В Ужгороді на флагштоці перед Закарпатською ОДА вивісили червоно-чорний прапор (ФОТО, ВІДЕО)

Організаторів акції затримала поліція, яка інкримінує їм "хуліганство"

В Ужгороді на флагштоці перед Закарпатською ОДА вивісили червоно-чорний прапор (ФОТО, ВІДЕО)

В обласному центрі Закарпаття, на площі Народній, на вільному флагштоці перед Закарпатською ОДА в День Соборності України активісти ГО "Свобода" вивісили червоно-чорний прапор.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомив очільник Ужгородської міської організації цієї політичної сили Томаш Лелекач.

З його слів, до них відразу ж підійшли патрульні поліцейські, які вимагали зняти "незаконний" прапор і припинити незаконні дії.

Після відмови націоналістів виконати вимогу, поліцейські зняли прапор, а активістів затримали і доправили до міськвідділу поліції.

"В Ужгороді за встановлення червоно-чорного прапора поліція хоче притягнути патріотів до відповідальності. Поліція розцінює ці дії як хуліганство. Прапор, під яким наші діди боролись за незалежність та соборність України," - повідомив Т.Лелекач. 

При цьому, коли прокремлівський провокатор Іван Данацко вивісив на цьому ж місці придуманий російськими спецслужбами в кольорах російського прапора "русинський" триколор, знімати його довелося саме "свободівцям" - правоохоронці в цьому випадку не поспішали. При цьому І.Данацко відбувся формальним попередженням від СБУ.

22 січня 2017р.

Теги: прапор, флагшток, поліція, Свобода

Коментарі

**** 2017-02-10 / 12:42:04
З точки зору історії-це Укрїнський буржуазний націоналізм????..

правда 2017-02-05 / 20:05:30
путінські холуї, чому співаєте пісню про Рушник!!! "...Червоне -це любов,ачорне - це журба..." а Прапора так боїтеся...??? Паскуди...

Роман 2017-01-27 / 18:26:06
А чи всі законні прапори висять в Берегово?

555 2017-01-26 / 08:18:36
До цього треба додати донецький аеропорт та іловайський котел де загинули найкращі національно свідомі бійці і створили це ті самі що гавкають з високих державних трибун а при цьому деребанять банки і опускають гривню відповідно і рівень життя простих людей

бариги 2017-01-25 / 06:30:32
в бюджеті на 2016 рік МВС отримає 64 млрд гривень, а ЗСУ всього 55 млрд, тобто, режим Порошенко дасть "собакам" на 17% (!!!) більше грошей на захист режиму, ніж всієї армії на захист України.

Зараз вам належить відповісти на найболючіше питання останніх двох років:


– Ви можете собі уявити армію будь-якої іншої держави, яка б без бою вийшла з окупованій ворогом землі? Якщо б Росія окупувала північ Грузії і назвала ці землі своїми, то грузинська армія зібралася б і пішла? А ось Турчинов віддав наказ і українська армія просто зібрала свої речі і пішла з Криму. У травні 2014 року, коли сепаратисти проводили свій референдум, то у них не було і 500 бойовиків. Згадайте кадри захоплення ОДА в Донецьку. Там взагалі не було озброєних людей. Чому Турчинов не зачистив Донецьку та Луганську область від бойовиків за 24 години?



Вам потрібна відповідь на ці питання? Відразу ж після "Революції Гідності" на Майдані і по всій Україні залишалися десятки тисяч озброєних активістів: Турчинов, Яценюк, Аваков і Порошенко розуміли, що їх режим не проіснує довго, поки у простих людей так багато зброї і тоді вони вирішили всіх майданівців переодягнути в форму Нацгвардії і відправити на Донбас. Частина майданівців пішла в Нацгвардію, частина в добровольчі батальйони, а частина в ЗСУ. Мета режиму була досягнута – всі активісти Майдану поїхали на Донбас (далеко від Києва).

Режим Порошенко віддав Крим і Донбас тільки для того, щоб зберегти владу. Тепер розумієте про що розмовляли за нашими спинами Порошенко та Гризлов і чому Порошенко намагався приховати факт цієї зустрічі? Тепер розумієте чому Україна підписала "мінські угоди" в яких Росія не є стороною конфлікту і немає навіть слова про Крим? Це змова: Росія отримує нові землі, а Порошенко захист від нової Революції. Згодні?

!!! 2017-01-24 / 19:44:04
МОГОЛИ-МОГОЛИ!!!(Т. ШЕВЧЕНКО)

жесть 2017-01-24 / 17:31:05


Флуд. Крім того, реклама, в тому числі, й інших медіа-ресурсів, платна. Коментар видалено. Адмін


баригги 2017-01-24 / 15:17:49
"Порошенко сядет в тюрьму", - такое заявление сделал бывший председатель Одесской областной госадминистрации Михеил Саакашвили, основавший политическое объединение "Движение новых сил".

"Коррупционеров посадят на длительные сроки с конфискацией имущества", - заявил Михеил Саакашвили, объяснив, что привлечение взяточников к уголовной ответственности, включая тюремное заключение, является "легитимным" способом избавления от коррумпированных представителей нынешней власти в Украине.

Как считает политик, "барыги", которые сегодня правят страной, просто не верят в то, что Украина может пойти вперед.

"Если б верили, они бы дали возможность снизить налоги, убрать коррупцию. Но вместо этого они получают деньги с потоков и хранят их в чемоданах", - подчеркнул он.

Михеил Саакашвили также охарактеризовал Президента Украины Петра Порошенко.

Читайте также: «На президента оказывается очень сильное давление со стороны России, через Медвечука» — Гавриш
"Порошенко - главный управленец, которого назначили олигархи", - заявил экс-глава Одесской ОГА.

SOS!!! 2017-01-24 / 14:50:52
Влада і силовики оголосили війну на повне знищення цієї країни! Подивіться,що вони роблять з підприємництвом і бізнесом! Будь-яка діяльність заборонена під погрозами кримінальних справ, судів, обшуків та арештів! Можна тільки платити непомірні ком.послуги, "заносити" куди треба "прокурорам" і визнавати себе злодієм! Причому ні один попередній режим так жорстоко не переслідував своїх громадян, як "єврооптимісти". Але довго так не буде!

Патріот 2 2017-01-23 / 21:18:08
Відправити цих поліцейських в АТО, там будуть шукати прапор.

патріот 2017-01-23 / 17:06:18
http://zakarpattya.net.ua/News/165916-Usnyi-nakaz-zatrymuvaty-za-povstanskyi-prapor-pered-Zakarpatskoiu-ODA-viddav-osobysto-nachalnyk-politsii-Uzhhoroda-V.-Ulynets

В. Піпаш 2017-01-23 / 16:37:32
Був у м. Рахов . У місті, перед міською радою, а також у деяких селах навіть на на освітлювальних стовпах, повсюдно, поруч із синьо-жовтими, майорять червоно-чорні прапори. Що є абсолютно зрозумілим, є наголошенням факту, що Україна, українці захищають свою землю від агресії нацистськл-путінської Росії. !Поліціянти" , а вірніше ті, хто дав наказ зняти червоно-чорний прапор із флагштоку в Ужгороді є не просто потенційними зрадниками, які заперечують національно-визвольний характер війни, виступають проти патріотизму, вони є відвертою, чи прихованою агентурою Путіна, яку треба не те, що гнати з роботи (це у час, коли на на фронті гинуть наші хлопці!), а судити таки за зраду.
П. С. А тим паче - червоно-чорний прапор був після Державного головним Прапором майдану. І беркутіївці його люто ненавиділи. але не вдалося. Теперці прихильники Янека-хама вмгулькнули в Ужгороді.

Глог 2017-01-23 / 16:28:40
Тому що Свобода та Семиніхін є патріотами-націоналістами і є послідовними у своїх переконанях.А ця ментовська братва, звикла лише бабло віджимати.А в патріотизмі менти нульові, вчились би від польських, мадярських, ромунських поліцаїв любити свою країну.

Конотоп 2017-01-23 / 13:44:02
У місті Конотоп де мер міста Свободівець А. Семеніхін, перед міською радою офіційно майорить державний стяг жовто-блакитний та бойовий червоно-чорний! І це на самому сході нашої Країни на Сумщині, де нажаль теж не мало "вати" і майже перед самим носом у москалів.
Є питання шановні!? Головне бажання і ціль...ну і здорова голова при владі, а не "прорусинська" чи промадярська або ще якась.

Сергій 2017-01-23 / 13:32:05
Ментам принципово пече цей прапор, під яким вмирали під яким вмирали українці, як сто років тому так і тепер на Сході України.

ната 2017-01-23 / 09:46:58
копи працювали по уставу а Свобода спецом провокувала щоб подивитись що буде далі

пенсіонер 2017-01-23 / 07:48:33
Пора оцих селфіків із напомаженими губами відправляти у відрядження в Піски чи на Світлодарську дугу так вони взнають ціну чорно-червоному прапору. А то сидять собі тут за тисячу кілометрів від війни, отримують більшу зарплатню ніж воїни на передовій і філософствують.

Byby 2017-01-23 / 07:45:20
Tbt zce prapor v.o.svoboda.....alezh. Ne. Vsi jie pruhul*nukamu sumpatukamu chu. Chlenamu. Zcijiejii partjii......dlja chogo taka akzcija. Do. Dnja sobornosti.........ny. Tak. Iz. Takum. Samum. Yspihom. Mozhna. Bylob. Pocheputu. Prapor. Kolushnyojii. Zyenr.....vin. Navit* garnishuj.

Вуйко 2017-01-23 / 07:36:33
Копи є конченими Мусорами і треба щоб всі Закарпатці знали фаміліі цих двох сепарів у формі . і Як може червоно чорний прапор украінськоі повстаннськоі арміі що бореться за незалежність Держави. Бути поза законом ? Чому мусора тоді не познімають Мадярські прапори із всіх сільських рад в Береговщині ?

О.Д. 2017-01-23 / 02:14:10
На всіх нормальних флагштоках механізм підняття прапора вмонтовано в тілі щогли і закривається на ключ. Фермерське господарство "Перепілка", яке руйнувало площу Народну на замовлення Ледиди, схоже, надто вже економило на відкатах.

НОВИНИ: Політика

20:41
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини