247 патрульних поліцейських Ужгорода і Мукачева офіційно стали до служби (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 29 листопада 2015 року, на площі Народній в обласному центрі Закарпаття 247 нових патрульних поліцейських склали Присягу на вірність українському народові.

247 патрульних поліцейських Ужгорода і Мукачева офіційно стали до служби (ФОТО, ВІДЕО)

На урочистій церемонії була присутня Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе. Очільниця української поліції привітала особовий  склад з цією знаменною подією:

– Це моя перша Присяга, яку я сьогодні склала разом із вами. Я горджусь вами! Ви будете захищати і служити українському народу. 5 місяців ви проходили жорсткий відбір і навчання.

Коли рік тому ми взялись за реформування української міліції, то мало хто вірив в успіх. Казали, що в нас нічого не вийде, що буде важко. Та ми зробили це! 7 листопада народилася нова українська поліція, очолювати яку – честь для мене.   

Роботи буде дуже багато. Та ми зробимо все, аби захищати людей і Державу.

Я буду твердо захищати кожного чесного поліцейського. Але нещадно каратиму тих, хто прийшов сюди, аби «кришувати» чиїсь інтереси. Ви повинні захищати державу, а не когось.

Вітаю Ужгороді і Закарпаття з новою поліцією!

– Я точно знаю, що у вас все вийде, бо я бачив ваші очі під час співбесід. Ви перші й найкращі! – звернувся до поліцейських народний депутат України Мустафа Найєм, який створював на Закарпатті патрульну поліцію.

Очолив загін патрульної поліції Закарпаття капітан Юрій Марцинишин, який донедавна керував ротою патрульної поліції в Києві. Його Мустафа Найєм охарактеризував як одного з кращих, хто проявив себе на службі в київській поліції.

Понад два десятки патрульних закарпатської поліції пройшли через війну на Сході України. Серед  них і Тарас  Пономаренко. Колишній  артилерист Мукачівської 128-ї гірськопіхотної бригади ЗСУ брав участь у боях  за Дебальцево. Шестеро наших військовослужбовців, серед яких був і Тарас, пробралися  на  ворожу територію  і  викрали від сепаратистів танк.  На  трофейному  танку  артилеристи  успішно  повернулися  на  свої  позиції.  На захопленій  від ворога бойовій машині одразу ж почепили український прапор.

Голова  Національної  поліції  України  Хатія  Деканоїдзе  вручила нагороди поліцейським-учасникам АТО.

Цінний подарунок одержала і Христина Дідик. Дівчина-поліцейський продовжує справу свого батька – колишнього міліціонера.

Урочиста церемонія складання Присяги на вірність українському народові закінчилася під звуки трембіт. А вже цієї ночі нові патрульні вийдуть на патрулювання вулиць Ужгорода та Мукачева, повідомили  в прес-службі закарпатської міліції.

У зв'язку з тим, що в Україні наразі відбулася не реформа, а ребрендинг правоохоронних органів, пов'язаний зі вступом в дію закону про національну поліцію, Закарпаття онлайн публічно заявило про відмову вживати щодо нереформованих структур термін "поліція". Патрульні поліцейські конгломерації Ужгород-Мукачево стануть першими, кого наше видання називатиме поліцейськими.

Відео: Громадське телебачення - Закарпаття

Фото прес-служби міліції та Катерини Ірхи

29 листопада 2015р.

Теги: поліція, Хатія Деканоїдзе, Мустафа Найєм

Коментарі

Правда жизни 2015-12-01 / 15:32:01
Черт побери, у нас в руках был сам Милославский (Андреев)!? К сожелению никто с новых полицейских не пошел на подвиг - надев наручники на криминальщика Андреева!!!!! А так будут ганять бомжей и бабок на базарах, от и вся работа! А забыл!? Кто на жигули ездит, тоже берегитесь новых полицейских...

закарпаття 2015-12-01 / 11:34:50
Читаючи нижче коментарії враженння таке , що хто обливае брудом тих працівників які іще і не почали працювати !!! Асурд ! шановні дописувачі а особенно процівників із ( міліції ) які не пройшли ще тестування ,,,, не обсирайте своїх колег "можливо у майбутньому" до вас довіри нема ви себе уже показали за останні роки ( як бабло треба заробляти) Дайте спокій тим працівникам які проявлять : у яку сторону час покаже......

Прокурорська правда 2015-11-30 / 21:14:10
ФОТОФАКТ: СКАНДАЛЬНОГО 1-ГО ЗАМА ЗАКАРПАТСКОГО ОБЛПРОКУРОРА ШИМОНА ЗАСНЯЛИ С "КОТЛАМИ" BREITLING ЗА 150 ТЫСЯЧ ГРИВЕН
1-й заместитель прокурора Закарпатской области Иван Шимон носит часы марки Breitling, стоимость которых превышает размер его годовой официальной зарплаты. В интернете такая модель стоит свыше 147 тысяч гривен. А официальная зарплата законника в 2014 году составила 126 тысяч гривен.
При этом Шимон может позволить себе такие покупки, ведь основную сумму официального дохода в прошлом году - 575 тысяч гривен он получил от продажи недвижимости. Помимо этого в собственности у него осталось еще 4 больших земельных участка площадью 959 кв.м., 1174 кв.м., 3445 кв.м. и 361,5 кв.м.
У семьи прокурора также много земли: 3 участка площадью 800 кв.м., 1182 кв.м. и 780 кв.м. Кроме того, семья владеет квартирой в 73,5 кв.м.
Иван Шимон был назначен на должность 1-го заместителя прокурора Закарпатской области в январе 2015 года. Его оппоненты уверяли, что эта должность обошлась ему в 300 тысяч долларов.

Микола Дан 2015-11-30 / 19:36:41


Видалено кілька коментарів, що є класичним тролінгом. Адмін


об'єктивка 2015-11-30 / 19:34:23
Сержант, і тут ти?!. Вже відповідав під іншою інформацією. Тому продублюю...

Чоловіче, включи мозги. Вони не чергують денно і нощно всі одночасно :). Цієї ночі чергували 9 патрулів в Ужгороді, плюс командир та заступник командира роти, 7 патрулів у Мукачеві, плюс командир та заступник командира роти, ще два патрулі працювали на трасі Ужгород-Мукачево (http://zakarpattya.net.ua/News/148414-Nova-patrulna-politsiia-Zakarpattia-vpershe-vyishla-na-nichne-patruliuvannia-VIDEO).
При цьому вони виїжджали на 51 повідомлення про скоєння правопорушень - http://zakarpattya.net.ua/News/148442-Za-nich-novi-politseiski-na-Zakarpatti-51-raz-vyizhdzhaly-na-vyklyky-VIDEO

Сержант 2015-11-30 / 19:23:21
Не будьмо клоунами! За вчора 247 поліціянтів на 50 тойотах спалили 2 тонни бензину і впіймали одного без прав а другого із запахом схожим на алкоголь і це нормальок????????????????!!!!!

101 2015-11-30 / 18:42:19
Після спілкування з деякими знайомими,які проходили відбір у цю нову поліцію, хочеться вірити,що Ви будете іншими,але не віриться і шкода,що пробуємо,але нічого не міняється.

Бойчук 2015-11-30 / 15:16:53
Треба скластися грошима нашим прокурорам і поліція закінчить свою роботу. Янко гроші любит.

Зарева 2015-11-30 / 14:47:35

Всі хто постраждав чи постраждає від безпредєла цієї піліціі, звертайтесь у прокуратуру, цю вакхаалію потрібно припинити одразу.

Вишиватнік 2015-11-30 / 14:08:44
Це зрада! Всьо пропало!

Правда 2015-11-30 / 11:25:15
Ейфорія за декілька місяців пройде. І у самих поліцейських, і мешканців Ужгорода. По перше, за два місяці неможлливо підготувати професіоналів, та й старших і досвідчених наставників у них не буде. Одна справа теорія, а друга - реальне життя. Вже на даний час якогось позитиву в Києві від цих поліцейських ніхто не відчуває - крім того, що миготять постійно як новорічні ялинки (що не дуже приємно водіям) і ловлять водіїв, які 20 метрів проїдуть по смузі руху громадського транспорту. По друге, забезпечення цієї нової поліції далеко не таке райдужне, як дехто думає. А саме основне, що ці так звані реформи від гнилої влади. А яка влада, такі і реформи.

В. П. 2015-11-30 / 10:35:01
А чому використовується відвертий русизм "поліцейський". Якщо із-за "політико-історичного" чинника ганьбляться терміну "поліцай", то гадаю можна казати: "поліціант"

Русин 2015-11-30 / 10:11:28
Вітаю всіх краян з невеличким але кроком вперед. Після багатьох років зневіри у все і вся, дивлячись на ці європейські, молоді обличчя я починаю надіятися, що хоч зараз Блюк і йому подібні хоч трошки почнуть поважати прообраз закону.
А новій поліції бажаю успіху і пропоную почати розробку з перших осіб влади які самі за себе просять на фото - Андріїв, Рівіс, того, що з ліва не знаю. Також, як розумію, Князев тоже вухами стриже, що вже не все так гладко буде проходити як з колишніми "Мусорами".

Адмін - Холмсові 2015-11-30 / 00:23:55
Висловлюйте на здоров'я. Але не перешкоджайте іншим думати і діяти так, як вони вважають правильним.

У нас не стабільна демократія, а період становлення демократичної державності. Йде боротьба між минулим і майбутнім. Минуле чіпляється за сьогодення, маскується, ребрендингується, намагаючись вижити. І саме на це ми вказуємо.

Що ж до дотримання законності, то в цьому випадку не йдеться про якесь серйозне порушення. Не йдеться про порушення загалом. Це, швидше, означенння нашої послідовності і принциповості у боротьбі з цим злом, з тим, від чого відмовилися Україна і українці, але що хоче знову нам нав'язатися.

При цьому ми також пам'ятаємо, що закон у нас, чомусь, зобов'язують виконувати пересічних громадян, тоді як деякі, які є "рівнішими за рівних", дозволяють собі ним нехтувати.

Тому, спрямуйте, будь ласка, свої енергію і запал щодо тих, що порушують закони на сотні тисяч, мільйони, або й мільярди гривень.

Дякуємо за увагу. Удачі. До побачення!

Йосип 2015-11-30 / 00:16:30


***діти не мішки таскати. Для більшості, яка в своєму житті нічого путнього не зробила, головним є стиглих та писати як давно все класно було, а зараз погано. Ви невиліковно, неборята. Тож аби не "підбадьорювати" собі подобних порада вам - сидить і не ***діти!!!


Холмс 2015-11-30 / 00:12:30
Шановна редакція, не маю звички шукати винних. Але маю власну думку та позицію, яку висловив в коректній формі. Погодьтесь кожен має право вільно висловлювати свої думки, оцінки, погляди, переконання якщо ахвони не принижують честь та гідність інших осіб. Єдиний меседж посту: Закон потрібно виконувати. Не подобається закон, ініціюйте зміни. Жодна країна не може досягти успіху за відсутності поваги до Закону та його безумовного дотримання. Все решта, філософія на вільні теми та теорія основ держави та права.
Останні 2 роки,дуже яскраво бачимо що може відбуватись в коаїні, де замість Закону та існує "Гуляй поле".
Ми маємо досить гарне законодавство але опосередковане дотримання Законів починаючи від Гаранта закінчуючи практично кожним пересічним громадянином.

йовжіко 2015-11-29 / 21:01:07
еден там точно вовк у шкурі барана. пянезний літав на хонді через минайський круг тай любив хабарики у жеб набивати

Faust 2015-11-29 / 20:40:42
Пане Юристе, Ви маєте рацію, всю нашу дотеперішню міліцію вчили, удосконалювали.... І вона стала найбільш корумпованою державною структурою в Україні!... Дипломи-знання-звання... потрібні, айбо найбільш потрібні Чесність, Порядніть, Патріотизм, Любов до свого Народу і України... Ви, як юрист, попробуйте бути Людиною, Патріотом, Українцем...і допомолжіть молодим поліціантам робити так, як треба... А просто гавкати... може тричі-дипломований негідник...

Faust 2015-11-29 / 20:28:30
Люди добрі, рідні закарпатці, вітаю вас з першим, хай невеличким кроком так необхідних нам реформ у найбільш корумпованому і ненависному секторі нашого життя - силових структурах... Давайте, гуртом підтримаємо перші кроки перспективних перетворень в галузі законності... Скоро 25 років як "штатні гавкуни" і відверті примітиви тільки те і роблять, що кожний з під своєї підворотні за кинуту йому кісточку, або просто із-за своєї генетичної тупості ворчить-гавкає - і те не так, і той не той... Схаменіться і або замовчіть, або допоможіть!...

юрист 2015-11-29 / 20:01:55
Колись існували школи міліції для сержантського складу. Така була у Львові. Там вчили певним азам юриспруденції, ну хоча б грамотно відбирати пояснення, складати адмінпротоколи, вести оперативну роботу, рукопашному бою тощо.

А тут понабирали дилетантів, два місяці чомусь вчили та відправляють вулиці патрулювати, ото появиться в адвокатів робота.

НОВИНИ: Соціо

18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 5
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
» Всі новини