Керівник фракції КМКС у Берегівській міськраді пред'явила на кордоні угорський паспорт – ЗМІ (ФОТО)

18 лютого на ПП «Лужанка» під час проходження процедури митного оформлення було виявлено порушення митного законодавства депутатом Берегівської міської ради, головою фракції «КМКС-партії угорців України» в міській раді Дорчі Кароліною Дюлівною.

Керівник фракції КМКС у Берегівській міськраді пред'явила на кордоні угорський паспорт – ЗМІ (ФОТО)

Про це інформує, навівши на підтвердження скан документа, Анонс Закарпаття.

Порушення стосувалися порядку ввезення на територію України Кароліною Дорчі транспортного засобу на іноземній реєстрації. В ході словесної суперечки між К.Дорчі і співробітниками ДФС України, остання, мотивуючи ніби-то правомірність ввезення нею іноземного ТЗ, повідомила митникам, що вона - громадянка Угорщини, і пред’явила паспорт громадянки вказаної країни серії  ВН № 6538434 на ім’я Darcsi Karolina.

Тобто, керівником найбільшої фракції в міській раді українського Берегова є особа яка присягнулася на вірність Угорщині.

Сьогодні, 26 лютого, Берегівський районний суд має розглянути адміністративний протокол, складений прикордонниками.

А тим часом прізвище Кароліни Дорчі з'явилося у списках сайту "Миротворець".

26 лютого 2019р.

Теги: Угорщина, Дорчі, громадянство

Коментарі

Вуву 2019-03-02 / 16:13:33
От власне через те що в нас в юреспруденційі такі "пішоходи" з купленими дипломами ...
(Є ще гірше навіть лікарі)
В нашій крайіні відбувається така срака.
Бо такі "пішоходні спеціалісти" простим людям (я маю на вазі загал) ... Закривають рота... Свойіми псевдо дипломами.
Але я сподіваюсь що з часом атестаційна комісія всіх "псевдоюристів і адвокатів і суддів" і решта пішоходів
... Вичише як блохи.
А далі ... Дискусія закінчена ...
Бо ніяких доводів щодо небезпідставних порушень закону і мною наведених аргументів у вас нема.
Окрім (можливо)купленого диплому... Бо ще невідомо чи він у вас взагалі є.

пішохід 2019-03-02 / 09:59:10

І ще, Вуву. Справа не в моєму "гонорі", як ви пишете (в Інеті під ніком - це смішно). А у вашій дрімучій безграмотності в юриспруденції (на кшталт Ю.Луценка). Про все (наркоторгівля, загроза Путіна) - і ні про що по суті.
Гуглити, Вуву, ви навчились. Вчитись та дослуховуватись, коли вже зрозуміло, що тупите - ні.
Дискусія з вами закінчена. Далі - не цікаво. Та без змісту для читачів ЗО.

пішохід 2019-03-02 / 09:43:45

Вуву, що таке ваше побажання: "Хай складе депутатські повноваження"? - Це ж чистий популізм, розрахований на піпл, який ведеться на таких пустозвонів, як ви. Ви суд? Прокурор? Хто ви, щоб К.Дорчі звертала га вас хоч якусь увагу?
Має працювати ЗАКОН, на який 5 років "клав" Порошенко і Ко.
А закону про громадянство нема і ще дуже скоро в Україні не буде, як би там не чаклував на ЗО оракул "сорри".

Він не вигідний укр. можновладцям! Бо за ним втрата офшорів, великих грошей, елітної нерухомості та добробуту їх сімей, який вам і не снився.
Справа не в К.Дорчі і у вашому дитячому базіканні про неї. Справа в ОСНОВІ ВСІЄЇ КОРУПЦІЇ, яка панує в Україні, у виведенні грошей (несплата податків) на інший паспорт. На жаль.

Вуву 2019-03-01 / 23:53:46
Те що вона (катерина - кароліна) зробила ... То це вже після того як йійі вибрали.
Чи виберуть ще ?
Хай вирішують.
Ну а якщо вона є громадянка хунійі і не хоче розмитнювати своє авто ... То хай складе свойі депутатські повноваження .
Бо не може бути так як хочеться вам ... А має бути по закону.
Немає права громадянин іншойі крайіни виконувати фунційі депутата в украйіні. !
І всі інші громадяни інших крайін можуть перебувати без візи в украйіні до 90 днів.
А щодо тих хто вже зробив таке порушення це не є привід рівнятись на них і порушувати закон тотально.
Бо якщо так робити то ми можем опинитись перед такою дилемо що в нашому парламенті будуть засідати громадяни з російськими паспортами і громадянством і називати себе "опозицією".
(Хоча по факту вони і так вже є тою чортовою колоною і засідають).
Будьте чесними перед собою ...що в тій смій хунійі такими депутатами вже давноб занялись певні органи належним чином ... І логічним результатом.
І не треба нам вказувати як ми і що ми повинні робити і на кого дивитись.
А свій гонор тримайте при собі ... Він вам ще знадобиться.

пішохід 2019-03-01 / 23:32:29

Вуву,
1)бути чи не бути К.Дорчі депутатом Берегівської міської ради вирішують виключно її виборці чи більшість депутатів Берегівської міської ради згідно діючого законодавства України. Крапка.
І всі ваші питання "чого", "чому", реальну вагу "присяги депутата у місцевій раді" залишіть для Порошенка, Клімкіна, Луценка та більшості БПП у ВР.
2)навіщо К.Дорчі розмитнювати своє авто на угорських номерах, якщо вона громадянка Мадярщини? Яку конкретно статтю закону України вона порушила? - Навіть не напружуйтесь, жодної!
Не тупіть, Вуву. І не фантазуйте.
Десятки тисяч можновладців та багатіїв України мають на інших паспортах не тільки авто, але й яхти, літаки, офшорні фірми та нерухомість по всьому світу НА ЗАКОННИХ ПІДСТАВАХ.

Просто вивчайте, Вуву, глибше тему, з якої хочете АРГУМЕНТОВАНО дискутувати. І буде вам щастя.

Вуву 2019-03-01 / 19:37:48
Ще раз.
Чи може людина громадянин іншойі крайіни хунійі з паспортом бути депутатом в міськраді берегова в іншій крайіні (тбт. Украйіни.) ???
... Яка склала присягу на вірність іншій крайіні.(тбт хунійі) ?
Якщо вона (кароліна - катерина ) тут вважає себе громадянкою украйіни ... Чого порушує закон про розмитнення євроавтомобіля ?
На якій підставі ... Тим що маніпулює свойіми паспортами.?
Пішохід. Що ти із себе робиш дурня ?

Для прикладу.
Якщо наркопродавець який має свою мережу збути ... Захоче переправити гроші в хунію і гайме для цього катерину - кароліну двопаспортну.
От вона вивезе 5тис$ і покладе там (в хунійі на рахунок).
Потім ще і ще ....
Наркоторгівця спіймали.
Як тепер кваліфікувати дійі катерини- кароліни ... Як невиннойі особи що чесно перевозила гроші .?
Чи як співучасницю в кримінальній справі за підтримку наркоторгівця.?

пішохід 2019-03-01 / 16:30:58

ВуВу, ви фахівець з міжнародного права? Чи фахівець із законодавства Угорщини? Ви взагалі хоча би заочний юрист УжНУ?)))
Які подвійні стандарти? Якого законодавства? Назвіть хоч одну статтю із законодавства України чи Мадярщини, яке би порушила К.Дорчі? - Про що ви пусто мелете?
Як можна перекрутити те, чого просто не прописано у законодавстві України? Тим більше, Угорщини, яка роздає свої паспорти "направо-наліво" всім охочим із сусідніх країн?

Вам не я, а "сорри" вже прямим текстом написав, що законодавство України забороняє інше громадянство держ.службовцям, правоохоронцям, армійцям (під присягою!).
Але й це, доповнюю "сорри", не позбавляє цю категорію громадян АВТОМАТИЧНОГО позбавлення громадянства у разі порушення ними цього закону!
Звільнення з роботи, адміністративна, можливо, і кримінальна відповідальність, але а ЖОДНОМУ РАЗІ не позбавлення громадянства БЕЗ ЇХ ОСОБИСТОЇ ЗГОДИ!

Тобто, за логікою, всім ПРОСТО громадянам України можна мати декілька громадянств без жодних обмежень, окрім як працювати на Україну під присягою.
Щоб дойти до цього логічного висновку треба.. просто не бути ВуВу. Безграмотним хамом, який без посилання на статті любого закону, намагається "на горлі" в чомусь переконати опонента в дискусії.

Вуву 2019-03-01 / 10:02:02
Пішоходу
Нічого собі ... тобі пописали які порушення нижче ... А він про емоційі
А відносно логічного мислення ... Якраз вся логіка в тому і полягає що є такі мудрогелі які перекручують поняття з тим щоб довести те чого насправді нема.
А в тому що зробила кароліна - катерина є дійі які не відповідають подвійним стандартам в законодавстві двох крайін .......
І ти прекрасно розумієш про що мова але вдаєш із себе болвана.

пішохід 2019-03-01 / 08:51:22

1) Обидва паспорти К.Дорчі дійсні та визнаються ОКРЕМО кожним ДЕРЖАВНИМ ОРГАНОМ тої країни, яка їх видавала.
Тобто український паспорт - Україною, мадярський паспорт - Мадярщиною. Без жодних застережень чи обмежень. Крапка. Це для ВуВу.

Зайві емоції, відсутність простого логічного мислення, пане безграмотний "опришок" ВуВу, не принесе вам користі, м'яко кажучи, в жодному публічному виступі НА ЛЮДЯХ.

2)Пане "сорри", в юриспруденції нема категорій "коли буде", "до цього йде". Є діюче законодавство України. Яке НА СЬОГОДНІ НЕ ЗАБОРОНЯЄ ЖОДНОМУ громадянину України мати будь-яку кількість громадянств.

Ви здивуєтесь, але навіть звільнення з державної служби ЖОДНИМ ЧИНОМ НЕ ПОЗБАВЛЯЄ громадянина України укр. громадянства, ЗА БУДЬ ЯКОЮ СТАТТЕЮ любого кодексу України БЕЗ ЙОГО ЗГОДИ. Крапка.

І це "не на лохів", пане "сорри" як ви пишете. Це судова практика, про яку чудово знають і користуються (в першу чергу!) всі можновладці та багатії України, які хочуть мати офшорні рахунки та нерухомість за кордоном.

Ну, і ще. Я - громадянин і виборець України. Власний "агент". Європеєць. Теж крапка.

сорри 2019-02-28 / 19:10:12
Та нема ніякої Катерини Дорчі, всюди є Кароліна Дорчі - і в мадярському паспорті, і списках депутатів Берегівської місьої ради (http://beregovo-beregszasz.gov.ua/ua/%D0%BCi%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0/%D0%B4%D0%B5%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BF%D1%83%D1%81/).
Цю "Катерину" придумали ось такі орбанівські "пішоходи", щоби розмити, знівелювати і заплутати ситуацію.

Ну і "пішохідна" дурня про те, що, начебто, чинним законодавством друге громадянство не заборонене, теж на лохів розрахована. Так, для простих громадян ситуація в законодавчому полі розмита. Але для представників органів влади прийняли окремий закон, яким для них друге громадянство повністю ЗАБОРОНЕНЕ.

Тому, будуть чи не будуть обирати мадяри берегова цю пані, але як тільки в Україні закон буде працювати (а до цього таки йде, попри небажання її прямих ворогів і всілякого роду колаборантів на взірець "пішоходів"), ця агент Будапешта вилетить з влади як пробка з пляшки шампанського. Або, як варіант, здасть свій мадярський паспорт.
Крапка

Вуву до пішохода 2019-02-28 / 18:30:37
Нетреба прикриватись юридичною освітою. Такі юристи як продажні суки ... Тісно повязані з криміналом і його дуже добре за гроші обслуговують.
Рішення нашого кс. тому приклад.
Тепер по дорчі
1. Як ви пишите паспорти дійсні бо йіх визнають. ?
Хто ? Хто йіх визнає ?
Такі правники ? Які не "хочуть" бачити ніяких ні порушень ні НЕ відповідностей.
2. Чому в одному випадку катерина а в другому кародіна.?
Ви що болван дипломований який купили диплом за гроші ?
Як кароліна може бути катериною чи навпаеи ?
Або спеціально сфальшований документ по не перевірених даних ... Або сфабрикованих і не підтверджених документів (першоджерел).
3.якщо вона визнає себе громадянкою хунійі то на яеій підставі є депутаткою в нашому (украйінському) Берегові ... Як громадянка іншойі крайіни ???
Якщож вона визнає сеюе що громадянка Украйіни ... Бо є депутатом ... То чого порушує украйінський закон про розмитнення євроавтомобіля ???
З ПОРУШЕННЯМИ ПОРЯДКУ ВВЕЗЕННЯ ???

Так що не треба нам тут паносити що безгрішна і всіх на дурних обиртати прикриваючись своєю юридичною безмозглістю і безграмотністю.
(Можливо купленого диплома).
А навіть якщо є клепки в голові то і так всім відомо як юристи куплені за бабло можуть вивернути справу на протилежний бік ... Бо обслуговують підари не чесних людей а тих хто має бабло у великих сумах за неправомірним збагаченням ... статтю яку вжена догоду баригам і бандитам відмінили .
При сталіні тебе вжеб розстоіляли гніду.
На щастя живем в іншому часі ... Де новітні сволочі штовхають саме суспільство за ностальгією старого сталінського часу.

пішохід 2019-02-28 / 11:38:17

Знову пішов якийсь набір лозунгів, ярликів, штампів та іншого пропагандистського непотрібу.
Але, на жаль, жодного слова про брехливу та провальну позицію Порошенка та БПП з цього питання.

Проте дивує ще й інше. Пане Грегор, ви ж юрист за освітою. Так яка Вам принципова різниця, що ця пані має різні імена у паспортах різних держав, якщо обидва паспорти ДІЙСНІ і визнаються обома державами?
Де Ви побачили хоч якесь порушення УКРАЇНСЬКОГО законодавства у тому, що Катерина у мадярському паспорті стала Кароліною? - Жодного!

Знову шукаєте дешевих сенсацій на пустому місці (типу звільнення хабарниці Дюло за звичайним припиненням терміну контракту в УжНУ, розбірки між депутатами двох груп БПП у Хустській рай.раді), користуючись тим, що не всі читачі ЗО мають юр. освіту?

Інше кліше - "путінська пропаганда"... До чого тут ПУтін, коли Клімкін, Порошенко та БПП за 5 років не зробили жодного кроку, щоб прийняти чітке законодавство по громадянству України!

Панове, полум'яні патріоти, ну, назвіть хоч одну статтю з любого кодексу законів України, які б порушила К.Дорчі у цьому випадку? - Навіть не напружуйтесь, жодної!

Я не розділяю поглядів "до всіх 2019-02-27 / 16:51:40", але, як правник, мушу визнати правоту цього коментатора.
К.Дорчі - громадянка України. Яку обрали і будуть обирати на ЛЮБІ ВИБОРНІ ПОСАДИ в Україні від КМКС. Згідно ДІЮЧОГО законодавства України. Крапка.
І поменше пафосу, панове. Ганьбу за укр. законодавство Порошенка треба теж вміти визнавати, якщо ми європейці, а не дикуни.

Вуву 2019-02-27 / 21:41:49
Як депутатка яка така ... І добра і активна і приймає і за всіх ...
НУ НАШО ЙІЙ ДРУГЕ ГРОМАДЯНСТВО ?
А йіздити з нерозмитненим авто з євробляхою поєднуватись по Берегову (бо Украйінська територія) немож.
То якшо баба розумна і іше МАНДАтна депутатка ... То чого порушує закон ?
Для чого кидає виклик всім.?
Як що вона депутат ТУТ а є ГРОМА ЙІЙ НЕБЕСНОГО ... громадянкою іншойі крайіни ... то шо вона тут робить ?
На якій підставі вона депут ?
Украйінського Паспорту ?
Ну так тоді хай живе по УКРАЙІНСЬКИМ ЗАКОНАМ.

БО ЯК ТАК ДАЛІ ПІДЕ ... ТО ОРБАН ЧЕРЕЗ ТАКИХ ДВОПАСПОРТНИКІВ ВВЕДЕ ПРЯМЕ ПРЕЗИДЕНТСЬКЕ ПРАВЛІННЯ В БЕРЕГОВІ І УЖГОРД ОГОЛОСИТЬ ЗОНОЮ СВОЙІХ ПОЛІТИЧНИХ ІНТЕРЕСІВ ЧЕРЕЗ ТАКИХ "мандаТНИХ" депутатів.

Віталій Грегор 2019-02-27 / 20:35:34
"До всіх", Може якась там Катерина і порядна)) так вона Кароліна чи Катерина?)) Чи може в неї є ще один паспорт?))

до "до всіх" 2019-02-27 / 19:18:25
У короткому коменті - весь набір путінської пропаганди

до всіх 2019-02-27 / 16:51:40
Пишете всяку дурницю, лише б похизуватися. Не переживайте за Катерину Дорчі. Побільше б таких порядних депутатів, як вона, тоді б у країні був порядок. Риба гниє від голови і всі в цьому переконані. Адже наш гарант Конституції збагачується не тільки за рахунок РОШЕНУ, а й на Оборонпромі і взагалі на війні, яку він і розв'язав за ради власного збагачення. Катерина Дорчі не скоїла ніякого злочину та навіть адміністративного проступку, бо українське законодавство не забороняє подвійного громадянства. Тому вона й надалі залишиться міським депутатом, а як забажає, то і наступним разом висуне свою кандидатуру, бо це її право. Виборці за неї проголосують, бо вона чесна й справедлива і в сесіях міськради прймає активну участь. Виходячи із наведеного хотів би поставити перед всіма запитання: А хіба ж генеаальний покуоор без юридичної освіти (луценко) разом із своєю кочергою іриною на Сейшельські острова їздли із українськими паспортами?

Вуву 2019-02-27 / 15:45:22
Після того що викинув конституційний суд ... І скандал в держзраді самого вальцмана який зйіхав з глузду ...
Точно буде майдан ...
А не те що базікає клімкін.

Magyar-Hun 2019-02-27 / 14:46:59
Клімкін за подвійне!
https://camelotnews.net/view/2551-pavel-klimkin-v-ukraine-est-potrebnost-v-dvojnom-grazdanstve

пішохід 2019-02-27 / 10:55:01

до сорри 2019-02-26 / 21:04:03

"Українці в критичних ситуаціях демонструють чудеса патріотизму, самоорганізації і мобілізації. 2014-15 роки - приклад"

На мою думку, українці мають показувати "чудеса патріотизму, самоорганізації і мобілізації" НАСАМПЕРЕД і ВИКЛЮЧНО на ВСІХ виборах.
Тихо, мирно та СВІДОМО.

Тоді не буде крові, жертв, розбрату, переселенців, територіальних втрат, долара по 28 грн., безробіття, заробітчанства по світу, космічних тарифів ЖКГ... та жируючого "Рошену" і Ко у кожній області України.
А при владі будуть ПАТРІОТИ та професіонали, яких обрали СВІДОМІ громадяни України.

Hemoroy 2019-02-27 / 10:11:13
НУ I ДЕБIЛИ!

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини