Голова Закарпатської ОДА від сьогодні - Валерій Лунченко. Офіційно

В. о. Президента України Олександр Турчинов призначив на посаду голови Закарпатської ОДА нардепа Валерія Лунченка.

Голова Закарпатської ОДА від сьогодні - Валерій Лунченко. Офіційно

Відповідний указ, підписаний сьогодні, 2 березня, з'явився на офіційному сайті Президента України.

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 202/2014

Про призначення В Лунченка головою Закарпатської обласної державної адміністрації
 
Відповідно до статей 112 та 118 Конституції України постановляю:
 
Призначити ЛУНЧЕНКА Валерія Валерійовича головою Закарпатської обласної державної адміністрації.
 
Виконуючий обов'язки Президента України,
Голова Верховної Ради України Олександр ТУРЧИНОВ
 
2 березня 2014 року
 

Довідка

Валерій  Лунченко (13 жовтня 1982, м. Хуст Закарпатської області) — народний депутат України. Член партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина», входить до Політради

У 2003 році закінчив Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, після закінчення якого отримав диплом менеджера-маркетолога. У 2004 році закінчив Угорський національний інститут (м. Ньїредьгаза, Угорщина) за спеціальністю «Приватне підприємництво». У 2006 році Харківський національний автомобільно-дорожній університет за спеціальністю «Автомобілі та автомобільне господарство».

2007 — 2010 рр. — діагност-логист на приватному підприємстві.

З грудня 2010 р. — керуючий справами Хустського міськвиконкому.

З липня 2009 р. почав активну громадську діяльність як голова Хустського міського відділення громадської організації «Фронт Змін», а з грудня 2009 р. був обраний головою Хустської міської організації політичної партії «Фронт Змін».

31 жовтня 2010 р. — був обраний депутатом Закарпатської обласної ради від партії «Фронт Змін».

На парламентських виборах 2012 р. був обраний депутатом Верховної Ради України від ВО «Батьківщина», № 61 в списку.

Член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.

Одружений. Має доньку.

02 березня 2014р.

Теги: Лунченко, голова ОДА

Коментарі

779 2014-11-29 / 16:38:09
Нехай Русин поверне гроші взяточник. За що його тримають?

))?65 2014-11-17 / 21:56:01
А пані Файт-директорша????? По ній тюрьма плаче!!

Оля 2014-11-17 / 21:53:48
В Сваляву в відділ освіти хоча б одну перевірку.Нехай люди знають скільки він бере за роботу!!!!

Віра 2014-11-17 / 21:49:44
Коли будуть звільнені пан Русин В.П заврайвно та директор ЗОШ№3 Файт Т.В? Це РЕГІОНАЛИ!!!!!! А насамперед взяточники!!!!!!!!! Приїдьте перевірте!!!!!!!!!!!

зззз 2014-03-12 / 23:51:33
пожіть будь ласка ЗаЯВУ про звільнення гол св РДА на сайтй хай полюбуютьса ГЕРОІ УКРАІНИ що УРЯД слово дотримае і незабаром будуть такі як воно Дрогобецький ворог майдану будуть звільнені та ПКАРАНІ!!! активістита правий секторДЯКУЕМО ЧЕКАЕМО

УЖГОРОД 2014-02-26 / 20:44:37 2014-03-07 / 11:22:04

треба звільнити таких корупціонерів з партії регіонів Кляп, Собкова- якій уже не місце в освіті(зажерлася),Палько які уже обклалися котеджами, і збирать лише гроші від учителів.Ім не місце на даних посадах, просимо дуже взяти до уваги.

Володимир Іванович освітяни 2014-03-07 / 11:17:56
Валерій Валерійовичу! Звертаюсь до Вас з великим прохання звільнити керівників управління освіти, бо в освіті завжди все погано, треба все змінювати, бо Собкова диктатор піночет в освіті. Наведіть порядок в освіті. Надіємось на Вас!!!!

Марина зі Рахівщини 2014-03-07 / 11:11:28
Шановний Валерію! Змініть керівників підрозділів ОДА, зокрема зверніть особливу увагу на управління освіти

корінний свалявець 2014-03-05 / 00:26:10
Думаю пану Лунченко потрібно прислухатися до громадкості !!! не робіть поспішних призначень за квотами і проханнями цімборствами знайомствами !!! звертайте увагу на професіоналізм !!! і на те що не зважаючи на пот=літичні чи релігійні погляди якщо людина є людиною і має якості справедливості ! людяності ! то це повинен бути Ваш вибір !!!

лунченко 2014-03-04 / 21:18:08
“Вперше за часів історії України наша держава зазнає іноземної агресії. Фактично ми з Вами знаходимося на грані відкритої і широкомасштабної війни з Російською Федерацією. Нас пробують залякати, роз’єднати і змусити добровільно здати Незалежність”, – написав на своїй сторінці у Фейсбуку новопризначений голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко.

“У цей важкий для країни час ми мусимо мобілізувати наші зусилля і бути готовими захистити свою Батьківщину. Ми маємо діяти скоординовано, виконувати погоджені керівництвом держави рішення. Утриматись від неконтрольованих дій. Зберігати здоровий глузд та спокій.

Закарпаття, як центр Європейської України, має стати єдиною монолітною силою в протистоянні з ворогом, який вже стоїть біля наших воріт.

Вірю, що заради пам’яті Небесної сотні, яка віддали свої життя за Волю України, ми з Вами зможемо дати гідну відсіч і не дозволити російському агресорові зруйнувати наші здобутки!

Тому, я закликаю усіх закарпатців: будьте сильними, мудрими, єдиними. Не мовчіть! Під синьо-жовтими знаменами виходьте на площі міст та селищ, аби показати усій міжнародній спільноті, що нам не потрібна війна! Нам не потрібен “захист” чужих армій! Ми – мирний народ, і ми – мирна країна! Доля і Воля України в наших руках! Слава Україні!”, – наголошує Валерій Лунченко.

бровді 2014-03-04 / 21:16:28
Чи будете ви, пане Лунченко, гребсти під себе закарпатські землі? Як це робив ваш попередник? Чи опублікуєте в засобах масової інформації тих, хто володіє, користується лісовими масивами? На яких правах, і що має з того бюджет Закарпаття?
Адже в пресі і інтернеті систематично появляються плітки- повідомленняна зразок того,-"Деркач і Ледида отримали ххх гектарів лісу для розведення кабанів і оленів, або Ледіда виділив ххх гектарів лісів для Медведчука?

окей 2014-03-04 / 21:15:34
Попросіть студенту медфаку навіть з старших курсів, щоб вам зробив складну операцію. Жоден анонімний дописувач на це не пог7одиться, а кричати віват-молокосос буде.
Оскільки соціо-економічна ситуація в області, як і в державі критична то будь-ласка давайте оголошуйте кастинг професіоналів на керівні посади з Конкурсною комісією.
Конкурсна Комісія має право:
1) заперечити призначення некомпетентного керівника на посаду голови ОДА, коли соц-екон. стан в області зруйновано.

2) добиватися проведення відкритого конкурсу на посаду голови ОДА за критеріями, підготовленими і запропонованими Комісією.

3) В конкурсній комісії мають бути депутати, чиновники, вчені,
практики, представники місцевого самоврядування, бізнесових кіл,
церкви та громадськості

4) всі бажаючі (в т.ч. випускники Йельського, Кембриджського та
Московського університетів) подають в конкурсну комісію заяви,
рекомендації, CV та документи, які підтверджують їх досягнення в
політиці та практиці

5) комісія + держслужба проводить ревізію стану справ в області і формує перелік головних управлінських завдань з реабілітації ОДА

6) перелік додається у вимоги до претендентів

7) проводиться конкурс і його переможець затверджується Верховною Радою

Така людина, хто б це не був, обовязково виправить соц-екон. ситуацію в області, бо жодна собака не зможе поставити під сумнів його
компетентність та легітимність.

Все це можна і треба зробити за місяць.
PS
Можна, звичайно і я переконаний, що так і буде, наламати дров і тимчасово заспокоїти ситуацію за допомогою кредитів від МВФ, Євросоюзу, Папи Римського......
Але післязавтра воно повернеться на круги своя вже без Януковича і тоді знову небесні сотні будемо готувати, а наприкінці все-рівно хрест на державі.
Така-ж ситуація і з переважною більшістю новопризначених керівників.
Амінь

свалява 2014-03-04 / 21:14:12
20 02 2014 закарпатська обл рада прийняла рішення про звільнення Закарпаття від влади терана Януковича ЗАПИТАННЯ Свалява це Закарпаття чи ні??? якщо так то що сталося ? може вже перефабувався Дрогобецький чи купив знов посаду за сільські землі?

1969 2014-03-04 / 20:47:21
народ задихаеться від звірства гол РДА Свалявського р ну Коли грядуть заміни???

петро 2014-03-04 / 18:32:15
Громадяни Міжгірського району дуже стурбовані тим чи принесе революція гідності правду в наше рідне Міжгіря ,а саме до яких пір взяточниця соціального захистц Маркович Н.Ю буде займати цю посаду .
Вищеназваний горе керівник прийшла на посаду погодивши фальшиві документи по пільговому автоперевезенню громадян нашого району на міліони гривнів , з слів її заступника Я.Марковича заставляла його підробляти фальшиві акти які буцімто підтверджують що все добре за це він також отримав посаду заступника ,просимо ці питання перевірити за 2012-2014 роки,тільки не Міжгірським ОБХС купила.
На виборах за Януковича відповідала за одну з дільниць ,через посередників робила підкуп виборців,видавала громадянам фальшиві довідки з с.Лозянське тільки щоб голосували за Януковича, споювала водкою.
Громадяни с.Лозянське так історично складається майже всі мужики на заробітках і автоматично ведуть догляд за перестарілими (порушуючи чинне законодавство)і відповідно отримують ДСД по 2500-3000грн , горе керівник знаючи про це порушення за взяту 2389 3050 грн закривав на це очі щоб тільки люди голосували за януковича ( громадянин який веде законно догляд за перестарілими йому іде стаж і отримує сімя ДСД знаючи проте ,що вони на заробітках згідно законодавства мають припинятися всі виплати),на нашу думку мають отримувати громадяни які проживають за лінією бідності .
Зараз цей злодій втік відпустку ,щоб невідповідати за свої незаконні вчинки говорить відсидиться все утихне д
тоді прийде далі красти.Просимо з області направити компетентні органи для перевірки(знається особисто начальником КРУ області Рябцем).
Підлеглих та громадя н сЛозянське угрожала щоб підписували що вони підтримують її.
З повагою громадяни Міжгірського райлну

Громадяни с.Лозянське
Царь І, Цар М, Шовак та інші.

ЯУК 2014-03-04 / 08:40:56
Ганьба нинішній владі.

007 2014-03-03 / 22:53:23
ПАНЕ ЛУНЧЕНКО, А ЩО БУДЕ З КУМОМ ЛЕДИДИ КРІЦЬКИМ ТА ЙОГО ДІТЬМИ, ЯКІ ЗАЙМАЮТЬ КЕРІВНІ ПОСАДИ В УЖГОРОДІ, ЧИ МОЖЛИВО ВІН УЖЕ Й З ВАМИ ВИРІШИВ ПИТАННЯ З УРАХУВАННЯМ ФІНАНСОВОЇ ВИНАГОРОДИ, АДЖЕ БАТЬКОВІ ГРОШІ ВМІЮТЬ ЗМІЩУВАТИ З ПОСАД ПРОФЕСІОНАЛІВ ТА ПРИЗНАЧАТИ НА ЇХ ПОСАДИ СВОЇХ "БІДНИХ" ДІТОК.

007 2014-03-03 / 15:29:23
люди знають ,що пишуть-відповідь для "справедливість".Ми дцуже довго мовчали і тепер настав час говорити і діяти відкрито.Ми відрубали голову диктатурі ,та багато життєво-важливих органів ще працюють,і ми не маємо морального права зрадити тих людей ,які стояли та віддавали свое життя на майдані за нас та наших дітей.тому кожного"призначенця" народ буде провіряти,бо має на це право,і дуже прикро ,якщо влада в цьому сумніваеться(((Повністю підтримую пана Русина

Русин 2014-03-03 / 15:02:22
Попросіть студенту медфаку навіть з старших курсів, щоб вам зробив складну операцію. Жоден анонімний дописувач на це не пог7одиться, а кричати віват-молокосос буде.
Оскільки соціо-економічна ситуація в області, як і в державі критична то будь-ласка давайте оголошуйте кастинг професіоналів на керівні посади з Конкурсною комісією.
Конкурсна Комісія має право:
1) заперечити призначення некомпетентного керівника на посаду голови ОДА, коли соц-екон. стан в області зруйновано.

2) добиватися проведення відкритого конкурсу на посаду голови ОДА за критеріями, підготовленими і запропонованими Комісією.

3) В конкурсній комісії мають бути депутати, чиновники, вчені,
практики, представники місцевого самоврядування, бізнесових кіл,
церкви та громадськості

4) всі бажаючі (в т.ч. випускники Йельського, Кембриджського та
Московського університетів) подають в конкурсну комісію заяви,
рекомендації, CV та документи, які підтверджують їх досягнення в
політиці та практиці

5) комісія + держслужба проводить ревізію стану справ в області і формує перелік головних управлінських завдань з реабілітації ОДА

6) перелік додається у вимоги до претендентів

7) проводиться конкурс і його переможець затверджується Верховною Радою

Така людина, хто б це не був, обовязково виправить соц-екон. ситуацію в області, бо жодна собака не зможе поставити під сумнів його
компетентність та легітимність.

Все це можна і треба зробити за місяць.
PS
Можна, звичайно і я переконаний, що так і буде, наламати дров і тимчасово заспокоїти ситуацію за допомогою кредитів від МВФ, Євросоюзу, Папи Римського......
Але післязавтра воно повернеться на круги своя вже без Януковича і тоді знову небесні сотні будемо готувати, а наприкінці все-рівно хрест на державі.
Така-ж ситуація і з переважною більшістю новопризначених керівників.
Амінь

Свалява 2014-03-03 / 13:57:03
"20 02 2014 закарпатська обл рада прийняла рішення про звільнення Закарпаття від влади терана Януковича ЗАПИТАННЯ Свалява це Закарпаття чи ні??? якщо так то що сталося ? може вже перефабувався Дрогобецький чи купив знов посаду за сільські землі?"Згідна повністю!!!!Можливо Він і непогана людина .але зараз так називаємі АВТОРИТЕТИ мають відійти у минуле.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини