Через Погорєлова-молодшого майже весь штаб Тимошенко в Ужгороді звільнився

Через призначення Андрія Погорєлова, сина екс-мера Ужгорода Віктора Погорєлова, керівником виборчого штабу Юлії Тимошенко на виборчому окрузі №69 з центром в Ужгороді, більшість працівників цього штабу написали заяви на звільнення.

Через Погорєлова-молодшого майже весь штаб Тимошенко в Ужгороді звільнився

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомив довірена особа кандидата на пост президента України Зоряна Шкіряка Сергій Шанта, який заради налагодження співпраці був присутній на представленні А.Погорєлова.

"Я думав, що це лише для мене дурдом і збоку бантик! Але, як виявилося на представленні, жодна присутня особа це не підтримала, атмосфера була дуже негативна, зі сторони А.Погорелова - зверхня, та надалі практично вся частина працівників штабу відразу почали писати заяви на звільнення, - розповідає С.Шанта.  - Однозначно, це призначення так само негативно сприйме електорат Тимошенко... Такий шлейф за його батьком, ...з яким він працював у тандемі (особа, що свого часу понесла кримінальну відповідальність за корупцію, ще за часів СССР..., на даний час є відстороненим мером, при якому місто стало занедбане з пустою казною, ... і донедавна був членом Партії регіонів)", - констатує С.Шанта.

"Невже в Києві не розуміють і не знають, що доручили в Ужгороді керувати підготовкою виборів людині, яка працювала в інтересах АнтиМайдану, яка ... не має не те що підтримку в мешканців Ужгорода та депутатського корпусу в Ужгородській міській раді, а - несприйняття, яка виключно дивиться, де працевлаштувати команду свого батька, яку ганебно нагнали з міської ради, яка буде працювати не на рейтинг Ю.Тимошенко, а на власний політичний інтерес?" - запитує довірена особа З.Шкіряка.

09 травня 2014р.

Теги: Погорєлов, Шанта

Коментарі

Катерина 2014-05-12 / 12:45:41
Что думаете о ГРИЦЕНКО?

Іван 2014-05-11 / 23:31:42
Хто, хто , а от Юля точно не буде. Вона банально зрадила нас, своїх прихильників. Зараз в нашому районі,
все тієї ж Запорізької області осередок “Батьківщини” очолює людина, яка всю зиму організовувала, збирала по району і щодня відправляла на Антимайдан 3 автобуси “тітушок”.Ми про це писали, дзвонили на гарячу лінію центрального штабу, писали Юлі на фейсбук, та то все виявилося до фені. Тоді плюнили на весь цей безлад під керівництвом Соболева і припинили своє перебування в тому, у що сьогодні перетворили “Батьківщину” 150 людей відразу вийшло з партії, і ніхто навіть не запитав, чому? А ви про який то штаб, де десяток партійців незгоду свою проявили. “Отряд не заметил потери бойца, и “Яблочко” песню допел до конца”…Допевает сейчас свою песню и Юля, 25 мая будет он, этот конец ее политической карьеры. Помните, Мороз тоже предал своих и кто о нем теперь вспоминает…. То то же!”

Влад 2014-05-11 / 17:55:05
Ще у вересні минулого року аналогічна ситуація сталася в Запоріжжі. Там Політрада ВО "Батьківщини", на догоду Соболеву незаконно звільнила легітимно обраного керівника обласної парторганізації Валерія Крайнего і пропхнула на його місце єкс-губернатора Запорізької області О.Старуха. В знак спротиву, всі керівники написали Турчинову листа з вимогою провести обласну конференцію і розібратися в ситуації. Політрада проігнорувала це зверенення 27 тисяч запорізьких партійців, натомість всіх районних керівників, все обласне бюро, членів районних бюро новопризначене керівництво виключило з партії!!! Сьогодні на Запоріжжі "Батьківщини" фактично не існує. Доречі, (для Марії), тоді і близько не було Порошенко і його штабу, так що вони тут зовсім ні до чого. Запрожці чекали, що Юля вийде і відновить справедливість, та марно. Кучка ПРПешників Соболева сьогодні керує тим, що вони намагаються видати за обласну партійну організацію. Виборе все всім покажуть і нічого не треба буде доводити. Якщо ми не потрібні Юлі, то навіщо нам такий лідер??? Та це вже і не лідер.

Горянка 2014-05-10 / 20:40:50
Уже давно слід було визначитися з командою.І цій команді думка рядових членів нікому не цікава і нашому губернатору ні ані верхівці "Батьківщини" тут і даді все вирішують гроші.
Я бачу лише одну жінку кандидата в наші президенти- Богомолець Ольгу.

йончі бачі 2014-05-10 / 09:04:59
вітаю юлю-тигрулю вона в Ужгороді отримає пусрану гузицю а не підтримку людей

маря 2014-05-10 / 09:04:57
Неначе все повторюється (помаранжева революція), одні боролися, страдали, втрачали і вірили, що настане краще, а скористалися все ті ж....Втрачаю віру, що закарпатському народу хтось хоче зробити добре, а особливо після призначення довірених осіб від Тимошенко та й Порошенка та нічого практично не змінилося і в медицині, освіті....

vovk 2014-05-10 / 01:21:07
Ot i vse! VANA u vsij svojij krasi! Ale vse logichno. Juljka ne maje NAJMENSHYCH shansiv vyhraty na vyborach,pro scho vona vzhe zajavyla na vsju krajinu,faktychno postavyvshy Ukrajini uljtymatum;- abo vy vybyraete mene ,abo ja vybory NE VYZNAJU i vkydaju Ukrajinu v chergovyj chaos protestiv i majdaniv! Otaka ...ujnja,maljata!

Марія 2014-05-10 / 01:04:50
Юля я в тебе вірила, фу фу, ну що Ви зовсім сліпі, чи це робота рук штабу Порошенка. Таке гівн. призначити, це не 0 % , це ФУУУУ, як ви можете, розкидуватися нашою вірою у Вас, гіршого я і придумати не можу, хто, та любий інший зробив би краще для Вас , любий, .............навіть вибачатись не буду, Андрій ---просто ФУУУУУУУУУУУ

депутат(ка) 2014-05-10 / 00:19:02
Жорстоке розчарування. Було, очевидно, довгі роки очарування. Нині всі маски зірвано: Тимошенко - Шуфрич - Медведчук( = СДПУо) - Погорілови = регіони. Юля, прости, Юля, прощай!!!

Олександр 2014-05-10 / 00:00:04
Не все загублено....

НОВИНИ: Політика

13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини