На зустріч з Азаровим потрапили тільки обрані студенти

Охочих поспілкуватися з прем'єр-міністром пропускали за списками та через металошукач. Працівники охорони при вході перевіряли особисті речі на наявність балончиків з фарбою, гостро-колючих та важких металевих предметів.

На зустріч з Азаровим потрапили тільки обрані студенти

У списки були внесені студенти тільки обраних спеціальностей. Наприклад, із УжНУ могли потрапити тільки студенти, що навчаються на факультетах суспільних наук, юридичному та економічному, а з мукачівського вузу – економісти, географи та педагоги. Також більшість із студентів цих вишів – це представники молодших курсів. Цікаво, що студенти ЗакДУ повідомили, що у них на зустрічі були присутні представники усіх факультетів, усіх курсів і навіть коледжу.

Тож, можна зробити висновок, що студентів обирали за певними критеріями. Ті, хто все-таки змогли потрапити на зустріч із Прем’єр-міністром, прослухали лекцію про розвиток економіки України.

Микола Азаров, читаючи лекцію, обирав собі трьох опонентів із зали (студентів УжНУ, ЗакДУ та МДУ). Лекція розпочалася із прикладу сімейного бюджету і плавно перетекла в розповідь про бюджет та економіку України.

Після лекції Азаров зробив невеликий іспит і запитав у студентів, які стояли поряд з ним сцені: «Що уряд робить не так?». Відповіді були різні, хтось вказав на деякі помилки, а хтось – підтримав роботу уряду і  сказав, що уряд робить усе на благо країни. Остання відповідь сподобалася Миколі Яновичу і він попросив не піддаватися на провокації тих, хто хоче підірвати довіру до влади.

Один із студентів запитав, чому на економічних факультетах так мало місць для державного замовлення. Для відповіді Азаров запросив першого заступника міністра освіти Суліму, який повідомив, що пріоритетними зараз є технічні спеціальності, такі як фізика та інформатика.

На жаль, студенти не мали змоги поставити запитання прем’є-міністру, бо одразу після закінчення лекції Микола Азаров покинув залу драмтеатру.

01 березня 2012р.

Теги: Азаров, Ужгород, студенти

Коментарі

Читатель 2012-03-02 / 12:05:46
И наконец. У Азарова, на Фейсбук, есть страница. Вот, вы - такой смелый человек, пишите тут о давлении. А почему бы не обратиться к Азарову лично?

Если у вас есть страница на Фейсбук, вы можете прямо сегодня, не откладывая написать о беспределе по отношению к студентам УжНУ. Почему не сделать этого? Но, вряд ли вы это сделаете!

Читатель 2012-03-02 / 12:03:53
А во-вторых. Кто мешал задавать свои вопросы? А не те, которые были "по указке"? Никто из студентов этого сделать не рискнул! "Просили встречи, но опять прогнулись"! Так не делается, господа!

Читатель 2012-03-02 / 12:01:59
Вы меня извините, но вы лично - другого ожидали? Что вам ещё и машину подадут, чтобы на встречу попасть? Вы взрослый человек, и должны понимать, что никто ничего "на блюдечке" вам не даст.

до Читателя 2012-03-01 / 23:46:55
"А разве, студенты просили о встрече?" - так, і студенти (активні!) і керівництво УжНУ. Про це просили Ледиду і Балогу (щоб вони вписати в робочий візит Азарова і зустріч з трудовим та студенським колективами), під час останньої вченої ради, на що вони дали схвальну відповідь. Але зустріч відбулася у форматі лекції, та ще й не по тій темі, на яку хотіли говорити. Крім того, активістів та ініціаторів зустрічі, що по суті не відбулася, у списку запрошених не було. Ні голови профкому студентів, ні інших активних людей. Особисто я півгодини намагалась пройти, прийшлося телефонувати і декану і ректору, і тільки спільними зусиллями мене внесли у цей список. Але все одно ніякої користі з того, бо не змогла запитати те, що цікавить, та й в ході лекції нічого надважливого не почула. Це просто черговий "закидон", щоб замилити очі і здаватися дуже хорошим...

А стосовно "Азаров, украинский язык знает лучше, чем даже многие читатели тут из нас!", то тут посперечаюся! Азаров не знає української мови взагалі, будьте певні. Якщо він ледве читає, то говорити українською взагалі не може, бо думає він російською, тому й лекцію читав саме на цій мові (бо вона йому рідна і зрозуміла). Людина не може говорити мовою, не розуміючи суті слів, не думаючи про контекст. От і все, та за стільки років люди по 9 мов вивчають, а він не навчився навіть однієї, мови країни в якій він живе і якою керує... Шкода...

Читатель 2012-03-01 / 22:30:38
А насчёт студентов, которым дали заготовленные вопросы - честно говоря, их не жаль. Не хочу никого обидеть, но такие студенты - трусливые, по определению!
Ни один из этих студентов, не пришел к руководству факультета, и не сказал: "Я учится пришёл! Хотите, идите с вопросами сами -почему я должен решать ваши проблемы?". Ни один студент, там присутствующих, так не поступил! Позор! Да и диплом сегодня совсем не главное - всё равно окажешься либо на жгутах, либо продавцом в магазине.

Я был студентом, я учился тоже. Но, если бы руководство факультета так поступило бы со мной, то я бы, в ответ поступил иначе.

Читатель 2012-03-01 / 22:20:08
до Читателя 2012-03-01 / 21:24:01
А разве, студенты просили о встрече? Может, это инициатива власти? Студентов ведь проинформировали о встрече, затем согнали толпу из "выборочных", и заставили её пойти на встречу.

Аналогично, помню. Когда приезжал Кучма сюда. Наш наставник сказал, что "нужно быть на Народной", стоящим в первых рядах, вручили транспаранты, и вышло так, что якобы мы сами туда пришли.

Читатель 2012-03-01 / 22:15:05
поруч йшов 2012-03-01 / 21:01:48
Прошу прощенья за резкость - Азаров, украинский язык знает лучше, чем даже многие читатели тут из нас! И чего валить на человека, если проблема масштабная! Давайте, с себя начнём!

до Читателя 2012-03-01 / 21:24:01
ахахахахаххаахх))))) Так він дуже розумний! Просили зустріч зі студентами - маєте! Але яка від його лекції була користь, якщо студенти не змогли запитати про наболіле??? Не такої зустрічі хотіли студенти, тай не треба було влаштовувати ці цирки зі списками та металошукачами, можна було зустрітися в режимі "круглого столу" з активістами, але зустріч зробити відкритою для усіх, щоб будь-хто міг задати питання. Тоді це би було ефективно, а так замастили "покірним" студентам очі цією лекцією, поклали галочку біля "зустріч зі студентами" тай на тому вся любов... Дивує, що є ще люди, які вважають, що це правильно і так має бути. Хоча ні, не дивує, бо всі чудово знають в чиїх інтересах підтримувати такі зустрічі!

поруч йшов 2012-03-01 / 21:01:48
„человек, сидевший за учёбой по 12 часов в день, не может быть глупым по определению.“
o'rly?
Людина, яка не може вивчити державну мову, не може бути розумною по визначенню. Чому навіть Папа Римський може розмовляти краще за нашого прем’єра?

Читатель 2012-03-01 / 19:14:17
Поэтому, я хоть и не знаю, кто такой Азаров, но производит куда более приятное впечатление, чем многие другие наши политики. Ни Колесников, ни Янукович ни кто-либо ещё, до него не дотягивают!

Читатель 2012-03-01 / 19:12:30
Земляк 2012-03-01 / 13:23:15
Уважаемый! Азаров, как раз, производит позитивное впечатление! И, дай бог кому, в его годы (ему за 70) произвести такое впечатление!

Образованность Азарова, не вызывает нареканий. К тому же, человек, сидевший за учёбой по 12 часов в день, не может быть глупым по определению. На вопросы отвечает чётко, ничего лишнего не говорит, и всегда говорит по сути!

Катя 2012-03-01 / 18:40:02
По-моєму, якраз розрухи у голові Азарова немає. Він на порядок організованіший як той же ж Ющенко.

вася 2012-03-01 / 17:02:46
Що уряд робить не так.Відповідь краде безбожно

вася 2012-03-01 / 16:52:52
Роздали шпаргалки всім які питання мають задавати .Тошнить від цієї показухи думають всі дебіли крім них

Фєдя з вул. Заньковецької в Ужгороді 2012-03-01 / 15:55:21
Нагнали Ващукових "масових людей" от маємо , "що уряд робить усе на благо країни". Показуха у стилі боягуза Ледиди

Ужгород 2012-03-01 / 13:48:39

Коментар видалено за порушення "Правил коментування". Адмін

Місцева 2012-03-01 / 13:46:48
Брехня!!!!!!!!!!!!нетільки обрані!!!!

Земляк 2012-03-01 / 13:23:15
Вибірить собі восени шановні Закарпатці знову таких реформаторів як цей. Азаров ніколи не міг і не може зробити чогось хорошого для народу хочаб тому, що ця людина ніколи не володіла такими якостями як ганьба, совість, співчуття, розуміння, вроджений та набутий розум. Про таких писав Булгаков- повна розруха у голові, дай йому наган і він собі знайде кусок хліба з червоною ікрою. Ось кого ми обрали собі в узурпатори, постарайтеся шановні земляки хоч осінню бути подібними до європейського цивілізованого суспільства а не до північно- корейської убогої відсталості, задля своїх дітей та внуків.

НОВИНИ: Соціо

23:51
30 родин із прифронтової Харківщини оздоровилися та відпочили на Закарпатті за час дії програми "Турбота"
23:19
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 5
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 20
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
» Всі новини