Ужгородці збираються в неділю відстоювати своє право на європейське майбутнє

Ужгородський сегмент соціальної мережі Фейсбук нуртує. Попри те, що більшість закарпатців, як і всі українці загалом, приголомшені різкою зміною зовнішньополітичного курсу держави і відмови від її подальшої інтеграції в Європу, визріває спротив таким діям влади Януковича і Азарова.

Ужгородці збираються в неділю відстоювати своє право на європейське майбутнє

У неділю, 24 листопада, ті, хто не хоче миритися з майбутнім, що його готує для нас ЦЯ влада, збираються о 13.00 на площі Театральній. Без партійних прапорів і символіки. Тільки державні символи України і символіка Європейського Союзу.

Прийди сам і повідом друзів!

21 листопада 2013р.

Теги: євроінтеграція, асоціація

Коментарі

Ніка до Слов"янина 2013-11-25 / 07:49:27
Багато в чому Ви правий.
І новий проект потрібен, тільки не футуристичний. Футуризм був популярним недовго, як його очільник -- Михайль Семенко.

Слов"янин 2013-11-24 / 18:57:57
Замість того, аби будувати насправді незалежну і сильну державу, легковірних лохів завжди тягне в якісь союзи та ін. асоціації. Так ми точно підемо "по жіночій лінії" і у сто крат більше. ЄС нас тихо, але щиро ненавидить і ставиться презирливо. Українці там не матимуть самореалізації - хіба що претендуватимуть на звання "кращий штукатур" або "найкраща прибиральниця гівна з-під італійської пенсіонерки". Попри те, що нинішній стан України не відповідає її потенційній величі, ми маємо і право і можливість на свій власний футуристичний прооект. Але тільки не в рамках ЄС, який повільно вбиває європейські нації та їх культури на догоду глобалістам.

НІКА 2013-11-24 / 16:01:42
Московія нас знищить, але і європейці нас мають за жебрач. Чому люди такі наївні і думають, шо у Європі рай. Рай там створили для своїх. Нам треба встати з колін, а не повзати рачки туди-сюди. Газда - той, хто свою хату має, а не зазирає в чужі вікна, чекаючи на ліпшу подачку. Нам треба просто іншу владу, а не чуже корито.

Слава Україні 2013-11-24 / 08:31:24
Слов"янин. Ти що нерозумієш що якщо ми не вступим а ЄС то наша країна піде по жіночій лінії. Люди зневірилися в владі і неповірять в неї в найближчому майбутньому. Тут є вибір або брати сокири вила і вбивати куркульо яке несплачує податки абож якось пробувати вступити в ЄС і там розвивати нашу Україну. Ми Закарпатці були під багатьма країнами і ти хочеш сказати що під мацкалями нам було дуже добре. Як кажуть мацкалів на палю.

Слов"янин 2013-11-23 / 16:43:52
До "не байдужий закарпатець".
Замість того, аби працювати над створенням успішної, могутньої і процвітаючої України, коментатор закликає до ЄС, де українці будуть на побігеньках, а не іноземці у нас...
Як все-таки жовта масонська пропаганда зуміла кваліфіковано вбити людям в голову думку про те, що будь де добре, тільки не в Україні: "робіть як лохи на чужині ремонти, підтерайте за іноземними пенсіонерами гівно, тільки не думайте про власну потенційну велич". Не дочекоються!

Громадянка 2013-11-23 / 16:42:26
Нормальна влада не буде сама по собі - нормальну владу треба обирати,виховувати,контролювати і моніторити щоденно!
А лава підсудних чекає на багатьох "героїв" незалежно від партійної приналежності, крім "Свободи" - однозначно! Від КПУ
взагалі віє могильним холодом...

не байдужий закарпатець 2013-11-23 / 16:26:06
Дорогі читачі ЗМІ, просіть усіх, переконуйте знайомих, сусідів, родичів, щоб долучилися до мирних акцій в містах Закарпраття, на євромайдани.
Не будьмо байдужі, ми давно географічно і ментально живемо в Європі, їздимо туди роками в справах, до родичів, своїх дітей там вчимо. Наші родичі, співгромадяни їздять десятками років на заробітки в Європу, в пошуках достойних заробітків та пристойного життя.Так як держава не дбає про соціальні гарантії та захист прав і свобод своїх громадян.
Тому не маємо морального права спогладяати з боку, чи сидіти вдома, за телевізором чи компютером. Маємо разом іти з сімями, батьками, дітьми, адже заради їх майбутнього ми повинні це зробити.
Як кажуть у народі- з миру по нитці, бідному на сорочку.
Навіть природа, сонячна погода сприяє цьому вкрай необхідному та потрібному мирному зібранню закарпатців та гостей.
Разом -ми сила!

Слов"янин 2013-11-23 / 16:01:19
Громадянка має правду. Я полюбляю і жарти, і серйозні речі. Коли в Україні буде нормальна влада - ПР буде забезпечена лавою підсудних під №4. Під №№ 1, 2, та 3 проходитимуть "Батьківщина", "Свобода" та "Удар". Річ в тім, що окремі представники ПР просто злодії, а окремі представники "опозиції" - і злодії, і зрадники (себто 5 колона) водночас. А КПУ згодиться для побігеньок.

Громадянка 2013-11-23 / 15:38:07
Слов'янину.Більших ворогів для наших пенсіонерів і бюджетників,
ніж нинішня влада - важко навіть уявити.Вже час це усвідомити
і позбавитись рабського поклоніння шовіністам Московії.

Гуцулу.Попри всю риторику - повага за сміливість виказати
все, що у більшості на думці.Слава Україні!

жур-т 2013-11-23 / 15:25:44
Ледиди - головного регіонала Закарпаття - не було сьогодні навіть на мітингу-реквіємі за жертвами Голодомуру. Що ще казати...

Слов"янин 2013-11-23 / 15:18:48
Я завжди був зворушений ввічливістю окремих коментаторів, які відсутність аргументів компенсують хамством.

Громадянин 2013-11-23 / 15:04:51
Якщо партія регіонів за Європу, то хай приєдгається до майдану за Європейський вибір. Якщо депутати-регіонали не приєднаються значить вони брехуни і за них і їхню партію не треба голосувати.

Гуцул 2013-11-23 / 14:26:50
(Для словянина) ти падлюко Медведчуковська !!!! Ти просто не знаєш як ми вас всіх ненавидимо!!! підеш якщо успієш на поізд Чоп- масква , до своіх масковських ханів але можеш і не встигнути коли ми у вас будемо Питати за все і голодомор, і за крути, і за знущання всі що ви московські холуі принесли нам украінцям за це століття

Слов"янин 2013-11-23 / 13:43:20
Для Васі.
До чого тут пукінська совдепія?
Потрібно керуватися здоровим національним егоїзмом, а не думками чужинської пропаганди. Ринки збуту для українських товарів в ЄС закриті, проте при реалізації "асоційованого членства...", Україну накриють західні товари. Масонська пропаганда настільки відзомбувала частину наших громадян, що вони свято увірували, що відстоювання інтересів України - це обов"язково "пукінська змова". Жаль, що дехто мислить одномірними категоріями - або ЄС або кривава імперія.
Шановний Вася! Якщо Ви читали угоду України з ЄС, то як вам подобається той факт, що наша країна повинна за власний кошт перебудувати залізниці (відповідно і колісну базу залізничного транспорту), до стандартів ЄС? Щоби таке рішення прийняти, потрібно бути ворогом для наших пенсіонерів та бюджетників....
Не вникають люди в суть справи, а мітингують. Так легше і зручніше. Точно так в 1917 році люди повелися на привабливі лозунги юдо-більшовиків, яких профінансували саме ті, хто і сьогодні фінансує "кольорові" революції.

6202 2013-11-23 / 13:36:59
Свобода слова дозволяє висловлюватися навіть викінченим ідіотам. І найманим провокаторам. Я про Слов"янина.

Вася 2013-11-23 / 13:13:39
Як ти вже за***ав! В України є вибір або в Європу (і там. попри мінуси, є шанс), або в Азію (і там жодних шансів нема). Хочеш - вали в свою пукінську Совдепію! А нас не кивай!

Слов"янин 2013-11-23 / 12:46:07
Значна частина наших громадян, відзомбованих неукраїнським ТБ та грантоїдськими структурами, не усвідомлюють вкрай негативних наслідків зближення України з ЄС (бо різні вагові категорії). Вони це зрозуміють через декілька років, коли на фоні знищення вітчизняного товаровиробника, безробіття зросте у 2-3 рази. Не кажучи, про збидлячення національно-культурних цінностей. Натовп вірить «ящику» і не бажає прислуховуватись до патріотів західноєвропейських та центральноєвропейських націй, не доступних для громадськості з-за цензури глобалістів.
Реально т. зв. євроінтеграція вигідна занадто вузькому колу громадян України - тим, хто має нерухомість та рахунки за кордоном, хто живе на гранти та неофіційну зарплату держдепу США ,а також геям. Таких не більше 10%.

Васьок 2013-11-23 / 12:44:01
Ідеї "гевоюцій" живуть і перемагають!

УЖГОРОДЕЦЬ 2013-11-23 / 11:12:12
Відстоювати своє право нам потрібно гуртом !!! Зберімося ужгородці і не дамо Регіоналам вирішувати долю України!!Й
Слава Україні!!!

miki 2013-11-23 / 10:11:15
це гарно говатись під псевдами, давайте організовуватись але під своїми іменами. я csala miklos, зустрінемось у фейзбукові і уточнемо скільки нас прийде у виноградово у неділю

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини