Закарпатські "пересічники" планують на 12 листопада на КПП "Ужгород" масштабну акцію непокори

Власники автомобілів з іноземною реєстрацією планують розпочати зранку в суботу, 12 листопада, на КПП "Ужгород" масштабну акцію непокори.

Закарпатські "пересічники" планують на 12 листопада на КПП "Ужгород" масштабну акцію непокори

Про це одному з закарпатських інтернет-видань повідомив учасник ініціативної групи Юрій Качур.

Судячи з повідомлень, акція має бути загальноукраїнською. За словами організаторів, їм допомагає "громадська організація "Авто Євро Сила", головний офіс якої розташовано в Києві, але вже відкриваються представництва по всій країні".

У соціальній мережі Фейсбук цю ж інформацію підтверджує один з організаторів попередніх аналогічних заходів Павло Павлов:

- Акція непокори розпочинається 12 листопада 2016 р., о 10.00 ранку, в Ужгороді на КПП УЖГОРОД. В іших містах, які долучаються до нашої акції, на місці є люди, які вже організувалися і теж вийдуть на БЕЗСТРОКОВУ АКЦІЮ НЕПОКОРИ.

Однак, з огляду на очевидну протизаконність заходу, в іншому пості у Фейсбуку П.Павлов завбачливо відмежувався від причетності до його організації:

- Чим ближче до акції непокори на рахунок авто з іноземною реєстрацією, тим більше людей до мене підходить різного рангу, говорячи мені, що це не вихід із ситуації, що склалась. Пишу всім, щоб зрозуміли, я не є організатором цієї акції, я лише вхожу до складу ініціативної групи, яка не має морального права включити задню передачу і залишити людей один на один із штучно створеними нашою владою проблемами. Ми, як ініціативна група, за півроку два рази були в комітеті в Києві у Южаніної, писали купу пропозицій і законопроектів, розроблених спільно з Г.Г. Москалем, ми вичерпали всі наші юридичні можливості, які можна було вичерпати. Тепер у мене питання до людей, які говорять, що блокування і радикальні дії - це не вихід. Скажіть будь ласка, що ще треба зробити, з ким ще треба поговорити, щоб знайти вихід з даної ситуації?

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайнпрофільний комітет ВР відхилив пропозиції Москаля щодо "пересічки" через невідповідність і можливий негативний імідж для країни.

Натомість вже наступного дня стало відомо, що в парламенті можуть дозволити їздити авто на іноземних номерах за 10 євро в місяць.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук написала голова Комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.

«Щодо нібито відхилення комітетом пропозиції про зміни в законодавстві щодо ввозу на територію України автотранспортних засобів особистого користування на іноземній реєстрації. В ході засідань робочих груп в комітеті обговорювалося декілька шляхів вирішення проблемних питань ввезення громадянами-резидентами транспортних засобів особистого користування. Найбільшу кількість прихильників набрала пропозиція щодо умовного часткового звільнення від оподаткування тимчасово ввезених транспортних засобів. Розбіжності виникли лише щодо суми щорічних внесків. Така пропозиція цілком узгоджується з вимогами чинного законодавства та міжнародними угодами, підписантом яких є Україна, з чим погодилися фахівці ДФС та Міністерства фінансів», – пояснила голова комітету.

«Пропозиція пана Москаля полягає в тому, щоб користувачі транспортних засобів на іноземних номерах, сплачуючи лише 10 євро на місяць, звільнялись від необхідності розмитнювати свої автомобілі, ввезені з-за кордону. Своїм листом Комітет запропонував продовжувати подальшу спільну роботу щодо пошуку компромісу, з метою дотримання інтересів держави, бізнесу та громадян. Ми уважно дослуховуємося до думки громадськості і потреби в блокуванні пунктів пропуску чи якихось інших акціях протесту немає. Це шлях в нікуди. Рішення обов’язково буде знайдено», – резюмувала Ніна Южаніна.

Утім, як стало зрозуміло з реакції на цей пост того ж таки П.Павлова, "пересічники" цим словам не вірять.

 

05 листопада 2016р.

Теги: пересічка, непокора

Коментарі

Миколі 2016-11-05 / 20:49:13
Для чого обзивати людей "гівнометами", щоби потім сказати, що "взагалі, хтось тих організаторів по любому підігріває"?

Микола 2016-11-05 / 20:26:50
Знову понеслися гівномети, які приплітають політику, гену, путіна, мадярів і т.п. до проблеми пересічників... А взагалі, хтось тих організаторів по любому підігріває.

TURBO 2016-11-05 / 20:21:39
Угорці вирішили дуже просто питання з авто на номерах інших держав :перший штраф 100€,другий штраф 1000€ і розмитнення або конфіскація. НЕ МАЄ ДИМАГОГІЇ І АКТІВ НЕПОКОРИ.

Учаснику 2016-11-05 / 18:26:02
Ситуація не біполярна, а багатовекторна: дестабілізація вигідна і владі, і путіну, і Угорщині. Тому, маємо справу з ситуацією, коли злодійська влада України справді лякає народ Путіним і заводить його на манівці різного роду акціями, Путін теж дестабілізує, аби скинути ненависну йому київську "хунту", генерал-губернатор Москаль підігрує "пересічникам" у своїй примітивній грі в боротьбі за Закарпатську митницю і т.д.

Нахуй всіх!

Учасник 2016-11-05 / 18:17:08
Тільки наївний, глибоко наївний вірить
у цей фейк ,з "документами Суркова".
Людей загнали у бідність ,ви Степане Крук не помітили не ???
А тепер ,вона " влада" ,намагається з цього якось вирулити .
От і видумує незграбні фейки ,як от про Закарпаття ,із його "страшним сепаратизмом " .
І шо цікаво "наша влада" ,абсолютно мавпує режим путіна .Там теж економічні трудності пояснюють происками врагов .Нинішня влада є злодійсько -совковою , і користується тими ж методами .тільки вона сикливіша
від режиму путіна .

Учасник 2016-11-05 / 18:04:26
Што ви несете Степане Крук ??? Што ви розганяєте цей ФЕЙК ??? Від СБУ ...
Вам ни ганьба ???
Це банда яка при владі ,перестраховується ,а простою мовою ,сикує втратити владу .
І дивним чином ,ця "дестабілізація" співпадає з отриманням людьми платіжок .А ни памятаєте про таку саму "дестабілізацію" в центрі Києва на другу річницю Майдану ???
Не памятаєте ,як "агенти ФСБ" не ховаючись ,і не криючись "захопили" отель "Козацький" ...Як "грізно" виступив кондитер ,і обіцяв покарання
"Агентурі" і ШООО ????
КОГО ПОСАДИЛИ ????
ЦЯ БАНДА ЯКА ПРИ ВЛАДІ ,хто виступає з критикою всіх записують в руки ,ноги москви ,в агенти і т.д.
Не розганяйте дурниць...
На цю тему щойно ,виказався екс-депутат Мирний ,і я з ним повністю згідний .Москва дестабілізує Україну вже останні 350-років ,ви не помітили ?

Вуйко 2016-11-05 / 17:54:06
Все провокує Гена Губернатор!!! Наобіцяє всяку дурницю цим клоунам типу Паші Павлова і Ступачці з Данацком а потім робить видимість що Він такий Красівий Лисий За, а не хоче допомогти йому Гройссманн і Насміров а він ЗА!! Але хто згадає то перший день своєі роботи він уже почав говорити про заборону іздити на Авто з іноземною регістрацією і приказав боротись з хлопцями !!!! Тепер він провокує опять бо йому цей хіпіш. На руку так як його корефана Калллесніккава з таможні накопкали в донецьку товсту дупу геть із посади то йому цей конфлвкт на руку і він посміюється з цього кажуть в ОДА

Адмін 2016-11-05 / 13:41:20


Видалено низку коментарів з однієї ай-пі адреси з клішованими протестними гаслами. Маєте що сказати, скомпонуйте своє обурення в єдиному коментарі, щоби не спамити сотнею. Подальші коментарі такого штибу видалятимуться


Хтось в АТО воює не за страх, хтось -за гнилі тачки на словацьких номерах!!! 2016-11-05 / 13:22:30

Поки хлопці воюють в АТО, проплачене бидло підриває основи української державності в тилу!!! 2016-11-05 / 13:18:18

Підтримуючи "пересічників" ви підтримуєте безлад, лишаєте спокою своїх дітей та близьких! 2016-11-05 / 13:01:31

Карна справа по-факту незаконного блокування КПП "Ужгород" порушена! Де результат! Хто покараний?? 2016-11-05 / 12:58:50

Закарпатці не допустимо безладу в нашому кра!!! 2016-11-05 / 12:52:16

Москаль Гена - посібник і провокатор масових безпорядків в Закарпатті!!! 2016-11-05 / 12:50:34

ужгородець 2016-11-05 / 12:49:51

1. «Я все більше переконуюсь що пересічники в тісному контакті з місцевими сепаратистами.»
- Можливо, якщо взяти до уваги, що ці зміни до чинного законодавства будуть поширюватися не тільки на західні кордони, але й на східні, під час війни з Росією (завербована агентура рос. спецслужб).
Але вважаю, що більшим проявом місцевого сепаратизму є те, що 68% випускників угорських шкіл Закарапаття вільно не володіють державною мовою (однозначно мінімум «прихильники» іншої держави).

2. «Що витворяють ці паскуди з інономерами на дорогах це просто жах…»
- Те саме, що і інші водії на українських номерах. І тим, і іншим водійські права видавало українське МРЕО після закінчення спільної для всіх української автошколи.
До того ж, укр. поліція на дорогах для всіх теж одна.

3. «Хитрожопників час минає. Закон один. Живеш тут, працюєш тут, будь українцем. Ні, то гайда туди звідки номер...»
- Виживати під час війни та економічної кризи треба більшості українців та їх родинам, які змушені заощаджувати на всьому.
Вважаю набагато більшими «хитрожопниками» тих, хто опустив курс гривні до долара США з 8 до 26.
І, будучи при владі, третій рік розказує простим українцям, що треба потерпіти, при цьому декларуючи мільйони доларів «чесно нажитого» під подушкою при попередній «злочинній владі»...

4. https://www.youtube.com/watch?v=4-FTJk1FT54
- Кліп класний, але і не дешевий. Вважаю, що його тема більше стосується заробітчан, які взагалі роками приїзжають до сімей максимум два рази на рік (на Різдво та Пасху).

І тому цей закон, на мою думку, МАЄ СТОСУВАТИСЯ НАСАМПЕРЕД тих, хто реально працює за кордоном, перебуваючи на Україні не більше двох-трьох місяців на рік.

Бидло - геть!!! 2016-11-05 / 12:48:33

Степан Крук 2016-11-05 / 12:40:58
Наразі організовується громадська ініціатива "Антишара", учасники котрої також прийдуть на КПП "Ужгород" щоб запобігти незаконному блокуванню державного кордону.

Степан Крук 2016-11-05 / 12:35:10
Козлам - "пересічникам" хочу дещо пояснити. На найближчі тижні ФСБ Росії запланувала масові провокаці на вулицях міст України під назвою "Тарифний майдан". Десятки тисяч людей можуть вийти на цю акцію навіть не підозрюючи, що їх Росія використовує "всліпу". Люба дистабілізація ситуації в Україні тільки на руку ФСБ РФ. 12 листопада вас також будуть використовувати "в сліпу". Ви це можете зрозуміти?! Подібні акції є нічим іншим, як банальною провокацією. Подумайте, хто за цим стоїть, хто фінансує цю широкомаштабну "акцію"? Не заспокоєтеся - отримаєте вили в ребра від мене особисто!!! Русинство-свинство не пройшло! Зараз москалі намагаються використати "пересічників" для провокацій і дистабілізації.

Закарпатські гумористи 2016-11-05 / 11:08:23
https://www.youtube.com/watch?v=4-FTJk1FT54

Ужгород 2016-11-05 / 11:05:18
Хитрожопників час минає. Закон один. Живеш тут, працюєш тут, будь українцем. Ні, то гайда туди звідки номер...

НОВИНИ: Соціо

22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
/ 1
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
» Всі новини