Інтурист-Закарпаття: Бій без правил

Хронологія невизначеності

Інтурист-Закарпаття: Бій без правил
Події довкола одного з найбільших підприємств Закарпатської області – Публічного акціонерного товариства "Готельно-туристичний комплекс "Інтурист-Закарпаття" – стали в регіоні топ-новиною минулого тижня.

Розпочалося все з інформаційного повідомлення, надісланого в ЗМІ директором ПАТ Олександром Доктором, про те, що молодики спортивної зовнішності, керовані екс-депутатом Ужгородської міськради і підприємцем Павлом Маєрчиком, увірвалися до приміщення готелю і, зайнявши основні пости підприємства, вилучили всю документацію про діяльність комплексу. Голову Наглядової ради Дмитра Копилова було усунуто, а сам О.Доктор заявив, що перебуває на лікарняному. Тим часом Павло Маєрчик, який оголосив себе новим головою Наглядової ради, повідомив, що Олесандра Доктора усунуто з посади ще 21 жовтня 2011 року.

Одразу після цього об'явилися і досі неафішовані власники ПАТ – Відкрите акціонерне товариство "Корпоративний недиверсифікований інвестиційний фонд закритого типу "ІНЕКО РІАЛ ІСТЕЙТ". Від імені ВАТ той самий Дмитро Копилов звернувся з листом до Голови Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку Дмитра Тевелєва, текст якого публікуємо повністю:

 
Денис Копилов
Голові Державної комісії
з цінних паперів та фондового ринку
Тевелєву Дмитру Михайловичу
 
 
Шановний пане Тевелєв!
 
 
Відкрите акціонерне товариство "Корпоративний недиверсифікований інвестиційний фонд закритого типу "ІНЕКО РІАЛ ІСТЕЙТ", що є власником 68,9% акцій Відкритого акціонерного товариства "Готельно-туристичний комплекс "Інтурист-Закарпаття", просить Вас провести позапланову перевірку Відкритого акціонерного товариства "Готельно-туристичний комплекс "Інтурист-Закарпаття" (надалі – Товариство) на підставі нижченаведеного:
 
1. 12 жовтня 2011 року відбулися загальні збори акціонерів Товариства, одним з питань порядку денного якого було передбачено відзив членів та обрання нового складу Наглядової ради Товариства.
 
2. Згідно рішення, що було оголошено на загальних зборах акціонерів Товариства, була відкликана Наглядова рада в попередньому складі та обраний наступний склад Наглядової ради:
- Бородинець Олена Вікторівна
- Копилов Денис Валерійович
- Маєрчик Павло Степанович.
 
3. На підставі вищенаведених результатів голосування була розміщена Особлива інформація про зміни в органах управління в системі розкриття інформації на фондовому ринку 14 жовтня 2011 року об 19.01 годині (додається).
 
4. 22 жовтня 2011 року об 19.01 годині в системі розкриття інформації на фондовому ринку з'явилось повідомлення про відміну повідомлення від 14.10.2011 та розміщено нове повідомлення про зміну в органах управління, а саме Наглядовій раді з персональним складом, рішення про обрання якого не оголошувалось на загальних зборах акціонерів Товариства. 
 
5. Так як Відкрите акціонерне товариство "Корпоративний недиверсифікований інвестиційний фонд закритого типу "ІНЕКО РІАЛ ІСТЕЙТ" є власником 68,9% акцій Товариства, то об'єм наших голосів передбачає вирішальний вплив на голосування. Наш представник, який був зареєстрований для участі в загальних зборах акціонерів Товариства, точно знає, серед яких кандидатів було розподілено його голоси при кумулятивному голосуванні за склад Наглядової ради Товариства, проте склад Наглядової ради, зазначений в системі розкриття інформації на фондовому ринку від 22.10.2011, відмінний від складу Наглядової ради, що був оголошений за результатами голосування на загальних зборах акціонерів Товариства та опубліковано в системі розкриття інформації на фондовому ринку 14.10.2011.
Крім того голосування проходило шляхом кумулятивного голосування. Бюлетені кумулятивного голосування (як і бюлетені по іншим питанням порядку денного) були опечатані і зберігаються в Товаристві.
 
6. 26 жовтня 2011 року в приміщенні Товариства Голові Правління Товариства Доктору Олександру Олександровичу невідомою групою осіб був пред'явлений протокол Наглядової ради Товариства в складі, відмінному від обраного на загальних зборах акціонерів Товариства, та згідно якого виконавчий орган Товариства – Правління відсторонено від виконання своїх обов'язків на призначений новий склад Правління. Проте на вимогу Голови Правління надати копію даного протоколу, отримана відповідь, що дане прохання буде виконано лише після отримання запиту від Правління Товариства.
 
7. На виконання абз. 2 ч. 3 ст. 45 ЗУ "Про акціонерні товариства", згідно якого після закриття загальних зборів підсумки голосування доводяться до відома акціонерів протягом 10 робочих днів, проте нас як акціонера не повідомлено.
 
8. Існує підозра, що на підставі сфальсифікованого протоколу загальних зборів акціонерів зловмисники могли оголосити додаткову емісію акцій товариства.
 
Враховуючи вищевикладене, просимо Вас провести позапланову перевірку Відкритого акціонерного товариства "Готельно-туристичний комплекс "Інтурист-Закарпаття", а саме:
· скликання і проведення загальних зборів акціонерів.
· підрахунку голосів на загальних зборах акціонерів Товариства, що відбулися 12 жовтня 2011 року, на підставі бюлетенів для голосування та протоколів лічильної комісії.
 
З повагою,
Голова Наглядової (спостережної) ради – Президент
ВАТ "КНІФЗТ "ІНЕКО РІАЛ ІСТЕЙТ" Д. В. Копилов
 
 
Паралельно Дмитро Копилов від імені Товариства з обмеженою відповідальністю "Інвестиційна група "ІНЕКО" звернувся по допомогу і до Президента України Віктора Януковича:
 
Президенту України Януковичу Віктору Федоровичу
 
Шановний пане Президенте!
 
Інвестиційна група "ІНЕКО" звертається до Вас із проханням про захист від цинічного рейдерського захоплення підприємства, до ми є мажоритарним акціонером (68% акцій).
 
Нам, як представникам українського бізнесу, було дуже важливо дізнатися про відновлення рішенням керівництва країни роботи міжвідомчої комісії з питань протидії противоправному поглинанню та захопленню підприємств. Але ця добра новина збіглася у часі з цинічним і протиправним рейдерським захопленням ПАТ "Готельно-туристичний комплекс "Інтурист-Закарпаття" (м. Ужгород) акціонером Маєрчиком Павлом Степановичем, який, використавши підроблені документи, вдерся 26 жовтня 2011 року разом із "групою захвату" на підприємство і намагається найбруднішими методами захопити керівництво готелем "Інтурист-Закарпаття", що є найбільшим у Закарпатському регіоні.
 
Просимо зрозуміти, що потребуємо захисту не як суб'єкти господарсько-правової суперечки; мова іде про кримінальні дії пана Маєрчика та його "команди": підробку протоколу Загальних Зборів акціонерів, підробку підписів на документах, крадіжку печатки підприємства, фізичне протистояння, нелегітимне призначення нового Правління.
 
Наявне використання класичної схеми рейдерського захоплення!
 
Зрозуміло, що перед проведенням "Євро-2012" стратегічний інфраструктурний об'єкт є ласим шматком для кримінального бізнесу.
 
Безумовно, ми будемо терміново звертатись із заявою до новопризначеного керівника Міжвідомчої комісії пана Клюєва, але зараз хотілося б, спираючись на своє законне громадянське право, просити захисту у Вас, як Гаранта дотримання конституційних норм у суспільстві. Невже і далі злодії та шахраї, незважаючи на категоричні сигнали влади, будуть продовжувати свою безкарну кримінальну діяльність?
 
Вірогідно, що до таких кримінальних дій пан Маєрчик вдався, сподіваючись на подальшу підтримку державних структур та судових органів: адже він прекрасно розуміє, що легітимні органі управління ПАТ "Готельно-туристичний комплекс "Інтурист-Закарпаття" обов'язково звернуться за справедливим рішенням питання до влади!
 
Не зважаючи на попередження Прем'єр-міністра про посилення відповідальності за використання рейдерських схем, "маєрчики" продовжують глузувати над правом і законом.
 
Шановний пане Президенте! Просимо захистити легальний бізнес України від рейдерства. Ми готові стати одними з перших заявників до відтвореної Міжвідомчої комісії, очолюваної паном Клюєвим (готуємо термінове подання), щоб підтвердити верховенство права в українському бізнесі.
 
 
З повагою,
 
Денис Копилов, Президент Інвестиційної групи "ІНЕКО"
 
 
Дмитро Копилов
У відкритому зверненні до громадськості та ЗМІ директор зі стратегічного розвитку INEKO Investment Group / InVenture Investment Portal Олексій Олейніков ув'язав проблему з "наближенням України до дати проведення "ЄВРО-2012", через що "готельний бізнес все більш стає ласим об'єктом до кримінальних дій з боку представників українських рейдерських угруповань". При цьому він недвозначно акцентував на рейдерському досвіді Павла Маєрчика: "Кримінальні дії здійснюються на чолі з відомим місцевим "діячем" Павлом Степановичем Маєрчиком, який має широкий досвід рейдерських атак в регіоні і вже захопив один з готелів в м. Ужгород – "Дружба". В рамках захоплення готелю "Інтурист-Закарпаття" використовуються класичні інструменти рейдерської атаки, а саме: підробки протоколу Загальних Зборів акціонерів та підписів на документах, крадіжки печатки підприємства, фізичного протистояння й нелегітимного призначення нового Правління на підприємстві." А надії з правовим розв'язанням конфлікту ув'язав із відновленням діяльності Міжвідомчої комісії з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств при Кабміні України.
 
 
У відповідь на цю масовану інформаційну атаку, свою версію подій зрештою вирішив викласти і Павло Маєрчик. В суботу в Ужгороді відбулася його прес-конференція, участь у якій взяли також нові заступник директора ПАТ ГТК "Інтурист-Закарпаття" Микола Дідик та голова правління ПАТ ГТК "Інтурист-Закарпаття" Світлана Бежинець.
 
За версією Павла Маєрчика, 12 жовтня відбулися збори акціонерів ПАТ ГТК "Інтурист-Закарпаття", на яких шляхом голосуванням його обрали головою Наглядової ради підприємства. За його словами, мова не йде про рейдерське захоплення. "Насправді е елементарна зміна керівництва. Я не розумію причин та підстав інформаційної атаки, що здійснюється проти мого імені через інтернет-ресурси. Форма подання інформації про події 26 жовтня на території готелю (а саме, фактичне клонування однієї і тієї ж статті та коментарів до неї) свідчить про те, що здійснюється спланована і оплачена інформаційна атака на підприємство", – розповів П. Маєрчик. 
 
Він наголосив на непрофесійності корпоративного керування товариством з боку попереднього керівництва. "Такий стан справ не тільки наносив шкоду моїм майновим інтересам, як акціонера, але й засмучував мене, як ужгородця. Врешті, як людина, що має досвід управління різними видами підприємств, зокрема і готелів, я дійшов висновку, що мені дешевше придбати товариство та налагодити його роботу, ніж навчати попередніх власників будувати ефективний бізнес", – сказав П. Маєрчик.
 
Павло Маєрчик розповів, що вів багаторічні переговори із різними представниками компанії "ІNECO", яка є власником контрольного пакету підприємства і постійно пропонував плани щодо різних шляхів виведення готелю із стану фінансового занепаду. Пропозиції містили повний спектр способів співробітництва – від додаткової емісії, створення спільних дочірніх підприємств до повного викупу контрольного пакету акцій.
 
"Цієї осені, як мені здавалося, вдалося досягти певних домовленостей щодо придбання контрольного пакету акцій, подробиці яких є комерційною таємницею. Можу сказати, що однією з досягнутих домовленостей стало те, що мене обрали до складу Наглядової ради підприємства на Загальних зборах товариства 12 жовтня 2011р. До слова, компанія "ІNECO" голосувала за подані мною кандидатури. Мої перші кроки у якості члена Наглядової ради були спрямовані на з'ясування реального фінансового стану підприємства та наслідків господарської діяльності керівництва. Це зустріло жорсткий опір, частиною якого у тому числі стала масована атака брудної інформації проти мене у ЗМІ".
 
Павло Маєрчик заявив, що початок перевірки стану справ на підприємстві виявив шокуючі подробиці та показав, що готувалося виведення основних засобів шляхом укладання контракту купівлі-продажу "мертвих акцій". Тобто ПАТ намагалися позбавити його майна шляхом виведення його в іпотеку і переведення власності на групу "INECO". 
 
Крім того, за словами П. Маєрчика, за тіньовими схемами було укладено договір оренди, за яким ресторан передано в оренду компанії "ІNECO". Заборгованість по оренді становить 100 тисяч гривень. "Таким чином, у час економічних труднощів та період підготовки до опалювального сезону з підприємства виводяться гроші. Ще 60 тисяч гривень з бюджету підприємства у "приказному порядку" було витрачено на ремонт орендованих приміщень. Тож лише зараз я починаю розуміти причини такого тривалого опору власників контрольного пакету моїм пропозиціям про співпрацю та таку нервову реакцію на мій доступ до первинної бухгалтерської документації товариства. Більш повну та конкретну оцінку їхнім діям можна буде надати лише після детального вивчення всіх фінансово-господарських операцій, економічний зміст яких вже сьогодні викликає серйозні підозри. Вже замовлено аудит, здійснюється інвентаризація", – каже Павло Маєрчик.
 
Він також запевнив, що, використовуючи свої повноваження як законно обраного голови Наглядової ради, доведе до логічного завершення розпочату справу, незважаючи на існуючий тиск.
 
"Наразі я маю намір у повному обсязі використовувати надані чинним законодавством України та акціонерами товариства повноваження для захисту інтересів усіх без винятку акціонерів товариства, а не тільки корумпованих власників контрольного пакету акцій. Якщо цей факт комусь не подобається або заважає, вони мають повне право діти у спосіб, визначений законом.
 
Нікого з працівників підприємства я не звільнив. Не було і ніякого рейдерського захоплення. Я зібрав начальників відділів, провів нараду, показав правовстановлюючі документи, побачив розуміння ситуації колективом та приступив до виконання своїх обов'язків. Наразі є усі передумови для того, щоб вивести підприємство з кризи за умов високого рівня діючого менеджменту", – каже Павло Маєрчик. Він позитивно оцінив роботу чинного керівника підприємства та його підлеглих.
 
Учасник прес-конференції Світлана Бежинець також повідомила, що керівнику готелю Олександру Доктору запропоновано посаду генерального директора.
 
Тим часом протилежна сторона конфлікту не має наміру складати зброю. Як уже повідомляло Закарпаття онлайн , 31 жовтня в Києві, в конференц-залі Антирейдерського союзу підприємців України відбудеться прес-конференція під назвою "Туристичний сезон  в Закарпатті під загрозою. Спроба рейдерського захоплення найбільшого тур-оператора Закарпаття, готельного комплексу "Інтурист-Закарпатття". Учасниками цього заходу будуть  Денис Копилов, Президент Інвестиційної групи ІНЕКО, власник 70% пакета акцій ПАТ "Інтурист-Закарпатття"; Станіслав Людкевич, Генеральний директор Інвестиційної групи ІНЕКО; Катерина Ступак, головний юрист Інвестиційної групи ІНЕКО; Андрій Семидідько, директор Антирейдерського союзу підприємців України.
Що цікаво, саме 26 жовтня, коли коли відбувалися ключові подій в спробі зміни влади в ПАТ "Готельно-туристичний комплекс "Інтурист-Закарпаття", на засіданні Кабінету міністрів України прем'єр-міністр Микола Азаров зробив резонансну антирейдерську заяву: "Ми відновили діяльність міжвідомчої комісії з питань протидії незаконним захопленням і поглинанням підприємств. Тепер її очолює перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв. Ми спеціально так підвищили статус комісії, оскільки кримінальний вірус рейдерства знову почав атакувати Україну", – заявив Азаров.

"Рейдерів не зупиняють, а іноді й потурають чиновники і ті, хто, здавалося, б повинен захищати закон. Ми в зародку покладемо цьому край. Я відповідально заявляю, що права власності в Україні будуть захищені надійно", - пообіцяв прем'єр.
 
"Окремо наголошую, що щодо чиновників і посадових осіб, які спробують сприяти рейдерам, навіть не треба чекати рішень суду... Будь-яка участь в захопленнях – це, принаймні, невідповідність займаній посаді, і тому за фактом таких посадових осіб треба звільняти негайно, розслідувати і передавати справу до суду", – заявив він.
 
Що характерно, жодна з гілок влади Закарпаття і представники силових структур Закарпаття за час, що минув, не оприлюднила жодних реакцій з приводу незвичайної зміни влади на найбільшому готельно-туристичному підприємстві не тільки краю, а й всього Західного регіону України...
31 жовтня 2011р.

Теги: рейдер, Інтурист-Закарпаття, ІНЕКО, INEKO, Маєрчик

Коментарі

2011-11-07 / 11:29:00
одразу видно хто такі безглузді коментраі строчить! )))

в наглядову раду було погоджено прийняти тільки майорчика, а не всіх його "братків". Його МІНОРИТАРНИЙ пакет акцій (хоча на відео він гордо заявляє, що мажоритарний), не давав йому права приймати одноосібні рішення та вибирати виконавчий орган товариства.

st2 2011-11-04 / 01:40:00
Прикол в другом. Маерчик заявляет что избрание "его" набсовета было зарание согласовано с ИНЭКО как часть некоей сделки. И этого никто кстати даже не опровергает. А вот потом внезапно "что-то пошло не так", причем даже не сразу... Копылов обиделся что его из правления турнули? Так на то и набсовет, нафига он его отдавал тогда? Короче там похоже совсем третья интрига, чем обе версии представленные в СМИ. Кто-то кого-то пытался кинуть это к бабке не ходи, но кто именно и как - того мы похоже никогда не узнаем )

2011-11-03 / 20:42:00
Это что получается? Взял, чуть ли не дома, у себя на принтере - сделал "бумагу", и просто, вот так, захватил объект?

2011-11-03 / 20:41:00
123, 31.10.2011 23:16
А в чём проблема? Раз, документы подделаны - значит, это не документы, и никакой юридической силы не имеют.

В чём проблема?

Андрей 2011-11-02 / 11:33:00
2 вопрос, 02.11.2011 10:19:
"все воры!!! Где власть, милиция, прокуратура?" - ага, "Б..ь, де чистота, де iкебана?!"(с) класік

вопрос 2011-11-02 / 10:19:00
все воры!!! Где власть, милиция, прокуратура?

Учитель 2011-11-01 / 22:24:00
анонім, 01.11.2011 09:06
Гарячі 90-ті повертаються!

***
А было діло дас двадцять років тому – в епоху кравчучкы. Кравчучка – то такый собі фурік на двох колїсчатках, щто го Презідент увірено вручив каждому члену державы. Тот Фурік подля далекосяглого замысла Презідента, мав би, як тота символічна Руська тройка, вынести кочіша у світлу будучность, на сыті хліба! Айбо ци то колісчатко ся стратило, ци то така планіда у восточных словян, ци то из презідентами їм не серенчит – нич из того хосенного не выйшло. Економіка ся розвалила, сільскоє ґаздівство гевкнуло, інфляція, як тота збісна кобыла, зачала ґалоповати, ціны скочили дгорі, гроші на книжках пішли на фуч, корупціонеры жыли як паны, панство поховало свої ленінські партбілеты і собі яло ся бавити у швінґлярську прихватизацію; діяня «новых українців» боронили суд і прокуратура, и, перебачте, мафія, допокля тоти шіковно гребли под себе заводы и фабрикы, цілі промыслові комплексы, ба веце – як катран из плота, щез цілый морськый флот… Корупція… Мафія… Рекет… Бандітство… Збойництво… Безроботя… Бартер…

ja 2011-11-01 / 16:13:00
usi odinakovi zlodiji.jaka privatizacija?! vi nas usix za idiotiv majete?! shanovni,my znajemo ,pro jaku "privatizaciju" jde mova.

2011-11-01 / 10:49:00
Олег - 5 тисяч людей приходить на збори? мова е про 5 тисяч мертвих, а про сотні. Це інформація з Києва

2011-11-01 / 09:06:00
сорри, 31.10.2011 12:24
А мене цікавить інше: чому ніхто з журналістів не порушує питання, яким це чином величезна споруда, яка колись була в державній власності, рапиом опинилася в приватних руках? Хіба були якісь аукціони?
----
Гарячі 90-ті повертаються! Ніхто не хоче мати справу з тим брудом... В Україні 50% підприємств треба націоналізувати. Преглянути всі ті умови і обставини передачі підприємств в приватні руки!

С 2011-11-01 / 09:00:00
Ми мали справу з Маєрчиком. Він тупо робить як хоче. Далі чекає на реакцію, якщо попадаються лошки він вигадує незаконні схеми, аби все впорядкувати на свою користь. Маєрчик пезпредельщик і авантюрист!

Олег 2011-11-01 / 08:33:00
"мертві душі"? Ви прийдіть на збори акціонерів якось і спробуйте тих усіх людей переконати, що вони "мертві".

123 2011-10-31 / 23:16:00
А схема така ж, як і на всіх об'єктах маєрчика - тупа підробка документів про власність. Кримінальну справу порушать, але чи витягнуть силовики з довгих шухляд попередні кримінальні справи по фактах рейдерства? Чи знову прикриють бандита?

ххх 2011-10-31 / 23:06:00
Рейдер Маер на этот раз нарвался. Русин со Стрыжаком и Малиничем его уже не прикроют, как прежде. Вопрос на контроле в Киеве. Покажут Закон о рейдерстве в действии. БЮТовца маерчика размажут, как Юльку, а если нет - то грош цена этой власти!

2011-10-31 / 22:14:00
і що ті 5 тисяч простих у лапках ужгородців мають з того підприємства? і звідки така кількість? ви ж знаєте, то мертві душі. у цьому і звинувачують київську сторону.
усі брешуть.

Олег 2011-10-31 / 21:14:00
Анонім, акціонерами підприємства є 5 тисяч "простих ужгородців". Їхню власність Інеко хотіли вкрасти. А коли не вийшло - підняли гвалт на весь світ.

2011-10-31 / 20:00:00
нам, простим жителям Ужгорода, яка до того справа. Хай собі чубляться олігархи, багачі які вкрали той готель у держави.
це та сама історія, як і з Ужгородприладом, завод Тиса, Електродвигун, Механічний завод.
Майно, збудоване за кошти СРСР вкрали червоні директори, а праціників зробили акціонерами, на.бали, і вкрали підприємство.
Мені не шкода ні Інеко, ні Маєрчика, ні Дохтора. Усі ви злодії, і оцінку вам дасть ваша совість - коли будете перед судом.
Ганьба вам крадії і злодії.

Олег 2011-10-31 / 18:06:00
Законність чи незаконність визначає аж ніяк не компанія Інеко.

Георг 2011-10-31 / 17:23:00
багато слів у статті, багато можна говорити про неефективність управління готелем, про становлення олігархічних структур в Україні... але суть проблеми у поширенні незаконних дій щодо привласнення майна в Україні

Володимир 2011-10-31 / 15:24:00
те, що розголос іде через ЗМІ, замість звернутися до правоохоронних органів - чітко вказує на неспроможність київського Інеко довести свої звинувачення. Єдине, що їм лишається - підняти шум, перекручуючи факти.

НОВИНИ: Кримінал

17:47
Занизивши митну вартість, житель Львівщини на кордоні з Угорщиною "позбувся" трактора, вартістю 1,5 млн грн
11:07
Житель Середнього Водяного на Тячівщині п'яним викрав авто сусіда і скоїв на ньому дві ДТП
01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 1
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
» Всі новини