Прокурором Івано-Франківської області призначений закарпатець Владислав Братюк

Він замінить на цій посаді свого попередника, звільненого за критику дій голови Одеської ОДА Михеїла Саакашвілі.

Прокурором Івано-Франківської області призначений закарпатець Владислав Братюк

Наказом Генерального прокурора України прокурором Івано-Франківської області призначений закарпатець, старший радник юстиції Владислав Братюк.

Про це повідомляють ексклюзивні джерела Закарпаття онлайн.

За інформацією нашого видання, відповідний наказ буде зачитано завтра, 16 червня 2015 року.

Владислав Братюк в органах прокуратури працює з 1998 року, 11 років пропрацював прокурором Тячівського району, опісля певний період займав посаду прокурора Виноградівського району. Останнє місце роботи – Берегівський міжрайонний прокурор. На цій посаді 26 січня 2015 року його представив прокурор Закарпатської області Володимир Янко.

На посаді прокурора Івано-Франківської області В.Братюк заступить, щойно  звільненого Ігоря Настасяка. Про звільнення останнього з посади прокурора Івано-Франківської області на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе.

"Івано-Франківськ сьогодні залишився без прокурора-мислителя...Неоціненна втрата", – йдеться в повідомленні Д.Сакварелідзе.

 

Iвано-Франкiвск сегодня остался без прокурора-мыслителя ) Неоценимая утрата ...:)

Posted by Davit Sakvarelidze on 25 червня 2015 р.

19 червня І.Настасяк дозволив собі різку публічну критику дій голови Одеської обласної державної адміністрації Михеїла Саакашвілі, котрий публічно звинуватив прокурорів у тому, що вони перешкоджають приходу інвесторів в область.. "Я б не дозволив губернатору робити публічну "порку" головного прокурора", – заявив І.Настасяк. І додав, що голова Івано-Франківської ОДА "перед тим, як зробити щось різке", дзвонить і радиться з ним. "Я кажу: робіть так, а так - ні, тому що станете моїм клієнтом", – зазначив І.Настасяк.

У відповідь М.Саакашвілі, звертаючись до Генпрокуратури, заявив: "Шановна Генеральна прокуратура, і багато ще у вас в прокуратурі таких недалеких "розумників"? І після цього вони будуть морочити голову, що загальний нагляд скасовано і одночасно хизуватись, що губернатор з ними радиться з будь-якого приводу". За його словами, "губернатори" "повинні рівнятися на народ, а не на прокурорів".

 

Уважаемая генеральная прокуратура, и много еще у вас в прокуратуре таких недалеких "умников"? И после этого они будут мо...

Posted by Mikheil Saakashvili on 20 червня 2015 р.

Розкритикував вчинок І.Настяка і голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук. На його думку, М.Саакашвілі має підстави в публічній площині говорити про корупцію, про викорінення корупції, про зміниі, і він підтримує Саакашвілі на всі 100%.  "Тому, чи консультуюся я з паном Настасяком, – ні, не консультуюсь. Але в силу своєї посадової інструкції, як голова ОДА, дуже є багато питань, коли дзвониш до прокурора і нормально задаєш питання. Чи по якомусь кримінальному злочину, чи по іншій події. Але запитання і консультації – це різні речі. Тому, будь ласка, шановні мої, – я не консультуюсь з жодним представником силових структур на предмет – так можна чи не можна", – заявив О.Гончарук.

25 червня 2015р.

Теги: Владислав Братюк, Михеїл Саакашвілі, Давид Сакварелідзе

Коментарі

Тячев 2016-07-22 / 21:32:16
Удача його вже наздогнала!!!!! Слава ЛУЦЕНКУ!!! Красава! Щими того пацюка до останнього вибий з нього не тильки мильярди но и почки! Братюк попався УРАААААА!

тот самий 2016-07-22 / 21:28:01
Братюк це опасна акула для бизнесменив корупция и криса це вин В П Братюк ... Луценко умничка !!! Так тримати! И взагали затримайте ту крису и закрийте на довго !!!

ната 2015-06-30 / 14:26:35
Я от читаю всі коменти, так зрозуміла що писали самі працівники прокуратури і знають про що пишуть. СБ , ау ви де, тут матеріалу на всю прокуратуру області вистачить, компромат на компроматі.

Ів-Франківськ 2015-06-26 / 23:30:33
Незабаром Братюк старший і брата меншого свого Сашка забере із собов? На фіг і Бенцу старого злодія вуйка свого най заберут до чорта. всю вашу файту злодійську корупціонерів мають записати в історію прокуратури закарпаття-їхзнали в лице!
З Івано-Франківська його скоро поженуть, як наведуть справки у закарпатті звідки ноги ростуть.

Тячівець 2015-06-26 / 22:57:51
Та ладно хлопці, хто би шо не писав, але Братюк непогана людина і є справжнім професіоналом!!!

Саакашвілі 2015-06-26 / 18:45:27
Ого! Ще одного Настасяка призначили. Але цей тепер буде сидіти тихенько. І тихенько, без крику, буде керувати губернатором.

василь 2015-06-26 / 18:31:15
пацани уже двадцять років крадуть, заробили мільйони, пройшла чергова революція, а вони на підвищення. То кому вірити дальше, нашто ті революції, молодьож калічить і помирає в АТО. Повне розчарування, треба тікати з такої країни, бо то вже перейдено межу, як всі вони можуть пройти люстрацію, коли в них мільйонні статки із зарплати? Ко знає, чим це пояснюють. Де тот мукачівський супернагляк і хабарник Русланчик?

Янко 2015-06-26 / 11:48:15
Шимон - ЦЕ Я

Бенці 2015-06-26 / 11:37:12
Кажуть люди що і Шімон до столиці поїхав

ohol 2015-06-26 / 10:24:03
я чесно кажучи в шоці...люди, не терпіть їх, їм не місце не те, що на таких посадах, а взагалі.Але може хоч галичани не будуть терпіти, бо закарпатці слабуваті

Прокурор 2015-06-26 / 10:20:11
Щиро вітаю Владислава Петровича із призначенням на цю самостійну високу посаду. Бажаю залишитись в душі порядним закарпатцем, таким яким він є на теперішній час. УДАЧІ!!!

Ліснику 2015-06-26 / 09:52:13
Гроші носіть Жовніру, йому ж треба відбити суму, яку заплатив за посаду. А мамка вже збирає нову суму, щоб купити ще одну - Тячівського місцевого прокурора.

дідусь 2015-06-26 / 08:30:06
Народ є джерелом і носієм влади. Замість народу ніхто нікому не має права надавати владу і ніхто нікого - позбавляти влади. Прокурор - не посада і не звання, а функція слідчого в суді. Життям доведена небезпечність для суспільства і особисто для слідчих обмеження тільки функціями прокурора. Кожен слідчий повинен почергово виконувати функції адвоката і прокурора.

Сергій 2015-06-26 / 00:16:42
Но бо ісе! Видав у Кайли гроші кончилися, кой і туй го кинули.

Лісник 2015-06-26 / 00:04:24
А кому гроші із хащі носити Жовнірови ци Шімонови? Ко типирь касір у прокуратурі?

ворам тюрми 2015-06-26 / 00:00:22
індексаційного вора яйценюка-кулявлоба у відставку і під народний суд!

Бенца 2015-06-25 / 23:49:07
Ісе не надовго, скоро муй племяша буде прокурором у Закарпаттю, богу дяковати пройшов люстрацію у того лоха грузина, а Шімон нігда не буде прокурором у Закарпаттю, бо ун сплєтнями жиє, своіх земляку і колег обговорює, характеристики на усіх дає брехливі. Розказує прокуророви ош усі у Закарпаттю тупі, лиш ун розумний.

Племяша Братюк 2015-06-25 / 23:37:42
Що, гроші плачені!

кадри вирішують все 2015-06-25 / 23:35:19
начальник відділу роботи з кадрами прокуратури області Гангур Людмила Миколаівна, яку привіз чоловік в Закарпаття гнидити закарпатцям, перше про що питає у молодих випускників юридичних вузів це ким працюють їх батьки… Звичайно не за для того щоб познайомитися з автобіографією майбутніх працівників прокуратури, а для того щоб, по-перше, встановити для себе «таксу», яку вона запропонує за прийняття на роботу, по-друге, для того щоб не наткнутися на дитинку якогось депутата, судді чи прокурора, який церемонитись не буде, а одразу піде до самого Янка В.М. А останній вже без розбору, як кажуть, вжарить Гангур Л.М. по самі гланди.

Як ви розумієте, контингент для вимагання грошей за призначення збирається у пані Людмили не бідний, це випускники таких вузів як: Національний юридичний університету імені Ярослава Мудрого, Національний університет “Одеська юридична академія”, юридичний факультет КНУ ім. Т. Шевченка… А тепер про головне. Вищевказані довгоочікувані випускники успішних вузів сідають у кружечок перед Гангур Л.М. та слухають байку про те, що вакантні місця на посади прокурорів, а, точніше, стажистів в органи прокуратури Закарпатськоі області, маються лише у прокуратурах Воловецького, Рахівського, Міжгірського районів …. якщо повезе, то може запропонувати прокуратуру Свалявського району. При цьому зазначаючи, що місця в прокуратурах Ужгорода, Ужгородського району так просто не віддаються.

Почувши такі «ужаси» стурбовані сини та дочки мажорів терміново телефонують батькам та жаліються. Звичайно ж батьки, перш за все, хочуть тільки світлого та перспективного майбутнього для своїх дітей, тому готові викласти від 3 до 5 000 доларів США за посаду лише стажиста у вищевказаних прокуратурах. Так і живе наша прийшлячка Гангур Л.М., так і виховує кадри, і що від таких кадрів очікувати, коли з приходом на роботу вже починають думати про гроші.

Тячів 2015-06-25 / 23:25:01
І щуку кинули у воду. Подалі від закарпаття, де цього корупціонера знають як облупленого,це племінник екс-горе-прокурора закарпатської області Бенци Юрія, який його, меншого брата Олександра Братюків _ тепер прокурор мукачівського району)та майже усіх прокурорів районів призначав,як проказу на посади, влаштовув за хабарі цей касир генпрокурора Януковича Пшонки.Тепер цих покидьків корупціонерів розкидують по регіонам,щоб менше було розголосу. На совісті цих наглядачів законності скалічені долі людей, тотальна корупція, порушення прав людей.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини