Через звернення активістів поновлено справу про привласнення землі Іваном Волошиним, а щодо прокурора Ужгорода Івана Зареви здійснюється перевірка Генпрокуратури (ДОКУМЕНТ)

За підсумком розгляду скарги активістів обласного центру Закарпаття на адресу Генеральної прокуратури України щодо неналежного розгляду скарг на дії першого заступника міського голови Ужгорода Івана Волошина та внесення прокурором міста Ужгорода Іваном Заревою неправдивих відомостей у декларацію про доходи вжито ряд заходів.

Через звернення активістів поновлено справу про привласнення землі Іваном Волошиним, а щодо прокурора Ужгорода Івана Зареви здійснюється перевірка Генпрокуратури (ДОКУМЕНТ)

Як йдеться у відповіді прокуратури Закарпатської області, зокрема 5 травня 2015 року було скасовано постанову слідчого СВ Ужгородського міського відділу УМВС України в Закарпатській області від 6 березня про закриття кримінального провадження №12015070030000508 - про розслідування обставин незаконної приватизації землі першим заступником міського голови Ужгорода Іваном Волошиним "під гаражі" на площі Петефі та "під індивідуальну забудову" біля велнес-готелю "УнгварсЪкій" на вулиці Електрозаводській. Відповідні матеріали надіслано начальнику СВ Ужгородського міського відділу УМВС України в Закарпатській області для організації проведення досудового розслідування, яке на даний час триває.

Що ж стосується кримінального провадження №42013070000000009 (крадіжка газу у велнес-готелі "УнгварсЪкій"), то якщо раніше міліція під керівництвом начальника УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича намагалася применшити масштаби злочину, звівши його до просто крадіжки, то тепер у справі знову фігурує п.4 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена у великих розмірах, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років). Крім того, як тепер зазначає прокуратура області, встановлено, що досудове розслідування у цій справі "не у повній мірі відповідає ст.ст.2, 9 КПК України. Заходи щодо забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування у розумні строки наведеного провадження не вживаються. Прокуратурою області, з метою активізації проведення досудового розслідування та прийняття у кримінальному провадженні кінцевого рішення, прокурору м. Ужгорода направлено доручення".

Крім того, як інформує прокуратура Закарпатської області, "за фактом, наведеним у зверненні, щодо внесення прокурором м.Ужгорода Заревою І.І. у декларацію про доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру неправдивих відомостей, ... стосовно Зареви І.І. 11.03.2015 року в Генеральній прокуратурі України розпочато проведення перевірки згідно з Законом України "Про очищення влади", яка передбачає, в тому числі, і перевірку відомостей, зазначених у декларації".

Крім того, як раніше повідомляло Закарпаття онлайнзвернення з приводу "кришування" прокуратурою криміналу та корупційних порушень заступника мера Ужгорода Івана Волошина направив у генеральну прокуратуру України народний депутат України Віктор Балога.

28 травня 2015р.

Теги: Іван Волошин, Іван Зарева, УнгварсЪкій

Коментарі

пензіаш 2015-06-04 / 13:56:54
то вобщето Поповича імали на хабарі тай оправдали лиш нико се не говорить бо облажалися правохоронці. намбляться за такоє ся хвалити ош грош отримали а справу запороли!

прокурору 2015-06-03 / 18:53:37
кіть уже іде така гаряча бесіда за сього Гаррі поттера руслана Біловара, та він кришує металолом ще з часів коли му няньо жив, небіжчик.Вун крещений того Бенци, сволоти,тот Бенца сисю дегенерацію і наплодив за крадені тисячі доларів їх батьків і матерів. А пак хочете оби у прокура турі чесні робили.Злодій злодія покривать, а ворон ворону око не виклює.
А щи сись упирь Руслан Біловар свого братюка двородного Богдана, тоже Біловара,го імили на хабарі у Лівові,а суд го оправдав та поновив за бабло, а Руслан все помагав. От має прокурор области Янко династії ворів, хабарників, корупціонерів і злодіїв. Куди ідеме люди добрі із такими перевертнями????

Прокурор 2015-06-03 / 00:53:00
Біловар Руслан сволота рідкісна, до цього часу оббирає пограничників на 10 доларів з ящика, а Дзюбі Івану Івановичу, справжньому начальнику ВВБ ГПУ каже, що гроші бере Братюк В.П. Сакварелідзе Давід поцікавтеся Щенком Біловаром Русланою.

Мішко Боднарь 2015-06-02 / 22:33:42
А чому всі замовкли по поводу Біловара який теж кришує бізнес всілякий валютки металолом і багато іншого! Який купив собі посаду в генеральній прокуратурі мабуть Пан Генеральний Прокурор заце і Незнає. Але чомусь ці активісти за нього нічого не пишуть тому що він з їхньої команди. Тільки бачать Шаранича Зареву. Пан Генеральний прокурор проведіть будь ласка перевірку по Біловару Руслану. А то він тут всіх пугає особенно міліціонерів що він начальник ВВБ в генеральній прокуратурі.

водій Степан 2015-06-02 / 19:28:05
Скоро усі ся обосрете, Кайло іде прокурором области. Ладіт гроші.

мукачовиць 2015-06-02 / 18:54:42
Не творiся люди на старого Бенцу, то психiчно хворий чоловiк. Скоро прийде му пиз..ь, за што Степан його возит та служит му, а зарплату у прокуратурi получат. Хiба це корупцiя ????

йовжик 2015-06-02 / 18:47:31
А бойовому-Мойдодиру -Демкiву якусь посаду дадуть ? Кулько сегiнь буде двiр прокуратури пiдмiтати. Ганьбив би ся, пенсiя в нього 24 тисячi, а ун за пару тисячок помиями заниматся сомар.

сторож 2015-06-01 / 21:31:00
Оби уже здох тот очкарик Бенца, докіть буде вирішувати кадрові питання? Та усе щи тігаєся як тот старий слимак, уже пісок із гузиці сиплеся, а ще шабаші устроює подпольно прокурорським крисам. Не зря говорять докі ці старі "нові" кадри від бандюка Бенци не витравлять як щурів, доти не буде правопрядку.

Мiшко 2015-06-01 / 09:42:48
Тиждень тому водному ресторанчику пуд Мукачевом вiдбулося прокурорське збiговисько. Формально святкували 50 рокiв Петруньови , а факиично думали як пережити грузинську реформу прокуратури. Керував збiговиськом Бенца.Вирiшили Ужгород вiддати Заревi, Берегово Братбку старшому, Мукачево Братюку меншому, Хуст Зовдуну, з Тячевом рiшили подумаии, бо Жвнiр заплатив великi грошi I мати пiднiме великий скандал. Вирiшили дати посади I Штефанюку I Олагу, то своi хлопцi. На область вирiшили посиавити Кайла,Янка вiдправити у вiдставку iз його замами. Питання пообiцяв вирiшити Бенца, який знае Шокiна. Чекайме перемiн у Закарпаттi.

Активістам 2015-05-31 / 00:00:21
Хай між гірські активісти та сектори Русняку Павлу Михайловичу у вихідні дні ботінки чистять чорною ваксою. Слава ідіотам, придуркам слава!

Старий кадр 2015-05-30 / 10:04:32
От давно била лафа, а типир сись новий кпк тай молодьож ся забембала, усі гроші уд нас перебили, роблят усьо скорше, у справи вникают швидко, резіну не тягнут, оби люди мали де найти шось тай занести, і мусиме туй того заробляти на всяких убійцах, коркупціонерах і инших. А туй єдине місто де ся можеме поскаржити і викласти наболіле, бо у очи не укажеш, ми ж то доста сикоші, ко би шо не казав!!!

Шимон 2015-05-30 / 01:05:48
Най гроші дают.

суддя Дредд 2015-05-29 / 16:03:25
Україна змінюється. І навіть якщо наші керівники, котрі "родом із дєцтва" - того самого, що і Янукович, саботують боротьбу з корупцією, Захід, під кредити, змусить їх діяти у цьому напрямку. А коли маховик запуститься - його вже не зупинити...
Вже незабаром справа Волошина стане показовим судовим процесом у всьому наборі його кримінальної діяльності і в усій "красі" кримінальних взаємозв'язків у розрізі персоналій. Тому тим, хто тепер кришує і фальсифікує, прийшов час замислитися. Бо вже скоро...

нївний 2015-05-29 / 15:43:41
не буде нічого Зарева зробив переоцінку майна. Нова довілка про оцінку? Але у нас є орігінал завіреної старої.

АКТИВІСТ 2015-05-28 / 11:14:53
За що стояв Майдан? За що гинуть патріоти на сході?

Бенца 2015-05-28 / 10:23:56
Аш хоче Балога свою власть в Ужгороді мати та най заплатит прокурорам файні гроші тай посадят му Волошина, а не усякі пасквілі пише Генеральному прокуророви. Скоро хлопці узьмутся за Балогів, кой такі жадні. А Волошин усе купіку принесе, із чим Янко має у конци місяця у Київ іти?

АКТИВІСТИ МІЖГІРЯ ТА ПРАВИЙ СЕКТОР 2015-05-28 / 10:00:36
ШАНОВНИЙ ПАН ЯНКО ВИ КОЛИ НАВЕДИТЕ ПОРЯДОК З МЕРОМ МІЖГІРЯ ЩУРЕМ ВАСИЛЕМ ЯКИЙ РОЗПРОДАВ НАШІ ЗЕМЛІ ТА БУДІВЛІ ЯКИЙ ОРГАНІЗОВУВАВ ТІТУШОК НА КІЕВ ЯКИЙ ЗВІЛЬНЯВ ЛЮДЕЙ НЕЗАКОННО З РОБОТИ А КРИШУЄ ЦЬОГО РЕГІОНАЛА ВАШ ПРОКУРОРЧИК РУСНЯК ПАВЛО МИХАЙЛОВИЧ (КАСИР)МИ МІЖГІРЦІ НАВАС НАДІЄМОСЬ СЛАВА УКРАЇНІ ГЕРОЯМ СЛАВА

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини