Із 2 листопада Ужгород та Берегове, Великоберезнянщина, Перечинщина та Ужгородщина – у "червоній" зоні

Сьогодні на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Із 2 листопада Ужгород та Берегове, Великоберезнянщина, Перечинщина та Ужгородщина – у "червоній" зоні

Новий розподіл набуде чинності з 00:00 години 2 листопада жовтня 2020 р.

"Червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено у містах Ужгород та Берегове, Великоберезнянський, Перечинському та Ужгородському районах Закарпатської області

"Помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки у містах Мукачево, Хуст та Чоп, Берегівському, Виноградівському, Воловецькому, Іршавському, Міжгірському, Мукачівському, Рахівському, Свалявському, Тячівському та Хустському районах  області.

Обмеження, які діятимуть у "червоних" зонах на Закарпатті:

  • регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним, залізничним транспортом, міським електротранспортом у міському сполученні, крім перевезення легковими автомобілями, кількість пасажирів, включно з водієм, в яких не більше п'яти осіб без урахування осіб віком до 14 років; службовими та/або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ за умови забезпечення водіїв та пасажирів під час таких перевезень засобами індивідуального захисту в межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які проінформовано не менше, ніж за два дні органи Нацполіції;

  • посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення;

  • відвідування закладів освіти, крім учнів спеціальних шкіл, навчально-реабілітаційних центрів, за умови дотримання в них відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов'язкового щоденного контролю стану здоров'я учнів;

  • приймання відвідувачів суб'єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері культури, крім відвідувачів "автоконцертів";

  • приймання відвідувачів суб'єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо);

  • приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах;

  • приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;

  • приймання відвідувачів суб'єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом; а також крім провадження банківської та страхової діяльності, медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп'ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об'єктів поштового зв'язку; торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень; відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім'ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

30 жовтня 2020р.

Теги: зона

Коментарі

Ужгородка 2020-11-04 / 10:32:18
Опыт Европы - единственная страна не вводившая карантин это Швеция, т.е. личные меры безопасности соблюдаются строго и в общественных местах тоже строго, но страна продолжала работать, ничего не останавливалось, так вот, они быстрее всех вышли из кризиса и сейчас у них есть больные, но не тяжелые и нет смертей от ковида.
Но в Украине такая модель невыгодна, им приказано угробить людей и страну, проводить опыты на людях испытывая разные "вакцины".
Лекарств от ковида нет, вакцины нет, гробят больным людям организмы жуткими препаратами от эболы, рака, спида и прочей гадости, а потом будут последствия .... не дай Бог.
Береги нас всех, Господи, другой помощи мы не получим.

Вадим 2020-11-04 / 08:42:12
Геноцид народа продовжено, на роботу не доїдеш, здихайте з голоду

Читатель 2020-11-02 / 21:45:21
Вынужден вмешаться, по поводу некоторых тут.
1) "Хороший" бизнес, да такой, что общественный транспорт убыточен! Всегда был, есть, будет убыточен. И какой тут бизнес?
2) Автобусы эти стоят дорого. Это не "Богданы" и т.д.
3) См. п. 2. Обслуживание "Электронов" требует тщательного подхода. Это набрать специалистов и т.д.

jurius 2020-11-02 / 11:07:31
Читатель, церкви теж розсадник той

+-+-+-=- 2020-11-02 / 10:17:49
ПІДТРИМУЮ!=КАРАНТИН у Ужг-но ЛИШ на 2ТИЖНІ-НО ТЕПЕР!!(Бо ШОб Не БУЛО ПІЗНО ПОТІМ!).це МУСАЙ

Олександр 2020-11-02 / 07:25:21
Транспорт в місті Ужгород їздить автобуси виїхали на роботу. Андріїв свій бізняк не закриє . Як це його бізнес зупиниться? А він б'є на жалість типу він думає про людей як то без автобусів. Та щоб до тебе тот вірус добрався тоді може пойме , хотя він і на тот світ гроші собирає. Хочу вам шановний мер Ужгороду наголосити що ви вже не молодий і жити вже не так довго осталось всі гроші в могилу не заберете.Краще випийте елексир молодості но його ще не придумали))))))))))))))))

Читатель 2020-11-01 / 22:11:39
И добавлю. Знаю лично случаи. Переболело уже несколько (!) человек из моего окружения. Причём, тесты они не сдавали, но проявили сознательность и оставались дома, на самоизоляции. Я тоже подцепил что-то. От родственника. Но, скорее, это было обычное ОРВИ.

А потом слышу: "Да, на базарах, много кто из продавцов больные". То есть, получается, подцепить Ковид можно легко:
а) в школах, других учреждениях.
б) на свадьбах.
в) на рынках (!). И лучше туда вообще (!) не ходить.
Во всех других местах подцепить Ковид много меньше вероятность.

Читатель 2020-11-01 / 22:05:38
А хотите проясню ситуацию, о которой все тут (!) молчат? Неудобно говорить? ))) Массовое тестирование нужно! Очень массовое. Масса людей болеют, тесты не сдают. И то, что статистика врёт - абсолютна правда. И то, что тестирование стали делать массово - это очень и очень нужно!

Ужгородець 2020-11-01 / 19:03:17
все фейк....про яку статистику говориться??? біда бо наші люди в голові мають лише шлак!!!! зараз період простуд...будь яке орві дасть ускладнення...всі смертності списують на ковід....не говоріть чепухи!!!!!!!!! смертність завжди була від орві!!!!!! точніше від наслідків нелікування! не треба приводити статистику світу...ви там були чи бачили що там твориться??? світ рухається з сторони капіталізму до феодалізму...європеєць просреться то вже біда....про шо ви тут говорити.візьміться вже за ту голову!

Анонім 2020-10-30 / 21:58:22
Все правильно. Багато хворих, лікарні заповнені і червона зона.якшо хочете у Закарпатті Італію то і далі не дотримуйтесь правил. Не важко носити маску, рукавички, антисептик, дотримуватися дистанції.

До попереднього 2020-10-30 / 18:54:20
Закрийся вдома і сиди в танку

Я.Ужгородець 2020-10-30 / 18:36:48
Шановні панове дописувачі!
Невже до Вас ніяк не доходить, що короновірус все таки перемагає і все більше хворих фіксують в м. Ужгороді, та і взагалі в області та інших областях України.
Я.вибачаюся навперед, може у Вас уже настільки "мозги" зачерствіли, що Ви не сприймаєте реальність, а тільки свої амбиційні " почуття" щодо існуючої влади і більше нічого.
Зверніть увагу на статистику по короновірусу в світі, може тоді "щось у Ваших мізках стане прозорішим".
Розумійте мене як Ваша свідомість і інтеоект працює, но невже не можете дати собі і іншим , що пандемія це серйозна загроза всім нам на земній кулі.
В кінці у мене завжди прагматичний вислів, ХТО НА ЩО ВЧИВСЯ.

Контрозвідник Петров 2020-10-30 / 17:58:10
Просрали Крим - просрем і Закарпаття

Ужгородець 2020-10-30 / 17:57:43
Шкода, що видалили мій коментар. Тоді напишу інакше.
Для тих, хто здатний подужати більше ніж серіал "Свати" дуже раджу почитати Павла Штепу "Мафія та Україна". Там дуже гарно все розписано та розкладено по поличкам. Писав автор цю книжку в 70-х роках минулого століття. Там класно розписано і про ООН.

Колапс 2020-10-30 / 17:49:15
Но, хто дол... Б, то хай дальше голосує за зелених недослуг, сначала провалили боротьбу щ ковід, розкрали гроші, зараз кроме корони проблеми з економікою, підняття цін на комунальні. Жопа а не влада. Ше і ідіота Щадея пхають.

Підриємець 2020-10-30 / 17:34:41
Як люди мають їздити на роботу,в ту же саму лікарню?????? Майте совість залиште хоч транспорт!!!!

Мати 2020-10-30 / 15:53:05
2листопада дітей ведем не до школи, а в ОДА до кгбішти Петрова, хай нянчить.

Ужгородець 2020-10-30 / 15:28:54


Добирайте слів. Коментар видалено. Адмін


до Ужгородця 2020-10-30 / 15:14:29
Дурню, як двинеш коні від ковіда, то святий Петро на хмарах дасть тобі роботу...

Ужгородець 2020-10-30 / 12:37:39
Не пішли б вони вже нах із своїми зонами. Дайте людям працювати та відновлювати економіку, котру зелені ідіоти довели до ручки

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

11:29
По дорозі між Сімером і Ворочовом Перечинської громади згорів Mercedes, що їхав на ремонт (РОЗШИРЕНО)
11:01
У середу у Ясіні на Рахівщині горіла "дев'ятка", а у Ворочові на Ужгородщині – Mercedes
10:43
На пожежі в Нижніх Воротах на Мукачівщині отримала опіки власниця будинку
10:34
Уночі в Чопській міській лікарні вигоріла надвірна споруда
11:37
У Буштині, поки власники спали, загорілася надвірна споруда з 2 тоннами сіна
16:57
У Синевирі на Хустщині вигорів мансардний поверх дерев'яного будинку
10:58
На Ужгородщині бобри норами пошкодили дамбу Латориці
11:22
У Буштині вогонь з підпаленого сухостою ледь не перекинувся на житлові будинки
11:09
В Ужгороді через саморобну піч горіла споруда, пристосована під житло
10:48
У пожежі в літній кухні у Вишкові загинув 68-річний чоловік
11:08
Спалюючи сміття на кладовищі, ужгородець спалив розташовану поруч надвірну споруду з сіном
21:56
Неподалік села Карпати внаслідок ДТП перекинувся Mercedes Sprinter
11:52
/ 2
Біля Горінчова на Хустщині Skoda вилетіла в кювет і перекинулася. Водій загинув, пасажирка травмована
10:26
У Синевирській Поляні горіла дровітня, від вогню довелося рятувати два будинки поруч
11:17
У Руському Полі на Тячівщині гасили пожежу в надвірній споруді
10:56
В Ужгороді горіло в місці "щільної забудови" на Гранітній
15:47
/ 1
43-річний житель Рахова з необережності впав з моста у річку і загинув (РОЗШИРЕНО)
14:15
/ 1
На Закарпатті в Тисі виявили тіло 22-го потопельника-"ухилянта" – 33-річного харків’янина
12:36
/ 13
Закарпатський ОТЦК: "ухилянт-суїцидник" Хабаров лише незначно "подряпав" руки, подряпини на обличчі "симулював", а при ньому знайшли транквілізатор
11:22
У Рахові вночі на неділю чоловік впав у Тису і втопився
10:47
В Ужгороді горіла квартира багатоповерхівки
13:41
У Руській Мокрій на Тячівщині Ford злетів у річку, загинули водій та пасажир
11:36
У Текові Королівської громади врятували будинок, в якому загорівся дах
10:45
У Кричові Буштинської громади донька, випадково проходячи повз, врятувала свою 77-річну матір з пожежі
00:02
/ 1
У Неліпині Мукачівського району Volkswagen на швидкості проломив стіну і влетів у будинок
» Всі новини