На Закарпаття прибув Медведчук. Шаранич готує затримання активістів

Під керівництвом начальника УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича ближчим часом готується затримання активістів Правого сектору та інших організацій, що здійснювали на Закарпатті Революцію Гідності. Відбувається це в контексті прильоту на Закарпаття Віктора Медведчука – кума президента Росії Владіміра Путіна, очільника антиукраїнського "Украинского выбора".

На Закарпаття прибув Медведчук. Шаранич готує затримання активістів

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомив речник Правого сектра Закарпаття Володимир Гласнер.

"Як нам стало відомо із джерел близьких до керівництва закарпатської міліції, в найближчий час готується затримання активістів Правого сектору та інших революційних організацій. Голова «кишенькової» громадської ради Шаранича при УМВС області М.Желізняк вже звернувся до прокурора області із вимогою педалювати справи проти активістів люстраційних процесів, зокрема, наших бійців.
Можливо, це випадковість, але вчора в Ужгород прибув літак та вертоліт Медведчука із великою групою супроводу, які на даний момент перебувають на сумнозвісній дачі в Жденієві. Саме від вчорашнього дня із небаченою силою загуділо кубло відданих Шараничу міліціонерів. 
Які саме накази віддали Путінський кум Медведчук із Шараничем нам поки невідомо, але ми розуміємо, що ця парочка зараз, як ніколи, зацікавлена в дестабілізації ситуації на Закарпатті. Але повідомлений – значить озброєний, тому нами прийнято рішення про повну мобілізацію та повернення наших бійців із передової задля збереження миру та спокою на нашій землі", – пише В.Гласнер

07 вересня 2014р.

Теги: Правий сектор, Шаранич, Медведчук

Коментарі

справедливий 2014-09-21 / 12:07:15
цих пінгвінів треба гнати звідци

100ronnij 2014-09-13 / 10:31:26
медведчуку не місце на Закарпатті

ярослав орос 2014-09-13 / 00:01:56
ще...
збираюся до сну: кілька хлопів од закарпаття там, поблизу моєї закодованої горлівки, стрічав...
прикметно те, що з них -- етнічних закарпатців -- катма...
етнічні ж русаки й"східняки" воюють...
а де ж та наволоч од "барви"?
суки!

ярослав орос 2014-09-12 / 23:19:26
звичайно, шаранич не вз*явся з болота... його породили в. балога, н. шуфрич і, звісно ж -- г. суркіс з в. медведчуком...
до слова, у в-ві івана ребрика про сув*язь сьої нечисті у закарпатті якраз і готується наступна книжка про "ворогів українського народу"...
цікаво, а чи побачить в о н а світ...
усе залежить од щирого серця закарпатського патріота!
СЕРЦЕ, БИЙСЯ Ж В УНІСОН З УКРАЇНСЬКИМ НАРОДОМ...
слава олегові дибі!

Закарпатець 2014-09-12 / 14:51:42
Нащо тот чоловік сюди ходит ун не розуміє що ун туй ніко.

Ярослав Глагола 2014-09-12 / 14:35:57
Шановні! Я достатньо делікатна людина і ніколи не піду в гості туди, куди мене не запросять. Приїзд Медведчука на Закарпаття позбавив мене навіть слідів делікатності, тому я буду в міру вульгарним.
Медведчук - монстр, котрий створив "очкастий" клан СДП(О), нагадує типа, який нагадив на порозі нашої квартири, позвонив в двері та попросив туалетний папір. Вважаю, що цьому типу нема чого робити на нашій благословенній закарпатській землі. Нехай собі тимчасово ловить бички на березі тимчасово окупованого
Криму. Там він знайде собі і електоральну базу серед таких відморозків, яким є він сам.

Ярослав Глагола 2014-09-12 / 14:23:59
Шановні! Я достатньо делікатна людина і ніколи не піду в гості туди, куди мене не запросять. Приїзд Медведчука на Закарпаття позбавив мене навіть слідів делікатності, тому я буду в міру вульгарним.
Медведчук - монстр, котрий створив "очкастий" клан СДП(О), нагадує типа, який нагадив на порозі нашої квартири, позвонив в

Адмін 2014-09-12 / 00:51:52
Зверніть увагу на рекордну для закарпатського сектора інтернету кількість лайків з Фейсбуку під цією інформацією (ПОДОБАЄТЬСЯ). Досі рекордом було близько 300 лайків. Отак безпрецедентно громада Закарпаття реагує на співпрацю Шаранича і Медведчука. Міністру Авакову слід робити висновки.

теж вуйко 2014-09-10 / 20:42:39
"Медведчук еще с июня готовил группы в Киеве, для "восстания", "терактов" и "беспорядков", которые намечены были на сентябрь".

Ось тепер і здогадайтеся з трьох раз чого приїхав в Закарпаття кум Путіна.

Вуйко 2014-09-10 / 16:07:23
Дайте Сидорчуку гроші, може почне щось в Закарпатті для Закарпаття робити

Др. Мальтус 2014-09-10 / 11:47:01
"Про войну от россиян
Поскайпился я сегодня с одним русским товарищем. Из вменяемых. Так получилось, что его старший брат из силовиков в высоких чинах. Тезисно вот что выловил:

1. Всё они (россияне-силовики) прекрасно понимают, но одна хуйня есть. Хуйло заразил всех манией, что США ведет против них "гибридную войну". Верят в эту хуйню не все, но на людях об этом говорят все.

2. Наступление начали потому, что со взятием Илловайска наступал пиздец по снабжению Донецка и проект ДНР можно было закрывать. В Луганске уже вовсю шерстили наши ДРГ, да и он тоже был в полшаге от полного окружения, и огневой поддержки из-за границы артиллерией уже было явно недостаточно.

...
11. От чекистов доходили сведенья, что Медведчук еще с июня готовил группы в Киеве, для "восстания", "терактов" и "беспорядков", которые намечены были на сентябрь. Но это уже другие спецслужбы - поэтому скорее на уровне слухов."
http://npubop.livejournal.com/2278716.html

виборець 2014-09-09 / 22:58:57

Виправлення.
Не В.Чубірко, а І.Чубірко (колишній шовгор В.Медвудчука).

Корятович 2014-09-09 / 20:05:45
добре бачити що закарпатці знають хто їхні приятелі а хто їхні гнобителі. Безумовно, треба зустріти цього хруня і віддати йому зароблену честь: доброго копняка в сраку шоби полетів назад до Москви звідки засмердівся!

до славка 2014-09-09 / 16:22:36
Сам пишу,сам коментую.Ви клоуни,хлопці.

Сидорчук 2014-09-09 / 13:14:01
Гроші понад усе!

Вуйко Славко 2014-09-09 / 12:57:35
«Спецстатус получит только треть территории Донбасса, но в составе целостной Украины, - Луценко»
Цей недалекий політик-соціаліст, аеропортовський алкодебошир Луценко, якого Янукович достроково звільнив з буцегарні, грає разом зі зрадником Порошенком у гру Путіна. Саме цього і добивається Путін. Я вчора писав саме про це - "...Чому медіа крім малого винятку мовчать про таємні переговори вчора у Києві голови ФСБ Суркова з Порошенком? Мета домовленостей - створити в Україні «незалежний» анклав Росії Лугандонію саме у складі України, аби Україна не могла ні в ЄС вступити, ні у НАТО, залишатися зоною нестабільності, небезпеки, невизначеності, джерелом різної кримінальної, соціальної і політичної інфекції на всю Україну, тією ниткою, через яку Путін буде смикати Україною у потрібному йому напрямку, Україна має залишатися бідною, з кримінальним олігархатом, який продовжуватиме її обдирати, при цьому зумисне валячи курс гривні. Тому Порошенко, агент Путіна, і розказує про «спецстатус» окупованих регіонів, руцкій язиг для них, порушуючи Конституцію України, децентралізацію, яка передуватиме «незалежності» ДНР і ЛНР – Порошенко - «Що може бути дорожче перемир'я, хто проти перемир'я?» замість підняти країну проти дикого ворога - Росії...". Тому навколо себе Порошенко понатикав повних нездар, але слухняних, і ворогів України.

Сидорчук 2014-09-09 / 12:08:21
Слава грошам! Смерть ворогам!

виборець 2014-09-09 / 11:52:25

Йде виборча кампанія у ВР України. Не сумніваюсь, що В.Медведчуком за везлися гроші на ці вибори, щоб підтримати місцевих регіоналів на виборах.

Якщо знову по «мажоритарці» висунуться В.Чубірко, С.Деркач, М.Ланьо (чи І.Драгобецький), С.Ратушняк (чи Р.Бровді, О.Адамчук), І.Бушко, С.Мошак (чи І.Качур) - значить гроші знову «пішли по людях».

На мою думку, саме для цього і потрібна команда С.Шаранича (МВС), В.Гелетея (СБУ), В.Лунченка (ОДА), О.Сидорчука (прокуратура), І.Волошина, В.Чубірко (криміналітет), які мають досвід «забезпечення» виборів.

Ось вам, шановні виборці, і «нове життя» під час війни після другого Майдану.

Вуйко Славко 2014-09-09 / 11:22:27
Влада мовчить про катастрофу наших військ у зоні воєнних дій. Іловайськ, сектор «Д» і у інших місцях наші підрозділи потрапили у оточення, як мінімум з системних помилок, а є підстави думати, що зумисних дій військової п’ятої колони Генштабу і навколо. Втрати набагато більші, ніж офіційні дані, деякі підрозділи, повністю забуті командуванням, до цього часу оточені і прориваються самостійно. Знищена еліта українських добровольців, майданівці, і це зроблено зумисно, цинічно, дико. Але майданцівці, патріоти України на цьому не закінчуються. Нехай українська боягузлива олігархічна влада не тішиться разом з Путіним. Цій зрадницькій владі не вдасться на гальмах спустити Україну у російську каналізаціію. Третій Майдан буде. І запитає про всі ці жертви, чому Україна не переведена на воєнні рейки, чому цілодобово не робиться нова зброя, чому батальйони отримують кулемети 40-х років виробництва, чому сотнями стоїть законсервована бронетехніка, чому у кожному селі, містечку не організовані, не озброєні, не навчені самооборонівці, чому не поставлено на потік виробництво протитанкового «Сапсану» як і інших видів необхідної зброї, чому не впроваджується-не використовується винахід по матеріалу на броню, що мінімум у 2,5 рази міцніший за світовий зразок – для бронетехніки, бронежилетів, касок… , чому волонтери купують у власної армії свою зброю, техніку, амуніцію для воюючих батальйонів, чому деякі штабісти отримують підвищення по званню по два рази на місяць, чому суди випускають злочинців. Чому не прийняті владою 20 літаків-винищувачів, які пропонувала Канада, чому не зроблено ЖОДНОГО КРОКУ ПО РЕФОРМАМ! Влада України вже скомпрометувала себе перед світом і їй не довіряють. Про все це і інше спитаємо від Порошенка і нижче. Всіх.

михайло 2014-09-08 / 23:23:30
Но тепер пустяник щербей з "шаріком" будут масажіровати "медведю" пршстату в жденієві, чи шо?!

НОВИНИ: Політика

13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини