Керівництво ужгородського ЖРЕР №5 обдурює податкову (ДОКУМЕНТ) (ВІДЕО)

Працівники ЖРЕРу №5 дурять податкову -- так думають депутати Ужгородської міської ради. Справа в тому, що обслуговуванням більше 20-ти будинків замість ЖРЕРу займається ПП «Двірник», яке, за словами депутатів, не вигравало відповідного тендеру, натомість його лобіював міський голова на прохання директора того ж таки комунального підприємства -- Анатолія Ковальського. Схема давня як світ, адже ПП на відміну від ЖРЕРу, сплачує лише 5 замість 18 відсотків податку.

Маючи на руках звернення депутатів до прокуратури, журналісти вирішили навідатись у кабінет директора.

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
12 березня 2013р.

Теги: ЖРЕР, податки

Коментарі

ужгородка 2013-03-13 / 20:20:38
народ, ви шо, з глузду зїхали? ви шо хочете шоб гнатків і компанія самі ту білочку вночі розібрали? та хай кричить, бо якби не кричав, то і не знав би ніхто нічого крім десятка хто там живе. а жек 5 і ковальський та то взагалі ... це нормально сам собі створити ПП і його ж доїти, а прибиральники то жековські пашуть, шоб не звільнили.

ви бацнуті? гризтися між собою... гнатків трикур гнатків ... а хто шо винний і забули.

555 2013-03-13 / 10:17:50
Да... Читаю и понимаю главную проблему наших ужгородских "политиков" - коньюктура, вождизм и "доступ до корыта". Тот альтернатива тому, тот этому, тот вчерашний а тот сегодняшний... В меня такое впечатление, что "меров-вождей" у нас больше чем депутатов (Трикур, Чубирка, Адамчук, Погорелов-младший... кто еще?). Это главная причина уверености Погорелова в своих силах. Он постоянно сплачивает свои команду и "четко" разводит разделяет других. "Разделяй и властвуй". А что эти все господа зделали для города? Может нужны новые фамилии?

Спостерігач 2013-03-13 / 07:43:33
Да Трикур був такою серйозною альтернативою, що розвалив найпотужнішу фракцію ЄЦ (ділитися із депутатами не хотів?) :). А зараз за нього взагалі не чути. А Адамчук і Чубірка у чому жополизи?

Варош-Спостерігачу 2013-03-13 / 00:29:25
Якраз спілкування з пересічними людьми і спонукало мене написати мій попередній коментар. Особисто мені Трикур до сраки. Але люди коментують, що він був альтернативою. Стосовно Адамчука і Чубірка то це жополизи Погорелова. Тоді питання : а де альтернатива?

Спостерігач-Варошу 2013-03-13 / 00:19:10
Це об'єктивна реальність. Вийдіть з дому поспілкуйтеся з пересічними людьми і самі це зрозумієте (Звичайно, якщо Ви не Трикур)

Варош-Спостерігачу 2013-03-13 / 00:14:05
Це так би вам хотілося. Поживем-побачим...

Спостерігач 2013-03-13 / 00:05:05
Трикур - вчорашній день. Депутатам треба орієнтуватися або на Адамчука, або на Чубірка, бо саме з них обиратимуть нового мера. Усі решта -вихідні

Варош 2013-03-12 / 23:55:57
Був ТРИКУР була реальна АЛЬТЕРНАТИВА ПОГОРЕЛОВУ. А зараз всі депутати кожен сам за себе. Нема об'єднуючого фактору. Жаль......

Спостерігач 2013-03-12 / 23:33:14
Читачі і коментатори (ті, які не з бригади Гнатківа) не будьте наївними!!! 1) Гнатків і Ко мстяться Ковальському за ЖРЕР № 1. Там дружина Гнатківа - Тамара працювала головним бухгалтером, а Волосянський - заступником директора. Коли Гнатків почав гнати на Погорелова, ЖРЕР ві нього забрали і віддали під контроль Ковальському. 2) Подивіться на всі протести і виступи Гнатківа і Ко... Вони жодну справу не довели до кінця, зате постійно телеефірі... Хіба це діяльність? Ні, це - звичайнісінький популізм

виборець 2013-03-12 / 15:52:26
Новому району 2013-03-12 / 15:29:43

Дуже влучний коментар. Повага.

Підтримую 2013-03-12 / 15:49:10
Гнатківу і Батьківщині дуже вдячний за підтримку!
Молодці, хлопці. Хоча спочатку ми були не впевнені. Успіхів вам.

Новый район 2013-03-12 / 15:29:43
Читаю коменты Спостеригача и прикалываюсь. Оказывается в государственный бюджет платить не надо:)) Класс! Достаточно заплатить в местный и в четыре раза меньше:)) Браво! Занавес!))
555 удивляется, а где же были депутаты бютовцы с Гнаткивом все это время раньше? Я не знаю где, но ведь то, что они такой важный вопрос подняли и начали разбираться - это же отлично!
Никто ничего не делает - плохо, если что-то делают - тоже плохо. Обалдеть можна. Так если депутаты начали делать определённые шаги по защите наших с вами интересов, наших с вами кошельков - так давайте им помогать, а не дерьмом здесь поливать!!!
Всем депутатам, неважно, толи бютовцам, Гнаткиву, или другим избранникам нашего города, которые предпринимают действия в защиту горожан, необходимо оказать всякую нашу поддержку.

Ужгородка 2013-03-12 / 14:34:06
Прогресивним депутатам треба об'єднуватися. Безперечно. Тільки коли вони самі це зрозуміють? Чому серед двох українців у нас завжди три гетьмани? Чому меркантильні інтереси переважають міські?
І дуже хочу, щоб наші обранці були активнішими. Так, знаю, що Гнатків судився з деякими нормами Регламенту ради, судився з незаконною приватизацією Корони, бореться з встановленням МАФів, може ще щось. Але цього замало. Треба діяти активніше, ефективніше і, головне, результативніше! Треба об'єднувати зусилля, бо 10 депутатів нічого у нашому місті не вирішать! Не поборять головного ужгородського Антигероя. Це ж зрозуміло. А тому ще раз закликаю усіх прогресивних депутатів об'єднатися! Перш за все, у голосуваннях!
P.S. При всій моїй критиці, все ж визнаю активність і певні результати роботи депутата Гнатківа. Але де поділися наші інші обранці?

До 555 2013-03-12 / 13:51:16
Згоден з 555 щодо домовленості між депутатами. Чому Гнатків, Андріїв, Ващук, Кручаниця, Німчук, хто там ще, не сядуть разом і не домовляться про СПІЛЬНІ дії для розвитку міста і протистояння злодійкуватому меру? Не визначились? Гнатків з бютівцями і ударом (Буланов) щодо дій мера, здається, визначились. Тут все ясно. А Андріїв з Ващуком? А ЄЦ, який розпався? Чи його частина? Теж не розумію що і хто заважає депутатам домовитись?

БЮТівець 2013-03-12 / 13:47:38


Анонімний тролінг. Коментуйте по суті публікації, а не переходьте на особистості. Адмін


555 2013-03-12 / 13:32:31
Сергею)) Читай БЮТовца, с которым я согласен. Кто-то кричит, потому что положено, партийные босы не поймут молчание (денег не дадут), а кто-то качественно улучшает жизнь своего округа. Согласен только с тем, что тот кто пиарится имеет больше шансов пройти по "партийным спискам", а мажоритарщик, без явных улучшений на округе и с "воплями" не пройдет во второй раз. Кто-то кричит о бутках возле Билочки, а кто-то защищает интересы своих изберателей по ул.Заньковецкой в судах, тихо и ефективно! По этому и хочу, чтобы отдельные депутаты нашли общий язык. Польза городу будет однозначно, даже я уверен!

Алина Ужгород 2013-03-12 / 13:25:37
А я Гнаткиву и его соратникам желаю удачи и побед в борьбе с ненасытным дерибанщиком Погореловым и его "соратниками"!

БЮТівець 2013-03-12 / 13:03:41
Кричати і дурний може, а от щось корисне зробити - одиниці, доя ких Гнатків і його соратники не належать

ужгород 2013-03-12 / 12:53:08
Кричіть і ви. Чого ви до Гнатківа чіпляєтеся? Кричіть, як він, кричіть про те, про що він кричить і, також, про те, про що він не кричить. Тоді в місті буде якесь життя. А так - болото...

БЮТівець 2013-03-12 / 12:48:44
Кричати Гнатків лише і вміє,а більше нічого. Кажете будки біля "Білочки"? Ну і? Гнатків по них щось рішив? Не рішив, і не рішить, бо тільки кричати і піаритися може.

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи