В Ужгороді місцевий "Беркут" відпрацював циганський табір кийками (ВІДЕО)

11 січня міліцейський підрозділ «Беркут» проводив чергове відпрацювання в циганському таборі Ужгорода

Нашому сайту так і не вдалося дізнатися, чим конкретно були спричинені погроми у циганському таборі на вулицях Гранітній та Марка Вовчка в ужгородській Радванці. За словами місцевих мешканців, два автобуси «беркутівців» увірвалися о сьомій годині ранку 11 січня на територію табору для, як пояснили самі правоохоронці, чергового відпрацювання.

 Але результатом цього «відпрацювання» стали десятки постраждалих циган, до яких «Беркут»  застосував гумові кийки та сльозогінний газ.

 "Диму без вогню не буває", тим більше, що ні для кого в Ужгороді не є секретом, що місцеві цигани промишляють крадіжками та торгівлею наркотиками. І схильність циганів до неправди також відома. Однак коментар по цій ситуації з уст міліції не завадив би. 

17 січня 2012р.

Теги: Беркут, табір, цигани

Коментарі

Fox 2012-04-16 / 21:14:09
Да всех цыган нафиг к чёртовой матери уничтожить, какой толк от них, а Беркут молодец... Почаще бы их, дабы не раслаблялись )))

Вовк 2012-03-31 / 00:04:35
Люди добрі коли у вас обікрали квартиру, пограбували вашу дитину чи вас,в маршрутці витягли з карману гаманець чи телефон,згвалтували вашу дитину, навіщо ви звоните в 02 незвоніть навіщо якшо ви захищаєте цих ублюдків а люди котрі хотятьт вас й лише вас вберегти від цієї нечесті такі погані.МОЛОДЦІ "БЕРКУТЯТА" треба було щей табор підпалити!!!!!А хто дуже розумний то хай поживе хочаби тиждень навпроти них,навіть не треба в самому таборі! тоді побачимо як буде їх захищати!А ця мала циганка що фото показувала,обкрадає квартири разом зі своїм батьком що на фото,добре їх запамятайте в цій хаті всі в тому числі жінки вже по три круги відседіли саме за квартирні крадіжки!!!!!

ужгородка 2012-02-10 / 19:44:49
Підтримую! Шановні громадяни, коли станеться біда, Вас пограбують, поб"ють, згвалтують, чи що гірше НЕ біжіть в міліцію, не просіть допомоги у дільничого, патрульного, оперативного працівника, а одразу мчіть до циган, до їх табору, бо можливо одразу по гарячих слідах знайдете свого кривдника серед них. АЛЕ не радійте завчасно, бо цілим і неушкодженим Вам звідти не вийти.
Дуже прикро, що міліцію і її працівників, громадяни не цінять і не підтримують, а коли щось станеться, то одразу біжать до них, просять допомоги і рятунку. Як можна водночас зневажати і просити допомоги??????

громадянин 2012-02-01 / 11:53:40
Я згідний з "ужгородка", всі на беркут гонять, тіпа звірі, мордовороти, чому коли проблема в людей, чому дзвонять в міліцію, якщо вам не потрібний беркут, міліція і інші служби, просіть допомоги в циган, злодіїв, гвалтівників. Кожна людина хоче себе показати з кращої сторони, а коли в нас біда ми всі звірі. А Беркут це прсті хлопці які роблять грязну роботу, яку ви ніколиб не робили бо ви культурні і цивілізовані як ви кажете, хто зможе піти в циганський табір і сказати їм що вони зробили бардак у вас під вікном чи під підїздолм і т. д., тоді ви побачите які вони інваліди і меншинство, а ви підете знімати побої, і казати що циганів требе вбивато бо вони не люди, і не треба гнати на людей які роблять свою роботу, радійте доки є Беркут, і інші спецпідрозділи...

старий 2012-01-20 / 18:50:47
хоч раз беркут злодіями зайнявся. а не персіонерами та чорнобильцями

шмірглі- попір 2012-01-19 / 14:51:45
"Бий циган, спасай країну"!,,а ви Евгенія пуйдіт у табор жити хоть на місяць начніт із себе ! . а потом поговориме..

eu-česko 2012-01-19 / 10:25:54
сорри 2012-01-19 / 10:20:12
eu-česko, на Закарпатті говорять українською (хто літературною, хто - діалектом),
Дякую, бо я незнав як говорять на Закапттю.

сорри 2012-01-19 / 10:20:12
eu-česko, на Закарпатті говорять українською (хто літературною, хто - діалектом), і майже ніхто не говорить словацькою. Так що - все нормально... :)

eu-česko 2012-01-19 / 10:09:06
Demon Killer-представників різних етнічних груп "білих" ужгородців - українців, росіян тощо.
A ty jsi kdo? Pokud jsi mistni tak piš rusinski, nebo slovacki.

Demon Killer 2012-01-19 / 09:41:06
По суті я згоден з мадам Евгенією відносно того, що більшість коментаторів даної статті демонструють дике, хамське і ксенофобське ставлення до циган. Але, мадам Евгеніє: принаймні половина тих коментарів написані російською мовою, тобто представниками національної меншини (чи меншин). Тому тут річ, мабуть, не в ультранаціоналізмі українців, а у хамстві й ненависті до ромів представників різних етнічних груп "білих" ужгородців - українців, росіян тощо. До того ж, коментарі на захист циган і з критикою "Беркуту" - виключно українською мовою. Жодного такого коментаря від нацменшин я щось не побачив.

ужгородка 2012-01-19 / 02:30:51
Даа, только в нашей стране даже самый не мытий, морально и умственно не развитый циган может стать ЗВЕЗДОЙ украинского телевиденья. Нашим циганам только сказки б сочинять, впрочем чем они и занимаються сидя в кабинете в горотделе. Если бы Беркут ( С ДВУХ АВТОБУСОВ!!!!) решил дубинками помахать и газом потравить, целый и невредимых бы не осталось, они бы стерли их с лица земли, а повреждений у циган что-то не наблюдаеться, разве что внутренних.. в голове. Забавный факт - в сюжете нарисовуються только женщины, дети и пара доходов-калек, а где же основное ядро воров и преступников, которые не дают нормальному населению спокойно жить??? почему они фейсом не светят, бояться? Бояться показаться людям на глаза, чтоб не узнали? Хотя нет..., как можна..., наверняка все они порядочные, не воруют, не насилуют, не грабят... ЦИГАНАМ НЕТ МЕСТА В НАШЕМ ГОРОДЕ!!!!!

Петро 2012-01-18 / 19:46:14
Правильно зробили, треба було всіх знищити і було б все добре. Та нечисть нам не потрібна. Беркут, хоть раз щось добре зробив.

ксенофоб 2012-01-18 / 11:48:03
Агов, шавки восхваляючі "беркут", включіть мозок невже не розумієте, що завтра вони зроблять "відпрацьювання" на пенсіонерах, вчителях чи студентах, будь якій іншій групі суспільства незадоволеній владою. "Беркут" завжди буде захищати владу від власного народу такі його основні функції. А цигани будучи маргінальною групою українського суспільства ніколи не зміняться будучи хлопчиком для биття та золотою картою на виборах одночасно. Дайте відповідь собі в першу чергу, Ви кого зможете легше поставити на місце, немитого наглого цигана чи зарвавшогося від усвідомлення власної безкарності озброєного мордоворота з "беркуту". Вашим ворогом є обидва але хто небезпечніший?

нером 2012-01-18 / 10:55:36
Ну да, ми маємо захищати циганів від влади, а вони за цю владу знову будуть голосувати за гроші

Евгенія 2012-01-18 / 10:25:27
Якщо прочитати всі ура-патріотичні коментарі,то складається враження, що наш край не толерантний до представників національних меншин, а ультра націоналістично налаштований. Щось подібне до: "Бий циган, спасай країну"! Чули це все! Проблема набагато глибше. За останні роки суспільство, кероване під різнокольровими знаменами - червоними, помаранчевими, біло-голубими НІЧОГО не робило для суспільства ромів, окрім того, що забороняло. Дозволяло ж жити тільки в межах таборів, вчитися в ромських школах, класах, працювати на підсобних роботах, жити на виплати на дітей. А тепер ще й вирішили пройти курси для правоохоронців, як будучи при повній амуніції, зі зброєю, "відпрацьовувати" мирних громадян! І суспільство "з"їло" це! Ще й вважає подібні кроки правильними! Дивіться, аби не вийшло так, що всіх заберуть і уже вас нікому буде захистити! Роми - привід, для узурпації влади. І захищаючи ромів, ми захищаємо в першу чергу себе!

777 2012-01-18 / 09:46:47
Розсадник туберкульозу, наркоманії, злочинності. Про який погром йде мова?! Вони існують в погромі, це як таракани, там де брудно там вони.Де сотні постраждалих, скільки зареєстровано звернень до лікарні? Не треба гучних слів...Спитай любого цигана - він робить на "учоті" не стоїть, не краде і ходить в церкву. Хворий на останній стадії туберкульозу помер??! Ну да, ну да, три дня пили самогонку, а отруїлися "печенюшкой".

14 88 2012-01-18 / 00:09:41
працівники ужгородського беркуту звичайно не "честь і гіднісь" наших правоохоронних органів, але циганські унтерменші заслужили своїми діями на таке ставленняя!

Чеге Вара 2012-01-17 / 21:30:16
сКАЗАЛИ ЧТО хотят ехать с Украины , пускай едут !!! Все !!! В Мукачево есть Калман 1 Распостранитель наркотиков по всей Украине, даже в Донецкой области про него слышали, наши провоовранительные органы его не раз забирали , а потом отпускали , канечно за деньги , все повязаны, все цыгане наркодиллеры по Украине !!! На ,,,,уй всех спалить как Гитлер !

111 2012-01-17 / 20:05:44
Нарешті!!!! Слава і хвала БЕРКУТУ!!! От частіше би цю нечисть трепати! Цвіт української нації...

жителі 2012-01-17 / 18:55:30
на цю циганську нечисть треба Сталіна він би скоро навів порядок !! ПРАВИЛЬНО ЗРОБИЛИ БЕРКУТІВЦІ МОЛОДЦІ !! а ця кореспондентка недалеко втекла по розуму від цих циган . що їх захищає, треба її поселити в табір нехай там з ними і живе !!

НОВИНИ: Кримінал

18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
/ 1
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 1
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
22:49
/ 2
В Іршаві чоловіка затримали на продажі гранат
21:45
У Мукачеві рекордно п'яного "безправного" водія, що наїхав на клумбу, оштрафували на 50 тис. грн
» Всі новини