В Ужгороді опозиція "докуповувала" учасників акції "Вставай, Україно!" (ВІДЕО)

В Ужгороді представники опозиційних партій купували за 50 гривень студентів для участі в "масовці" акції, "Вставай, Україно!".

В Ужгороді опозиція "докуповувала" учасників акції "Вставай, Україно!" (ВІДЕО)

Уперше про такі наміри на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомив громадський активіст Володимир Феськов. "Учора дзвонили студенти УжНУ які проживають в гуртожитках і повідомляли, що їх купують за участь у мітингу в рамках загальнонаціональної акції-протесту “Вставай, Україно!” в Ужгороді. Якщо на мітингу буде масово студентство, особливо з прапорами, страшенно розчаруюсь і обізлюсь на студіків. 2 години за 50 грн. під цим снігопадом? На партії злитись не буду. Вони ж невинні, що інакше не вміють та й навчитись вже не вийде )", - зіронізував В.Феськов.

Далі про купівлю студентів Ужгородського національного університету як вже доконаний факт розповів у все тому ж Фейсбуку студент-історик УжНУ Максим Молнар:  "Сьогодні моїм друзям-студентам за участь у мітингу опозиції в Ужгороді заплатили по 50 грн. Як після цього можна вірити Яценюку, Тягнибоку та ін. і називати їх "опозицією"?"

На завершеня момент, у якому старшим учаснику роздають якісь талончики - ймовірно, за участь у акції, зафіксував на відео і оприлюднив знову ж таки у Фейсбуку журналіст Ярослав Гулан: "В Ужгороді перед мітингом опозиції люди старшого покоління підходили до незрозумілого чоловіка із незрозумілими талончиками. Здається, це просто була перекличка, хто прийшов. І кому треба заплатити. Якщо це так, дуже шкода, що опозиція використовує ТАКІ методи".

Усі вищенаведені свідчення зроблено людьми, які не належать до ворогів опозиції, а, навпаки, послідовно зарекомендували себе опонентами правлячого режиму. Тому недовіряти їм немає жодних підстав. Як і шкодувати "опозицію", яка прагне стати владою з використанням таких методів.

Ще один сюжет на цю ж тему поширили ЗМІ, близькі до Партії регіонів та її нинішнього сателіта екс-мера Ужгорода сергія Ратушняка. Сюжет цього відео однозначно постановочний. Надто вже примітивно і за участі малої кількості фіґурантів (до того ж - одягнених в абсолютно однакову "уніформу") "зроблено" цю "замальовку. Те, що йдеться про "режисуру" від оточення С.Ратушняка, говорить і той факт, що відео залито на YouTube російськомовним користувачем.

15 березня 2013р.

Теги: опозиція, студенти

Коментарі

Гліг 2013-03-19 / 11:41:28
Тяжко буде "Свободі" з такими партнерами-опозіціонерами будувати Україну.Якщо немає ідеології то прикупити потрібно люду, інакше хто прийде прапора потримати.

Ник 2013-03-18 / 11:20:58
Жаль, что в Украине только такие рабочие места и создаются....

Николай-III 2013-03-17 / 11:36:52
Вот вам и пожалуйста. Люди продажные, не имеющие собственных принципов и полит. взглядов просто зарабатывают. Оппозиция она на то и оппозиция, что не имеет поддержки у большинства населения.

вітя 2013-03-16 / 16:43:26
Народ, народ, не смішіть себе! Вже нічого робити окрім як цькувати одне на одного опозицію! Побачили риги шо наступає їх кінець, і вирішили про локальні акції протестів заговорити як про продажні. Молодці. Це ж вашатєма, пацики:-) бійтеся, прийде вам удар, а потім настане свобода і буде звільнена батьківщина!

ІВАН 2013-03-16 / 15:41:29
А тепер подумаємо. Якщо, навіть "Батьківщина" та "Удар" платили якимось студентам за участь із триманням своїх партійних прапорів (про те. що Рата влаштував нижче відео із своїми провокатрами, де державні прапори - вже, начебто - зрозуміло)по 50 грн. Ну то й що??? Що таке пятдесять гривень (мінус - 4,60 грн -за маршрутку)? Навіть для студента? Навіть для дуже бідного студента? Хтось би таук заробляв на морозі? Адже що за сума: Щонайбільше - один, ну два дні "на їду" (якщо економити), хоча, насправді - на годину (на каву). Хто би за таке "пахав"? Це. я гадаю - "не заробіток" на життя (а ще у такий мороз, у таку погоду!). Це так, студенти проийшли, бо підтримують. А тут пропозиція (мабуть ще й напередодні): якщо ще потримаєте наші прапори (та не ригівські ж, не комуняцькі, а "наші", - на погляд студента), то отримаєте ще й "на каву". Чесно кажучи (памятаю ще й власну студентську психологію): а чого ж би і ні, якійсь копійки дістати. Адже жодного порушення сумління нема - прапори ж то свої.

pravda 2013-03-16 / 12:39:37
Повністю приєднуюся до Олександра.

Адмін 2013-03-16 / 11:24:04
По другому відео редакція чітко написала, що воно постановочне. І аргументувала, чому саме. А опублікували, аби іншим, хто побачив його на ЗМІ Партії регіонів та Ратушняка, не було ілюзій.

Копча 2013-03-16 / 11:06:37
Особисто бачив як роздавали якісь папірці схожі на талони чи білети але зовсім не схожі на гроші. Відносно другого відео то дуже схоже на спеціально влаштовану провокацію адже не було зовсім ніякого контролю учасників даного заходу то ж будь хто міг пройтися в колоні а перед цим зобразити на камеру отримання коштів.

Лічка 2013-03-16 / 10:21:54
Багато із вас вийшло на мітинг просто так, або для того щоб сфотографуватись з Яценюком чи Тягнибоком, з загальної масси людей 3% дійсно із за підтримки партії, а всі інші за нещасні 50 грн, які їм давали для того щоб була масовка молоді і студентів!

Перечинський 2013-03-16 / 10:14:59
Івану:
"Не перешкодили і провокатори - т. зв. "націоналісти" (роздавали і свої провокаційні листіки) від краєвої "просвіти" та якоїсь псевдо-карпатської січі, що сидять на утриманні, прохарчуванні за тридцять сріберників у Рати."

Вражає, якого широкого значення у вас набуває слово провокація )))) Хлопці з Карпатської Січі заздалегідь запланували відзначення Карпатської України (про що було проанонсовано), до них доєднався "Тризуб" разом із головою Андрієм Стемпіцьким та інші організації. В чому полягає провокація????? Роздавали інформаційні листівки про Карпатську Україну. Для вас провокаторами і "псевдо- чи так званими націоналістами" є всі, хто не у "Свободі"? Може вже досить?
Як на мене, хлопці з Карпатської Січі працюють нормально і щиро, проводять хороші заходи і акції, в тому числі благодійні. Видумовувати про 30 срібних, про Рату, як мінімум, негарно і смішно з вашого боку (хіба є якісь факти про їхню продажність? викладайте). Робіть краще свою роботу і перестаньте писати всяку дурню про інших.

Лео. 2013-03-16 / 09:44:55
Був на мітингу. Переконався остаточно, що тільки СВОБОДА, це партія, яка виведе Україну з кризи.Тягнибок дуже людяна та хороша людина, із усіма спілкувався та фотографувався.Натомість Яценюк на прохання поспілкуватися зі мною - відповів, що у нього горло болить.Свобода - це сила.

Олександр 2013-03-16 / 07:06:05
Ми так і будемо жити як раби, якщо не зрозуміємо, що на акції протесту треба виходити не за гроші, а за покликом серця та розуму.Наші голоси купують на виборах за 100-200 гривен,а потім сидять чиновники і нас самих же за ці гроші експлуатують, заробляючи на цьому в сотні раз більше, а ми сидимо на кухнях і плачемо над тим як нам важко жити.Тупорила українська громадо! Зверніть увагу на те як проходять акції за кордоном у Греції, Угорщині,Німеччині.... Там ніхто нікому не проплачує.І там народ добивається свого, тому і живе краще. А у нас думка одна,що все владнається якось без нас, і подумуємо як би за кордон виїхати.А цікаво, якби у всіх українців була можливість виїхати виїхати за кордон, скільки б тут населення залишилося? Ми не вміємо керувати своєю країною. Ми розувірились у політиках, у міністрах, у президентах, у губернаторах, і зовсім забули про те, що це ми їх самі вибираємо. Дали термін один рік,якщо нормально ефективно справляється, залишати на посаді, якщо ні,знімати з посади з відшкодуванням збитків нанесених державі неефективним керуванням, та в'язницею. От тоді був би і порядок. А то хтось говорить про те що руїну подолано, а насправді ми всі з вами тільки сповзаємо у цю руїну. І з кожним роком все глибше і глибше.Наше вміле керування нам же виходить боком: НЕЕФЕКТИВНІ дороги, Хюндаї,LNG термінали,аеропорти, шахти, підприємства,газова труба, медична, освітня та пенсійна реформи,податкова реформа,виборча система,Верховна Рада,судова система... Цей гріх на кожному із нас, тому що це ми з вами дозволили

Федя 2013-03-16 / 01:46:36
За закордонні гроші мож було людьом бульше верти

Макар 2013-03-16 / 00:52:45
Ну и что ? Это дешёвая подстава. Что - в Виннице 15 000 тоже по 50 рублей пришло ?..А иначе, хотят сказать эти тролли в Украине нехачем выходить на акции..Всё зашибись..Толькор50 ругривен не хватает ? Козлы, блин... А если по такой погоде и дали людям на боевые сто грамм - так о чём это говорит ? Это ж не выборы ! за что они платили ? Им голоса не нужны.... Это просто голубые ПРасты уже не знают каким говном людей полить, чтоб только их позорных не сковырнул никто от власти..Но не поможет им ничего... Уж больно похабными и жадными оказались..ЛЮди почувствовали опасность для своей жизни. И вилы близки. А Америка России поддержать синежопых не даст. Раскола страны не будет. Будет послана на... криминальная банда Хама.

Хвиля 2013-03-16 / 00:10:36
Это натуральна подстава - донецкие мальчики в спортивных костюмах раздают в открытую 50 грн. за что получают флаг Украины :) А почему не флаг оппозиционной партии?
Боятся бандюковичи митингов - это факт, потому и взялись за дискредитацию этой акции.
А вестись на все это фуфло могут только глупые лохи.

ІВАН 2013-03-16 / 00:02:47
Цікаві твердження та логіка у деяких (особливо вона чітка у Миколи): На акцію опозиції прийшло дуже мало людей і всі вони були проплачені. Звідси навязується висновок: на заходи опозиції, яка виступає проти влади ригунів, люди за власним покликом не приходять. Питається чому? Тому, що не підтримують опозицію, а підтримують владу ригунів.
Насправді, взяло участь (візуально) набагато більше двох тисяч людей. Із них абсолютна більшість таки за велінням серця. Може якимсь пацанам, що тримали прапори, таки заплатили (але не прихильникам "Свободи"), однак більшість таки прийшла, щоб підтимати боротьбу проти влади зеків, хамів, ригунів. Не перешкодили і провокатори - т. зв. "націоналісти" (роздавали і свої провокаційні листіки) від краєвої "просвіти" та якоїсь псевдо-карпатської січі, що сидять на утриманні, прохарчуванні за тридцять сріберників у Рати.

Юрій Михайлович 2013-03-15 / 23:52:20
Правда!
Гроші від фронту змін роздавав Костюх Анатолій, він збирав людей з гуртожитків. Грошей давали 50 грн.
УДАР так само платив своїм активістам. Там роздавав гроші Ман Денис такса була така сама 50 грн.

Вуйко Славко 2013-03-15 / 23:50:25
А от що вийшло у Києві з учорашнім десантом москалів-сталіністів:
youtube.com/watch?v=kjNti8YmeMs&feature=youtu.be

Вуйко Славко 2013-03-15 / 23:49:13
Не ведіться на провокації, народе! Оті не сплять!

Микола 2013-03-15 / 23:38:52
Який багатотисячний натовп???? 3-4 сотні 50 гривневих якщо і набралося, то максимум! І кого боятися, це не ті лідери на яких можна було б покластися, у них вже був шанс щось змінити, "профукали" разом з помаранчевими.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини