ДАІвець проти "оператора": закарпатські "герої" відеоролика продемонстрували нездатність до цивілізованого спілкування (ВІДЕО)

Закарпатські ДАІвці зусиллями невідомого "оператора", який вирішив прийти на допомогу водієві, але й сам продемонстрував на відео нездатність до цивілізованого спілкування й хамську поведінку, знову стали героями неоднозначного і неординарного відеоролика.

ДАІвець проти "оператора": закарпатські "герої" відеоролика продемонстрували нездатність до цивілізованого спілкування (ВІДЕО)

Правоохоронці в Мукачеві зупинили водія і попросили його пройти в адмінбудівлю поста. Однак у ситуацію втрутився чоловік з камерою, що надало історії несподіваного повороту.

Так, на відео частково видно, але добре чути: ні неошколовані ДАІвці, ні пересічний закарпатець, який, певно, вирішив спробувати себе у ролі активіста на кшталт "Дорожнього контролю", не здатні до нормального спілкування. Правоохоронці, хоч і з квітами маку пам'яті та стрічками у кольорах національного прапора, але хамлять чоловікові, на підвищених тонах і з "ти-канням" відмовляються представлятися.

Втім, "оператор", обличчя якого не видно, але добре чути голос, нестриманою поведінкою та хамством ДАІвцям аж ніяк не поступається.

Врешті, після нестриманої розмови, з образами й "ти-канням", учасники інциденту розійшлися полюбовно: правоохоронці таки відпустили водія, якому "оператор" пообіцяв нагадати правила дорожнього руху.

06 травня 2015р.

Теги: ДАІвець, оператор, спілкування, нездатність

Коментарі

Ймення 2015-05-10 / 22:18:30
Не треба прозивати хлопцив, а их учителив! Так их пидготували. На милицейску етику треба чищу освиту?

Читач 2015-05-10 / 16:38:14
Бидло рулить...

Говорити не вміє, сформувати думку не вміє... Про які відстоювання прав може іти мова, якщо воно книжки жодної не прочитало... Вже не кажучи про знання законів... Воно навіть не розумміє свою душевну і моральну убогість, і те, як воно виглядає зі сторони... Нещасний...

правда 2015-05-08 / 09:56:04
У наших міліціонерів права обмежені , а бидлота цим користується. Я сам керую транспортним засобом 12 років , за цей час мене ДАІ зупиняли багато разів , але коли ти поводиш себе грамотно , культурно , говориш з людиною нормально то з тобою так само поводяться . А коли "бидло" з телефоном "лізе в очі" то на місці міліціонерів треба було телефон викинути у річку , а бидлоту навчити , як треба поводитися . Не можна аби таке дурне ходило і в очі лізло , бо сьогодні воно пішло в міліцію "виясняти за цімбора" , завтра піде в суд "шось виясняти" , а після завтра прийде до тебе додому і буде шось виясняти шо йому не любиться у тебе вдома , не можна такого допускати . Людина має відчувати якусь наказаність . Як можна лізти в очі людині , яка працює декілька років на посаді , якомусь не грамотному дурневі ??? І тим більше задавати якісь питанння , які до нього не відносяться?

Вітя 2015-05-07 / 11:08:09
Сись кунь з камерою, яке він має право тикати людям на роботі. Повиїзджали горяни, купили телефони та ходять ділові, ще й викати їм. Треба було закрити на 3 сутки за неповагу, та най ся учит у слідуючий раз. Чого кликали до адмінбудівлі? Показати порушення на відео і провести профілактичну співбесіду та попередити про відповідальність. Шофер мовчит а ун мнямле"

Корінний закарпатець 2015-05-07 / 10:16:17
Повністю згоден з попереднім коментарем , але наші даішники мають такі ж права , але не використовують іх бо безграмотні , тому не впевнені в собі , от і висновок - вони таке ж бидло , особливо на посту в Мукачеві , треба класти грамотних працівників ( а такі в даі Закарпаття є ) які б не бекали мекали а присікали іншу бидлоту , за рахунок впевненості в своіх діях , яка має грунтуватись на освіченості !!!

Водій 2015-05-07 / 10:16:10
Нічого цікавого, шкода 4 хв часу витрачати на перегляд. А як малограмотні вуйки бикують я досить бачу і без інтернету. Не робіть так більше.

правда 2015-05-07 / 09:20:12
Такого не має нігде в світі , аби якісь "друзі" інспектору задавали якісь дурні питання. Ану у Венгрії чи цяцькалися би з такими "зйомщиками"- наручники на руки і в камеру до вияснення обставин. А тут кожне бидло не грамотне іде і наводить порядок. Ось це правда- ЖАХ. Як може людина , яка понятття зеленого не має про роботу міліції тицькати в очі телефоном , та шось там морконіти .

корінний закарпатець 2015-05-06 / 23:18:47
Боже ! Жах ! І це кругом ! Одні дебіли , на жаль презентують наш край на дорогах , інші в всесвітній мережі ! Других ми не скоро виправим , а от щодо перших - М.М. Бойчук, Ви ж порядна людина , ну заберіть це бидло з постів !!! Вони ж всіх нас ганьблять , ну поставте хоча б Ужгородських , або оласників , маєте ж освічених людей !!!!!!!!!!!!!

НОВИНИ: Світське життя

20:09
/ 7
Стоянка первісних людей в закарпатському Королеві виявилася найстарішим людським поселенням Європи – 1,4 млн років
00:03
Мукачівець Сергій Кузьма здав 24,4 літри крові протягом 20 років
11:05
Вина Срібної Землі. Як на Закарпатті малі винороби просувають свій продукт
18:21
/ 2
Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
19:27
Через COVID та війну равликовий бізнес на Закарпатті вимирає
10:20
"Винна мануфактура Штифко": винороб з освітою фізика відроджує виноградарські традиції на Закарпатті
17:31
Залізничник з Мукачева виготовляє металеві мініскульптури на підтримку ЗСУ
15:06
"Вина Срібної Землі": як на Закарпатті відроджують виноробську славу
15:02
/ 1
Кореєць Сонгджін, який 10 років жив в Ужгороді, переклав "Червону руту" на рідну мову
10:52
/ 7
Ужгородець відтворив старовинний струнний інструмент із фрески Горянської ротонди
10:18
Ужгородка виростила двометрові чорнобривці і потрапила до Книги рекордів
22:42
106-річний ужгородець Микола Деревляник сам готує, прибирає та пере одяг руками
20:46
На Закарпатті ветеранів війни та членів їх сімей професійно адаптують за кошти держави
10:17
Медик з Мукачева Валентин Вракін рятує поранених на передовій
14:11
На Закарпатті почали готувати собак-терапевтів для психологічної підтримки ветеранів
17:44
В Ужгороді волонтерки готують їжу для поранених військових, які лікуються в медзакладах
11:32
/ 2
На Рахівщині виготовляють морозиво із пива та сидру та варять варення із гострого перцю
10:57
У нацпраку "Синевир" на Закарпатті встановили фотозону з "портретом" хранительки лісу – Мавки
10:55
В Ужгороді виготовляють натуральну косметику із квітів і трав
11:34
Школяр із Донеччини вигуляв в Ужгороді службового собаку Нацгвардії й отримав у винагороду шкільне приладдя
11:27
Волонтери в Ясінях на Рахівщині шиють маскувальні сітки для бійців на передовій
17:52
Спортсмен із Мукачева Богдан Черепаня став чемпіоном України з бойового самбо
19:00
Дитячі табори відпочинку, квест-екскурсії, туристичні походи: активно й насичено проводять літо на Закарпатті "Щасливі діти"
15:11
/ 2
На Закарпатті врятували лелеку з поламаним крилом
10:39
Вихідець із Лисичанська заснував в Ужгороді першу роликову школу
» Всі новини