Ледида і Партія регіонів планують заселити Закарпаття біженцями (ДОКУМЕНТИ)

Коли на Закарпатті не подолане безробіття і тисячі закарпатців шукають заробітку по закордонах, коли в рамках «оптимізації» масово закриваються сиротинці, школи і сільські лікарні, коли випущені з дитбудинків через досягнення повноліття сироти залишаються без даху над головою і засобів до існування, закарпатський «губернатор» вирішив облагодіяти нелегалів і біженців. На Закарпатті їм облаштують нові пункти утримання, навчатимуть, шукатимуть їм житло та роботу і розселятимуть у «депресивних» районах.

Ледида і Партія регіонів планують заселити Закарпаття біженцями (ДОКУМЕНТИ)

25 березня 2013 року голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида підписав унікальне за своїм змістом розпорядження №92 «Про регіональний план заходів щодо інтеграції біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, в українське суспільство, на період до 2020 року».

Документом затверджено план відповідних заходів, що передбачає конкретні дії з реалізації наміченого.  Зокрема, за задумом О.Ледиди, заплановано «вивчити доцільність збільшення потужності діючого Пункту тимчасового розміщення біженців», побудувавши там майстерні, склади та побутові приміщення.

Крім того, передбачається «розглянути можливість створення Кризових центрів для тимчасового забезпечення житлом… біженців та шукачів притулку».  Окремо має бути «облагодіяний» Ужгород, де планується спорудити «мінімальний (…готельного типу…) резервний житловий фонд для короткотермінового розміщення осіб, які звернулися із заявами про визнання біженцем…».

Також має бути опрацьоване питання «щодо створення пункту тимчасового розміщення іноземців та осіб без громадянства, розрахований на утримання до 25 осіб, затриманих в адміністративному порядку…».

У навчальних закладах краю має бути забезпечене функціонування «адаптаційних курсів, курсів з вивчення української мови, історії, культури, державного устрою України… для біженців…» А для їх обслуговування має бути організовано «патронажну службу та волонтерський рух з числа студентів… вищих навчальних закладів».

Але все це – дрібниці в порівнянні з іншими пунктами затвердженого плану…

У планах О.Ледиди і правлячої донецької партії, очільником обласного підрозділу якої він є на Закарпатті, «сприяти добровільному розселенню та працевлаштуванню біженців… у сільській місцевості». Для цього передбачається «створити відповідну базу даних щодо наявності вільного житла, у тому числі у віддалених районах, для можливого переселення біженців».

Програмою передбачено «внести пропозиції щодо забезпечення житлом біженців… в районах області, які за рівнем ВВП, безробіття, іншими показниками соціально-економічного розвитку … визначені як депресивні. Розглянути можливість впровадження інфраструктурних проектів, які… дозволять залучити на добровільній основі біженців до поселення у «депресивних» районах області».

Після того, як Закарпаття при попередній владі ледь позбулося вже існуючих пунктів утримання нелегалів та відбилося від намірів по спорудженню нових, планом «губернатора» О.Ледиди передбачається «…визначити об'єкти , на базі яких можлива реконструкція або будівництво додаткових корпусів ПТРБ (пунктів тимчасового розміщення біженців – ред. ) у Закарпатській області».

І вже зовсім вороже по відношенню до власних земляків, що не мають власного житла, сприймається намір «губернатора»  «провести консультації щодо розроблення програм надання доступного житла біженцям…»

Немає сумніву, що Закарпаття ще не мало такої непатріотичної, позбавленої навіть найменшого бажання опиратися «скинутим зверху», з донецько-межигірських верхів планам. А переселенцями і марґіналами керувати легше, і нинішній режим, що прийшов до влади саме за підтримки денаціоналізованого населення Донбасу, знає це не з чуток.

Натомість закарпатців, схоже, не питають, чи хочуть вони жити в цьому інтернаціональному «раю», під побудову якого чинна влада готова віддати нашу землю і наші гори…

10 квітня 2013р.

Теги: біженці, Ледида, Партія регіонів

Коментарі

Слов'янин 2013-04-20 / 20:25:49
Андрея, як завжди, чомусь хвилює Слов"янин, а не тирада Абі Фоксмана.

Андрей 2013-04-19 / 22:47:01
Так, на часі вирішення питання зайд! Почати варто із стрийських - за перевал їх, і нехай там своїх "повчають".

Слов’янин 2013-04-16 / 22:31:00
В рамках даної проблематики завжди слід памятати слова ворога європейських народів, голови АДЛ (структура "Бнайт Бріт") Абі Фоксмана (http://pandoraopen.ru/2011-05-26/pogibajte-arijskie-goi-rogatyj-skot-2/)

Слов’янин 2013-04-16 / 21:59:47
В Україні з офіційних партій лише ВО "Свобода" може повноцінно займатися такими злочинними речами. Може свободівцям не варто займатися дешевими піар-акціями, а зосередити свою увагу, принаймні на Закарпатті, на вкрай небезпечній бомбі уповільненої дії, яку через посередництво тупих (часом із злими намірами) чиновників, нам несуть глобалісти.

pfr 2013-04-16 / 17:20:03
а де всі ці кацапоязичні "русини" й "мадярони", які вищать про те "что наше подкарпатье - нє галиция, здесь все нации мирно живут, не враждуют"? ну давайте, розпинайтеся, розвивайте більшовицькі апрєльськіє тези про "дружбу народів" і примарну толерантність до наших братів-індусів і сомалійців.

Гліг 2013-04-13 / 15:25:35
Най субі домів поведе Ледида і най зними жиє.

ВАУ 2013-04-11 / 21:03:19
Тоді нехай напряму Євросоюз надає кошти на власний рахунок Ледиди і він відкриє пункти уримання нелегалів на золотій горі, буде їх кормити коштом Європи, як не як готельно-ресторанний комплекс, а вони ( нелегали) будуть у нього обробляти ранчо, пасти коней,худобу,зелений туризм буде розвиватися і все буде ОК! Мало того ще додатково будуть заробітки від цікавих європейців, які залюбки будуть купувати тури, щоб побачити це євродиво!

турист 2013-04-11 / 19:55:25

Напряму – ніякого, про що я і писав у попередньому коментарі. Але використати цю угоду для своїх бізнес-планів О.Ледида може.
Країни Євросоюзу таке «розпорядження» підтримають однозначно, ще і грошей дадуть, щоб не кормити біженців у себе за євро стандартами. Дешевше і вигідніше у любому випадку.
Ось вам і «євроінтеграція» у виконанні ПР!

2 турист 2013-04-11 / 19:36:55
А яке відношення реадмісія має до планів Ледиди розбудовувати на Закарпатті нові пункти утримання нелегалів і, більше того, розселяти їх на Закарпатті і забезпечувати житлом?

турист 2013-04-11 / 19:31:03
до Челядника 2013-04-11 / 16:06:49

З В.Закуренним нічого спільного не мав, не маю і не хочу мати.
Але заради об’єктивності:

«З 1 січня 2010 року почала діяти Угода про реадмісію, яку Україна та Євросоюз підписали 2008 році (підписав, як голова ВР, А. Яценюк, ратифікувала ВР України).
Згідно з нею, Україна зобов'язалася приймати усіх нелегальних мігрантів, які перетнули український кордон на шляху до Євросоюзу - не лише українців, але й громадян третіх країн, які використали Україну як транзитну зону.

Натомість за підписання угоди Євросоюз пообіцяв запровадити спрощений візовий режим для українських громадян.»

http://gurt.org.ua/news/recent/5213/

Мова йшла про квоту у 150 тисяч мігрантів на Україні ще у 2008 році!

LTZ 2013-04-11 / 16:23:38
Нехай Ледида іде на....

патріот 2013-04-11 / 16:18:39
А взагалі можна зробит такі пункти для нелегалів прямо на Грушевського або на Банковій! Там місця і площ багато і нехай самі "благодійники від влади" за наш з вами рахунок, шановні громадяни,утримують їх перед своїми вікнами.
А ще краще надати вже готові будівлі для таких"благородних і благодійних цілей"- комплекс "Золота гора", а губернатора Ледиду призначити керманичом цього міжнародного пункту утримання.І Євросоюз пробачить йому усі провини! Супер ноу-хау.
Яскравий приклад буде з боку губернатора!Благочинна акція для тих, хто втікає від режимів у своїх країнах, а губернатор усіх прийме на наші шиї та з соціальним пакетомі робити їм не треба,Україна буде утримувати.А наші най здихають за кордоном,гнучи спину на заробітках.

Челядник 2013-04-11 / 16:06:49
(ДЛЯ Туриста тобиш пана Закуренного ) не треба відмивати свого босса його Конюха і Ригго аналів уже не відмиє ніхто

конюх-Наталі 2013-04-11 / 15:43:27
Ми не можеме відновлювати робочі місця для закарпатців і будувати житло для молоді, бо нам срочно треба отремонтіровати площу Народну під моїм кабінетом. Гроший на вшитко не хватає.

краянин 2013-04-11 / 15:41:07
Який ПРОФФЕСіонал міг придумати таку тупість і безглузду брехню,маю на увазі Розпорядження та РЕГІОНАЛЬНИЙ ПЛАН.Яке навчання,освіту та медичне обслуговування може надати безкоштовно обласна влада,якщо корінних жителів нашого краю влада позбавила цих елементарних благ.За все нам треба платити -за місце в лікарні,дитячому садку,за екзамени у ВУЗі,а тепер ще і за біженців будем,бо їм треба "адаптуватися".

наталя 2013-04-11 / 14:59:23
Можновладці!!! Невже ви зовсім не поважаєте свій народ????? Ви вже відібрали в нього робочі місця, бо розвалили 90% підприємств,а значить відібрали і мінімальні засоби до існування, (саме до існування, бо до життя на мінімалку дуже далеко), відібрали безкоштовне навчання, а значить якісне медичне обслуговування, та теж якісне навчання наступного покоління, відібрали доступне житло від молодих сімей..... Відбирати вже нічого, а народ таки виживає.... Невже оцим документом ви хочете наш народ добити остаточно???? Я не проти людей, білих, чорних чи кольорових - я проти знущання над краянами. Хочете зберегти націю - вкладіть ці кошти у відновлення хоча б одного великого підприємства у кожному районі, відновіть робочі місця,відбудуйте садочки, відремонтуйте школи - і тоді наші люди не втікатимуть за кордон, аби заробити на прожиття, і їхні місця в цій державі не займатимуть біженці... Задумайтесь, бо ми всі не вічні, а що залишимо нашим дітям.... Чи вони також втікатимуть за кордон у пошуках кращого життя????

житель Ужгорода 2013-04-11 / 13:06:01
Нехай Ледида публічно виступить і відповість громаді Закарпатської області, чому він, особисто розпоряджається надвати відстойники для біженців та нелегалів?
Хто йому дав право нехтувати думкою закарпатців? Він має пам"ятати, що він слугує народу України в Закарпатській області і має дослухатися до їх думки та переживань.В противному випадку нехай іде у відставку, на його місце є достойніші кандидатури, які будуть вболівати за людей і їх життя!

антиЛедида 2013-04-11 / 12:22:09
Наслідки вимушеної міграції в той чи інший спосіб регулюються державою. Більшість держав, захищаючи права свої громадян, регулюють міграцію, надаючи пільги і громадянство виключно "мізкам" з інших країн. У нас же пригрівають виключно непотріб, який просто рветься в цивілізований світ за кращим життям - бажано на соціальних дотаціях, а не працюючи. А всілякі мезмозглі ледиди ще й обіцяють їм роботу і житло.

читач 2013-04-11 / 12:11:56
Українці тікають у Європу від режиму і "пакращення життя", ну а представники африканської та азіатської раси натомість біжать до нас.Такий собі механічний спосіб переміщення населення у просторі.Вимушена міграція.

патріот краю 2013-04-11 / 11:57:53
Що чекає на Закарпаття та його населення.І так хвороб достатньо, а чиновники з волі царя хотять відкривати розплідник різного роду інфекцій та нечисті...

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини