На псевдоактивістку та псевдожурналістку Ступак подали скаргу в прокуратуру за незаконне проникнення в чуже житло, погрози та крадіжку (ВІДЕО)

Мешканець приужгородського села Оноківці Юрій Луців подав скаргу до прокуратури Закарпатської області на дії псевдоактивістки та псевдожурналістки Лариси Ступак.

На псевдоактивістку та псевдожурналістку Ступак подали скаргу в прокуратуру за незаконне проникнення в чуже житло, погрози та крадіжку (ВІДЕО)

Зі слів Ю.Луціва, вранці суботи, четвертого березня, представившись журналістом газети «Ужгород», Л.Ступак з невідомими особами увірвалася до буденку, в якому він мешкає н законних підставах. При цьому Л.Ступак, прикриваючись статусом журналіста, заявляла, що власник житла не має права перешкоджати їй у таких вочевидь незаконних діях.

«Погрожуючи фізичним насиллям Ю.Луціву, його дружині та дітям, Л.Ступак «and Ко» примушувала власників будинку підписати ряд незрозумілих документів, скоріш за все щодо переходу права власності. Під час розбійного проникнення псевдоактивістів до приватного володіння сім’ї Луцівих безслідно зникли частина їх особистих документів та 1800 доларів США», – інформує chopkuj.blogspot.com. І ці слова підтверджуються долученим до тексту відео розмови з Ю.Луцівим.

При цьому Л.Ступак прямо наголошувала на своїх зв'язках в прокуратурі області та поліції.

Після категоричної відмови від підписання будь-яких паперів, Ю.Луців почув розмову, що, з його слів, відбулась між Л.Ступак та його мачухою – Тетяною Луців. «Під час цієї телефонної розмови пані Ступак говорила про гроші та необхідність якнайшвидшої оплати проробленої нею та її «колегами» роботи», – йдеться в публікації.

Як з'ясувало Закарпаття онлайн, протягом тривалого часу в Ю.Луціва триває конфлікт з його мачухою, яка претендує на будинок, який йому належить. Не маючи законних підстав заволодіти майном, Т.Луців залучила до шантажу і залякування Л.Ступак.

При цьому, Л.Ступак, як, начебто, активіст і журналіст, не вперше бере участь в подібних конфліктах майнового характеру на боці однієї зі сторін. Так в подібний спосіб Л.Ступак взяла активну участь в спробах мешканки Мукачева О.Габовди в судовому порядку накласти арешт на будинок, в якому мешкає родина з малолітніми дітьми. Оскільки на захист законних прав дітей стала начальник Управління соціального захисту населення Мукачівської міської ради Наталія Зотова (до речі, авторитетний журналіст, екс-власкор телеканалу "1+1" на Закарпатті), Л.Ступак розгорнула щодо останньої шалену кампанію морального пресингу.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, нещодавно, скориставшись відсутністю перевірки кандидатів, Л.Ступак стала членом Громадської ради при Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) від псевдогромадської організації "Сила народного контролю".

У цьому контексті chopkuj.blogspot.com оприлюднив "біографію" псевдоактивістки і псевдожурналістки, звинувативши її в схильності до афер і в псевдоактивістському "заробітчанстві" на замовлення тих чи інших осіб.

10 березня 2017р.

Теги: Ступак, НАЗК, прокуратура

Коментарі

Міснний 2017-07-06 / 19:57:52
То шо Лора Приходько, она же Лариса сТУПАК пропоачені активісти то вже вся область знає... гнати в шию сепаратистів стх із москальом на пару

Надія 2017-03-14 / 19:23:32
Що Ступачка хвора на голову то правда, і що її бояться правоохоронні органи теж правда.Хамка вона мерзка.Але я поважала Пересоляка, а тепер в шоці від того, що він з нею в одній упряжці.Пане Пересоляк подумайте, адже по друзям судять і про вас.Не марайте свій імідж дружбою з цією особою.

Юрка Кум 2017-03-11 / 21:06:49
Ми коли з Юрою нанюхаємося так як 03.03.2017р то готові всім давати інтервю,а Юра із 1800 доларами мало перегнув він такі грощі вруках ніколи не тримав но каже што скоро продає хижу і беде мати долари

пенсіонер 2017-03-11 / 07:30:44
Скоро ця подруга буде привселюдно бити писки чиновникам, а вони лише будуть облизуватися.
Уявіть собі що би з нею було, якби при комуністах вона з Данацком збила замок з прокуратури або зняла двері з відділу міліції.
Правоохоронні органи безхребетні та безсильні перед формальним хамством.

007 2017-03-10 / 17:38:50
А на фото,ще один борець за справедливiсть пан Данацко. Той ще клоун,майже забув як тiгав контробас через границю

пенсионер 2017-03-10 / 14:43:54
Какая область, такие рейдеры, ну в смысле борцы с мафией.
В других регионах титушки, камуфляжники,АТОВвцы, а в Закарпатье психически больная шелупень.
Самое главное что страха нагнала на власть имущих, которые мило с ней беседуют, а иногда не грешат использовать ее в своих интересах.
В старые добрые времена эта подруга на всю жизнь прописалась бы в Береговском дурдоме.

Лариса 2017-03-10 / 11:55:06
Лора, конечно, молодец, что локально борется с коррупцией, хотя это, как бороться с оспой зеленкой. И возможно, её даже и заказали, как заказывают Лоре других. Но вопрос, что делала Лора, борющаяся с лесной мафией и коррупцией, в чужом частном дворе, так и остался открытым.

З вароша 2017-03-10 / 11:26:26


Ваші фантазії фантазуйте собі наодинці. Коментар видалено. Адмін


ната 2017-03-10 / 10:48:57
Ну постійно пишу що жона хвора на шизу, ніхто не вірить, її через це вигнали зі скандалом з Чопської міськради де вона була заступником мера

Гокс 2017-03-10 / 10:37:28
Прокуроры не могут с ней ничего сделать, потому что боятся! Ведь она тогда может начать рыться в их жизни, искать дома, машины, деньги. Надеются пересидеть. А потом все знают, кто направляет и финансирует всю ее безработную банду. Раньше она с Кувалдой и Цьомой шарилась, а теперь целая стая голодных мужиков за обед таскается следом. На каждом кредиты, долги и отсутствие работы. Ну и отсутствие семьи. А тут все таки хоть какие то, но деньги, а заодно можно наговорить гадости прокурорам безнаказанно)))))

ЛІВИЙ СЕКТОР 2017-03-10 / 10:27:16


Коментар видалено. Адмін


Лівий сектор 2017-03-10 / 09:29:19
В нормальній державі ця псевдоактивістка давно б сиділа в тюрмі разом з Данацком. Розбивали замки на прокуратурі міста в той час, коли там прокурор області проводив нараду. В управлінні УБЕЗ зняли в присутності начальника двері. Всі спостерігають. Немає кримінальних справ . А чому? Там тому, що прокурору області та начальнику обласної міліції це вигідно. До них псевдо активісти не ходять. Це закінчить тим, що хтось вчинить над ними самосуд. Бо таке заробітчанство псевдоактивістів простий народ вже дістало.

Василь з коритнян 2017-03-10 / 09:20:24


Хамство. Тим більше, не варт проектувати аферистичні маскування під "антикорупціонерів" на справжніх громадських діячів. Коментар видалено. Адмін


Чайка 2017-03-10 / 08:14:54
До сих пор областная прокуратура. не внесла в ЕРДР всё, что натворила эта уголовная сучарища, хотя жалоба была написана Ю. Луцивом ещё 4 марта. А пока Облвастная Прокуратура телится, семья живёт в постоянном страхе: ведь эта неадекватная тварюка обещала выкрасть детей. А это беспредельная тварюка может. Она всё может, потом4у что, как она сама утверждает, что её крышуют сам Губернатор Москаль и нардепВР. то ли от БПП "СОЛИДАРНОСТЬ" то ли от " ФРОНТА ЗМИН" Лунченко

пенсіонер 2017-03-10 / 07:32:14


Мені просто цікаво, коли правоохоронні органи осміляться зайнятися цією шахрайкою Ступачкою. Одна нагла шалава, а знущається над всими державними органами області. У цієї долб***бки зовсім дах зірвало, а правоохоронці пісяют від неї кипяточком. Хочуть щоб з нею розібралися Луціви, оттоді вони вживуть заходи.


НОВИНИ: Кримінал

18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
22:49
/ 2
В Іршаві чоловіка затримали на продажі гранат
21:45
У Мукачеві рекордно п'яного "безправного" водія, що наїхав на клумбу, оштрафували на 50 тис. грн
» Всі новини