На Закарпатті 4 місцевих на авто з іноземною реєстрацією блокували спільний українсько-словацький прикордонний наряд

На організатора цієї акції складено протокол за ст. 185-10 КУпАП (злісна непокора) та направлено повідомлення до правоохоронних органів про виявлення ознак кримінальних правопорушень за ст. 279 (блокування транспортних комунікацій) і ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) ККУ.

На Закарпатті 4 місцевих на авто з іноземною реєстрацією блокували спільний українсько-словацький прикордонний наряд

19 травня на ділянці відділу «Великий Березний» Чопського загону було припинено спробу блокування спільного прикордонного наряду з українських та словацьких охоронців кордону групою місцевих жителів на 4 автомобілях іноземної реєстрації. Дії порушників носили провокативний характер.

На організатора цієї акції складено протокол за ст. 185-10 КУпАП (злісна непокора) та направлено повідомлення до правоохоронних органів про виявлення ознак кримінальних правопорушень за ст. 279 (блокування транспортних комунікацій) і ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) ККУ.

Держприкордонслужба звертається до громадян з наполегливим проханням дотримуватися вимог прикордонного законодавства та попереджає про невідворотність відповідальності за спроби перешкоджання законним діям прикордонників. 

20 травня 2017р.

Теги: блокування, наряд

Коментарі

до "Патріота" 2017-05-22 / 01:15:05
Громада це хто? Медведчуківський провокатор Павлов і інші ідіоти?

Патріот 2017-05-21 / 23:51:28

Який до фраца спільний укр-слов прикордонний наряд на території( вглибині ) України ? Немає і не може бути такого спільного наряду за лінією держ.кордону. Чому до цих пір немає офіційного озвученого аргументованого ! пояснення( з наданням відповідних документів ) держ.прикордонною службою України ? Бо НЕМАЄ таких документів ! Тепер далі :хто надав команду прикордонникам приїхати в В.Березний до будівлі поліції декільком повним автівкам з прикордонниками ? (P.S. Громада вже написала відповідну заяву на протизаконні дії прикордонників в комітет ВР по питанню нац.безпеки та оборони.)

...... 2017-05-21 / 09:57:04
Павлов проплачений диб...л, тупорилий гукан судимий за нелегалку. Це смішно коли наволоч у вигляді громадських активістів створюють шоу для тих хто їм заплатив. Люди Вам ще не набридло слухати павлових, ступачок, пересоляків і іншу наволоч, яка скориставшись моментом рідну матір буде антипіарити за 100$

Правник 2017-05-20 / 19:03:53
Прокуратура повинна терміново порушити Карну справу проти Керівництва Чопського Прикордонного Загону за Грубе порушення Конституціі Україна яка категорично забороняє без дозволу на те Верховної Ради України дозволяти знаходитись на українській територіі Озброєних людей військових інших Країн!!! Знаходження військового пограничника Словаччини і участь його у шмонах машин громадян на територіі зАкарпаття є вопіющим порушенням Конституційних Прав Закарпатців !!!! ЗРАДА ПОВНА !!! І ЦЕ СЕРЙОЗНО!!!

Копча 2017-05-20 / 15:59:59
На початку двотисячних на відпрацювання до області відправили з під Києва прикордонне маски шоу. Ці блазні ставили мобільні блокпости на дорогах державного значення і справно арештовували бабусь з приміських автобусів. Усе ніби було законно та є одне але місцеві вперто не бажали носити з собою посвідчення особи нариваючись на арешт та штраф. Озлобленість місцевих за дебільну політику прикордонників стала наслідком сприйняття ними контрабандистів мало не як Робін Гутів котрі борються з тупим державним монстром. Допомогти їм попередивши про дії "зелених" для багатьох стала справою честі. Подивіться чи хтось з цивільних прийшов на допомогу прикордонникам? Жодного! Це показник роботи ДПСУ та підтримка їх населенням.

Дюрі 2017-05-20 / 14:50:55
Перед тим як шуміти почитайте законодавство про такі поняття як "прикордонна смуга" і "контрольований прикордонний район" і про повноваження погранців у цих зонах! В сусідній Словаччині таким "активістам" провокаторам за такі виходки КОПи давно би вже єбучку начистили, мудаки проплачені!

555 2017-05-20 / 13:59:18
Подивіться на сторінці фейсбук "ГО Доста Закарпаття" там усе ясно як білий день.Ці обнаглівші погранци на чолі з "Паскудою"нач.Чопського погр. отряда, поставили цілодобовий пост перед селом Завосино і постійно тероризують жителів села Завосино та жителів інших сіл які через цей пост проїжжають або проходять.Всі автомобілі і пасажири обшукуються,хоть до кордону десь приблизно 5км.Всі погранци озброєні автоматами,лишнє запитання краще не задавати бо можуть автомат зняти із запобіжника.Іце все у мирному регіоні Закарпаття.

НОВИНИ: Кримінал

11:58
/ 1
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
11:01
/ 1
Справу про підрив гранат депутатом Батрином на сесії Керецьківської сільради передали до суду. Корумпованого голову Мушку досі не судять
21:42
/ 1
Детективи БЕБ вилучили в двох ужгородців 3000 контрафактних електронних сигарет на 2,5 млн грн
19:48
/ 3
Наркоторговцеві з Рахова присудили понад 7 років тюрми з конфіскацією майна
11:45
/ 6
Водій "смертельної" Audi Q5 у 2022 році був позбавлений прав через рух п'яним за кермом по зустрічній смузі руху
20:59
"Ухилянт", що прямував у Румунію, 6 днів бродив засніженими горами, зустрів рись, а по ночах чув вовків
11:22
/ 1
На Закарпатті передали до суду справу ОЗУ, що ввозило з-за кордону наркотики та торгувало ними в області
10:59
У Вонігові на Тячівщині житель Буштина під час пиятики штрикнув ножем у живіт приятеля по чарці
11:02
/ 4
В Ужгороді на площі Петефі "п'яний" Seat розтрощив 3 припарковані авто
11:02
Жителя Великої Паладі Пийтерфолвівської громади затримали біля угорського кордону з пакунками наркотика
22:44
/ 2
У Мукачеві в лікарні померла жінка, яку жорстоко, зі знущаннями, побив колишній чоловік
» Всі новини