"Парад наречених 2011": Хронологія фесту (ФОТО)

Цьогорічний ужгородський "Парад наречених" став значно видовищнішим

"Парад наречених 2011": Хронологія фесту (ФОТО)

Уже вчетверте ужгородський "Парад наречених" довів, що весілля може бути цікавим, креативним і неповторним. Тут знову руйнувалися всі міфи про білу сукню, акуратний букетик та ніжний макіяж, все це — класика жанру.
 
День у наречених почався із самого ранку, адже вже о 10-й ранку на них чекали фотографи та керівники груп. Усіх дівчат поділили на 9 груп —  "Східні наречені", "Лумшори", "Амур", "Народна", "Hollywood", "Кольорова", "Не такі, як всі", "Родзинка" та "Майстерня свят". Кожна з них мала свою неповторну фотосесію — хтось біля басейну, хтось на природі, а хтось — у пожежній частині.
 
Після зйомок, о 18:30, всіх наречених зібрали біля готелю "Закарпаття", де був сформований весільний кортеж. Наречені посідали в автівки, на мотоцикти, а деякі навіть вилізли на дахи машин. Автопробіг почався за планом, а в той час жюрі голосувало і обирало переможниць у різних намінаціях.
 
Коли кортеж повернувся, наречені знов почали формувати колону, але вже для пішого походу вулицями міста. Маршрут наречених розпочався від готелю "Закарпаття", проходив через транспортний міст, площу Дружби народів і закінчився на площі Поштовій. Попереду молодих несли найбільший у Закарпатській області весільний рушник наречених, довжина якого сягала 27 метрів, а ширина — 3-х. Далі йшли музиканти, власне наречені, а позаду колони їхав на машині велетенський білий ведмідь.

На площі Поштовій дівчат вже чекали велика сцена та натовп тих,  хто бажав побачити цих чудових дівчат. Відкрив свято мер міста Віктор Погорєлов, який побажав щоб в Ужгороді створювалися найміцніші сім'ї і народжувалися здорові та гарні дітки.
  
Потім ведучі свята Ростислав Буланов та Денис Лагодін запросили на сцену наречених. Ужгородці мали змогу побачити наречених фехтувальниць, морячок, чортенят, янголят, ельфів, фей, які були вдягнені не тільки в класичні білі сукні, а й в червоні, зелені, рожеві, чорні, зроблені з газет, вишиті ґудзиками, хтось мав незвичний макіяж, зачіски чи просто оригінальні букети.
 
Після того як глядачі розгледіли всіх наречених, перейшли до нагородження у різних номінаціях. Приз за найкращий макіяж отримала Дарина Мільштейн. Найкращою зачіскою похвалилась Катерина Крутько. Найгарніший букет нареченої виявився у Руслани Приходько. Жінка-корабель Наталія Засухіна перемогла у номінації "Найоригінальніший наряд". А найгарніша сукня була на Тетяні Харчук.
 
Між оголошенням переможниць публіку розважали танцювальний колектив "Бліц", Владислав Товтин, Юрій Каналош та Рената Штіфель.
 
Після того, як усіх нагородили, роздали подарунки, перейшли до більш жвавої і невід'ємної частини святкування — танцю молодої. Наречені стали в коло перед сценою, а всі бажаючі з ними потанцювати мали заплатити символічну суму. Бажаючих виявилося чимало: Денис Лагодін, який пішов у народ з капелюхом, назбирав немало грошей, які підуть на допомогу дітям. Крім того, в лотерею розіграти подорож Європою, яку виграла Марина Федчик.
 
По завершенні благодійної акції всі наречені вийшли на сцену, звідки кинули букети, передаючи, так би мовити, естафету і заспівали гімн параду наречених.
 
Святкування продовжилося в одному із нічних клубів Ужгорода.
 
Один з організаторів параду, Сергій Динисенко, сказав: "Говорити про те чи вдався парад наречених на 100% ще рано. Це ми побачимо, коли вже підіб'ємо підсумки і почуємо відгуки. Цей парад став більш видовищнішим, яскравішим, цікавішим. Ми змінили локацію, добавили сцену. Маршрут для ходи наречених став довшим. І хоч було багато недоліків, як недопрацювань, так і технічних неполадок, але їх майже не було помітно. Я думаю, що цей парад є вдалим".
 
Тож, якщо ви дуже хочите приміряти весільну сукню, показати, що з вас теж може вийти чудова, креативна та оригінальна молода, не пропустіть наступного параду наречених!

Юлія Дуб, студентка відділення журналістики УжНУ, для Закарпаття онлайн

27 червня 2011р.

Теги: Парад наречених, рушник, весільний, наречена

Коментарі

леди 2011-11-27 / 11:18:19
молодчинки.и работа проделана огромная.а "ноющие диваны" могли бы приподнять свои зады и просто с 9-утра и до 11 вечера, ничего не организовывая, ни фотографируя, ни одевая каблуки и корсетные платья, ни тратя ни одной, "мудро" заработанной копеечки, понаходится рядом с молодёжью,желающей хоть что-то изменить в этой довольно не радостной жизни.любые положительные проявления молодых людей, не относящиеся к пьянству, насилию, грубости и наркотикам, должны поддерживаться и поощряться нами взрослыми.а критиковать-это завидовать.научите если умеете.помогите если сможете.диваны никуда не денутся...

2011-07-03 / 23:27:00
Замечательно! :))) Оказывается, я озлобленный идиот. Супер! :)))) Ну, что тут поделаешь, если большинство обывателей считает "хорошо то, что в глаза лезет". И не думает чуть повернуть голову в сторону, чтобы увидеть то, что действительно зачарует их.

1) Фото, действительно, любительские. Которые ничем не отличимы от тех, которые аматоры делают.

2) Ничего не могу поделать, материал мог действительно быть поинтересней изложен.

жур-ка 2011-07-01 / 23:27:00

Інформаційно найнасиченіший матеріал з тих, що я читала про Парад. І фотьки добрі. Не звертайте уваги на озлоблених ідіотів.

журналіст 2011-07-01 / 22:05:00
до анонім, 01.07.2011 18:00
Хотілось би зазначити, що за спостереженнями саме цей матеріал першим серед усіх інформаційних повідомлень про Парад наречених, вміщував конкретні дані про те, хто в якій номінації переміг і тому подібні деталі, які є дуже важливими у журналістській роботі. Авторка написала чудовий репортаж! Що ж до "Качество изложения материала, явно хромает. Но, ведь автор - будущий журналист" - по-перше, автор і справді "будущий журналист", який вчиться і вдосконалює навички у написанні, по-друге, зовсім не легко написати репортаж, оскільки потрібно було бути на місці події, простежити за перебігом подій, а відтак ОПЕРАТИВНО написати матеріал, і по-третє, можливо, варто поставити собі питання "А чи я б краще написав матеріал? Чи мої фото не були б "сякі-такі"?" Говорити, сидячи на дивані легше, ніж справді щось зробити для висвітлення якої-небудь події.
Авторці ж бажаю не звертати уваги на подібні коментарі і надалі працювати у цьому напрямку!

2011-07-01 / 18:10:00
И еще одно. Одна изюминка всё "подпортила". В этом параде - участвовали все. И женатые, и еще не успевшие пожениться, и те, которые не собирались этого делать. А организаторы, рассчитывая по-видимому на грандиозность чем побольше, об этом начисто забыли, и допустили к участию всех желающих.

P.S. Нечто подобное, было в Ужгороде, во времена СССР. Но, тогда это называлось "парад счастливых (или влюбленных) пар". И, фактически, данный парад невест - это, по сути, возрождение праздника советских времен. Только, с той лишь разницей, что тогда было куда поинтересней.

2011-07-01 / 18:00:00
На параде невест не был, но после такого "сяк-так" материала, а особенно фотографий по принципу "чем побольше и ничего", желание посетить Парад невест в будущем, отпало.

1) Зачем столько отснятых "сяк-так" фото? Или автор хочет доказать, что умеет нажимать на кнопку камеры?

2) Качество изложения материала, явно хромает. Но, ведь автор - будущий журналист.

LC 2011-06-29 / 19:33:00
Адміну: Оце вірно. Бо воно вже задолбало сто сорок сьомий раз одне й те ж сюди флудити. До того ж -- який стосунок цей текст має до теми матеріалу?

patriot:) 2011-06-29 / 13:51:00

бандера, 28.06.2011 22:48


"Обвинувачую Мадярщину"


"УКРАЇНСЬКИЙ НАРОДЕ!


Я, син Твій, подаю скаргу перед Тобою на народ мадярів, -


який від віків веде боротьбу проти Твоєї свободи й самостійности, -


який віками нас душить. Мадяри протягом століть тримали над нами свої залізні руки, жили з


Надалі ці цитати будуть повністю видалятися, якщо ви самі замість повної цитати не будете наводити її частини з гіперпосиланням на повний текст. Це передбачено "Правилами коментування". Адмін

местный 2011-06-28 / 09:11:00
2Пан Баклажан +100! согласен полностью :)

bbb 2011-06-27 / 22:49:00
Молодець студентка, та ъй ще вчитися, особливо - мові - "ведміть" - нове слово. А біли величезний ведмідь.....зрозумів.

Пан Баклажан 2011-06-27 / 20:36:00
Немолода тьотя із "фрегатом" на макітрі нагадує учасника якогось гей-параду (це не "транс", часом?)

А так весь цей захід, як на мене - "Глупо, но класно" (с). Мені особисто не подобається, але хай буде - для різноманіття

2011-06-27 / 16:10:00
п-п-ц, какие они стрёмные

НОВИНИ: Соціо

11:33
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
23:02
Україна та угорщина погодили відкриття нового ПП "Велика Паладь – Надьгодош" для легкового транспорту
22:29
У Великих Лучках попрощаються з полеглим Героєм Юрієм Лущаєм, що переїхав з Краматорська і поліг на Донеччині
21:54
У Великолучківській громаді встелили квітами останню дорогу Героя Віктора Микити з Кайданова
» Всі новини