Москаль звинуватив у призначенні заступником начальника Закарпатської митниці "рішали" з Рава-Руської митниці свого однопартійця нардепа Пацкана (ДОКУМЕНТИ)

Прес-служба Закарпатської ОДА оприлюднила біографічні дані Андрія Кримського, котрого голова Державної фіскальної служби Роман Насіров із порушенням процедури 29 квітня призначив заступником начальника Закарпатської митниці.

Москаль звинуватив у призначенні заступником начальника Закарпатської митниці "рішали" з Рава-Руської митниці свого однопартійця нардепа Пацкана (ДОКУМЕНТИ)

Як йдеться в інформації, у 2004 – 2005 році Кримський працював на Львівській митниці у відділі дізнання, – заявляє голова Закарпатської ОДА Г.Москаль. –  Займався тут махінаціями, продавав протоколи про порушення митних правил. Останній випадок – у 2005р. інспектор митного посту «Мостиська» вилучив у громадянина велику суму валюти, яку той незаконно перевозив через кордон, і передав матеріали інспектору відділу по боротьбі з контрабандою Кримському для оформлення протоколу про порушення митних правил. Кримський валюту розділив між собою й порушником, а протокол не склав, за що й був звільнений. Після цього він став «рішалою» й «тягалою» на митному посту «Рава-Руська».

У квітні цього року нардеп від Закарпаття В.Пацкан фіктивно, всього на тиждень, бере Кримського у Верховну Раду своїм помічником. Робиться це тільки для того, щоб Кримський швиденько отримав статус держслужбовця в обхід Закону про очищення владу та Закону про засади запобігання та протидії корупції. 26 квітня Насіров усього на два(!) дні призначає Кримського на стажування в Закарпатську митницю, а 29 квітня (за два дні до вступу в силу Закону «Про державну службу» в новій редакції) призначає його заступником начальника Закарпатської митниці. Дводенне стажування було призначено з грубим порушенням процедури – без подання начальника митниці голові ДФС та без погодження департаменту ДФС по боротьбі з контрабандою. А призначення на посаду заступника начальника відбулося без звіту стажиста й відгуку керівника. Це значить тільки одне – Верховна Рада і ДФС використовує тіньові схеми призначення на роботу й  продає свої посади. Чітко зрозуміло, що Насіров призначив Кримського на Закарпаття тільки з однією метою – щоб той тягав через кордон фури з сигаретами й іншу контрабанду. Це не мова ультиматумів, яку мені приписують, а мова фактів! За такі речі нардеп Пацкан має скласти депутатські повноваження, а голова ДФС Насіров піти у відставку.

Про інші махінації та спроби ДФС відновити контрабанду через Закарпатську митницю прес-служба Закарпатської ОДА обіцяє повідомити пізніше.

Як відомо, і голова Закарпатської ОДА Г.Москаль, і народний депутат Валерій Пацкан є представниками однієї політичної сили – «Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Закарпаття онлайн раніше неодноразово інформувало про налагодження контрабандних потоків через Закарпатську митницю представниками чинної влади, тоді як москаль так само неодноразово заявляв про її повне подолання.

07 травня 2016р.

Теги: Геннадій Москаль, Валерій Пацкан, Солідарність, митниця

Коментарі

Ігор 2018-07-13 / 00:37:38
Твердолобість і саботаж керівників прокуратури Рівненської області Пацкан М.В. і Подубинського Б.В.
http://proisvol.info/2018/07/12/tverdolobist-i-sabotazh-packan-m-v-i-podubinskogo-b-v/

Бенца 2016-05-14 / 07:27:50
Мирко став прокурором Ирпень завдячуючи скину Пшонки - Артему!!!

Біографія і трудовий шлях В,В, Пацкана 2016-05-08 / 14:36:15
Валерій Васильович народився на території Закарпатської області, Хустського району, в селі Золотарево, 21 травня 1975 року.
Здобув дві вищі освіти — юридичну та економічну.

У період з 1995 по 1996 рік проходив строкову службу в Збройних силах України.

Після закінчення в 1999 році університету, почав працювати в Закарпатському обласному територіальному відділенні Антимонопольного комітету України, де до 2000 року обіймав посаду головного спеціаліста юридичного відділу.
У період з 2000 по 2001 рік працював на Перечинському лісокомбінаті на посаді юрисконсульта.
В 2001 р. Розпочав політичну діяльність на посаді голови виконавчого комітету Політичної партії «Реформи і порядок»
У 2001 році Валерій Пацкан переходить в Закарпатський інститут ім.Волошина Міжрегіональної академії управління персоналом, де до 2002 року працював на посаді заступника завідувача кафедри правознавства.
У 2002 році починає працювати в банківській сфері, зокрема, в Ужгородській філії ВАТ "Приват Банк" зайняв пост заступника директора, на якому пропрацював до 2004 року.
У 2004 році переходить в АТ "Індустріально-Експортний Банк", де до 2008 року обіймав посаду директора філії "Закарпатська дирекція".
У період з 2008 по 2012 рік на ТОВ "Карат Мотор" займав пост генерального директора.

Брати:
Старший брат - Василь Васильович Пацкан - в.о начальник Ужгородської ОДПІ Головного управління ДФС у Закарпатській області. Довгий час працював на посадах в ОДПІ. Досить вигідна справа в області яка межує з трьома державами ЄС.

Молодший брат
Мирослав Васильович Пацкан — закінчив національну юридичну академію ім. Я.Мудрого в Києві, працював помічником прокурора Великоберезнянського району, слідчим Прокуратури м.Мукачево (пропрацював 1 рік). Після чого його прокурорська карєра набула стрімкого росту - працює старшим слідчим Ужгородської міжрайонної прокуратури, у вересні 2010 року, став заступником прокурора міста Ужгород.
По сьогодні працює з квітня 2013 року працює прокурором м.Ірпінь, на Київщині. Заробив репутацію кришувальника рекету м.Ірпінь ще за часів Януковича. Ще під час майдану його намагалися люструвати, адже громадськість вважає його замішаним в покриванні незаконних відчуджень державного та громадського майна.

https://www.youtube.com/watch?v=VTv0cISnTXw

країні є два типи патріотів — націоналісти і патріоти сала. Ким є Валерій Пацкан? Почав свою політичну карєру в Реформах і Порядку, Згодом працював в банку Коломойського, де мав проблеми. Ситуацію врятувало знайомство з Кличком, котрий і допоміг йому в тойотівському бізнесі. Пацкан подякував кличку двома тойотами. При чому він не забув і про сірих кардиналів УДАРу - Артур Палатний та Віталію Ковальчуку — теж подарував по автівці. Для тих хто не знає — Артур Палатний — людина, що привела Кличків в рекет і банду Рибалка в далеких 90-х, Ковальчук людина Пінчука, котрий засвітився на фінансових махінаціях. Заробив собі місце в списку УДАРу до Верховної Ради.

Під час Революції гідності, активно піарився у ток-шоу, жодних радикальних дій супроти режиму Януковича не здійснював. Був відсутній під час розстрілу Небесної Сотні. Активно зявлявся на публіку вже після усунення Януковича і початку розподілу посад. Жодного разу не голосував за законопроекти націлені на покращення обороноздатності України в раді VII скликання.
Не голосував і за визнання ОУН УПА 14 жовтня 2014 року - Закон про визнання Організації Українських Націоналістів і Української Повстанської Армії воюючою стороною у Другій світовій війні за свободу і незалежність України. Не голосував і за націоналізацію російського майна в Україні в квітні 2015 року. Зате з перших днів новобраної ради VIII скликання запамятався фразою "Це тобі не Майдан! Сядь на місце!", яку кинув В.Парасюку.

Дана фраза стала переломною в українській революції, і нею можна пояснити всі дії олігархату, який вибився до влади і захистив свій бізнес від посягань свити Януковича. Тепер їм не потрібен народ, який вони так голосно любили під час Євромайдану. Що ж, «Мавр зробив свою справу, мавр може йти»... Олігархи просто не хочуть розуміти, це їм не 90-ті, і як скрахували донецькі, так кануть в небуття і сьогоднішні “браття по разуму”.

ДЖЕРЕЛА:

1) Валерій Пацкан купує дружбу Віталія Кличка

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WjDxyS86EtMJ:nbnews.com.ua/ru/blogs/98448/+&cd=1&hl=uk&ct=clnk&gl=ua&lr=lang_cs|lang_en|lang_sk|lang_ru|lang_uk

2) Кличко привел в Раду контрабандиста

http://korr.com.ua/persony/item/1149-klichko-provel-v-radu-kontrabandista/1149-klichko-provel-v-radu-kontrabandista.html

3) Депутаты-страусы. Кто спрятался от национализации российского бизнеса? (список)

http://m.antikor.com.ua/articles/36675-deputaty-strausy._kto_sprjatalsja_ot_natsionalizatsii_rossijskogo_biznesa_spisok?mobileversion=true

4) Мирослав Пацкан: молодой прокурор с большим...опытом коррупционера - крыша Ирпинских проституток, наркопритонов и игроманов

http://m.antikor.com.ua/articles/9767-miroslav_patskan_molodoj_prokuror_s_boljshim...opytom_korruptsionera_-_krysha_irpinskih_prostitutok

5) Хто очолює корупцію в Приірпінні

http://www.narodnavolya.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=247:2014-02-28-14-04-42&catid=52:news



373

Вчитель 2016-05-08 / 10:39:22
не вчителю.
Ви знаєте кого я вибирав?
А хто є ви - мені байдуже.

не вчитель 2016-05-08 / 08:55:56
То чого ж ви одноклітинних в нардепи вибираєте. Тоді хто є ви ??

Вчитель 2016-05-08 / 08:44:29
п.ТРемета.
Ви праві. Одноклітинним освіта не потрібна.

... 2016-05-08 / 08:00:17
Пересварилися шлюхи в борделі.

закарпатець 2016-05-08 / 06:29:07
Пане адмін., якщо маєте можливість опублікуйте біографія нардепа Пацкана, дуже цікавий життєвий шлях цього фивника.

Нео 2016-05-07 / 22:36:40


То був випадковий технічний збій. Адмін


Инфа про Пацкана 2016-05-07 / 20:48:49
Деміфологізація політичної біографії Валерія Пацкана

ТРемета 2016-05-07 / 19:55:31
А для чого горвату освіта???

комірник 2016-05-07 / 19:16:11
Так які депутати, така держава. Яка держава, такі порядки. Які порядки так живуть громадяни. А громадяни живуть так як заслужили, бо вибрали таких депутатів.

Вчитель 2016-05-07 / 18:33:18
Пропозиція до громади.
Попросимо наших "надрепів" публічо написати диктант на рівні 9-10 класів. Як не напишуть хоча б на оцінку 8 балів - складають мандати.
Ну що, підтримаємо ?
Доречі, про вищу освіту Горвата ходять легенди.

Лісник 2016-05-07 / 18:27:25
Де воно взялося, пацканча?
Недалеке, затуркане та з роздутим ЕГО ?
Правда і інші наші депутути не кращі.
Горват, Мошак - одноклітинні організми.Чудеса!"Дайош реформи!!!"

НОВИНИ: Політика

23:53
В Ужгороді представники ПЦУ відмовилися від участі в молитовному сніданку, на який влада запросила УПЦ Московського патріархату
03:04
/ 2
Що показав перепис у Румунії?
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
» Всі новини