Головлікар Ужгородського перинатального центру відкидає звинувачення в хабарництві

Нагадаємо, що сьогодні у деяких ЗМІ з`явилася інформація про те, що колектив Ужгородського перинатального центру звернувся з листом до міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова.

Головлікар Ужгородського перинатального центру відкидає звинувачення в хабарництві

Як зазначалося, медики просять звільнити із займаної посади теперішнього головного лікаря Руслана Федька. Його звинувачують у створенні системи хабарництва, що полягає у встановленні щомісячних поборів із пацієнтів.

Головний лікар Ужгородського перинатального центру, який, як стверджує, вже 10 днів знаходиться у відпустці,  вперше чує таку інформацію:

"Я від вас вперше чую, що мене звинувачують у хабарництві. Справа в тому, що я з 9-го листопада знаходжуся у відпустці. Якщо така інформація з`явилася в Інтернеті, то можу сказати лише одне: Інтернет мені нагадує вислів Кобзона про "общественный туалет". Туди можна злити усе, що завгодно. Вважаю, що це не що інше, як якесь замовлення проти мене. У когось постало завдання облити мене брудом. Ну що ж, кожен має свій хліб, свою релігію, свого Бога... По-перше, для того, аби когось звинувачувати, треба мати достатньо вагомі факти та докази... Звичайно, можна будь-яку людину возвеличити до лику святих, а можна "низпровергнуть в преисподнюю". Я не бачу за собою ніяких негативів чи кримінальних дій. Я думаю, що ніякого листа до Погорелова немає. Але я не хотів би зараз в цій непростій політичній ситуації щось ще коментувати. Хтось живе по принципу: "Для достижения цели все средства хороши". Бог їм суддя. А я дуже спокійно до цього ставлюся, бо такі звинувачення не відповідають дійсності".

Нагадаємо, що півтора року тому,  лікарі цього закладу, серед яких був і Руслан Федько, публічно виступили проти тодішнього головного лікаря Володимира Симулика, який вимагав у лікарів по 20 000 доларів США щомісячно. Тоді історія закінчилась арештом В. Симулика — цього тижня, за рішенням Ужгородського міськрайонного суду, його засудили на 5 років позбавлення волі.

Віктор Тар

19 листопада 2010р.

Теги: Федько, пологовий, перинатальний, Симулик, хабар

Коментарі

Міша 2019-08-08 / 10:08:53
Кончений корупціонер котрий бігає коридорами та ховається за гудками телефона...
Нічого я тебе ще найду ідіот.

іногородка 2017-03-24 / 14:31:12
Дякуючи Руслан Михайловичу його професіоналізму ми маємо маля. Саме він у вихідний день будучи на роботі на огляді палатному вчасно оперативно проперував мене. Велике спасибі йому операційному та реанімаційному блокові за іх високи професіоналізм.

Анна 2016-03-07 / 23:07:03
Руслан Михайлович професіонал своєї справи! Але він не Господь Бог, а в першу чергу людина! Господь керує нашим здоров'ям руками лікарів! Треба надіятись в першу чергу на Бога. Віддячитись лікарю за його роботу, це не дати хабар.

Марія 2010-11-24 / 23:15:00
Я б оцінила роботу кваліфікованого лікаря вище чим 800 у.о. Все залежить від того наскільки кожен оцінює вартість свого здоров'я. але це питання не до лікаря а до існуючої влади - чому за мізерну зарплату лікар має працювати??? а щодо Федька то можу точно сказати як пацієнтка ніхто ніякої ціни мені не називав, тим більше не вимагав!!!! а просто кваліфіковано виконував свою роботу, за що йому велике спасибі!

я 2010-11-21 / 22:23:00
Ужгородець ти пишеш "що в Руслана самого жінка інвалід і він не може жити повноцінним життям і того чіпляється до жінок" ....якось не то що б негарно,а неморально і неетично згадувати про такі сімейні трагедії саме тут і саме зараз. Бог палицею не бьє памьятай це.

братан 2010-11-21 / 22:04:00
Ти пишеш "пан головлікар приставав ще до моєї жінки", " я хотів іти і надавати по-чолов і ," але моя жінка відмовила". Я думаю вона ТОБІ відмовила , а йому і багатьом іншим добре дала ! А ти, б.....ть , ОЛЕНЬ , за базар відповідати будеш !.... " хотів іти і надавати"? Хто хоче і може "надавати", той іде і робить , а не соплі жує, чмо !!! А за машину Погорелова тебе жаба давить ? Видно тобі не х....й робити, ходеш по варошу і дивишся хто на чому їздить ! Краще іди свою жону сокоти, а то може ще комусь дасть !!!

Перехожий 2010-11-21 / 21:50:00
Ужгородець,шось не віриться шо головний лікар розмінювався би на якусь там дохторку,шкодячи своїй репутації.Ну або як варіант у жінки запалена фантазія. Додам що з Федьком не знайомий,просто мені здаеться що це провокація. Це чисто моя субьективна думка....

Ужгородець 2010-11-21 / 17:15:00
Як чоловік дружини яка раніше працювала в роддомі скажу, що Руслан Михайлович професіонал своєї справи, яких мало. В будь-якій критичній ситуації він сам прийме важкі роди, зробить операцію любої складності і нікого не треба викликати, за все відповідає сам. Але у приватній бесіді він це оцінював не менше як у 800 y.e., інакше до нього нічого підходити. А що робити тим у кого немає 800y.e. (така ситуація була 3-4 роки тому). Також, до його честі, він завжди допомогав, особливо молодим, як було в ситуації з моєю жінкою. Але разо з тим друга сторона медалі така:пан головлікар приставав ще до моєї жінки, я хотів іти і надавати по-чолові, але моя жінка відмовила, сказала, що в Руслана самого жінка інвалід і він не може жити повноцінним життям і того чіпляється до жінок (зрештою моя жінка його відшила, а він сказав що у нього є море інших і конфлікт вичерпався).
Потім він під Симулика коли копав то що він думав, що з ним не поступлять аналогічно?
Поступлять, та ще й як.
Ще пару слів шановні УЖГОРОДЦІ: якщо людина професіонал, то це не дозволяє йому бути скотом, ні в лікарні, ні в міліції, ні в університеті, але у нас часто так, бо заслуговуємо і ще багато води протече поки все проясниться і стане на свої місця у всьому.
P.S.
Сьогодні 3 рази бачив Погорєлова на Mitcubishi 4444?? їздив по-місту, вирішував наші з вами проблеми. А чим він від Федька вирізняється, або від Рати, всі ПРОФЕСІОНАЛИ, яким ми з вами дали мандат в руки, тож і виживаймо коли такі дурні.
Успіхів усім.

Олеся 2010-11-21 / 13:41:00
Руслан Михайлович,чудовий лікар і високопрофесійна людина у своїй справі!!!
Облити брудом людину в інтернеті може кожен..,але щоб тут не писали ,і щоб не говорили,ті хто знають цю людину ,ніколи не повірять у таку дурницю..,мені особисто просто смішно..!

оксиген 2010-11-20 / 15:36:00
Не глупо ли выкорчёвывать старое доброе дерево, чтобы с надеждой втыкать вместо него сомнительный рыночный саженец. Не глупо ли изводить добротное старое, будь то жёны или руководители, ради наивных своих надежд!?

маргоша 2010-11-20 / 01:15:00

Шановний Руслан ! Не звертай увагу на всю цю *****************, яка називає себе "колективом" ! Справжній колектив за тебе і не підтримує це ГКЧП ! Чого вони прозрєлі тільки зараз ? Вони просто дуже занепокоєні збереженням своїх крісел.Не хочу тут писати всяку *****************, але про тих "колег" ,які тебе звинувачують, про їхні професійні та людські якості добре знають всі. Чом вони тобі не зробили цю пред"яву раніше ? а раніше їм було добре і тепло біля тебе!! Гавнюки !!!!

Ігор 2010-11-20 / 00:57:00
Повністю погоджуюсь з попереднім дописувачем. Чого бідні - бо дурні, а чого дурні - бо бідні. Дурнів та несвідомих громадян у нас вистачає, їх стільки, що можемо і позичити, якщо треба кудись

Олександр 2010-11-20 / 00:36:00
2Ужгородка:
Ага, а давайте взагалі кожного року міняти всіх на всіх посадах! Починаючи з президента! Кожного року новий президент, головний лікар, двірник... Далеко така країна з таким "кухонним інтелектом" як у Ужгородка заїде. Прикро за таких недалеких співгромадян

Вікторія 2010-11-20 / 00:33:00
Дурниця міняти керівників при кожній зміні влади, так можуть говорити тільки ті люди кого не цікавить професіоналізм в медицині! !!!! А якщо людина щось робить то дайте змогу робити і не заважайте бо позитивний результат видно!!!! А облити брудом можна кожного!

1993 2010-11-19 / 23:50:00
Правильно робить мер -замінити усіх колишніх керівників при владі,щоб почати з чистого аркуша,бо задниця поприлипала у багатьох до корита.

Тарас 2010-11-19 / 23:40:00
Корупция сжирает Ужгород.Ратушняк завел систему поборов.Все платят в карман докторам и это правда.Поетому верю ,что ему носят бабки,а он говорит,что ето меру.

Ужгородка 2010-11-19 / 23:36:00
Не розумію,чому цей лікар так тримаеться за крісло?Це що його особисте крісло?Пропоную кожного слідуючог року міняти головних лікарів.

Вікторія лікар 2010-11-19 / 19:49:00
Нещодавно сама народила доньку шляхом кесаревого розтину. Оперував Федько Р.М..Можу сказати тільки велике спасибі за блискуче проведене оперативне втручання, за професіоналізм, людяність та колегіальність. І ще, по закладу було видно хороші організаторські здібності головного лікаря - чітка пропускна система з дотриманням саніиарно-гігієнічних норм (пропускають тільки в бахілах та одноразових халатах), чистота у відділеннях , чіткість у роботі персоналу та постійний конторль Руслана Михайловича на всіх рівнях, причому щодня а також у вихідні та святкові дні, що мене особисто приємно вразило!!!!!!

лікар акушер-гінеколог УМПЦ 2010-11-19 / 19:00:00
Підтримую чудового фахівця-Руслана Михайловича,який проживе достойно і без цієї посади,завдяки своєму досвіду,світлій голові та гарним рукам,доброзичливим ставленням до хворих-і інфікованим на ВІЛ,і циганам,і прото бідним людям(на цьому контингенті бажаю швиденько стати хабарниками всіх своїх колег,які на джипах їздять на роботу та встигли на лікарські зарплати побудуватися та заселитися в особняки.)Але принципи є у кожного!Удачі тобі Руслан Михайлович!Думаю,що це не останній подарунок,який може принести наш важкий колектив.Тримайся!Удачі тобі і терпіння.

читач 2010-11-19 / 16:49:00
Я ніяк не розумію, чому Федько кілька разів у короткому коментарі згадує Бога. Якщо пан Федько такий побожний, то варто уважніше почитати Божі заповіді, третя заповідь гласить: не взивай надаремно імени Господа Бога твоєго.
Додам: Федька особисто не знаю. Мій коментар викликаний його коментарем.

НОВИНИ: Кримінал

18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
/ 1
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 1
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
22:49
/ 2
В Іршаві чоловіка затримали на продажі гранат
21:45
У Мукачеві рекордно п'яного "безправного" водія, що наїхав на клумбу, оштрафували на 50 тис. грн
» Всі новини