Анна Сабадош: “Бути найгарнішою дівчиною України — велика відповідальність”.

“У зв’язку з перемогою відчуваю підвищену увагу до себе. Усвідомлюю, що цей титул треба виправдовувати щодня”, — сказала у прес-центрі “Закарпаття” ужгородка Анна Сабадош, яку тиждень тому було визнано “Міс Принцесою України 2011”.

Анна Сабадош: “Бути найгарнішою дівчиною України — велика відповідальність”.

За словами дівчини, згаданий конкурс краси проходив у Луцьку, і є відбірковим до світового “Miss Princess of the World”. До речі, в останньому з них брала участь теж ужгородка, Вікторія Німець, яка здобула титул “Міс фото”. Цього разу, у вересні 2012 року, як сподівається президент міжнародної корпорації “International production group” Владислав Лакатош, Аня посяде одне з призових місць. Та це плани на майбутнє. А зараз Анна Сабадош звикає до нового звання і мріє відпочити, бо минулий тиждень був надзвичайно напруженим та складним в емоційному плані.

Розповідаючи про участь у конкурсі, дівчина зазначила: “Я була однією із двадцяти двох дівчат, що представляли різні міста України. Ми приїхали за кілька днів до конкурсу і встигли потоваришувати між собою. Саме тому від участі залишилися хороші враження, незважаючи навіть на досить складні щоденні репетиції під керівництвом суворого хореографа. Однак я дуже щаслива, особливо тому, що перемогла”. 

Анна Сабадош згадує, що вперше спробувала свої сили десятикласницею у школі, потім брала участь в університеті.  Для того, аби тримати себе у формі, відвідує спортзал, та особливо себе не “утискає” і дієтами “не морить”. “Я просто намагаюся доглядати за шкірою та загалом за зовнішнішністю”, — розповіла Міс Принцеса. Вона дала поради іншим дівчатам, стверджуючи, що кожна з них насправді дуже гарна і має свої унікальні риси, які потрібно підкреслювати, а недоліки, якщо вони є, приховувати: “сьогодні є багато порад, як виглядати гарно, однак варто пам’ятати, що найголовніше — природня краса, і саме її треба підкреслювати”.

Дівчині — 21 рік, і вона є студенткою 5 курсу юридичного факультету УжНУ. І хоча модельний бізнес має свої переваги, у майбутньому, все ж таки, планує стати хорошим юристом.

“Цьогорічний конкурс проходив за підтримки деяких модельних агентств з Франції. І не варто стверджувати, як це часто буває, що призи на таких конкурсах — незначні. От Аня, наприклад, на розвиток модельної кар’єри отримала 5 тисяч доларів”, — зазначив Владислав. Він відзначив, що закарпатки уже не вперше виграють на подібних конкурсах всеукраїнського рівня. До речі, на сьогодні в Україні існує безліч конкурсів краси, але рейтингові з них, тобто ті, які мають продовження на світовому рівні, —одиниці. Це — “Міс Україна”, “Міс Україна-Всесвіт”, “Міс Земля”, “Королева України” і ще кілька. Як повідомив Владислав Лакатош, нещодавно під час відбіркового туру до конкурсу “Королева України” відзначилася іще одна закарпатка: Яна Лукашук пройшла кастинг і увійшла у 50-ку. Для неї це хороші перспективи, адже дівчина, що виграє, представлятиме нашу країну на світовому конкурсі “Міс Земля”.

На запитання журналістів, чому в області так багато останнім часом проводиться різноманітних конкурсів краси, Влад Лакатош зазначив, що потреба у їх проведенні і справді існує. “Хтось нарікає на засилля конкурсів краси. Та насправді це не так. От, наприклад, в Мукачеві подібний конкурс відбувся вдруге за останні 20 років. Ми привезли естрадних зірок і зробили людям свято. Тепер під назвою “Княгиня Закарпаття” проходить конкурс у Хусті. Зрозумійте, в Ужгороді і так багато чого відбувається. А от на периферії концерти чи масові заходи відбуваються лише в рамках передвиборичих кампаній. Ми ж даємо людям можливість відпочити. Крім того, дівчинка з Хуста чи Волівця скоріше приїде у районний центр, ніж у обласний. Всі наші конкурси проходять прозоро і об’єктивно. У нас, наприклад, нема такого, щоб у регіональному конкурсі краси брали участь моделі лише з Ужгорода. До участі ми запрошуємо дівчат з усіх районів нашої області, чим даємо їм великі шанси вийти на інший рівень”, — відповів він.

Наостанок Влад Лакатош відповів на запитання журналістів і пролив світло на одну з найбільших інтриг конкурсу “Міс Мукачево 2011”, а саме: чому дочка Івана Балоги відмовилася від участі у цьому заході. Він зазначив, що Тетяна “пройшла кастинг легко і невимушено, але ми порадились і вирішили, що поява дочки Івана Балоги на конкурсі краси “Міс Мукачево” викличе багато пліток і домислів. Якщо вона переможе, то скажуть, що куплено, якщо ні — що ми йдемо проти ЄЦ-у. Тому ми вирішили, що це нікому не потрібно”.

10 грудня 2011р.

Теги: Анна сабадош, Міс Принцеса України, конкурс краси, Лакатош

Коментарі

(((( 2016-06-21 / 08:15:15
Яке угробіще...

Гуцул 2011-12-21 / 17:41:47
Аня, виходь за мене?

joeba 2011-12-19 / 18:21:45
Sok sikert kivánok! Hajrá!

Nick 2011-12-16 / 18:41:40
Ви красива угорська дівчина.
Вітаємо!

!!! 2011-12-11 / 13:41:35

Флуд і тролінг. Коментар видалено. Адмін

Андрій 2011-12-11 / 03:16:47
Аня, ти класна! Не звертай увагу на заздрісників. Не завжди розум і краса присутні у людей. А в тебе це є, що й будить у деяких "жабу". Успіхів тобі! А "великі" критики хай самі спробують чогось досягти.Критикувати ж завжди легше.

Олег Диба 2011-12-11 / 00:33:41
Можу засвідчити: якраз харизма - легка, гарна і світла - у Ані є.

Карл Смутко 2011-12-11 / 00:04:58
Вітаю! Не слухай нікого, якраз харизма в тобі є, а у інших просто жаба)

андрианка 2011-12-11 / 00:01:13
Девочка так себе..может фото не очень удачное но не хватает какой-то харизмы в ней..слишком уж обычная..

KK 2011-12-10 / 23:20:33
Справді файна, мила дівчина. ЇЇ чорнобривна краса дуже мені нагадує тих буковинських 'русинів' з яких мій батько вийшов.

Міша 2011-12-10 / 23:13:33
Слухайте, айбо ісе Міла із Радванки. У нас там і май файні є!

Артур 2011-12-10 / 23:04:55
Аннушке желаю удачи на последующих конкурсах. Главное не забывать для чего ты живешь. Если есть цели - достигай, ужно двигаться вперед и слушать свое сердце, а не Лакатоша. Он на таких милашках бизнес строит ( и это тоже правильно). Интересно,сможет ли он спокойно спать если этот вот "модельный" бизнес разрушит личное счастье этой, да и не только милой девочки.Личного счастья и самореализации тебе Аня, а Лакатошу - больше качества,в проведении конкурсов. Порой эти "шоу" похожи на конкурсы художественной самодеятельности в деревенских клубах. Где его только нету, этого Владислава Лакатоша - и конкурсы проводит, и кастинги модельные, и агенства открывает, и Ренату на конкурс отправляет и.... всюду суется. Угамонись и сосредоточся на качестве, тогда уважать тебя больше будут!

бодя 2011-12-10 / 22:11:52
файна дівочка. мила

НОВИНИ: Соціо

11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 11
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
» Всі новини