У Закарпатській ОДА стартувала виборча кампанія – ліквідовано два управління

Минулого тижня в Закарпатській облдержадміністрації ліквідували два ключові в контексті майбутніх виборів управління. Про це Закарпаття онлайн повідомило джерело в Закарпатській ОДА.

У Закарпатській ОДА стартувала виборча кампанія – ліквідовано два управління

Розпорядженням голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди минулої п’ятниці було ліквідовано одразу два управління – Управління з питань внутрішньої політики, що його очолював Володимир Дупелич, та Управління інформації та зв'язків з громадськістю, що працювало під керівництвом Віктора Дрогальчука.

Ліквідація цих стуктурних підрозділів обласної влади потрібна була для того, аби в законний спосіб позбутися двох неблагонадійних, з точки зору регіональної влади, осіб, і призначити на вивільнені посади людей, абсолютно відданих владі.

07 квітня 2012р.

Теги: вибори, Ледида

Коментарі

Пинзияш 2012-04-19 / 15:41:09
Люди добрі,не гризіть собі нерви. То готовиться місто для Поповича дуетника який вискочив на спині людей які довірилися тигипкові.По домовленості Ледида має дати тигипковому отприску посаду свого заступника.Так що представляєте шо там твориться.Горе нам якщо такі зами прибувають.Хто він такий і який у нього дасвід.Одно то що мае гостинниці.сват Ковача.ай був на заробітках на сереві............та нагрів такий капітал що ........ой і не хочеться писати бо то ми нічого не зробимо.

сторонній 2012-04-09 / 23:39:06
весело дивитись, як журналісти між собою в коментах вадяться, ті призвіща, що в коментах невідомі простим смертним....я думаю і не будуть відомі...

краянин 2012-04-09 / 12:51:03
Петрови
Я не розумію, чому самодостатня нелінива людина, яка самостійно успішно реалізує свій інтелектуальний потенціал, має іти "за копійки робити"? Прислужувуати панам з влади за копійки - справа нікчем, які нічого конкретного робити не знають і не можуть. Що ми впродовж багатьох літ й спостерігаємо. Словом - усі нинішні начальнички ОДА середньої ланки успішно протиратимуть штани у службових кріслах і надалі.Отож, якщо Дрогальчук і надалі лишиться начальником - зїжте свій свій комент

До працівника ОДА 2012-04-08 / 21:47:55
Працівник ОДА 2012-04-08 / 17:36:39
ЦЕ рішення готувалося вже давно. Про це говорили вже дуже давно і для нас як для працівників тут не було жодної не очікуваної зміни. Прочитав коментарі і просто в шоці від того, що не знаю звідки можна таке річ брати, я працю в тій структурі багато мені самому не подобається в організації роботи, але щоб говорити, що зараз найгірше я не можу.
Мещеряков цілком нормальна людина, але всі коментарі які проти нього зрозуміло це під вибори вже пишеться. Дупелич - якого я чудово знаю добре співпрацював із Громовив Антоном (заступник голови ОДА)

Пане, у такому маленькому тексті ви зробили стільки помилок, що жах. Ви - держслужбовець і повинні знати елементи граматики української мови.
Слабо вказати своє прізвище? Може орден вам дадуть?!

спостерігач 2012-04-08 / 21:46:18
Но та і я кажу, що Ільницький з Берецом паруються - оба міняють машини, хижі, жони

Азарт 2012-04-08 / 21:32:56
"Сашко", вроде бы религия у нас отделена от государства?! Дано старт большой охоте на ведьм. Кто следующий? С вещами на выход!

Петро 2012-04-08 / 19:45:17
Видите, що Василь Ільницький дуже дорогий спеціаліст, бо за копійки робити не хоче, бо тоді як буде машини міняти як жони...

1234 2012-04-08 / 18:28:15
Не поняв, то що Берец за спинов у свого кума веде сепаратні переговори з його врагом Ільницьким? Обясніть бо не розуміву.

уважний 2012-04-08 / 18:25:33
Письменнику-Дрогальчуку
Хвали ня ротику...

спостерігач 2012-04-08 / 18:09:31
а я то думаю, чом то послідній час Ільницький з Берецом так часто тусуються у вароши. Майжень Іванко проситься до нього на роботу. А що, оба професійні журналісти, з досвідом роботи головними редакторами, автори книг. Нормально.

Василь Ільницький 2012-04-08 / 17:58:43
Усе залежить від того, яка буде платня у начальника Головного управління. На меншу, як має Ящищак у "Новинах" я не погоджуся, Бога му! А й службове авто має бути крутоє. Якщо Ледида пристане на мої вимоги - тоді погоджуся ухайдокати того бородатого старого лінивця Дрогаля. А Нитку у зами не озьму нигда, він недуйдавий і нещасенно скупий, нигда і кавіль не покладе, бо удавиться. Ліпше вже Іванка Береца, з тим хоч до дівок можна ходити...

... 2012-04-08 / 17:55:13
До Працівник ОДА 2012-04-08 / 17:36:39

Якщо ви працюєте в ОДА і для вас "як для працівників тут не було жодної не очікуваної зміни", то розкажіть хоч ви нам що створили замість цих двох управлінь і хто це щось очолить. Чи ви все ж не працівник ОДА, а просто троль?
А Мещеряков просто не є професіоналом ні в ДС, ні в журналістиці, ані в організації людей. Підтвердженням цьому є його неіснуюча контора під назвою прес-центр, яка так і не змогла замінити управління інформації, бо керівник "забив болт" а підлеглі теж не поспішали працювати.

Працівник ОДА 2012-04-08 / 17:36:39
ЦЕ рішення готувалося вже давно. Про це говорили вже дуже давно і для нас як для працівників тут не було жодної не очікуваної зміни. Прочитав коментарі і просто в шоці від того, що не знаю звідки можна таке річ брати, я працю в тій структурі багато мені самому не подобається в організації роботи, але щоб говорити, що зараз найгірше я не можу.
Мещеряков цілком нормальна людина, але всі коментарі які проти нього зрозуміло це під вибори вже пишеться. Дупелич - якого я чудово знаю добре співпрацював із Громовив Антоном (заступник голови ОДА)

цікавий 2012-04-08 / 17:29:19
Зрозуміло, що цю тему абсолютно не цікаву для 99.99 % краян роздуває сам балогівський ставленник Дрогальчук, який труситься за своє крісло. А Ільницького він боїться давно і панічно, тому й слухи сам розпускає. З якого б це лиха Ледида пропонував Ільницькому посаду? За те, що той у "Дні" розписав на всю Україну про його афери з Балогами про міні-ГЕС, чи про тереблянсько-солотвинське відмивання грошей? НІК із ВУЙКОМ, не пудріть народу мозги, бо видко, звідки ріжки лізуть

Костянтин Куцов 2012-04-08 / 17:00:23
Нерегіоналу з ОДА (муг би ся подписати своїм іменем, кидь такийсь розумний)
До чого тут вибори? Від моменту виходу постанови про заплановану реорганізацію відбулися вже 3 виборчі кампанії: парламентська 2007 р., президентська та місцева 2010 р.
Усім іншим
Безумовно, будь-яка реорганізація, як правило, має на меті зміщення чинних керівників (хоча й не завжди), у даному випадку - Віктор Дрогальчука та Володимира Дупелича. Під керівництвом Віктора Дрогальчука мені свого часу пощастило працювати. Можу сказати про нього, як керівника, лише гарні слова. Пропрацювавши понад 5 років на чолі управління інформації він проробив колосальну працю і не лише у сфері книговидання (тим, хто цього не знає і вимагає якісь "звіти", наголошую - це проблеми виключно вашої необізнаності). Якщо реорганізовану структуру очолить він, це буде безумовним плюсом, оскільки він має на це й моральне право, й необхідний досвід (те, що зробить на цій посаді значно від тих, чиї прізвища лунають у цих коментах, не на мить не сумніваюся). Якщо реорганізовану Щось говорити про Володимира Дупелича не можу, позаяк не працював з ним. Але знаю його, як порядну й сумлінну людину. Однак не погоджуюсь із формулювання повідомлення "позбутися двох неблагонадійних, з точки зору регіональної влади, осіб" (після 2 років роботи під регіоналами, воно виглядає навіть смішно) Якщо ці керівники відчували себе "неблагонадійними" та не симпатизували новій владі, то мали можливість добровільно, із високо піднятою головою піти ще навесні 2010 р., а не чекати реорганізації (питання якою, повторюю, залишалося відкритим із літа 2007 р.)

ужгородець 2012-04-08 / 16:40:03
Все просто. Інтриганам, ГКЧПістам на зразок Ільницького Васі та Пищиряка не вдалося зробити переворот у Спілці журналістів , то пробують уже управління ліквідовувати, нашіптуючи Ледидові про оптимізацію. А з Ледиди дотепер реготають як Мещеряков влаштував губернатору телеефір... Одним словом, ПРОФФЕСІОНАЛИ.

Письменник 2012-04-08 / 16:10:41
Шановні Міло-Олександре! Не лінуйтеся - подивіться офіційний сайт ОДА (розділ управління, Закарпатська книга). Там є те, чим займалося управління. Саме "за Дрогальчука" побачили світ близько сотні книг: Ю. Станинця, А. Карабелеша, А. Волошина, Ф. Потушняка, П. Лінтура, А. Патруса-Карпатського, Зореслава, П. Скунця (4 томи), прекрасний альбом Глюка; і нині живущих - Кешелі, Кухти, Кирити, Кудрявської, Панчук, Фединишинця, Ходанича, Густія, Дочинця, Мідянки т ін. Це все треба було відібрати, прочитати, провести тендери. Дрогальчук сам правив, іноді писав передмови і фактично виступав упорядником. Колосальна робота виявилася непоміченою. Порівнювати хоча б цю роботу з прес-службою - тупо і не коректно.

Свободу-народу 2012-04-08 / 15:50:50
Щодо доцільності "ліквідації" Дрогальчука - ключове завдання структури - забезпечення свободи слова!!! Не забезпечив, отже...

Журналіст-2012 2012-04-08 / 15:43:36
Демократ Кузьміч очолював найпублічніше малочисельне управління, але сам залишався в тіні. Нові часи вимагають нових людей, в тому числі і для роботи з пресою. Багато хто ще згадає Дрогальчука... Особливо т.з. комунална преса. А самому екс-начальнику журитися не варто. Скоріше всього його знання будуть затребувані

сашко 2012-04-08 / 13:20:48
На місці ліквідованих управлінь О.О. Ледиді треба зробити нормальний відділ релігій. Він раніше ліквідований. Релігійних громад все більшає, церков будується повно, не меншає проблем між вірниками, а усім цим в ОДА досі займався тільки один спеціаліст. На нього звалено гору різних погоджувальних документів. В сусідніх регіонах скрізь діють великі відділи релігій.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини