Член ТСК по Мукачеву обурений однобокими звинуваченнями на адресу "Правого сектора" і наполягає на відставці прокурора Закарпаття

Члени ТСК спеціально завалили питання по повторному зверненню по відставці прокурора Закарпаття Володимира Янка.

Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук

На його думку, "Правий Сектор" представлено бандформуванням, і натомість ні слова про злочинну діяльність банди "Блюка" Ланьо". 

У відповідь заступник генпрокурора Ю.Столярчук заявив, що "саме "Правий Сектор" є винуватцем подій 11 липня.

Народний депутат, член парламентської Тимчасової слідчої комісії по подіях в Мукачеві Ігор Мосійчук  в процесі розмови з заступником Генерального прокурора Юрієм Столярчуком задав питання членам і головуючому ТСК по Мукачеву щодо однобокості представлення матеріалів розслідування.

"Такі однобокі, явно провокативні ствердження заступника генпрокурора Столярчука викликали в мене справедливе обурення. Я поцікавився в пана Столярчука: невже він не розуміє, що дійсною причиною подій в Мукачево є не діяльність "Правого Сектору", а контрабанда і переділ контрабандних потоків? Яка кількість кримінальних справ по контрабанді порушена прокуратурою до подій 11 липня і після них? Яку оцінку дає Генпрокуратура своїм співробітникам на Закарпатті?", - пише нардеп на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

"Жодної відповіді. Жодної. Самі відмовки про те, що питання зафіксовані і відповіді дадуть пізніше", - констатує у підсумку І.Мосійчук.

"Єдине питання, на яке дав відповідь заступник Генерального прокурора Столярчук повідомив, це те, що на минуле звернення ТСК до Генерального прокурора щодо відсторонення на час слідства прокурора Закарпатської області від виконання своїх обов'язків немає позитивної реакції. Прокурор Закарпаття досі виконує свої обов'язки, незважаючи на те, що він може не бути не просто свідком, а учасником подій 11 липня, і відповідно підозрюваним", - констатує І.Мосійчук. 

Він також розповів, що "ТСК провела рішення протягом сьогоднішнього засідання знову розглянути питання повторного звернення з цього питання до Генпрокурора, проте це голосування умисно завалили, дочекавшись завершення офіційної частини засідання комісії і уходу кількох її членів. Вважаю це умисним покриттям з боку деяких членів комісії прокурора Закарпаття, підозрюваного у причетності до незаконних подій в Мукачево.

В зв'язку з такою кількістю проблем в роботі комісії, я добровільно визвався взяти участь у виїзній роботі ТСК по Мукачево на Закарпатті. Вважаю, що тільки робота на місці подій і безпосередній контроль членів комісії за слідством дадуть об'єктивні результати", пише Ігор Мосійчук..

 

Окремо хочу виділити спілкування із заступником Генерального прокурора Юрієм Столярчуком на засідання ТСК по подіям в Му...

Posted by Ігор Мосійчук on 5 серпня 2015 р.
05 серпня 2015р.

Теги: контрабанда, Володимир Янко, Михайло Ланьо, Блюк

Коментарі

міжгіря 2015-08-10 / 23:57:47
правий сектор МОЛОДЦІ МОЛОДЦІ МОЛОДЦІ так тримати

Нік 2015-08-10 / 16:19:36
Більш швидко пішло б розслідування, якщо б "герої" з Правого сектора повернулись в "місця бойової слави", можливо вони б і надали новий виток ходу слідства. Але моя думка така:якщо вони в бігаг то тоже рильце в пуху. Згадайте лише стрілянину біля міліції, розбійний напад в ректораті УЖНу, погром на дачі Медведчука, невже ми хотіли такими методами і з такими бандитами будувати Нову Україну?

вуйко з полонини 2015-08-08 / 19:59:55
Чувим, що у прокуратурi области керуют самi секретарьки Бокшанка, Андрейчик, фiрка, Гангурка, Бодачка, Петрецька. Це не прокуратура, це Секретарiат.

антиген 2015-08-08 / 09:23:23


Ойвсе скоро б прийшли грузинськi менеджени, то може поженуть на х.й Бенцовсько-братюкiвську банду. Бл***дь пiв алфавiта козли картавi не вимовляють, а оху..ннi керiвники. А ти адвокате сучий, не обсирай нормальних прокурорiв, бо нiколи Гошовському та Кузьменковi контрабандисти кожного тиждня не приносили по 30 штук баксiв, як носили Бенцови та Петрунi. Ти згадав сина Лемака, то тодi згадай повiю Бенкiвську - фiрку, яка взагалi не мае юросвiти, не ходила на роботу та й не ходить, хоть перепризначили ii без усяких тестiв. А Геревичу та Хилi цi засранцi Братюки, Кайли та Зареви до гузицi не годяться, дауни безграмотнi, якi все життя рiшають кар'еру за бабло.


Братюк 2015-08-07 / 22:33:21
Хлопці не пишіть один на одного і не гризіться. У нас в системі єдиноначаліє. Є Генпрокурор і він призначає кадри, він для себе визначає з ким йому працювати. А це що ви пишете один про одного говорить лише про факти зависті. Не завідуйте, ліпше помогайте один другому, бо скоро прийдуть грузинські менеджери і буде у нас щастя.

До антигена 2015-08-07 / 22:14:41
Ху......, ти безграмотний грамотей. Більшої контрабанди ніж у ті роки при Кузьменкови, Гошовському і інших не було за всі часи незалежної Украіни. Тоді про ці факти не писали лише із за того що не було комп'ютерів та Інтернету. А про прокурора Лемака взагалі мовчіть, поцікавтеся хату у Минаі що за зарплату побудував, а синові хату за пенсію придбав. Дочку суддею зробив за розум і малий отпристок став кандидатом юридичних наук. Писати грамотно не знає но зато в Ужну викладає. Такий самий і його найкращий товариш Геревич який нібито по судах не ходить, но згвалтування захищає, грабежі і розбої рішає через Русняка. Хто Русняка прийняв у прокуратуру після уволнєнія не Лемак за 10 тис $. А Хиля дом у центрі Ужгорода за 157 тис $ тоже із зарплати купив. Не знаєш правди - мудаку не коментуй.

антиген 2015-08-07 / 07:44:00
Ти ху. дурний колись чув поганi слова про прокурорiв Кузьменка, Гошовського, Лемака, Кудрявцева, Середу, або щоб хтось погано писав про заступникiв: Папа, Мiцоду, Геревича, Русина, Хилю ???
А коли прийшли до прокурорства злодii Бенца та Петруня, а з ними Зареви, Кайли, Русняки, то у прокуратурi сталася бiда I хочете, щоб про цих пiдорiв писали щось добре???
А Янко нормальний мужик, але попав пiд вплив закарпатськоi прокурорськоi банди.

Гена 2015-08-05 / 22:25:02
ви Закарпутці, гнилі і жадні а іще повністю безграмотні. Хто б не керував у вашій структурі ви всіх без виключень обговорювали у своіх коментах. Був Бенца ви розповідали що мудак, але задницю всі лезали, подарки носили і возили. Був Петруня ви писали що він гавнюк і контробандист. Був Корбань ви писали що хрен....., контробандист і корупціонер. Був Сидорчук ви писали і обговорювали що найгірший, не людяний, корупціонер і контробандист. Були Зарева, Роман, Савченко, Хиля - ваші доречі місцеві, казали мудаки, хабарники, був Мухін, Бакай іще там хтось ви розповідали що вони погані, дебіли, наркомани, хабарники, контрабандисти. Зараз є Янко ви також говорите що він поганий, хабарник. Його заступники Шимон, Русняк і інші також контрабандисти. А чому ніхто із колективу або із підприємців не вийде на пресу і не розповість що хто, коли, за що давав хабар, або хто коли за що вимагав хабар. Мабуть це все ваші кулуарні розборки від жадності, від зависті службової висвітлюються у переписках. Мабуть інформація яка вами висвітлюється взагалі не відповідає дійсності. Мені дуже цікаво узнати прізвища тих хтоб улаштував прокурорських писарів. Мабуть у системі органів прокуратури Закарпаття таких нема, тоді однозначно вам треба не Янка, Римарука, Шимона та Русняка. Вам потрібні грузини для того, щоб вас просто як собак по виганяли з прокуратури, а на вулиці на вас багато хто чекає для зведення рахунків. З часом ви все зрозумієте. Ганьба вам усім за таку зневагу до колег. А згодом ми побачимо ваші результати тестів то і буде вам суб'єктивна реальна оцінка.

Іван 2015-08-05 / 20:30:22
Цей корупціонер Янко ще і реформи у прокуратурі Закарпаття проводить на пару із 1-м заступником контрабандистом Шимоном за хабарі призначають таких же корупціонерів як і самі. Гнати в шию цих підорів із прокуратури!

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини