В Ужгороді відкрили офіційне представництво CITROЁN та презентували автомобілі лінійки DS

Відтепер офіційний дилер CITROЁN є не тільки у Львові, Рівному, Івано-Франківську, а й в Ужгороді. Відкриття салону було вдвічі яскравішим, адже воно збіглося із презентацією нових моделей, що вже встигли завоювати прихильників по всій Європі — CITROЁN DS4 та CITROЁN DS5. Лінія DS — преміальна лінія на додаток до основного модельного ряду CITROЁN.

В Ужгороді відкрили офіційне представництво CITROЁN та презентували автомобілі лінійки DS

“Новинки ми випустили у травні-червні цього року. Це унікальний дизайн, який відрізняється від класичної лінії. Вся лінія DS — з характером. Над створенням дизайну цих моделей працює окремий спеціаліст”, — розповів директор ТОВ “Пежо Сітроен Україна” Лоік Сібрак. На його думку, покупцем такої автівки буде людина, яка хоче відрізнятися від інших, прагне бути успішною і сучасною. “У минулому році ми продали 1,5 млн. автомобілів, цього року продамо не менше. В Україні плануємо реалізувати на 50-60% більше, ніж минулого року. До прикладу, у  травні збільшення продажів по Україні зросло на 100%”, — зазначив він.

За словами директора, дороги на Закарпатті, як і по всій Україні, проблемні, однак це не перешкода для представлених моделей: ними легко і комфортно керувати на будь-якій дорозі.

Представляючи першу модель — CITROЁN DS4, — ведучий повідомив, що вона названа найгарнішою європейською новинкою, адже отримала нагороди “Найгарніший автомобіль” та “Найгарніший інтер’єр”. Поєднання стилю купе (чотиридверного), підвищеної посадки кросовера та практичності хетчбека не залишать байдужими поціновувачів “сильних” автомобілів. Однією з багатьох переваг CITROЁN DS4 є потужний двигун (до 200 кінських сил). Варто наголосити, що цей автомобіль обладнаний протибуксувальною системою, яка автоматично підлаштовується під тип дорожнього покриття. А тому будь-яка подорож буде легкою та комфортною. Додаткового комфорту водієві та його пасажирам надає й те, що сидіння CITROЁN DS4 можуть бути шкіряними або ж перетягнуті оригінальним тканинним матеріалом.  На цій моделі ви не помітите ручок задніх дверей — вони просто заховані від погляду. А от оригінальні передні фари та задні ліхтарі точно уж привернуть вашу увагу.  Автомобіль задовільнить незалежних і вольових людей, адже слоган цієї моделі “Створюйте власні правила”.

Інша, презентована у салоні, модель CITROЁN DS5 викликала у присутніх справжній шквал позитивних емоцій. Недарма цей преміальний хетчбек преміум-класу має слоган “Змінюйте епоху”, адже всім своїм виглядом він повністю змінює уявлення автолюбителів про сучасний автомобіль. Сміливий та екстраординарний дизайн DS5 не залишає байдужим ні чоловіків, ні жінок. Особливо привертають увагу безліч декоративних елементів. Всередині CITROЁN DS5 — максимум простору: місце водія оформлено як кокпіт, сидіння мають припідняте положення. Це забезпечує хороший огляд водієві та комфортне перебування пасажирам. Новинка має автоматичну коробку передач та пропонується із двигунами THP 150, HDi 160.

От що про неї сказали відвідувачі:
 
Андрій: “Машина — бомба, це машина мрії. Все зручно: кермо, підлокітник, ручка передач. Відчувається, що ти в машині, яка вартує, як мінімум, 100 тисяч доларів”.

 

 

Ірина: “Мені дуже сподобалась DS5. Вона така універсальна, може підійти і чоловікові, і жінці, особливо якщо обіграти її кольором. Панорманий дах, всередині багато всіляких кнопочок. Вона вражає. І вражає її ціна. Вона може спокійно конкурувати з машинами більш елітного класу, бо вигляд її не гірший”.  

Вікторія: “Машина супер. Сідаєш, і відчуваєш себе у літаку. Все, що хочеш: масаж, підігрів сидінь, — повний фарш. Все, що хоче жінка у цьому житті, крім чоловіка, є в цій машині”.

 

 

 

 

Поділився своїми враженнями і заступник голови ОДА Іван Качур, який сказав: “Для того, щоб зробити відповідні повноцінні висновки, потрібно поїздити. Завжди придивлявся до цієї моделі, бо вона має свій стиль, вирізняється своїми формами. Кожна модель має свій характер, почерк, яка властива лише марці Сітроен. Сподіваюся, що ці форми приживуться на Закарпатті”. Щодо самого заходу, то, на думку чиновника, відкриття даного закладу свідчить, що “економіка Закарпатської області виходить з кризи”.

Аби на власні очі побачити презентовані автівки, а також ознайомитися із усім, представленим в Ужгороді, модельним рядом, завітайте в автоцентр “CITROЁN”. Він знаходиться за адресою: с.Минай, вул.Козацька, 1а

Телефон: (0312) 66-55-18, 099-955-32-03

25 червня 2012р.

Теги: Сітроен, модель, кросовер, DS

Коментарі

НОВИНИ: Економіка

01:18
/ 3
Розпочалася чергова спроба визнати банкрутом Солотвинський солерудник
14:34
/ 2
McDonald's знову хоче відкрити ресторан в Ужгороді. Цього року
11:08
Фермери з окупованої частини Херсонщини знаходять себе у тепличному бізнесі на Закарпатті
14:16
NSV Group і представники Італії, Німеччини та Польщі провели переговори щодо побудови на Закарпатті інтермодального логістичного центру Horonda Platform
16:30
Торік, в порівнянні з 2022-м, експорт на Закарпатті становив 69%, а імпорт – 84,5%
11:33
/ 1
На Закарпатті відкрили новий митний термінал
16:43
/ 1
Прокуратура взялась за компанії групи Голден Тайл, які з грубими порушеннями придбали закарпатські родовища глин
15:03
/ 8
На аукціоні за 13,87 млн грн продають землю та адмінбудівлю колишнього "Ужгородтеплокомуненерго" в центрі Ужгорода
15:19
/ 3
"Перечинське" "Френдлі Віндтехнолоджі" програло "ужгородцям" суд за родовище андезиту біля Ужгорода, продане за 75 млн грн
10:51
/ 7
За грантами, отриманими на сади, в Україні лідирує Закарпаття
22:08
/ 20
Під велетенський деревообробний завод на Закарпатті зареєстрували індустріальний парк
21:56
У 2023-му через Закарпатську митницю експортовано товарів на майже 32 млрд грн, а імпортовано на понад 106
15:24
На Закарпатті торік зареєструвалися 7688 нових платників податків, а припинили діяльність 4720
14:30
Цьогоріч єдиного податку на Закарпатті сплачено на 17,5% більше, ніж торік
10:11
На Закарпатті надходження від туристичного збору за рік зросли на 14%
22:23
угорщина завертає вантажівки з України в "Загоні" через відсутність оформлених документів Т1
20:01
/ 7
На Закарпатті незаконно будують деревообробний завод, для роботи якого потрібно 32 тисячі лісовозів щороку, – природозахисники
20:49
Цьогоріч у зоні діяльності Закарпатської митниці товарів імпортовано утричі більше, ніж експортовано
18:32
/ 1
На Закарпатті закладуть плантацію лохини в горщиках
19:55
Виноградар з Херсонщини, господарство якого – в зоні бойових дій, консультує фермерів на Закарпатті
21:34
На Закарпатті у поточному році, в порівнянні з 2022-м, експорт товарів зменшився на 27%, імпорт – на 16,5%
18:35
Закарпаття дає українському виноградарству нове життя – виноградар з Херсонщини
09:50
34 гектари малини, лохини та полуниці: поблизу Мукачева працює релоковане ягідне підприємство
18:22
/ 1
Газорозподільне підприємство АТ "Закарпатгаз" увійшло до складу НАК "Нафтогаз України"
17:07
/ 4
Чеський залізничний оператор RegioJet підтвердив намір інвестувати у електрифікацію ділянки Чоп-Мукачево
» Всі новини