Балога не вірить у випадковість з повістками екс-головам РДА і активістам

Народний депутат Віктор Балога прокоментував "випадковості", що відбулися в суспільно-політичному просторі Закарпаття протягом останнього часу.

Балога не вірить у випадковість з повістками екс-головам РДА і активістам

"Ви вірите у співпадіння? Особисто я з роками засвоїв, що у політиці їх не буває.

Розкажу вам одну історію. Минулого тижня виконуючі обов’язки голів райдержадміністрацій на Закарпатті написали заяви на звільнення. Їхні прохання задовольнили. А цього тижня усім поголовно прийшли повістки з військкоматів. Співпадіння?

Тепер розкажу вам іншу історію. Ви мабуть знаєте, і я це ніколи не приховував, що рік тому, після Майдану, коли Росія почала проти нас війну, наша команда на Закарпатті вирішила підтримати на виборах діючого Президента. Мотивація у нас була така ж, як і у всіх свідомих громадян – щоб після першого туру в Україні був обраний Президент, і щоб нарешті було усунуто вакуум легітимності влади.

Для перемоги ми тоді зробили все. Закарпаття дало діючому Главі держави більше голосів, ніж навіть Вінницька область. Нас попросили – ми допомогли. Аж до того, що наші активісти працювали агітаторами в штабах діючого Президента. І за дивним збігом обставин, цього тижня прийшли повістки усім нашим активістам, списки яких рік тому ми подавали у центральний штаб пропрезидентської партії. Поки що лише по двох районах Закарпаття, але тенденція зрозуміла. Запрошення відвідати військкомат приходять усім поголовно по списку – тим, хто не служив, хто має інвалідність, хто згідно закону не підпадає під мобілізацію і т.д.. І дуже дивно, що запрошення прийшли усім майже одночасно. Співпадіння?

Окрім того, за останній тиждень повістки прийшли депутатам районних рад від «Єдиного Центру». За дивним збігом обставин, саме тим, хто користується авторитетом і є носієм рейтингу у своїх громадах. Співпадіння?", – риторично запитує нардеп.

"З цього приводу я можу сказати одне. Сталін відправляв неугодних в концтабори, Брежнєв – в дурку, Янукович – в тюрму, демократична влада в Україні – в АТО. Війна перестала бути засобом захисту суверенітету і територіальної цілісності, а перетворилася на інструмент політичної боротьби. Ризикну припустити, що повістка в АТО стане найпопулярнішою технологією місцевих виборів. Разом з масовим спамом активістів, влада не соромиться вести протистояння з добре вмотивованими і дисциплінованими добровольчими батальйонами. Це теж співпадіння?", – пише В.Балога на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

21 липня 2015р.

Теги: повістка, активіст, Віктор Балога

Коментарі

Степан Крук 2015-07-21 / 23:28:58
Перед законом рівні всі і всі повинні захищати батьківщину. Однак, недавно Президент публічно заявив, що дає Г. Москалю карт-бланш в Закарпатті: роби що хочеш, дій на свій розсуд! Мені видається, що такими діями "губернатор" намагається усунути. а то й знищити впливову еліту Закарпаття, щоб йому не заважали правити на свій розсуд.

Meduza 2015-07-21 / 16:42:59
А цікаво , коли хоч одному з Балог прийде повістка? Чи це також на його думку буде не патріотично. За логікою сім'ї Балог набагато патріотичніше буди всією файтою , а ще зі всіма домашніми котиками, собаками в Верховних , обласних радах, а ще краще в міністерствах.

ааааа 2015-07-21 / 15:58:46
не захищаю Балогу , то загальна проблема ...... Риба гниє з голови

ааааа 2015-07-21 / 15:44:31
повістки всім кому не подобається влада не анекдот . ми правова держава чи якийсь Гандурас чи Камбоджа . доведете людей до сказу - не утримаєте

патріот 2015-07-21 / 15:11:12
Холмс-Подебрій, а де факти про "вимагання, тортури, знущання" з боку ПС? Це про мудака Харченка, якого прив"язали до стовпа і він все розказав? Тепер він напише заяву про " вимагання, тортури, знущання"?
**я! А нахрена, тоді, була Революція Гідності?
Якщо ж йдеться про конкретно злочинців Стойку і Гласнера, про яких свого часу не раз писав цей сайт, то чому Москаль, під виконання замовлення, "мочить" весь "Правий сектор"?

Холмсу 2015-07-21 / 14:57:22
Йде реанімування партіі ригоаналів на Закарпатті. За допомогою Москаля. Близькими йому стають всі колишні ригоанали. Коли Порох захотів стати Президентом, то чогось не соромився прийти в Мукачево в партійний офіс ЄЦу і просити, щоб члени партіі агітували, просили народ за нього проголосувати. Тоді це чогось не був клан. І ходив до Пацкана чи Лунтіка. Така селяві, на жаль. І ніколи не будуть направляти повістки ригоаналами, фронтменам і ударникам. Це ми вже проходили. Розумію, що наступає децентралізація. І треба привести до влади бувших антимайданівців і яничар. Легко ними управляти, бо компрамату до блуду і весь час будуть на крючку. Це старий ментовський прийом. Агентів і сексотів саме так вербують. Знаходять компрамат і заставляють співпрацювати. Але є інша закономірність. Як правило, сексоти кидають своіх ментів при першій можливості.

совпаденіє? 2015-07-21 / 14:50:14
щось мені підказує, що скоро всі (навіть "ідейно найвідданіші") ЄЦ-івці будуть бігати стежками недавніх регіоналів... Звичайно ті, що ще не встигли отримати "подвійне громадянство" і уже злиняти на "термальні води" у Дебрецен чи просто "у відпустку"! І сьогоднішній недолугій владі ще ніхто не підказав створювати щось на зразок "штрафних батальонів" і розміщувати їх поміж батальонів добровольчих (з трьох сторін - добровольці, а з четвертої - лугандонівці)

Вуйко 2015-07-21 / 14:42:02
Холмсу! ти падло сам не знаєш що чекає на всіх Закарпатців з приходом цього Чернівецького мента бариги.( всіх уже зробили злочинцями і мафіозниками контробандистами даже тих хто привозив вегету і сосики з Мадярів або Словаків, всі вже не можуть копійку заробити, в усіх уже відбирають а їх сотні тисяч машини на іноземних номерах і це всі твої земляки уроде недотраханий) і ти ще його захищаєш?

??? 2015-07-21 / 14:33:58


Холмс, а де повістки активістам інших партій? Чому Пацкан, Горват і Лунченко не на фронті? Чому повістки не приходять чиновникам, а якщо і приходять, то ті їх демонстративно ігнорують, як це було в Ужгороді?


Холмс 2015-07-21 / 14:30:57
в нас всі рівні перед законом і екс голови РДА і активісти і депутати від ЄЦ. Чи пан Бадога вважає що всі рівні але деякі рівніше? Коли простим сільським хлопцям давали повістки пан Балога чомусь не обурювався.
А будуючи при владі, поступав можливо і гірше з своїми опонентами.... Знаємо, проходили....

НОВИНИ: Політика

20:41
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини