Через різке зростання захворюваності на COVID-19 на в’їзді в Закарпатську область та в населених пунктах встановлять блокпости

Про таке сьогодні розповів голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.

Через різке зростання захворюваності на COVID-19 на в’їзді в Закарпатську область та в населених пунктах встановлять блокпости

За його словами, наразі Закарпаття входить у третю фазу поширення коронавірусної інфекції, що створює великі ризики перевантаження лікарень.

З огляду на різкий підйом захворюваності на COVID-19, на в'їзді в область, а також на в'їздах та виїздах в окремих населених пунктах завтра встановлять блокпости. На блокпостах чергуватимуть медики та працівники поліції, які здійснюватимуть температурний скринінг та опитування.

"Запроваджують блокпости, щоби обмежити в'їзд, насамперед, на ті території та ті населені пункти, де фіксуються спалахи захворюваності", – пояснив О. Петров.

На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук Олексій Петров згодом нагадав, що в Закарпатті в середу було зареєстровано рекордні 82 людини із COVID-19. Він додав, що, хоча кількість інфекцій почала зменшуватись в Ужгороді та Мукачеві, в районах Міжгірському, Свалявському та Великоберезнянському – навпаки все більше пацієнтів. За його словами, причиною цього є недотримання елементарних карантинних заходів.

"Закарпатці перестали носити маски, дотримуватися соціального дистанціювання, беруть участь у масових заходах: весіллях, похованнях, інших релігійних зібраннях", – написав він.

Петров наголосив: “Будемо повертатись до серйозних обмежень. Це, в першу чергу, стосується дитячих садочків, через високу статистику інфікування дітей. Є питання щодо роботи муніципального транспорту: поки що ми не вирішили, чи будемо обмежувати. Але разом із представниками Головного управління національної поліції області та Держпродспоживслужбою будемо проводити масові рейди задля виявлення порушень під час перевезення людей муніципальним транспортом.”

Голова також оголосив що “на в’їзд до області та в містах, де є спалахи, будуть встановлені контрольні блок-пости з використанням температурного скринінгу та опитування. На них чергуватимуть представники нацполіції для того, щоб обмежити в’їзд, особливо на ті території і в ті населені пункти, де ми маємо спалахи.”

Як повідомляло Закарпаття онлайн, за останню добу на Закарпатті зафіксовано одразу 82 нових випадки COVID-19, 5 пацієнтів із коронавірусом померли.

17 червня 2020р.

Теги: коронавірус, блокпости

Коментарі

Олексієнко 2020-07-02 / 06:11:25
Міжгірщина неодного купила губернатора і купилисьме петрова стоіт як дурачок,то давно било що ЗЕ наркоші , чоловік прийшов наістися зарплата мала, нехватає а гроші непахнут.Щур Васьо буде подань носити .Народ то сіра маса ,а ми панували і будеме панувати начхати петрову на всьо і наркошу чоловік своіми діями підримує нас а не зеленого.Слава петрову герой закарпатя ,ми знали і писали що він займався заказами...... непрпвильними то давно било і неправда наш голуб мтго відкормеме.

Народ 2020-07-01 / 23:12:23
Петре скинь номер карточки,щоб неходив істи на шипіт з злодюгов Щурьом,тотня накормит кинети кістку обгризену а сам мільйони деребанить з бюджету,фотографіі унас є проваші діяння заженемо зеленському і скажемо що губернатор пітримує злодюгу щуря який занього говорив що він наркоша,атеіст священиків церкві підбурював які все рбили проти партіі Слуга народу озор беушнику купився дешево ,а де честь офіцера.

Міжгірщина 2020-07-01 / 22:46:45
Щур всі вибори провів ЗЕ наркоша,а губернатор в шортах бухає з щюрьом по кличці воняк.Щур поміжгірю говорить ще одного купив за 50 гр та піцу.Позор петрову начав збирати подань Міжгірщина небуде голосувати за аферістів,той сміється з вас,бюджет розікрав злодюга.

закарпатець 2020-06-24 / 18:16:48
Настав час перевірити куди ділися кошти виділені на боротьбу з короновірусом. Тому що після борьби і витраачених 65 млрд.гривень
почався спалах. Хай влада опублікує хто з "борців" скільки витратив коштів і на що. Наприклад герой поляк який ще пару місяців сказав що всіх переміг. Окрім того порібно громадськості проаналізуввати кожний випадок смерті від корони.

Слухач 2020-06-24 / 09:38:14
Гонять безпідставні статистику за рахунок дурнів. Люди ведуться на 1 тисячу грн чи на 3 тисячки щоб дати свої персональні дані-нібито хворі на вірус. А насправді - хворі лише на голову. Звідти і такі баснословні цифри хворих. Не думавуть, що сьогодні за 30 срібників купить буханку хліба. А завтра через накручений карантин, той хліб йому вже ніхто не спече і не превезе в його Богом забите село. Здохните в тих намордниках від жалоби, злоби, заздрості як пси. Страждає малий бізнес!!! Думайте, що робите

До аптеки 2020-06-19 / 11:13:11
Чуєте, а підкиньте контакти тих, хто гроші роздає! Бо завидки беруть - всім дають, а я не знаю, куди звертатися!

Аптека №1 2020-06-19 / 09:00:08
Тут всі філологи зібрались ! А про саму тему ніхто нічого не каже . Пропонують гроші , щоб реєструвати хворих . І спалах звичайно почався . Ганьба і стид , що така в нас держава . Ніколи не нажруться вже допомогами . Кишені бездонні ... голови пусті.

люди 2020-06-18 / 10:54:32
да скринінг справді не наше слово, ганяються за модою та англіцизмами, а є українські відповідники

Volodymyr Krasnoholovets 2020-06-17 / 22:59:21
1) ... температурний скринінг --- українською мовою це має бути: температурний огляд;
2) ... де фіксуються спалахи захворюваності --- українською мовою це має бути: де фіксують спалахи захворюваності (дієслово зворотної дії "фіксуються" = фіксують себе);
3) ... 5 пацієнтів із коронавірусом померли --- українською мовою це має бути: 5 хворих з коронавірусом померли.
Добре, що хоч поки кулеметні гнізда ще не виставляють...

Бдітельность 2020-06-17 / 18:33:58
І механічні помилки негоже,щоби були в устах губернатора56

Матеріал не вичитаний 2020-06-17 / 17:00:19


В уста губернатора вклали веїзд та наелені,пункти



Виправили механічні помилки. Дякуємо за пильність. Адмін


НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

11:01
У середу у Ясіні на Рахівщині горіла "дев'ятка", а у Ворочові на Ужгородщині – Mercedes
10:43
На пожежі в Нижніх Воротах на Мукачівщині отримала опіки власниця будинку
10:34
Уночі в Чопській міській лікарні вигоріла надвірна споруда
11:37
У Буштині, поки власники спали, загорілася надвірна споруда з 2 тоннами сіна
16:57
У Синевирі на Хустщині вигорів мансардний поверх дерев'яного будинку
10:58
На Ужгородщині бобри норами пошкодили дамбу Латориці
11:22
У Буштині вогонь з підпаленого сухостою ледь не перекинувся на житлові будинки
11:09
В Ужгороді через саморобну піч горіла споруда, пристосована під житло
10:48
У пожежі в літній кухні у Вишкові загинув 68-річний чоловік
11:08
Спалюючи сміття на кладовищі, ужгородець спалив розташовану поруч надвірну споруду з сіном
21:56
Неподалік села Карпати внаслідок ДТП перекинувся Mercedes Sprinter
11:52
/ 2
Біля Горінчова на Хустщині Skoda вилетіла в кювет і перекинулася. Водій загинув, пасажирка травмована
10:26
У Синевирській Поляні горіла дровітня, від вогню довелося рятувати два будинки поруч
11:17
У Руському Полі на Тячівщині гасили пожежу в надвірній споруді
10:56
В Ужгороді горіло в місці "щільної забудови" на Гранітній
15:47
/ 1
43-річний житель Рахова з необережності впав з моста у річку і загинув (РОЗШИРЕНО)
14:15
/ 1
На Закарпатті в Тисі виявили тіло 22-го потопельника-"ухилянта" – 33-річного харків’янина
12:36
/ 13
Закарпатський ОТЦК: "ухилянт-суїцидник" Хабаров лише незначно "подряпав" руки, подряпини на обличчі "симулював", а при ньому знайшли транквілізатор
11:22
У Рахові вночі на неділю чоловік впав у Тису і втопився
10:47
В Ужгороді горіла квартира багатоповерхівки
13:41
У Руській Мокрій на Тячівщині Ford злетів у річку, загинули водій та пасажир
11:36
У Текові Королівської громади врятували будинок, в якому загорівся дах
10:45
У Кричові Буштинської громади донька, випадково проходячи повз, врятувала свою 77-річну матір з пожежі
00:02
/ 1
У Неліпині Мукачівського району Volkswagen на швидкості проломив стіну і влетів у будинок
16:39
Ґумовий човен і обіцянки переправити до Угорщини коштували прикарпатцеві та криворіжцеві по $5 тис. з кожного
» Всі новини