У вашій менше?

- Зараз уже менше.

- І у нас буде зменшуватися. Нічого страшного, це футбол, це контактний вид спорту. Тому і травмовані.

 

Анатолій Волобуєв:"Спіймали на контратаках"

- Обіграли лідера. В принципі, ми цю команду дивилися, вивчили. Хороша команда, якщо вона йде на першому місці. Але, те, що з нею можна грати, ми це знали вже тиждень тому, коли подивилися їх першу гру. Вважаю, що хлопці зіграли непогано. Установка була для нашої команди, можливо, незвичайна - зустрічати суперників на своїй половині. Спочатку ми як би віддали їм перевагу. Спіймали на контратаках: два стандарти - забили м'ячі. Другий тайм був повністю наш, я вважаю. Згадаймо й поперечину, і удар Грицая, і Окан. Скільки моментів було у суперника - нехай самі розбираються, я на футболі був присутній. По-моєму, сьогодні ми обіграли гостей по грі. Мені сказали, що якщо Волобуєв обігрує Севідова - це свято для Волобуєва, так що спасибі, що зробили це свято. Коли Севідов починав - я вже закінчував, так що потрібно трошки скромніше поводитися. Своєю командою я задоволений. Привезли необов'язковий гол: Комарицький не розібрався - такі м'ячі пропускати не можна, тим більше в роздягальню. Звичайно, в психологічному плані вони були в кращій ситуації, тому що забили, а команда досвідчена. Але ми забили третій, і потім гра проходила під нашу диктовку. Потім знову ж таки отримали цей гол - але, це така справа. Повторюся, перемога над лідером. У них багато очок, у нас - менше.

Потихеньку створюється команда. Так, десь є недоліки, але будемо виправляти, будемо працювати. А так, я задоволений - хлопцям подякував. Трошки засмучений травмою Дегтярьова, але все має бути нормально. А так, всі хлопці старалися. Всіх з перемогою, жителів Алчевська з перемогою - будемо готуватися далі. Потихеньку почали видужувати хворі - сьогодні ви бачили і Окана, і Поступаленко, потроху виходить Локтіонов. Правда, було пару моментів, коли Локтіонову потрібно було бігти вперед, а він загальмував. Чекаємо Кондратюка, ще є молоді хлопці. Мірошник поїхав в юнацьку збірну Україну. Батюшін, Грицай, Опарін - цю молодь ми зараз «обкатуємо», і вони потихеньку вписуються. Грають проти досвідчених футболістів. Команда суперників виїхала пригніченою, були якісь претензії - приїдуть додому, нехай подивляться гру і ще, думаю, напевно, подзвонять вибачаться. Не можуть програвати? Треба вміти. Зараз вийдуть у Прем'єр-лігу, а там нечасто виграєш. Треба звикати і до поразок - ось ми потихеньку їх привчаємо. Знаєте, коли люди ведуть себе по-хамськи ... тим більше, тренер у них молодий. Бажаю їм вдачі - вийти в Прем'єр-лігу і показувати хороший футбол. Нашій команді - далі зростати.

- Сьогодні Колінс незаслужено отримав жовту картку. В подальшому це може позначитися на пропуску ігор...

- Я сказав про це судді. Вона дійсно незаслужена. Зараз стало модним скасовувати картки. Коли ми грали в гостях з «Буковиною» - там на рівному місці картку отримав Поступаленко, зараз Колінсу дали. Цей футболіст зараз для нас дуже багато значить, таких досвідчених гравців у нас мало. Вважаю, картка була не по справі - як і всім людям, напевно, властиво помилятися, от і суддя не розібрався. Готовий їхати, розмовляти, відстоювати цю картку. Колінс відразу в роздягальні сказав, що отримав її ні за що. Але це внутрішнє питання - ми розберемося.

- Ви говорите, що будується нова команда. Чи варто чекати, що буде поставлена ​​задача виходу в Прем'єр-лігу?

- Думаю, буде. Тому що Алчевськ має традиції. І мені, як тренеру, не цікаво працювати без завдань. І хлопці самолюбні, підбирається хороша молодь - вони теж хочуть. Хотілося б щоб людей більше ходило - сьогодні трошки більше. Трибуну головну не показували по телевізору, але там було більше людей. Вболівальників потрібно залучати, напевно, хорошими результатами, хоча ми два роки поспіль були бронзовими призерами - а людей мало ходить. Колись я вже говорив - напевно, розпещені участю команди в Прем'єр-лізі. Нічого, потихеньку будемо набивати шишки. Ми заслуговували кращого результату і в Севастополі, і в Армянську - ми там дійсно втратили очки, прикро. З «Геліосом» - так, вони повинні були нас обіграти. У кінцівці у них було більше моментів. Але у нас молодь - нестабільність. Але я бачу, що команда вимальовується - в середині поля розумні гравці. Головне, що вони грають у розумний футбол. Зараз поле стане трошки краще - і нам буде ще легше грати, це моя думка.

- Акименко додає з кожною грою. У трьох останніх матчах забив три голи...

- Стали йому довіряти. Знаєте, грає одинадцять футболістів, а я б, якби можна було, ставив вісімнадцять. Всіх їх по-батьківськи люблю, поважаю. Сьогодні Акименко поборовся до кінця, забив гол. Він може і притримати м'яч. Довго не грав - може бути, трошки міць втратив. Приємно, що наш вихованець грає. Батюшін росте потихеньку. Ще пара-трійка хлопців є 1995-1996 років народження - будемо черпати резерви. Спасибі уболівальникам за підтримку - повинні були легко перемагати, а цей «ляп» змусив трошки переживати. Але добре, що швидко забили третій гол і заспокоїлися.

22 квітня 2012р.

Теги: Говерла, Сталь, Севідов, Волобуєв

Коментарі

Нестор Иванович 2012-04-22 / 12:14:04
Это поражение ПОЛНОСТЬЮ на совести защиты и вратаря! Защитники стоят и смотрят чем же закончится подача углового или штрафной! А Шони вообще отыграл как парализованый... Вратарь должен руководить защитой, а он играется с Комарницким. Грустно, что так сыграл лидер чемпа! Или задачи опять в конце поменялись?..

НОВИНИ: Спорт

20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
17:49
/ 1
Перший благодійний Krayna Uzhhorod Half Marathon зібрав понад 316 тис. грн гривень на підтримку ЗСУ
16:52
Через півмарафон в Ужгороді в неділю перекриють ряд вулиць
» Всі новини