Кандидат від Партії регіонів використовує ресурс ПАТ «Закарпаттяобенерго» – ОПОРА

Про це йдеться в інформації Святослав Бабілі, координатора кампанії спостереження за парламентськими вибрами-2012 від Громадянської мережі ОПОРА в Закарпатській області, що її опубліковано на сайті ГМ ОПОРА.

Кандидат від Партії регіонів використовує ресурс ПАТ «Закарпаттяобенерго» – ОПОРА

 

Як повідомляє С.Бабіля, у №29 (15647) від 28 липня 2012 року у газеті «Закарпатська правда» був надрукований матеріал «Автономне опалення – безкоштовно.” В його встановленні сприятиме ужгородцям керівник «Закарпаттяобленерго» Василь Ковач.

У повідомленні, зокрема, згадується, що «Виготовлення технічних умов, встановлення лічильників та їхню параметризацію бере на себе «Закарпаттяобленерго». Варто зазначити, що виготовлення пакету технічних умов тільки для одного споживача та подальша робота з підключення обладнання коштує понад 1500 гривень».

Далі додається – «За словами Василя Ковача, підприємство, яке він очолює, вже котрий рік підтримує соціальні ініціативи влади».

Аналогічне повідомлення за однаковим підписом автора розміщено і у газеті “Срібна Земля-Фест” (№30 (831) від 27 липня 2012 року).

Матеріали носять явні ознаки “іміджевості”, однак в обох виданнях їх не відмічено відповідною позначкою, відтак, їх подано як звичайну новину.

Зважаючи на те, що 25% акцій ПАТ "Закарпатобленерго" належить державі, Василь Ковач, будучи кандидатом від Партії регіонів за 68 мажоритарним виборчим округом, використовує ресурс очолюваного ним підприємства у власній політичній діяльності. Цим він порушує чинне виборче законодавство.

30 липня 2012 року на офіційному сайті Закарпатського осередку Партії регіонів було оприлюднено перелік усіх шести представників партії, які балотуватимуться за шістьома мажоритарними виборчими округами Закарпаття. За інформацією сайта, Василь Ковач балотуватиметься на 68 одномандатному виборчому окрузі, в який входить м. Ужгород та одноіменний район.

З приводу цієї ж інформації не менш важливе спостереження зафіксоване і в записі блогу журналіста Ярослава Гулана на сайті Закарпаття онлайн. У ньому йдеться про те, що про фінансування виготовлення технічних умов, встановлення лічильників та їх параметризацію прозвітували одночасно «Закарпаттяобленерго», яким керує кандидат від Партії регіонів Василь Ковач, та міська влада Ужгорода, яку очолює його однопартієць Віктор Погорєлов.

05 серпня 2012р.

Теги: Василь Ковач, Партія регіонів, Погорєлов, ОПОРА

Коментарі

Ужгородець 2012-08-29 / 12:17:24
Наскільки мені відомо Закарпаттяобленерго є одним із найбільших підприємств за кількістю працівників. Наврядчи Ковач взмозі відповідати за діяння кожного, проте він відповідає за себе і свої дії, це очевидно. Він завжди втілює всі можливі соціальні ініціативи для полегшення життя пересічного закарпатця, і не одноразово, однак він не кричить про це на всю область. І в даній статті я не бачу ніякого підтвердження слів "ВИБОРЦЯ" про те, що Ковач якимось чином приписує собі чиї-небудь заслуги.

Володимир 2012-08-28 / 19:41:07
Ковачу авторитет підірвав за останні роки Габор ( точніше Габори) При них обленерго стало корумпованим . Всі , хто мав якісь ділові відносини з електропостачальником за два останні роки залишились дуже паганої думки про фірму . А це значить і про Ковача.Підприємці однозначно за Ковача В.І. не проголосують. А встановлення електроопалення ,в звязку з введенням диференційованих по рівню споживання тарафів, є недоцільним для споживача. І хай тут Василь Ілліч не піариться.

Хто в курсі 2012-08-14 / 16:39:41
Деякі зауваження. 1)Ковач вже давно не той що був. І вибори це його шанс "гарно" піти з фірми(обленерго), яка пробує прцювати по новому. Попри це - думаю він їх програє. 2)Габор, наскільки я знаю, не його ініціатива, але все рівно відповідальність за того гонорового несе Ковач. 3)Автономне опалення доцільне - але не обовязково електричне тому що стан мереж обленерго "плачевний" і уявіть як в морозну зиму тай ще вночі відключиться мікрорайон в якому більшість споживачів "гріються електрикою". Хто буде відповідати? Треба комбінувати для надійності. 4)Ціна на Українську електроенергію так само не передбачувана і в цьому році для населення змінювалася двічі, а після виборів можливо ще подорожає. 5)Ковач не зробив нічого, зробив все колектив Закарпаттяобленерго, та РЕМів. Чого вартий генерал без війська?! Але пан Ковач цього не цінить і кадри "зливає" без докорів сумління.

споживач 2012-08-07 / 21:55:49
хто за проститута ковача буде голосувати ,типир йому люди за ліміти та тех умови, підключення за бабло,за габора-підора згадають ,це чмо було у всіх партіях закарпаття

виборець 2012-08-07 / 16:12:50
L11
Доцільність автономного опалення ніхто не ставить під сумнів. Тут йдеться про те, що кандидат-регіонал приписує чужі заслуги собі. Тобто бреше.

Л11 2012-08-06 / 21:32:06
дуже правильний крок, адже ціна на російський газ непередбачувана а грітися електрикою дешевше.Сам нещодавно перейшов на електричне опалення дома поставив багатотарифний лічильник і гріюся за 7 коп кВт у ночі.

Вчителька 2012-08-06 / 14:26:40
А нам учителям Дирейка так и каже - хочете робити голосуйте за регыони и маэте вказати бюлетни там буде людина на то оби подивити

М М 2012-08-06 / 12:24:02
Виборцю. Ковач багато зробив і помагав всім

Василь 2012-08-05 / 22:47:22
Я повністю згоден з попереднім коментарем, такими самими методами діє у Міжгірї продажний вже Регіонал Щурь Василь, який цинічно бреше і всі заслуги приписує собі та Партії Регіонів, а фактично такі тупі боти як Щурь та Прдурки тільки повність розвалили та обікрали нашу лікарню вигнавши Василя Царя, розікрали землі громади та бюджет громади., всі призначення від прибиральниці за хабар призначає у районі Щурь,він повністю контролює бандюків і владу у Міжгірї, ось хто такі пвартія Регіонів. За цих відморозків можуть голосувати тільки відморозки.

виборець 2012-08-05 / 20:59:10
А чого ви чекали від регіонала? Вони ж тіки так і вміють - витратити державні кошти, а подати все як своє особисте досягнення. Пригадується виборчий слоган ПР "Чемпіонати минають, досягнення залишаються" (якось так). Ніби фракція ПР з власної кишені скинулася на дороги, хюндаї та стадіони.
А стосовно опалення, то наскільки я знаю в місті діє програма із безкоштовного встановлення автономки для малозабезпечених ужгородців. Виглядає так, ніби Ковач "тупо примазався" до існуючої програми, видавши її за власну ініціативу.

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини