Міліцейський міністр, що розганяв Майдан, є власником мармурового кар'єру на Закарпатті (ВІДЕО)

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко – не просто багата людина, а дуже заможна. Він та його родина володіє дорогою нерухомістю в Києві та Донецьку, а також щороку отримує мільйонні прибутки із мармурового кар’єру «Трибушани». Програма «Наші гроші» на телеканалі ZIK виявила справді сенсаційні факти про статки урядовця.

Міліцейський міністр, що розганяв Майдан, є власником мармурового кар

Так, журналісти з’ясували: дружина міністра Людмила Захарченко ще 2006 року була власницею компанії «Гірничо-рудні технології», що згодом заснувала  ПАТ «Мармуровий кар’єр «Трибушани». Саме це підприємство отримує гроші за збутий мармур із цінного родовища. Цим мармуром оздоблювали кримську резиденцію Віктора Януковича, стадіон «Донбас-Арена» та Одеський оперний театр.

Окрім того, у 2005-му році на Людмилу Захарченко було зареєстроване ТОВ «Ремонтно-будівельна фірма «Лінкруст» – офіційний представник «Трибушан». Нині діяльність фірми припинено. Зате сам Віталій Захарченко зареєстрував на себе товарний знак «Трибушани». Хоча, звісно, у переліку засновників кар’єрного бізнесу пана міністра нема. Там значаться інші люди, теж із Донецька.

Утім, Людмила Романюк – сільська голова с. Ділове на Закарпатті, де розташований кар’єр, повідомила знімальну групу: те, що Захарченкко – власник кар’єру, для неї не новина. Ці чутки ширяться давно.

Мешканці села, які працюють на кар’єрі, розповідають: «Трибушани» працюють шість місяців – влітку і навесні. Щодня із кар’єру вивозять 15-20 тонн мармурової крихти,  що на ринку вартує у середньому 500 грн. за тонну. Відтак, за підрахунками, кар’єр приносить власникам приблизно 1,5 млн гривень у сезон. Водночас в офіційній звітності ПрАТ «Трибушани» вказує збитковість.

Власне «Трибушани» вивели журналістів на нерухомість, якою володіє міністр. 

У патентних документах  на торгову марку Віталій Юрійович вказує домашню адресу: Донецьк, вулиця Торецька, 46. Короткий запит у пошуківці видає свіже оголошення про продаж. Дім міністра продається. Його оцінюють у понад мільйон доларів.

Йдеться про палац на три поверхи площею у понад 500 кв. м.  У маєтку є сауна та басейн, теплиця, сад, розарій, гараж на кілька автомобілів, поряд озеро. Збудований дім 2004 року. Тоді Віталій Захарченко працював  лишень першим заступником начальника ГУ МВС у Донецькій області.

На території палацу також є розплідник  мальтійських болонок Sunn De Lion. Його створила дружина міністра Людмила Захарченко. Песиків, які поміщаються в дамську сумочку, вона продає дружинам українських олігархів. Одне цуценя вартує 1,5-2 тисячі доларів. Коментувати свій бізнес Людмила Захарченко журналістам не захотіла.  

ZIK

18 грудня 2013р.

Теги: мармур, Трибушани, Захарченко

Коментарі

Клочурак 2013-12-19 / 15:11:51
Наші предки не хотіли зєднання з Радянською Україною ,нас приєднали насильно як і прибалтику.Вимагаймо првернення до рю 1939 і женіть всі хто тільки і де тільки бачить Донецьку сволоч.

закарпатець 2013-12-19 / 08:32:37
Позавчора випадково подивився передачу "Наші гроші", з якої дізнався, що власником мармурового кар"єру "Трибушани" в с.Ділове на Рахівщини є міністр МВС Захарченко.І до того боляче стало, що цей покидьок займає пост міністра у КМ, котрий виконував злочинний наказ про побиття наших дітей та мирних громадян під час штурму в ніч на 30 листопада на Євромайдані.За що? За те що співали тихо мирно гімн України та українські пісні, нікому не заважали, мирно чекали світанку...
Люди добрі, рахівчани та діловчане, ви такі патріоти своєї держави і у вас під носом цей мерзотник на ваших землях заробляє мільярди. Невже ви, котрі завжди відрізняєтеся від інших пасивних краян, революційними настороями не встанете на заваді злочинцю в погогнах, котрий своїми діями скомпроментував владу, надалі спокійно займає посаду і плював на нас з вами, жирує, ззбагачується за наш рахунок. Де рахівська інтелігенція, де активісти,де пахарі гуцули, котрі можуть на увесь світ довести, що з їх правми та свободами треба рахуватися і не принижувати людську гідність.Якщо ми не повстанемо проти цього свавілля, то нам не пробачать наші браття і сестри, молодь, котрі мерзнуть на холоді в Києві на майдані за нас з вами, за наших дітей, за наших матерів, батьків, котрі вимушені поневірятися по світах , покинувши свої родини, в пошуках достойних заробітків.
Вчорашні події в Туреччині довели, що людям увірвався терпець і заарештували високопосадовців влади за корупційні злочини.
Невже ми гірші, ми гідна українська нація.

vvv 2013-12-18 / 23:04:51
Донецькі вже давно у кожному місці, де є прибуток.
Як може бути людина на державній службі і одночасно займатись "чесним" бізнесом? Це тільки у нас таке можливо. Ганьба!

Економіст 2013-12-18 / 21:30:05
Ласкаво просимо до ринкової економіки!

сорри 2013-12-18 / 21:09:27


Ну що ж, вітаю - донецькі вже на Закарпатті. Завтра куплять всіх нас з потрохами і будемо ходити на рабську роботу, як зараз ходять в шахти шахтарі Донбасу.


руслан 2013-12-18 / 20:54:01
13 000 000...у мене ледва 13 000 на рік...

НОВИНИ: Політика

14:39
/ 1
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
» Всі новини